Peliesitykset kaudella 2014–2015

  • 672 203
  • 3 844

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sivusilmällä olen jokusta HIFKn peliä katsellut, nii en tiedä onko se Törmäsen vai kenenkä ansiota mutta hienosti HIFKn pelaajat koittavat haastaa vastustajaa kiekollisena eikä turvaudu siihen prosenttikiekon ratkaisuun, että ei saa menettää kiekkoa etenkään sinisen päällä etc. paikoissa. Tänäänkin Ikonen haastoi miehen laidassa -> pääsi kulmaan ekana kiekon kanssa -> sieltä röyhkeästi maalin eteen -> maali.

Partanen kokeilee siellä sun täällä jalkakikkaa sun muuta, ja ne kikat vielä suuntautuvat aina niin että mies ajaa itsensä joko puolustajista ohi taikka puolustajaa päin ja hän saa nämä tilanteet luotua siihen b-pisteiden väliin ja paine jää vähintäänkin vastustajan päätyyn.

Tämä pelirohkeus kasvattaa näitä pelaajia, ja viä HIFKn vielä pitkälle.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Mutta niin vaan on kaavittu 13 pistettä 15 mahdollisesta, liigan kärkipaikalla, ei yhtään 0 pisteen tappiota, oikeastaan kaikissa peleissä ollaan oltu kuskin paikalla paria erää lukuunottamatta, tappioasemasta kaavitaan voittoja, ja niin edelleen.

Kyllä tässä jotain menee tosi oikein, kun kerran ns. "huonolla" pelillä tulee tällaista jälkeä.

Ja ei Ässillä ollut tänään mitään palaa, maalipaikkoja yhden käden sormin. Tosin Ässät pelasi eilen, ja siitä jo lähtöön edge Hifkille. Yleisömäärät huolestuttavat, launantain kärkipeli yleensä kivasti vetäviä Ässiä vastaan, ja ihan kehno yleisömäärä. Toivottavasti nuo lähtevät kasvamaan kunhan kausi vanhenee ja syksy etenee.
 
Suosikkijoukkue
IFK
Ja ei Ässillä ollut tänään mitään palaa, maalipaikkoja yhden käden sormin. Tosin Ässät pelasi eilen, ja siitä jo lähtöön edge Hifkille. Yleisömäärät huolestuttavat, launantain kärkipeli yleensä kivasti vetäviä Ässiä vastaan, ja ihan kehno yleisömäärä. Toivottavasti nuo lähtevät kasvamaan kunhan kausi vanhenee ja syksy etenee.

Uskon, että kasvaa, varsinkin jos pisteitä kertyy näinkin mukavaa tahtia. Yleisömäärästä huolimatta mun mielestä hyvä meininki hallissa! Peukku myös alun lakanasta fanikulman porukalle!
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Unelma-aloitus tälle kaudelle, ei voi muuta sanoa. Eikä ykköspakki ole vielä edes pelannut peliäkään. Silti HIFK:lla on vielä paljon parantamisen varaa ja tietoisuus siitä pitää joukkueen hereillä jatkossakin.

Ikosen Jasse on selvästikin ottanut Pakarisen paikan - näin sieltä hmv-reservistäkin joskus löytyy yllättäviä tasonnostajia. Lamberg ja Nykopp myös yllättäneet alkukauden tehoillaan.

Ramstdetilla ja Nykoppilla tänään 0 laukausta ja heikko aloitusten voittoprosentti. Kyllä sentterikin saa laukoa, ottakoot mallia Elkinsistä. Kaikesta huolimatta Nykoppin ketju on alkukauden positiivisin yllätys. Niin ja nyt alkaa näyttää siltä, ettei Grillikoski ole uusi Wargh.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK pelasi tänään hyvän 60-minuuttisen - taktiikka oli selvästikin laadittu suunnanmuutospelin varaan ja esimerkiksi kovaan karvaukseen osanaan kuuluvia taklauksia vastustajan puolustajiin nähtiin yllättävän vähän. Ässät ei oikein missään vaiheessa saanut lähellekkään parasta otettaan esiin, olisiko eilinen matsi painanut jaloissa.

Nyt on viisi peliä takana ja toki liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä pitää edelleen ehdottomasti välttää. Mutta sen verran rohkenen todeta, että pelisysteemin näkökulmasta joukkue on hyvin balanssissa. Kaikki kentälliset tietävät, miten perustilanteissa toimitaan ja viisikko pysyy pelin sisällä hyvin balanssissa. Kaiken kruunaa varma maalivahtipelaaminen.

Mikä ilahduttavaa, onnistumisia on tullut monelle sellaiselle pelaajalle, joiden kuulumista edes koko joukkueeseen tälläkin palstalla on kyseenalaistettu. muistuttaen siitä että kaikki ansaitsevat mahdollisuuden. Ja vielä yksi havainto - Grillfors on vahvasti tulossa ja ottamassa yhä suurempaa roolia.

Tästä on hyvä jatkaa ensi viikkoon.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Muutama päivä sitten jotkut olivat huolissaan aloitusprosenteista ja tottavie, eihän nuo enää tällä hetkellä kovin hyvältä näytä. Elkins on ainoa, jolla prosentti on todella hyvä, muut vetelevät aika reilusti alle 50 %:n. Tähän olisi mukava saada muutos positiivisempaan, tässä prosentit viiden ottelun jälkeen:

Elkins 58,6% (87)
Ramstedt 47,5% (80)
Kuparinen 46,6% (73)
Nykopp 43,6% (39)
Leino 30,4% (23)

suluissa pelaajan aloitukset.

Tuo Nykoppin prossa on jo aivan helvetin huono.

Saskatoon: Leino on pohjanoteeraus. Ja tuossa siis eniten aloittaneet pelaajat.
 
Viimeksi muokattu:

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Muutama päivä sitten jotkut olivat huolissaan aloitusprosenteista ja tottavie, eihän nuo enää tällä hetkellä kovin hyvältä näytä. Elkins on ainoa, jolla prosentti on todella hyvä, muut vetelevät aika reilusti alle 50 %:n. Tähän olisi mukava saada muutos positiivisempaan, tässä prosentit viiden ottelun jälkeen:

Elkins 58,6%
Ramstedt 47,5%
Kuparinen 46,6%
Nykopp 43,6%

Tuo Nykoppin prossa on jo aivan helvetin huono.

Mitenkäs Leinon aloitusprosentti? Katselin itse, että eilen Leino otti noita aloituksia Nykoppin sijaan ainakin parissa vikassa erässä.
 

Stigu

Jäsen
No niin, viisi peliä takana ja omat mietteet ovat seuraavat:

- superpositiivisin yllätys: Stögö. Milloinkohan viimeksi HIFK:n valmentajasta ei ole tarvinnut huolestua? Nokan viimeinen kausi?
- positiivisimmat yllätykset: Ramu, Ikonen ja Partanen. Nähdyn perusteella heille on tulossa huippukausi.
- plussan puolella odotuksiin nähden: Auvitu, Taipalus, Kuparinen, Lamberg ja Luttinen
- neutraalia suoritusta tähän mennessä (mahtuvat mun jengiin): Grillikioski, Nykopp

Noihin kun lisää ns. varmat tapaukset Husso, Elkins, Puustinen, Söde ja Zaborsky, niin meillä on kasassa veskari, 3,3 hyökkäsyketjua ja 2 pakkiparia

Stögön suurimmaksi ansioksi lasken erityisesti nuorten pelaajien kehitysaskeleet, etunenässä Ikonen ja Partanen. Silti pakiston osalta täytyy ihmetellä, aikooko Stögö todellakin peluuttaa noita junnuja ja "junnuja" koko loppukauden. HIFK:n alkukauden suurin ongelma ainakin omasta mielestäni on, ettei jengistä löydy Söden lisäksi yhtään pakkia, joka osaisi laukoa. Taipalus taitaa olla seuraava listalla, mutta hänenkin pyssynsä on pysynyt kotelossa tähän mennessä. Ongelman huomaa erityisesti YV:llä: Kiekkoa pyöritetään pakeille, mutta kukaan heistä ei lauo. Mielestäni kasvanut hyökkäysalue nimenomaan antaisi mahdollisuuden pakeille tehdä enemmän maaleja varsinkin YV:llä. HIFK:n pakit ovat tähän mennessä tehneet yhden maalin, se syntyi eilen Grillikioskin ylösnousun (ja Ramun aivan loistavan oivalluksen) tuloksena.

Toinen asia, mikä erityisesti kevään osalta huolestuttaa, on jengin kokemattomuus.

Sum sum summarum: vähintään yksi, kokenut ja kovaotteinen, hyvin laukova pakki ja yksi kokenut laituri jengiin, niin kevään odotus voi alkaa.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Emmä tiedä olenko katsonut noita pelejä ihan persesilmällä, mutta mun mielestä Grillfors pitää nostaa positiivisiin yllätyksiin. Parantanut koko ajan paljon ja ollut parissa viime pelissä joukkueen paras puolustaja. Loistava yleispakki liigaan.

Auvitu/Moberg kaksikosta joutaa jompi kumpi sivuun, kun Söderholm palaa. Teppo on kanssa ansainnut paikkansa pelaavasta kokoonpanosta.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Stigulla aika samankaltaisia ajatuksia, kuin itsellänikin. Jotenkin nostaisin vielä Mobergin erittäin positiiviseksi yllätykseksi, pelasi eilenkin kiekollisena yllättävän varmastui tilanteet ja hänellä on mahdollisuudet mielestäni hyvään uraan kiekollisena pakkina. Ongelma on ylivoimalla, ettei siellä ole laukaisupelotetta ja toisaalta kätisyydet eivät toimi ja näin ylivoimapeli on hyvin ennalta luettavaa. Yksi rightin pakki, joka on kiekollinen ja toisaalta fyysinen pakki joukkueeseen, niin tilanne olisi jo erinomainen. Kuitenkin menestyvässä joukkueessa pitää olla vähintään kahdeksan puolustajaa, joita voidaan huoletta heittää kentälle.

Joukkueen peli-ilme on hyvä ja sitoutuminen näyttää myös erinomaiselta. Husso on kehittynyt viime vuodesta ja on hyvin peittävä sekä rauhallinen maalivahti. Zaborsky ja Puustinen alkavat jossain vaiheessa osua tolppien väliin, joten tilanne on hyvä, nyt ei vain saisi lopettaa kesken joukkueen rakentamista.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Eikös Puustinen ole osunut ihan kohtalaisesti tolppien väliin, jos viidessä ottelussa on tehnyt neljä maalia? Zaborsky ei ole tehnyt yhtään, joten hänen maaliaan tässä voidaan odottaa.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Ifk on ainoa joukkue, jonka jokainen ketju pystyy selkeästi maalintekoon. Tämä tietää hyvää. Pakistokin petraa peli peliltä. Grillikin on parissa viime pelissä osoittanut olevan myös fyysinen pelaaja ja uskon tuon fyysisyyden vain lisääntyvän.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Silti pakiston osalta täytyy ihmetellä, aikooko Stögö todellakin peluuttaa noita junnuja ja "junnuja" koko loppukauden.

Onpas erikoinen kommentti/kysymys. Ketä tai keitä Törmäsen sitten tulisi peluuttaa pakistossa? Lainata kenties muiden jengien pakistosta esim. viiden edellisen kierroksen suurimmat onnistujat? Nähdäkseni Törmäsen on peluutettava niitä pelaajia, jotka kulloinkin ovat pelikunnossa tai ylipäänsä joukkueessa.

Itse näen joukkueen esitykset erittäin positiivisina, joskin ykköskorin ukot erityisesti Elkins ja Puustinen, ovat olleet mielestäni aika heikkoja. Puustinen on toki tehnyt maaleja varsin mallikkaasti, mutta muuten hänen pelaamisensa on ollut aika mitäänsanomatonta. Elkins ei myöskään ole oikein oma itsensä. Aihiot ovat olemassa, mutta liike on tällä hetkellä niin verkkaista, että moni hyvä tilanne katkeaa siihen, että jalat eivät pelaa aivojen kanssa samaan tahtiin. Mutta näiden kahden kohdalla uskon, että kunhan kausi etenee, nostavat pelaamistaan kokonaisvaltaisesti huomattavasti nykyisestä. Suuresti ei voi valittaa nytkään. Zaborsky on ollut sikäli positiivinen yllätys, että vaikka maaleja ei olekaan tullut, pelaa silti joukkueella eikä seilaa pelin ulkopuolella, mitä tavallaan pelkäsin. Uskon, että kun se ensimmäinen maali tulee, hanat aukeaa myös hänellä. Ja nythän meillä on varaa odotellakin näiden ykköskorin miesten maaleja, kun muista ketjuista tulee hyvin apuja. Puustisen, Zaborskyn ja Elkinsin tulee sitten nousta kunnolla esiin, jos/kun nuorilla jätkillä alkaa maalintekokoneet sakata jossain vaiheessa. Ramstedt on ollut etenkin puolustuspäähän positiivinen ylläri. Vielä kun ymmärtäisi laukoa enemmän, tulisi hänestä vastustajan näkökulmasta vaarallisempi ja yllätyksellisempi.

Yv on sekavaa eikä av:kaan aina toimi, kuten olemme HIFK:ssa tottuneet sen toimivan, mutta sitä ollaan saatu paikattua suurella sydämellä ja uhratumisella. Peleissä on tähän mennessä tullut ottelun puolivälin paikkeilla sellaisia hetkiä, jotka ovat muistuttaneet niitä HIFK:n parin vuoden takaisia joukkueita, mutta onneksi jokaisessa pelissä ne ovat olleet vain vaiheita, jotka menevät ohi. Etenkin kolmannessa erässä HIFK on ollut todella vakuuttava, pl. Blues-peli, jolloin koko ajan näki, että Blues tasoittaa jossakin vaiheessa, varsinkin Puustisen epäonnistuneen rankkarin jälkeen. HIFK oli tuolloinkin parempi, mutta HIFK-karman mukaisesti jotkut asiat vain näkee kokeneella silmällä. Mikään katastrofi ei tuokaan häviö ollut, mutta olisi saanut jäädä ottamatta, sen verran kenttätapahtumia kuitenkin hallittiin.

HIFK:ta on ollut siistiä tsiigata. Mutta ei tätä autuutta loputtomiin kestä. Puhutaan kuitenkin Helsingin IFK:sta ;).
 

Stigu

Jäsen
Onpas erikoinen kommentti/kysymys. Ketä tai keitä Törmäsen sitten tulisi peluuttaa pakistossa? Lainata kenties muiden jengien pakistosta esim. viiden edellisen kierroksen suurimmat onnistujat? Nähdäkseni Törmäsen on peluutettava niitä pelaajia, jotka kulloinkin ovat pelikunnossa tai ylipäänsä joukkueessa.
Pointti oli se, että ihmettelen jos Törmänen ei näe tarvetta parille pakille alakerrassa. Ei lainaksi vaan ihan omaksi pelaajaksi. Yhtä paljon kuin gredua vihloo Hunks-Kantolan sainaamatta jättäminen, mua vihloo se, ettei IFK panostanut esim. a) varmoihin peruspakkeihin tyyliin kanki, kaijonmaa, malmivaara tai sitten b) lupaaviin prospekteihin tyyliin lindbohm, lindell. Etenkin Lindbohmin olisin halunnut nähdä IFK:ssa. Noiden osalta juna meni jo, ja jos pakkeja meinataan hankkia, ovat ne mitä luultavimmin never-heard ulkkareita, ja me kaikki tiedämme, mikä on Karavaanarin track record never-heard ulkkareiden suhteen.

Noista IFK: n junnupakeista, Moberg on tosiaan potentiaalisin, mutta kyllähän hänen on saatava massaa, kovuutta ja voimaa lisää, jotta pärjää tosi väännöissä.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pointti oli se, että ihmettelen jos Törmänen ei näe tarvetta parille pakille alakerrassa. Ei lainaksi vaan ihan omaksi pelaajaksi. Yhtä paljon kuin gredua vihloo Hunks-Kantolan sainaamatta jättäminen, mua vihloo se, ettei IFK panostanut esim. a) varmoihin peruspakkeihin tyyliin kanki, kaijonmaa, malmivaara tai sitten b) lupaaviin prospekteihin tyyliin lindbohm, lindell. Etenkin Lindbohmin olisin halunnut nähdä IFK:ssa. Noiden osalta juna meni jo, ja jos pakkeja meinataan hankkia, ovat ne mitä luultavimmin never-heard ulkkareita, ja me kaikki tiedämme, mikä on Karavaanarin track record never-heard ulkkareiden suhteen.

Tuskin kysymys on siitä, ettei Törmänen näe käyttöä "vakaille ja kokeneille liigapakeille". Homman nimi nyt vain on se, että esim. Kankaanperällä ja Malmivaaralla (yök) oli jo valmiit diilit muualle. Lindell ja Lindbohm taas tuskin olisivat olleet saatavilla HIFK:hon ja periaatteessa saman tason kavereita meillä on jo omasta takaakin, varsinkin, kun sekä Nybondaksen että Törmäsen pitää ottaa huomioon myös oman joukkueen sopimustilanne. Ja sitten on tosiaan vielä sellainenkin asia kuin pelaajan oma tahto. Joskaan silläkään ei aina ole merkitystä, jos on diili muualle.

Varsinkin alkukaudesta on mun mielestäni järkevääkin antaa junnuille näyttöpaikkoja. Veroraja tulee jossain vaiheessa vastaan ja kuuluista NHL-leiritkin loppuvat ennen pitkää. HIFK:lla on budjetissa tilaa ja aikaa reagoimiseen on vaikka kuinka paljon. Peliesitykset kentällä kertovat tässä ja nyt sen, että nykyjengi riittää. Ja tämä taas antaa Nyballe aikaa etsiä sitä sopivaa puuttuvaa palasta. Maltti on valttia.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noihin kun lisää ns. varmat tapaukset Husso, Elkins, Puustinen, Söde ja Zaborsky, niin meillä on kasassa veskari, 3,3 hyökkäsyketjua ja 2 pakkiparia

2 pakkiparia - ihan oikeasti? Mainitsemiesi Söderholmin, Auvitun, Taipaluksen ja Grillforsin lisäksi Honkaheimo ja Teppo ovat osoittaneet odotetusti pystyvänsä pelaamaan vaadittavan tasaisesti illasta toiseen. Mobergista on jo aika paljon kirjoiteltu muissa ketjuissa joten ei tässä kohtaa hänestä sen enempää.

Loukkaantumisia tulee aina ja en väitä vastaan etteikö joukkueeseen kannattaisi vielä yksi luotettava ja fyysisyyttä tuova puolustaja hankkia. Mutta tällä hetkellä joukkueeseen kuuluvista pelaajista pystyy muodostamaan 3 liigatasolla riittävää puolustajaparia.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Omiin on mennyt 7 viidessä pelissä. Vain Ilves on päästänyt vähemmän kaksi matsia vähemmän pelanneena. Siltä osin pullat ovat tällä hetkellä hyvin uunissa. Eikä Södeä ole vielä laatikossa näkynyt.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Omiin on mennyt 7 viidessä pelissä. Vain Ilves on päästänyt vähemmän kaksi matsia vähemmän pelanneena. Siltä osin pullat ovat tällä hetkellä hyvin uunissa. Eikä Södeä ole vielä laatikossa näkynyt.

Vielä kun päästäisiin eroon tuosta Auvitusta niin saataisiin tuotakin tilastoa hiottua entisestään.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vielä kun päästäisiin eroon tuosta Auvitusta niin saataisiin tuotakin tilastoa hiottua entisestään.

Auvittu on tähän mennessä tarjonnut juuri sitä mitä odottaa saattaa. Epävarmaa puolustustyöskentelyä ja tehotonta hyökkäyspeliä. Jos kiekkoa ei saa toimitettua maalille, niin ei se paljon joukkuetta hyödynnä. Liike on hyvää, mutta ei se pelkästään vie peliä eteenpäin. Kovasti tulee mieleen hyökkääjä Rask. Maisema vaihtuu, mutta muuta ei sitten tapahdukkaan. Annetaan se 20 peliä aikaa ja dumataan lopullisesti vasta sitten, mutta ennusmerkit ovat juurikin sitä mitä odottaa saattaa. Sitä vastoin Teppo on todella positiivinen yllätys. Huikea kehitys on kyllä kaverilla ollut kesän aikana. Voi melkein varauksetta sanoa, että on ollut HIFK tasaisin pakki, miksei myös paraskin. Ehdottomasti vakiokokoonpanon pakki. Tilastoissa +5 ja 0+2. Moberg on myös positiivinen yllätys. Mobergista on mahdollisuus kehittyä todella kova hyökkäävä pakki. Kovaa treeniä, voimaa kroppaan ja valmentajalta luottoa, niin siinä on tulevaisuuden pisteitä tekevä pakki. Kaikki edellytykset huipulle.
 

444

Jäsen
On tää huikeeta. Ei tosin lainkaan yllättävää...
Johdetaan sarjaa viiden kierroksen jälkeen (muilla joukkueilla 3-6 ottelua pelattuna), eniten tehtyjä ja vähiten päästettyjä maaleja. Ja silti pitää hakemalla hakea joku, jota voi syyttää mm. kaikesta.
Mulle tulee äkkiä mieleen pari vähän hasardimpaakin (suoraan sanottuna turhempaa) hyökkääjää jengistä kuin Rask ja Auvitua jaksettiin ylistää yhden onnistuneen pelin jälkeen maasta taivaisiin. Mutta kuten sanottu, ei yllätä yhtään, sillä halusihan täällä suurin osa hinnalla millä hyvänsä jatkosopparia viime kauden yhdelle suurimmista turhakkeistakin.
 
Vielä kun päästäisiin eroon tuosta Auvitusta niin saataisiin tuotakin tilastoa hiottua entisestään.

Totta. Auvituhan on ollut noista seitsemästä maalista kerran kentällä! Viidesti osunut juuri silloin jäälle, kun omat on tehnyt ja tehotilasto +4 juuri Tepon ja Ikosen jälkeen jengin paras (toki muutamalla muullakin on +4). Jos AV:lla päästetyt maalit laskettaisi mukaan, Auvitulla olisi edelleen +4, mutta vastaavasti Taipaluksen tilasto putoaisi kolmella pykälällä, Salmella, Honkaheimolla ja Tepolla yhdellä. Ja eikö se Auvitukin sielä ole kuitenkin alivoimaa skulannut? Henkilökohtaisesti mua nyppii enemmän Taipalus, vaikka onkin pisteitä saanut. Taipalus luulee olevansa joku Coffey, mutta kyllä se on juuri hän, joka tekee puolustajista eniten virheitä kiekollisena. Mutta kumpikin kaksikosta ansaitsee kyllä paikkansa tässä jengissä näillä näytöillä. Ensin sieltä pitää saada se Salmi pois säätämästä.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Se oli kyllä tiedossa, että tilastonikkarit tulee kertomaan faktoja kuinka monta kertaa Auvitu on ollut jäällä kun omissa on soinu jne. Katsokaa herran otteitta kentällä, älkääkä sitä helvetin liiga.fi sivustoa. Kaveri on todella epävarma kiekon kanssa, paras esimerkki tästä oli Bluesia vastaan tilanne josta Blues sai rankkarin ja 1-0 maalin. Kaveri on kyllä ihan sulava liikkeissään ja suht nopea luistimilla, mutta auta armias kun saa kiekon lapaan niin taitaa housuun tulla pienet ruskeat viivat. Moberg on täysjunnu vielä liigassa ja siihen nähden miehen otteet ovat ihan eri kuin Auvitun, joka on pyörinyt jo liiga/mestis kuvioissa aika pitkään.

Ja ei, en todellakaan syytä Auvitua kaikesta ja en ole täällä negailemassa mutta on ollut itselle todella suuri pettymys tämä ranskalainen. Hyvin muu joukkue porskuttaa odotuksiin nähden.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mun mielestä jokainen vakiokokoonpanon jätkä vielä tässä vaiheessa kautta on ansainnut paikkansa kaukalossa. Joukkue on osiensa summa ja nyt nähtyjen esitysten valossa ketään ei ole syytä tarkastella ylikriittisesti tai mennä ajassa eteenpäin esim. kevääseen.

Nyt on nyt ja jengi on hyvässä balanssissa. Kehitys kehittyy ja uskon näin tapahtuvan jokaisen pelaajan kanssa. Ja jos ei tapahdu, luotan valmennuksen näkemykseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös