Peliesitykset kaudella 2011-2012

  • 164 773
  • 796

senilix

Jäsen
"Meidän peli on ollut tämännäköistä koko syksyn. Näennäistä pyörimistä on aivan liikaa."
"Tänne on koottu suht kova nippu. Siksi voittoja on tullut väkisinkin. Ne harvenevat jatkossa, ellemme löydä peliimme yhtä pykälää lisää."
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
"Meidän peli on ollut tämännäköistä koko syksyn. Näennäistä pyörimistä on aivan liikaa."
"Tänne on koottu suht kova nippu. Siksi voittoja on tullut väkisinkin. Ne harvenevat jatkossa, ellemme löydä peliimme yhtä pykälää lisää."

Kiitoksia, ja ihan asiaahan Noronen tuossa kertoilikin. Toivottavasti avautuminen herättää joukkueenkin. Asennetta kaivataan rutkasti lisää.
 

lexhockey

Jäsen
Rytinää kehiin!

Lukon joukkue alkaa olla kuin Blues jo vuosia, hajuton, väritön ja mauton.
Molemmilla on katsomoissa runsaasti tyhjiä tuoleja. Tilanne ei muutu, ellei peli muutu. Puuduttavan kulmissa pyörimisen sijasta kaipaan enemmän suoraviivaisempaa peliä, toimintaa ja rytinää.
 

Kiekkoguru50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue on Rauman Lukko,Ässät ja TPS
Lukon joukkue alkaa olla kuin Blues jo vuosia, hajuton, väritön ja mauton.
Molemmilla on katsomoissa runsaasti tyhjiä tuoleja. Tilanne ei muutu, ellei peli muutu. Puuduttavan kulmissa pyörimisen sijasta kaipaan enemmän suoraviivaisempaa peliä, toimintaa ja rytinää.

Lukon tämän kauden pelit ehkä pari peliä poislukien ovat olleet kyllä kaikkea muuta kuin yleisöön menevää näytöstä.Lukko ei saa käytännössä yhtään organisoitua hyökkäystä aikaiseksi,kiekko jätetään pakille joka lähtee tuomaan sitä ylöspäin ja punaviivan jälkeen heittää kiekon päätyyn josta sitä sitten meidän kovapalkkaiset laiturit koittavat röyhiä sitä takaisin.Pyöritään kulmissa ei saada laukauksia aikaiseksi siirretään vastuuta kaverilta toiselle suoraan sanottuna aivan hirvittävän näköistä peliä, tuntuu siltä ettei Lukolla ole minkäänlaista peliajatusta.Lisäksi haalitaan pelaajia muualta joita löytyisi omista junioreista (Kluuskeri ja muutama muukin voisi olla kokeilun arvoisia ) ottakaa mallia muista porukoista mitenkä muut valmentajat heittävät todella nuoria poikia rohkeasti peleihin mukaan ja antavat vielä niille sitä kaivattua peliaikaa kohtuullisesti toisi kuin Lukon peliaikoja ja vastuuta jaettaessa. Ei alle 10 minuutin peliajoilla pelaajia kehitetä jos niitä muista porukoista ns. kotiin kutsutaan, toivottavasti Lukkokin oppii käsittelemään omia poikia ja antamaan riittävästi vastuuta ja mahdollisuuksia.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lisäksi haalitaan pelaajia muualta joita löytyisi omista junioreista (Kluuskeri ja muutama muukin voisi olla kokeilun arvoisia ) ottakaa mallia muista porukoista mitenkä muut valmentajat heittävät todella nuoria poikia rohkeasti peleihin mukaan ja antavat vielä niille sitä kaivattua peliaikaa kohtuullisesti toisi kuin Lukon peliaikoja ja vastuuta jaettaessa. Ei alle 10 minuutin peliajoilla pelaajia kehitetä jos niitä muista porukoista ns. kotiin kutsutaan, toivottavasti Lukkokin oppii käsittelemään omia poikia ja antamaan riittävästi vastuuta ja mahdollisuuksia.
Miten vaikea se nyt on tajuta, että tänä syksynä A-nuorista ei ole voitu käytännössä ketään nostaa miesten rinkiin. Paitsi Jesse Virtanen tilapäisesti pakon edessä. Ja miksikö ei?

No siksi, että siellä se Lukko sätkii nuorten liigassa 14 kenttäpelaajan voimin. Joskus jopa 13. Eli kolmea täyttä kentällistä ei saada edes kasaan. En tiedä tarkalleen, mistä tämä vajaus johtuu ja kuinka pitkää se tulee jatkumaan. Mutta kun tilanne on nyt tämä, niin silloin pitää jotain "Blunkvisteja" ottaa parin pelin lainapestille. Etenkin kun nuorten liigassakin pelataan 2-3 peliä viikossa.

Ja kun vilkaisee Lukon A:n kokoonpanoja, niin joissain peleissä ei sentterin tontille ole merkitty kuin kaksi pelaajaa, joista toinen on ollut mainitsemasi Kluuskeri. Että revi siitä sitten.
 
Viimeksi muokattu:

senilix

Jäsen
Niin tänäänkin, mutta jostakin syystä Kalliola on merkitty pakiksi ja sitä hän ei ole. Eikä pelannut pakkina.

Noista A:n laitahyökkääjistä Nikko, vielä B-juniori, voisi olla seuraava kokeiltava.
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mielestäni tän ketjun otsikko voisi olla vallan mainiosti Peliesitykset kausille 2009 - 2012 (vai miten ne vuodet ny menikään kun Rale on peräsimessä ollut). Strategiat toimii ihan ok, useampana vuonna peli on ollut viihdyttävää ja vauhdikasta. Maaleja on syntynyt kohtuudella. Mutta sitten nämä peliesitykset. Jokin näissä kokonaisuuksissa vaan vuosi toisen jälkeen mättää. Kalusto on ollut melko kohtuullista, ehkä joissain paikoissa olisi ollut parempaan mahdollisuuksia, mutta ei missään nimessä huonoimpia ole materiaali ollut käytössä.

Oma mielipiteeni on, että jokin henkisellä puolella on jatkuvalla syötöllä kuralla. Se yhden kauden syksyn ihme varmasti huokui kunnon ajoitusta syksyyn, mutta kun kaikki onnistui, niin oli henkinen kanttikin kunnossa. Heti kun alkoi kuntokäyrä jäämään vastustajien tasolle tai alle, myös henkinen kantti notkahti aivan totaalisesti. Nyt on ratkaisevia pelimiehiä telakalla, mutta mikä siinä on ettei loput löydä sisältään sitä samaa "Njurmimaista" tekemisen meininkiä, haastamisen asennetta, kaikkensa antamista, tappajan himoa vaikka taitoa ei välttämättä löytyisikään? Sillä ne maalit kuitenkin loppujen lopuksi tehdään. Toki edelleen pyttyjä nostellan vasta keväällä, mutta kun mielestäni tuo puoli on puuttunut joka vuosi jos ei onnistumisia ole tullut. Ja kun matkan varrella tuo haastavuus hommassa kasvaa, niin hivenen jälleen jänskättää Lukon henkisen puolen kestävyys kevään kynnyksellä.

Rale tuumaili mielestäni edellisen kotipelin jälkeen, että kiekollista peliä on harjoiteltu. Juu, hyvä juttu ja joteensakin niitä hyökkäyksiä vietiin vihulaisen päätyyn tavan takaa Ilveksen ja HPK:n peleissä. Joskus enemmän joskus vähemmän taidokkaasti. Mutta kun se haastaminen tuppasi loppumaan aina siihen. Ihan kuin olisi pelätty virheitä. Kiekko kun oli viety vastustajan päätyyn, niin nyt näytti ajatukset olevan, että on tehty mitä on harjoiteltu, mutta nyt ei uskalla enempää ettei mene metsään se mitä on harjoiteltu ja sovittu tehtävän. Esim. molemmissa HPK ja Ilves peleissä ensimmäinen n. 5min vastustajan päädyssä kiekko lähes täydellisessä hallussa ja hyvin menee, mutta juurikaan kertaakaan ei päästy kulmista mihinkään. Kiekkoa ei viety taistelualueelle muutoin kuin laukomalla kaukaa ja toivottiin, että joku on ripareita ronkkimassa sisään. Eipä niitä oikein ole ollut muut kuin hampaattomat kanukit ronkkimassa kun se toimintamalli lukee niitten takaraivossa. Tulokset voi lukea taululta siltä osin.

Miten kaikkeen tekemiseen saataisiin henkinen kantti mukaan? Samaan tapaan kuin muutamalla muulla joukkueella. En nyt Pelicansin, Kalpan tai Ässien materiaalia niin hyvin tunne, mutta onko ne nyt oikeasti niin paljon edellä kuin pisteet antaa ymmärtää? Ja edelleen aikaa on, mutta tuo henkisen kantin kuntoon saaminen on kestänyt jo jonkin aikaa, enkä ole itse kovin montaa valonpilkahdusta asian eteenpäinmenon osalta nähnyt vuosien varrella.
 

senilix

Jäsen
Outoa on se, että joskus on asenne kohdallaan ja yritys päällä. Esimerkiksi taannoinen IFK-peli oli ihan erinäköistä touhua.

Tässä kylässä tuntuu ajatusmaailma olevan tässä suhteessa vähän kummallinen. Muistan muinaisessa seisomakatsomossa ihmisten naureskelleen Hannu Vierimaalle. Hän kun tuli jostakin Pohjanmaalta eikä ymmärtänyt, että pelin täytyy raumalaiskatsojien silmissä näyttää helpolta ja vaivattomalta. Tämä taidoiltaan varsin puutteellinen kaveri painoi täysillä joka hetken kentällä ollessaan.

Eikä tämä ajatustapa ole edelleenkään paljon muuttunut. Pelin täytyy olla helponnäköistä ja vaivatonta, jotta se olisi hyvää. Tämä on perusasenne myös omasta juniorikoulusta tulevilla pojilla. Oudointa tässä on, että se tarttuu välittömästi useimpiin muualta tuleviinkin.

Syytän edelleen ilmastoa
 

luimuri

Jäsen
No siksi, että siellä se Lukko sätkii nuorten liigassa 14 kenttäpelaajan voimin. Joskus jopa 13. Eli kolmea täyttä kentällistä ei saada edes kasaan. En tiedä tarkalleen, mistä tämä vajaus johtuu ja kuinka pitkää se tulee jatkumaan.

Tätä sopii kysyä Vanhatalolta ja kumppaneilta. Lukon tulisi hankkia "lisäapuja" pelaajahankinnoista vastaaville, kun nykyisiltä siihen ei riitä joko aikaa tai taitoa.
Toivottavasti tuleva tekojäärata auttaisi tilannetta siinä määrin, että Lukon nuorille junioreille riittäisi enemmän jääaikaa ja sitä kautta omien pelaajien laatu ja määrä paranisi. Näin pelaajia ei tarttisi koittaa hankkia ehkä niin paljoa muualta.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Asenneongelmista puhuttiin viimekaudella. Samasta ongelmasta puhutaan myös nyt. Mikä oikein mättää? Ketä pitäisi syyttää? Uramaa ja johtoa? Kaikki tietävät myös pelaajien vastuun ja välillä tuntuu, ettei kavereilla ole paskankaan väliä, miten pelissä käy.

Viime kaudella pelit ratkesivat hyvien yksilöiden ansiosta Lukolle. Lukko ei kuitenkaan pelannut joukkueena lähellekään siten, miten olisi pitänyt. Jos tuo voimavara olisi ammennettu pohjia myöten, niin Lukko olisi tosissaan haastanut HIFK:n playoffeissa. Nyt se joukkuepelaaminen on sitten löydyttävä, tai Lukko ei pelaa jatkopelejä ensi keväänä. Huippuyksilöt lähtivät muualle ja korvaajat ovat olleet huonoja odotuksiin nähden. Pesonen on ollut suorastaan paska. Jos taso ei nouse, niin sitten ollaan kusessa. Vahvistuksia siis tarvitaan (tietyin varauksin).

Jos huhut pitävät paikkansa, ettei valmennuksen ja johdon välinen yhteistyö toimi, niin vahvistuksia ei varmana ole tulossa. Tämä tarkottaa Uramalle uransa suurinta haastetta saada joukkue pelaamaan yhtenäisenä. Mikä sitten on Raulin motivaatio näin viimeisellä kaudella, kun lokaa on valunut kauluksille ylhäältä käsin? Onko motivaation puute tarttunut pelaajiinkin?

Fakta on se, ettei pari yksittäistä pelaajaa nosta Lukkoa suosta. Kyllä kaikki lähtee siitä, että pelaajat ja Urama pitäisivät ammattiylpeytensä ja olosuhteista huolimatta vetäisivät apinanraivolla kauden loppuun asti. On tulos sitten mikä hyvänsä. Ei ole kenenkään etu, että joukkue hiekottaa omaa tietänsä, koska peliurat jatkuvat myös Lukon jälkeen. Jos joukkueen johto on epäpätevä ja lapsellisen itsekäs touhuissaan niin sille ei voida yhtään mitään. Pitäkää lippu korkealla edes joukkuetasolla ja antakaa apinoiden nyppiä toistensa turkkeja norsunluutornissaan.

Se tässä harmittaa, että Rajala ei vaivaudu kommentoimaan millään tavalla Lukon tilannetta ja yksikään raumalainen toimittaja ei uskalla kysyä mitään. Onko siellä Länsi-Suomessa ja Uudessa-Raumassa ihan oikeasti niin pelkuriporukkaa, ettei Rajalaa uskalleta haastaa verbaaliseen tykitykseen hyvällä tavalla ja hieman pisteliäästi tietenkin?

Haaste on heitetty. Jos ette siihen pysty, niin aukaiskaa kanava tänne päin. Voimme pitää tenttituokion raumalaisen jääkiekon tilasta, koska se huolettaa meitä kaikkia pitkänlinjan Lukkokannattajia.

editoitu.
 

Embuske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pelin täytyy olla helponnäköistä ja vaivatonta, jotta se olisi hyvää. Tämä on perusasenne myös omasta juniorikoulusta tulevilla pojilla. Oudointa tässä on, että se tarttuu välittömästi useimpiin muualta tuleviinkin.

Todellakin! Niin kauan (viimeiset 20 vuotta), kun olen pelejä käynyt katsomassa niin aina ne samat yleisöhuudot: esim. pakin pitäisi laukoa heti, kun saa kiekon välittämättä siitä, että vastustaja on edessä isolla rintamalla ja yleensä kiekko meneekin sitten päin vastustajaa lopputuloksena yv-vastahyökkäys... Niin alkeellista, mutta silti yleistä! Ne pelaajaat, jotka yrittävät välillä hieman riskilläkin tehdä jotain kunnon peliäkin niin saavat heti haukut, jos epäonnistuvat. Haukutuimmat pelaajat ovat juuri ne, jotka ovat tehneet ne näkyvimmät virheet, mutta ne sentäs pelaavat! Pelaaja, joka pitää oman tonttinsa puhtaana voi ollakin se, joka vaan roiskii kiekon toiselle pelaajalle välittämättä siitä, että se toinen pelaaja joutuu ahdinkoon ja useimmiten niin, että kiekko lopulta päättyy vastustajalle. Tämä pelaaja itse on onnistuneesti päässyt vaihtoon ja omassa päässä soi vasta oman vaihdon jälkeen. Täten oma peli pysyy puhtaana ja miinukset kertyy muille. Mutta nämä pelaajat sitten keräävät kehut "virheettomällä pelillä"...

Ei kiitos enää risikitöntä ja tehotonta peliä vaan todellista kiekollista peliä! Tällä strategialla Pertustakaan ei saada mitään irti ja pahaa pelkään, että pelihalut menee. Ei olisi ensimmäinen tapaus.
 

naatiskelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En tiedä moniko seuraa aktiivisesti Lukon harjoituksia. Itse olen niitä jokusen katsellut ja näkemäni mukaan harjoittelussa ei viedä tilanteita loppuun, hyökkääjät kirmaavat kyllä kovaa vauhtia kohti vastakkaista maalia ja tilanne päättyy harhasyöttöön tai tuhnuun laukaisuun jonnekin päätyä kohden tai puolustajaa päin ja sitten suunnan muutos ja lujaa puolustamaan. Mitenkäs se viimeistely peleissä toimisi kun se ei toimi harjoituksissakaan? Monen muun joukkueen pelissä näkyy selvästi, että kiekko pyritään hyökkäysalueella pitämään kolmion sisällä jonka muodostaa kateetit joiden yksi sivu on siniviiva ja toiset sivut siniviivan päädyistä maalin taakse vedetyt kuvainnolliset viivat. Tätä aluetta myös kutsutaan maalintekosektoriksi. Onko vika sitten valmentajassa vai pelaajien mustelmienpelossa, että näin on? Ehkä Lukossa vielä vallitsee ajatus "kettumaisista" pelaajista muodostuva velmujen joukko, joka naruttaa vastustajan solmuun. Niin hienoa kuin se olisikin, niin se ei ole tämän päivän tehokasta jääkiekkoa. Ehdotankin, että jos johtoa ja valmennusta ei kiinnosta jääkiekko, niin perustakaa ensi talveksi joukkue kuvioluisteluun, siinä ehkä tälläiselläkin esityksellä voisi pärjätä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Muniin puhalteleva Lukko 2011 - 2012 vol.2

Se on taas se aika vuodesta, kun leppoisa tuulenvire käy munaskuihin.

Lukon tilanne vaikuttaa todella huolestuttavalta. Joukkue pelaa hengettömästi muniin puhallellen. Tämä ketju ansaitsee paikkansa niin kauan, kun tuo porukka alkaa pelata niin kuin miesten kuuluu pelata. Nyt taistelevaa asennetta nähdään ehkä joka viides peli ja muut ottelut läpsytellään läpi kuin tahdottomat pökiäiset. Se mistä tämä kaikki johtuu, on vaikeaa sanoa tyhjentävästi? Lukolta puuttuvat taitavat yksilöt tällä kaudella ja kukaan ei ole edes yksin ratkaisemassa pelejä, kuten viime kaudella.

Yksittäisten vahvistusten hankkiminen ei auta niin kauan, kuin pelaajat eivät pelaa joukkueena. Vuosien saatossa on nähty, miten nimekkäät joukkueet sortuvat, kun taistelua ei ole ja tahto puuttuu.

Ja lämmin pasaatituuli palleihin käy...
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Toiseksi eniten huolestuttaa Lukon ylivoima tehottomuus. Ekana on tietysti lepsuilu ja kaartelu joka vaivaa tällä hetkellä.

Tällä hetkelläkin on Turussa ollut 8 yv:tä ja nolla maalia yv:llä. Mahtaako hankinnat ja Pertun paluu auttaa? Pahasti mättää. Honkaheimo ei oikeasti ole yv-pakki. Tällä hetkellä sitä toki Lukossa on mutta vain siksi, että paremmat puuttuu. Aalto ei saa kiekkoa ohi kärkikarvaajan. Jos sellainen ihme tapahtuu niin pleksit paukkuu.

Oi niitä aikoja, kun Lehto ja Nordmark syötteli hetken viivalla, kunnes toinen veti onetimerin maaliin tai viime kauden PerttuMäkki-kuvio.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei tuo Lukon peli nyt Turussa ole 5-5 -pelissä ihan kelvottomalta näyttänyt, mutta tuo ylivoima on jotain katastrofaalista. Kiekon hyökkäysalueelle saaminen on ihan käsittämättömän tuskaista ja useimmiten se vienti pysähtyy jo siniviivalle jolloin vaan heitetään päätyyn mistä vastustaja palauttaa sen heti takaisin Lukon päätyyn. Sitten jos jollain vitun ihmeellä saadaan kiekko alueelle ja pakkopeli käyntiin niin se menee vituksi viimeistään siinä vaiheessa kun kiekko pelataan Aallolle viivalle. Noin 100% Aallon laukauksista osuu joko kärkikarvaajaan tai sitten paukkuu plekseihin. Millä vitulla tuo on joskus tehnyt 15 maalia liigassa? Pelattiinko silloin jalkapallomaaleihin vai mitä?
 

Rave On

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Toronto Maple Leafs
Jotain tässä on pakko tehdä... pitäiskö Urama vaihtaa vai odottaa 2-3 peliä ja katsoo mitä hurri tuo joukkueeseen ja kääntyykö peli? Näyttää vaan siltä ettei Uramalla ole mitään otetta joukkueeseen ja pelataan kurittomasti. Eka kerran Uraman aikana on pakko todeta että mielestäni vaihtoon vaan ja uusi ukko kehiin, jos saadaan tulevien kauden valmentaja jo nyt (mitä epäilen) tai sitten loppukauden projektivalmentaja
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Peli TPS:ää vastaan on vielä kesken, mutta tuo näyttää aivan kahden a-junnu joukkueen peliltä. Kuritonta, yksin yrittämistä ja huonompi joukkue johtaa.

Tänään ollaan ihan kohtuu hyvin pysytty vauhdissa, mutta nyt sitten persettä näyttää niin onnetar kuin Noronenkin. Kaksi ekaa maalia selkeästi Mikan piikkiin ja kolmas oli niin epäonninen kuin vai voi olla. Siihen päälle vielä Lukko joutuu tekemään maalien eteen uskomattomasti töitä kun ei taitoa ole. Pusketaan päätä seinään ja vastustajan laukaukset uppovat kaukaa ja helposti sisään.

Ehkä nyt pitää odottaa, että Perttu ja Melin tulevat kehiin, vedetään sitten johtopäätöksiä.

Ylivoima on kyllä todella huonoa tällä hetkellä, Aalto laukoo tosiaan sen 10 kertaa eikä kertaakaan ole vielä kiekko maalille asti löytänyt. Tähän päälle kaksi kiekonmenetystä ylivoimalla viivassa. Ei vittu.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eka kerran Uraman aikana on pakko todeta että mielestäni vaihtoon vaan ja uusi ukko kehiin, jos saadaan tulevien kauden valmentaja jo nyt (mitä epäilen) tai sitten loppukauden projektivalmentaja
"Curre Lindström puhelimessa halåå". Siinä olis projektivalmentaja parhaasta päästä. Alapäästä meinaan.

Tämän päivän Veikkaaja väitti että "sisäpiireissä uskotaan vahvasti että Lukon ensi kauden valmentaja on Suikkanen tai Dufva". Samassa jutussa kuitenkin todetaan että Jokerit on myös tiedustellut Suikkasen ja Dufvan kiinnostusta, ja että Pelicans on jo tarjonnut Kaitsulle jatkoa.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
En lähtisi Uramaa ulkoistamaan. Oli se viime kausikin kuraa, lopussa kiitos seisoi.

Perttu ja Melin tuo varmasti lisänsä, mutta silti Lukolta puuttuu kaksi yv-pakkia. Nykyiset voivat pelata vain kiekollisen pakin parina. Yksikin toki riittää, mutta edellyttää sitten muilta selkeää profiilin nostoa.

Olkku puhuu kyllä asiaa Aallosta, kuten moni muukin. Harmi, että on Uraman luottopakki. Voisi jopa antaa jollekulle muulle mahdollisuuden. Uraman aikakaudella pelaajien kierrättäminen ja vastuun antaminen on ollut näennäistä. Kokoonpanot on ollut kiveen hakattuja. Ainoastaa pakosta on tällä kaudella niin moni saanut näytön paikan. Jos loukkaantumisia ei olisi niin niitä ei olisi ollut. Surkuhupaisinta tässä on, että äijiä on ollut Lukon listoilla kuuteen kenttään ja tänä vuonna ei joukkue kestä yhtä loukkaantumista saati nykyistä sairastupaa.
 

Rave On

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Toronto Maple Leafs
Huh! ei nyt Currea sentään. Mutta kyllä tässä on vitsit vähissä!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Huh! ei nyt Currea sentään. Mutta kyllä tässä on vitsit vähissä!
Multa ei vitsit lopu kesken.

Mutta odotellaan nyt että Pertsa palaa takaisin peliin. Jospa se Ingvar B. Melin saisi niistä Pertun passeista kiekkoa tolppien väliin ilman että jalkapallomaalia pitää naapurikentältä raahata, niin eiköhän tuo ylivoimakin siitä ala ainakin hiukan paremmin kulkemaan.
 

Rave On

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Toronto Maple Leafs
Mietiskelin noita valmentajavaihtoehtoja, kortilla ovat, mitään curreita ja suhosia ei tänne tarvita, Rautakorvella taitaa olla muita suunnitelmia tai sitten ei halua raumalle. Joku ihan uusi kortti, Törmäsen Antti teki ihan hyvää sportissa, mutta taitaa pärjätä ihan hyvin sveitsissä?
Mutta jotain pitää tapahtua ja pian!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Puolet pelistä Lukko pelasi ihan hyvin lukuunottamatta tuota kelvotonta ylivoimapeliä, mutta jälkimmäinen puolisko oli sitten halutonta muniinpuhaltelua. Jos ei tapahdu isoa muutosta Pertun paluun ja Melinin saapumisen myötä niin Lukko ei ota tällä viikolla pistettäkään.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
9 jäähyä Tepsille. 7 yv:tä Lukolle, kaksi 5vs3 tilannetta. Kaikki yv:t oli vähintään n. 1min luokkaa eli ihan riittävästi. Nolla maalia. Ei ymmärrä

PS. tilastoissa voi olla virheitä, kun ei kynää ja paperia ollu käden ulottuvilla. Ei kuitenkaan poista mun kummastuksen aihetta.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
9 jäähyä Tepsille. 7 yv:tä Lukolle, kaksi 5vs3 tilannetta. Kaikki yv:t oli vähintään n. 1min luokkaa eli ihan riittävästi. Nolla maalia. Ei ymmärrä

Olisipa vielä mukava kuulla montako laukausta kohti maalia tuli yhteensä noiden ylivoimien aikana. Veikkaan että niitä ei kovin montaa ollut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös