Peliesitykset kaudella 2014–2015

  • 672 248
  • 3 844

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Kaikki on tietenkin suhteellista - Karhunen täyttää tänä vuonna 25 v ja Tarkki täytti tänä vuonna 29 v. ... ....

No ei tuo tilastotietosi muuta pointtiani, että menestystä janoavalla joukkueella on viisasta olla 2 hyvää maalivahtia. Karhunen ei ole junnuveskari, kuten Husso, mutta pelasi juuri läpimurtokautensa johdattaen joukkueensa samalla mestariksi. Ja silti Kärpät ei jätä mv-vastuuta yksin hänelle valitsemalla joitakin toivotaantoivotaan backuppeja HIFK:n tapaan.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jo CHL-pelien jälkeen Törmäsen jutuista pystyi päättelemään, että ensimmäisenä on mielessä tapa oppia reagoimaan oikein ja edistämään peliä, ei odottamaan ja pysäyttämään. Kaiken kaikkiaan HIFK pelaa tällä hetkellä hemmetin viihdyttävää kiekkoa.

Jep, tismalleen näin. Se uskomattoman yksinkertainen asia, mikä saa paljon katsojia 'palaamaan' Nordikselle, on taas voimassa: HIFK pelaa todella viihdyttävää kiekkoa(paljon ominaisuuksia mitä monet meistä arvostaa luulisin) ja toistaiseksi se on ollut vielä voittavaa sellaista. Niin kuin Stögö sanoi kauden alla; välilä tulee tappioita mutta aina pitää taistella loppuun asti ja peli-ilmeen pitää olla sellainen että katsomoon asti näkyy pelaajien tahtovan voittoa.

Nyt se on sellaista. Jhag mainitsi peli-ilon+kaksinkamppailut. Jo niistä näkee, että jokainen kaveri antaa 120% joka vaihdossa eikä ole mitään pelkotiloja(Raivo) tai 'tultiin vaan duuniin'(Soppa).

Näin yksinkertaisella reseptillä saa meikäläisen palaamaan taas ylikalliille Nordikselle. Ei ollu vaikeeta.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Mielestäni HIFK:n otteista paistaa rauhallisuus sekä luottamus omaan tekemiseen. Loistavia asioita molemmat! Eilinen peli oli hienoa katsottavaa! Haluaisin nostaa esille herra Tepon, koska hänen hienoa pelaamista kahdessa ensimmäisessä ottelussa ei ole syytä unohtaa :) Mikäli jaksetaan pelata jatkossakin yhtä nöyrästi joukkueena, niin uskon, että tästä tulee vallan mainio kausi! Toivotaan, että Zabo tekee huomenna avausmaalinsa!!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
1. erä Sportia vastaan ja alku HIFK:n hallintaa. Torjunnat 16/4 ja tämä kertoo erästä kyllä oleellisen. Ongelma vaan on vähän se, että valitettavasti peli kotihallissa alkaa helposti luisumaan virkamieskiekon suuntaan. Kyllä tuosta pelaamisesta nyt se viimeinen puristus tuntuu puuttuvan. Tämä on vähän hassua, kun saatiin avausmaali ja tämän jälkeen olisi pitänyt laittaa kaasu pohjaan. Vähän HIFK antoi pelin mennä omalla painollaan ja sieltä se tasoitus sitten tuli. Onneksi tässä Törmäsen aikana on vähän sellainen luotto tullut, että ongelmakohtiin puututaan erätauoilla. Onko HIFK:lla vieläkin pieni kammo kotihalliaan kohtaan, kun vieraissa tuntuu peliin heittäytyminen luonnistuvan paremmin.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joukkue pelaa tällä hetkellä ihan mukiinmenevästi (ei Jeren tapaan kuitenkaan). IFK on yllättäen toiseksi parhain YV-jengi (31,25%) ja kolmanneksi HUONOIN AV-jengi (70,00%). Silti joukkue on lapannut eniten maaleja ja päästänyt toiseksi vähiten. Mä vähän luulen, että hyvä tästä tulee, kunhan saadaan hiottua asioita kondikseen ;)

Luotto Törmäseen on näillä näytöillä meikäläisellä vahva.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kauden kolmas ottelu takana ja oikeaan suuntaan mennään edelleen. Illan peli oli suhteellisen ehjä 60-minuuttinen ja kaikki kentälliset suoriutuivat kentän molemmissa päissä kunniakkaasti. Pienoinen yllätys oli, että HIFK ei tullut matsin alkuun niin syvältä karvaten ja taklaten mitä olisi voinut odottaa, mutta toisaalta, kolmannen erän myllytys oli vastaavasti erittäin miellyttävää katsottavaa. Pelinopeus on hyvää ja hyökkääjät alkavat löytää toisensa entistä paremmin. Jos nyt jotain kehitettävää pitäisi nostaa esiin, niin ylivoimapeliähän voi aina hienosäätää. Ja kyllä vanha viisaus pitää paikkaansa - kun peli-ilme on kunnossa ja otteet viihdyttäviä, jengi tulee halliin ja siellä on tunnelmaa, yleisömäärä reilut 6700. Tästä on hyvä jatkaa torstaina Espooseen ja lauantai-illan myöhäismatsiin Ässiä vastaan. Veikkaan, että lauantaina hallissa voi olla aika hilpeä tunnelma.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peli oli HIFK:n hallinnassa koko ottelun ajan, vaikkakin ensimmäisen maalin jälkeen alettiin turhaan lepsuilemaan, jonka seurauksena Sport pystyi pyristellä mukana noinkin pitkään. Pelistä en jaksa sen enempää löpistä, kun se oli niin selvää kauraa koko ajan, hyvä suoritus! Pelaajista tosin pari viivaa:

- Zaborsky oli tänään jo pirteämpi ja ilmassa oli viitteitä, että kohta räjähtää maalienkin merkeissä. 0+5 kolmeen peliin on ihan ''ok''.
- Ramu tekee valtavasti duunia koko ajan ja hienoa, että maalihanat aukesivat vihdoin.
- Honkaheimo oli minulle uusi tuttavuus ja kyseessä on ehdottomasti vahvistus. Hyvä hankinta!
- Puustinen oli vähän untenmailla 2. ensimmäisen erän ajan, mutta onneksi 3. erässä hänkin alkoi heräillä.
- Mobergin pelirohkeutta on kyllä pakko ihailla, mutta hän pelaa vähän liian suuressa roolissa tällä hetkellä.
- Ikonen teki vähän salakavalasti pisteensä. Kentällä häntä ei juurikaan huomannut muuten kuin maalilaulun soidessa.
- Mä diggaan Kuparisen pelistä. Toivottavasti tekisi jatkon myös ensi kaudesta!
- Nykopp oli hyvä, ja hänellä on myös erittäin hyvät mahdollisuudet breikata tänä kautena.

Minä muotoilisin ketjut jatkossa näin:

Zaborsky - Kuparinen - Rask
Leino - Elkins - Puustinen
Luttinen - Ramstedt - Partanen
Ikonen - Nykopp - Lamberg
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomioita illan pelistä:
- HIFK:n penkillä reagoidaan pelin sisällä loistavasti. Piste.
- Pelaajilla on jo nyt Stögön alkeet sisäistettynä. Toivon silti variaatioita ja uskon niitä tulevan. Pelin jäädytys olisi yksi kova juttu koska tuota nopeaa suunnanvaihtoa voi olla aika tuskasta toteuttaa 60 pelin runkosarjassa.
- Oman maalin edessä ollaan edelleen aika tiukilla.

Pelaajista:
- Taipalus koheltaa aivan liikaa. Vedot on hehtaaripyssyjä ja välillä oman alueen kiekottelu huolimatonta. Söden palatessa tämä toivottavasti tasoittuu. Miinusta siitä ettei uskaltanut syöttää Mobergille tänään koska junnu oli mokannut kerran pahasti viivalla. Laukoi itse ihan tussupaikasta.
- Leinoa ja Ramua ei kannata pitää samassa kentässä. Kokeilisin vaihtaa Raskia ja Bobia päittäin.
- Elkinsille voisi sanoa shoot-shoot-shoot. Äijä puskee hienosti läpi mutta sitten iskee suomenmaajoukkuesyndrooma. Kiekkoa ei tarvi kuljettaa maaliin.
- Nykopp, Ikonen, Lamberg. Tulevat Trio Rikolliset. Ja Stigu oli huolissaan. Ähäkutti.
- Honkaheimo täyttää paikkansa jos pysyy ehjänä.

Ps. Alan lämmetä Kuprulle. Snadisti.
Pps. Kaikki senat nyt harjoittelemaan aloituksia, himputti vie!

Tomekin lätkä ei ole kyllä muuttunut mikskään. Sääli sinänsä.
 

redzel777

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän Ikonen ihan kivasti pelasi. 2 häkkiä yv:llä eikä se rykälätty pudelle ihan huono ollut. Mukava nähdä, että onnistumisia tulee laajalla rintamalla. Zabo piristyy peli peliltä ja noilla syötöillä rupeaa olemaan vaikea pideltävä yv:llä.
 

Cover

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rikollislauma
Loistava ottelu tänään. Täysin hanskassa koko 60-minuuttia. Pieniä notkahduksia pelin sisällä, jotka kuitenkin parsittiin kasaan.

Asia mikä minua tällähetkellä huolettaa on maalivahdit. Lankinen on PAKKO ajaa sisään. Toisaalta, uskon kaverin antavan mahdollisuuden voittoon, huomattavasti paremmin, kuin Ore. Mutta milloin Lankista "uskalletaan" käyttää maalissa. Husson on saatava kuitenkin se 10peliä huilia. Mielenkiintoista on myös nähdä, kuka IFK:lla torjuu, kun molemmat veskarit on U20-kisoissa, en jaksa uskoa että se on Ore. Haiskahtaa lainalta.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Asia mikä minua tällähetkellä huolettaa on maalivahdit. Lankinen on PAKKO ajaa sisään.

Tämä on kieltämättä mietityttänyt minuakin. Lankinen ei kehity penkillä, jos on tarkoitus, että Husso pelaa ehjänä pysyessään vähintään 50 matsia. Kolleissa voi ehkä käydä hakemassa pelituntumaa, mutta olisi tärkeää saada miesten pelejäkin alle, muuten on vaaran että tässä on seuraava Aleksis Ahlqvist. Selkeää farmia ei tietenkään enää ole, mutta kaipa Lankinen silti jonnekin Mestikseen kelpaisi lainaksi, ellei Liigassa tule jollekin akuuttia veskaritarvetta. Ore voi kyllä istua jakkaralla availemassa ovea, kun Husso pelaa.

Lankinen on toki ollut U20-maajoukkueen mukana ja pelannut hyvin, mutta en silti välttämättä usko että lähtisi kisoihin. Kolmoseksi ennemmin joku aikaisintaan 1996 syntynyt kasvamaan korkoa seuraavaa vuotta varten.
 

JoharinCrosby

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HIFK Fotboll
Mielestäni Tepon esitys pitää nostaa jälleen esiin. Kaveri on ollut meidän kokonaisvaltaisesti paras pakki. Tepon pelirohkeus ja kiekollinen varmuus ovat huikealla levelillä. Edelleen 0 virhettä ja vastapainoksi lähes aina peliäedistäviä suorituksia. Katsokaa torstaina tämän kaverin esitystä ja ihmetelkää.
 
Mielestäni Tepon esitys pitää nostaa jälleen esiin. Kaveri on ollut meidän kokonaisvaltaisesti paras pakki. Tepon pelirohkeus ja kiekollinen varmuus ovat huikealla levelillä. Edelleen 0 virhettä ja vastapainoksi lähes aina peliäedistäviä suorituksia. Katsokaa torstaina tämän kaverin esitystä ja ihmetelkää.

Tähän kruununa jalkakynä Bluesia (?) vastaan. Eri mies, kuin viime kaudella, jolloin tuli perusvarmoilla otteillaan ja nappasi paikan kokoonpanosta. Vieläkö joku kyseenalaistaa jannun kuulumista kokoonpanoon?

Taipalus sitä vastoin ansaitsisi kyllä vähän kurinpalautusta. Viihdyttävä pelaaja korkealla itseluottamuksella, mutta on hidas. En tarkoita jalalla hidas, vaan peli tuntuu aina pysähtyvän kun kiekko toimitetaan Taipalukselle. Vetelee aivan turhista paikoista ja eilenkin miehen tilille tuli yksi maalille asti mennyt veto, vaikka huiski varmaan päälle kymmenen vetoa. Moberg taantui kyllä eilisessä ottelussa ja ei ollut liigapaikan arvoinen. Teki kiekollisena virheitä ja omissa oli ajoittain pahasti purjeissa.

Silti se puolustuksen heikoin lenkki on Salmi, jolla ei pitäisi olla mitään asiaa tällä tasolla kokoonpanoon. Ainoa plussa on iso koko ja kohtalainen liike. Miinuksena pehmeys, sijoittumisvirheet ja kiekon kanssa konsensus on pyöreä nolla. Pari kertaa pääsi laukomaan, mutta vedot olivat luokkaa ulkojään ghettostarat. Käsittämätön puppelo, ei ole kehittynyt viimeiseen kolmeen vuoteen yhtään.

Hyökkäyksestä on vaikea löytää kyllä mitään negaa. Neljä vaarallista ketjua, joissa jokaisessa on näköjään ratkaisupotentiaalia. Hienoa työtä!

Tämä on kieltämättä mietityttänyt minuakin. Lankinen ei kehity penkillä, jos on tarkoitus, että Husso pelaa ehjänä pysyessään vähintään 50 matsia. Kolleissa voi ehkä käydä hakemassa pelituntumaa, mutta olisi tärkeää saada miesten pelejäkin alle, muuten on vaaran että tässä on seuraava Aleksis Ahlqvist. Selkeää farmia ei tietenkään enää ole, mutta kaipa Lankinen silti jonnekin Mestikseen kelpaisi lainaksi, ellei Liigassa tule jollekin akuuttia veskaritarvetta.

Lankinen on pelannut tähän mennessä Kiekko-Vantaan ainoan ottelun, ja on ilmeisesti tänäänkin maalin suulla.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sen unohdin eilen mainita, että Husso on ajeltu kumoon jokaisessa matsissa ainakin kerran, eikä HIFK ole kuitannut näitä tilanteita mitenkään. Tuo on varmaan sattumaa, eivätkä joukkueet aiempien matsien takia tarkoituksellisesti luistele liian läheltä Hussoa (pl. Tomekin Sport, joka voisi Tomekin käskyttämänä jotain idioottimaisuuksia suorittaa), mutta IFK-kannattajana kyrsii katsoa, kun joka matsissa Husso vedetään kylmänviileästi jäihin, eikä siihen reagoida mitenkään.

Oma tarkkislaisuus puskee pintaan, mutta minkäs teet, kun se on niin syvälle onnistuttu kasvattamaan.
 

444

Jäsen
Huomioita illan pelistä:
- HIFK:n penkillä reagoidaan pelin sisällä loistavasti. Piste.
- Pelaajilla on jo nyt Stögön alkeet sisäistettynä. Toivon silti variaatioita ja uskon niitä tulevan. Pelin jäädytys olisi yksi kova juttu koska tuota nopeaa suunnanvaihtoa voi olla aika tuskasta toteuttaa 60 pelin runkosarjassa.
- Oman maalin edessä ollaan edelleen aika tiukilla.

Pelaajista:
- Taipalus koheltaa aivan liikaa. Vedot on hehtaaripyssyjä ja välillä oman alueen kiekottelu huolimatonta. Söden palatessa tämä toivottavasti tasoittuu. Miinusta siitä ettei uskaltanut syöttää Mobergille tänään koska junnu oli mokannut kerran pahasti viivalla. Laukoi itse ihan tussupaikasta.
- Leinoa ja Ramua ei kannata pitää samassa kentässä. Kokeilisin vaihtaa Raskia ja Bobia päittäin.
- Elkinsille voisi sanoa shoot-shoot-shoot. Äijä puskee hienosti läpi mutta sitten iskee suomenmaajoukkuesyndrooma. Kiekkoa ei tarvi kuljettaa maaliin.
- Nykopp, Ikonen, Lamberg. Tulevat Trio Rikolliset. Ja Stigu oli huolissaan. Ähäkutti.
- Honkaheimo täyttää paikkansa jos pysyy ehjänä.

Ps. Alan lämmetä Kuprulle. Snadisti.
Pps. Kaikki senat nyt harjoittelemaan aloituksia, himputti vie!

Tomekin lätkä ei ole kyllä muuttunut mikskään. Sääli sinänsä.

Noista pelaaja-arvioista ollaan aika samoilla linjoilla. Itse jäin pelin aikana miettimään, että hiertääkö tuossa ketjussa parivaljakko Leino-Partanen vai Leino-Ramstedt. Joka tapauksessa siis Leinoa kokeilisin vähän toisen tyylisessä ketjussa mieluummin ja ottaisin tuohon Ramun ketjuun vähän enemmän lihaa mukaan. Partanen pelaa kuitenkin yllättävän pehmeästi noinkin isoksi kaveriksi.

Elkins, vaikka suuri suosikkini onkin, tuntuu olevan vähän vielä kesäterässä. Toki on vähän salakavalasti tehnyt noita pisteitä, ja sekä eilen että viime torstaina ehdin juuri ääneen manata tuon ketjun kemioita, kun heti paloi punalamppu vastustajan veskarin selän takana. Odotan kuitenkin enemmän tältä kaverilta, koska potentiaalia on. Onhan se jo nähtykin esim. viime kaudella.

Taipalus oli vähän sekalainen suorittaja eilen. Kuparisen maaliin aivan maaginen lätty takatolpalle, mutta vastapainona ihmeellistä riplausta kiekon kanssa ja sellaisia järkeviä ratkaisuja ei tuntunut oikein löytyvän.

Auvitu on toinen mielenkiintoinen kysymysmerkki. Eilen laukaisutilille 10 vetoa, joista yksikään ei tainnut mennä edes kovin läheltä ohi. Laukaus on kova ja lähtee napakasti, mutta vähän sellainen Nordlund-fiilis tuosta tulee, kun pleksit kolisevat jatkuvasti maalin ympärillä. Ehdoton plussa kuitenkin siitä, että laukoo silloin kun on paikka ja että vedot myös ylipäänsä menevät maalille asti. Puolustustehtävänsä hoiti tänään yllättävän kypsästi; ei panikoinut eikä kimpoillut päämäärättömästi, vaan hoiti tonttinsa kiitettävästi.

Heikkinen, Moberg, Salmi. Ei vaan toimi. Toki Moberg on näistä lähimpänä "ansaittua" pelipaikkaa, mutta vastuuta tulee tällä hetkellä tasoon nähden aivan liikaa. Toki hyvä, että annetaan kokemusta, mutta massaa poikanen tarvitsee todella paljon lisää. Onneksi sitä saa salitreenillä. Kiekollisena tekee hyviäkin ratkaisuja, mutta kiekotonta peliä pitää parantaa vielä selvästi.
Heikkinen väläyttelee välillä hyvinkin kylmäpäisiä ratkaisuja kiekon kanssa ja osaa toisinaan antaa sen ensimmäisen nopean ja helpon syötön pois alueelta. Vastapainona sitten eilisen tasoitusmaalin kaltaiset koomailut, jossa ikään kuin unohtaa, että kentällä on myös vastustajan pelaajia ja luovuttaa kiekon välittömästi pois. Sellaista junnumaista höntyilyä ihan selvästi. Pitäisin kuitenkin rotaatiossa mukana.
Salmi sitten taas on Salmi. Ei mikään junnu enää, joten pelin pitäisi näyttää ihan erilaiselta. Otteista tulee eräskin Tuukka Mäkelä mieleen; jatkuvasti väärässä paikassa väärään aikaan ja muutaman askeleen perässä omalla alueellaan. Pelaa isokokoiseksi pelaajaksi kuin mikäkin ballerina (joskin huonommalla tasapainolla). Ottaa kuitenkin virheisiin nähden yllättävän vähän jäähyjä, mutta olisiko sitten niin paljon myöhässä jatkuvasti, ettei ehdi edes rikkoa. Kuitenkin toivoisin Salmellekin pari onnistumista tähän alkukauteen (esim. heti torstaina), niin josko tuo pelaaminen vähän rauhoittuisi.

Mitä sitten joukkueeseen tulee, niin nyt hävitään aivan liikaa aloituksia. Yksikään meidän pelaajista ei voittanut yli 50 % aloituksistaan, ja sitä aluetta pitää parantaa. Tilastot eivät näytä kuitenkaan, hävittiinkö aloitukset molemmissa päissä vai enimmäkseen hyökkäys- tai puolustuspäässä. Silmämääräisesti ja muistin varassa väittäisin, että suurta eroa ei ollut. Aloitustappioilla annetaan vastustajalle suotta tasoitusta.

Eilen IFK onnistui aika hyvin rytmittämään peliä. Aivan jatkuvasti ei karvattu korkealta kahdella pelaajalla, vaan välillä pyrittiin vaan ohjaamaan peliä keskialueella. Sitten taas seuraavaan hyökkäykseen nopea ja aggressiivinen karvaus, jolla saatiin pientä tärinää vastustajan pakkeihin. Ja todellakin, Törmäselle iso käsi siihen nopeuteen, jolla pelin sisällä reagoidaan asioihin. Ei tarvitse odottaa puoltatoista erää ja katsoa, miten tilanne kehittyy, vaan asioihin voi reagoida välittömästi.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Heikosti menivät aloitukset eilisessä matsissa, mutta aloitus% on kuitenkin kaikissa pelatuissa yli 50% kaikilla muilla senttereillä, paitsi Nykoppilla. En siis olisi vielä huolissani tuosta asiasta ja onhan se hienoa, että divarijengi oli edes jossain tilastossa parempi jäähyjen lisäksi.

IFK on muuten pelannut todella kurinalaista lätkää. Hieno kausi on tulossa, uskon minä.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomioita illan pelistä:
- HIFK:n penkillä reagoidaan pelin sisällä loistavasti. Piste.
Kyllä. Oli hienoa eilen nähdä kun, oliko kolmannen erän alussa, Sport pyöritti pitkään HIFK:n alueella ja HIFK joutui purkamaan pitkällä kiekolla. Törmänen nappasi aikalisän ja ja jätkät saivat puuskuttaa puoli minuuttia ylimääräistä. Jos tuosta olisi tullut heti oman pään aloitus ja Sport olisi kaventanut tilanteeksi 3-2, olisi loppupeli ollut varmasti ihan erilainen.
Ei missään ole sanottu että se aikalisä pitää ottaa pelin viimeisellä minuutilla jos ollaan maalin tappiolla ja toiseksi viimeisellä minuutilla jos ollaan kaksi maalia perässä.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Sen unohdin eilen mainita, että Husso on ajeltu kumoon jokaisessa matsissa ainakin kerran, eikä HIFK ole kuitannut näitä tilanteita mitenkään. Tuo on varmaan sattumaa, eivätkä joukkueet aiempien matsien takia tarkoituksellisesti luistele liian läheltä Hussoa (pl. Tomekin Sport, joka voisi Tomekin käskyttämänä jotain idioottimaisuuksia suorittaa), mutta IFK-kannattajana kyrsii katsoa, kun joka matsissa Husso vedetään kylmänviileästi jäihin, eikä siihen reagoida mitenkään.

Tähän vahva sama.
Eilenkin Husso itse oli antamassa hieman palautetta ajelun jälkeen.
Kyllä veskaria jonka on tarkoitus pelata se n. 50 peliä runkosarjaa pitää suojella paremmin!
 

dorka

Jäsen
Pakko tulla sen verran symppiskannatajana huutelemaan vieraisiin pöytiin, että aivan älyttömän nastaa nähdä taas HIFK:lla kulkevan! Stögö on siis ilmeisesti silmäpusseillaan tuonut toivottua näkemystä ja suuntaa peliin.

Siitä onkin aikaa, kun molemmilla punaisilla otteet olivat kuosissa ja sen takiahan kiima lauantaita kohti alkaa jo nousta. Toivottavasti lauantaina nähdään taas sitä tunnetta ja vauhtia mihin joskus Ässien ja HIFK:n välisissä kohtaamisissa totuttiin.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Olen tosi iloinen siitä, että IFK:lla on oikeasti pelihuumori kohdillaan ja pelaajat uskaltavat tehdä kaikenlaisia pikkukikkojakin ym. peleissä. Mä kuulun kanssa siihen kastiin, joka tuuletteli ihan kunnolla Summasen pestiä aikoinaan, mutta eihän se homma meillä toiminut (ja en tiedä toimiiko enää venäjälläkään, sen verran huuruista oli Ramin tajunta). Stögön IFK:ssa uskalletaan pelata ja hienoa että voittoja on tullut heti alkukaudesta!!! Tästä on hyvä jatkaa.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kirjottelin jo tonne otteluketjuunkin, mutta silmiinpistävää IFK:n touhussa on tällä hetkellä se, että se saa vastustajan näyttämään huonolta ja hampaattomalta. Näin on käynyt nyt Sportia, Kärppiä ja Bluesia vastaan. (Ekan erän jälkeen hyyty Espoolaisten peli)
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Olen tosi iloinen siitä, että IFK:lla on oikeasti pelihuumori kohdillaan ja pelaajat uskaltavat tehdä kaikenlaisia pikkukikkojakin ym. peleissä. Mä kuulun kanssa siihen kastiin, joka tuuletteli ihan kunnolla Summasen pestiä aikoinaan, mutta eihän se homma meillä toiminut (ja en tiedä toimiiko enää venäjälläkään, sen verran huuruista oli Ramin tajunta). Stögön IFK:ssa uskalletaan pelata ja hienoa että voittoja on tullut heti alkukaudesta!!! Tästä on hyvä jatkaa.

Tähän vahva sama! Pitkästä aikaa voi hieman hymyillä HIFK;n menolle. Hyvältä näyttää. Nyt vaan rohkeasti sisään 1 pakki ainakin ja kivenkova laituri niin vahvistetaan tätä hyvää meininkiä entisestään. En näe mitään syytä siihen etteikö meneillään oleva kausi olisi selkeä parannus edellisiin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hienoa, että HIFK:ssa on parin - kolmen vuoden tauon jälkeen oikea valmentaja taas ja tekemisen meininkiä. On tuolla valmennuksella vaan hemmetin iso merkitys kaikessa ei siitä mihinkää pääse.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko tulla sen verran symppiskannatajana huutelemaan vieraisiin pöytiin, että aivan älyttömän nastaa nähdä taas HIFK:lla kulkevan! Stögö on siis ilmeisesti silmäpusseillaan tuonut toivottua näkemystä ja suuntaa peliin.


No toimii se paremmin, kuin mitä Petu sai kivespusseillaan aikaan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös