Peliesitykset ja suoritukset 2023–2024

  • 794 312
  • 17 174

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Oho, turkoosit mainosvalot!
Tämä oli muuten joko hieno sattuma tai erittäin hieno class act valomiehiltä.

Itse pelistä pitää sanoa että kova vääntö, kukaan ei pettänyt eikä pelattu itseään pihalle oikeastaan kertaakaan. Jännä nähdä uskalletaanko Bloodia heittää enää kehiin..

Joitakin pelaajia pitää kehua ja tänään niitä oli etenkin Johannesen joka väänsi jatkoajalla ihan yhtä vahvasti kuin olisi ensimmäinen erä ollut, ihan älyttömän urheilullinen jässikkä.
Toinen on Haatanen joka pelasi logolle isolla sydämellä ja loi myös tilanteita hyökkäyspäässä.
Roineen saldo playoffeissa on nyt 7 ottelua, 6 voittoa ja yksi tappio jatkoilla. Henkinen tukiranka, kapteeni. Kaikesta saamastaan paskasta huolimatta.

Muistatteko kun sanoin että Purre on sellainen pelaaja että näkisin sen tekemässä mestaruusmaalin jatkoajalla? Tätä tarkoitin.

Hieno voitto!
Siteeraan Kaj Kunnasta; Teemu, mäkin itkin.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Jumalauta, sieltä ne pojjaat kaivoivat taisteluilmeen esiin. "The Big Steal" ja perjantaina homma tasoihin, eikö vain? Hockey is a momentum game. Tappara on täysin voitettavissa kun vain luotetaan omaan tekemiseen. Fiksua pelaamista ja samalla ilmeellä kuten tänään+kotiyleisön buusti siihen päälle. Nukutaan ja mennään eteenpäin, tämä on joukkue!
 

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Taisin joskus kevättalvella sanoa, että Horky saattaa keväällä naulata aika isoja maaleja. No nyt niitä on yksi voittomaali IFK:ta vastaan ja jokaiseen finaalipeliin yksi kihautus. Vaikka ei nuo kaksi ekaa finaalimaalia nyt niin isosti merkannut, niin sieltä se on vaan noussut silti tilastoihin. Silti, kaikki maalit näissä peleissä on tavalla tai toisella tärkeitä.

LUBO ja tähän iso hauis!
 

Ylikypsä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Telfs Knights
Jos vähän myllytetään..

Salmiselta taktiset.. Haettiin jotain "uutta" jopa "kovaa", tai peräti "yliluonnollista" tapahtumaa peliin, jolla kääntyi koko sarja.

Salminen uhrattiin tähän tehtävään. Ja nyt sitten taipui tappara ja taipuu loppuun saakka.
Noh noh täällä ehdittiin jo moneen kertaan sanoa että tyhmän pelaajan älyvapaa ratkaisu. Ja eihän Hölö käskytä saati ota edes aikalisää ikinä

Heljangon kypärä vähän tiukemmalle niin näyttää seuraava törmäys ihan normaalilta
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Noh noh täällä ehdittiin jo moneen kertaan sanoa että tyhmän pelaajan älyvapaa ratkaisu. Ja eihän Hölö käskytä saati ota edes aikalisää ikinä

Heljangon kypärä vähän tiukemmalle niin näyttää seuraava törmäys ihan normaalilta
Tokihan minäkin sen dumasin tekona. Mutta loppuviimein voiton eteen on tehtävä kaikkensa :D ja olihan siinä pieni huuli mukana
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Nojuu. Pitää vaan pystyä ottamaan isommankin marginaalin voittoja, jos näin tiukkoja pelejä kaikki, niin pomppii se pari kertaa Tapparallekin.
Jos tuota peliä pystytte jatkamaan mitä jatkoerissä niin niitä rupeaa tulemaan. Heljanko ei voi kyetä aivan noin maagisiin esityksiin joka pelissä. Tämä näkyi KalPa sarjassakin. Kyllä Hölöllä nyt tieto on miten porkkanat pitää käsitellä.
 

Bkkhero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Bangkok United F.C
Kiitos Salminen. Siinä oli sitä tavarajunamaista ryskettä. Ei tuumaakaan periksi. Yksi kaikkien puolesta. Istuin aivan alla ja huomasi heti, että teatterit Heljangolla käynnissä ja nyökkäsi heti makoillessaan lääkärille että jatkaa peliä. En edes halua tietää mitä mikkihiiri säännöt sanovat, mutta mahtava niitti! Juolevi änäri jätekkin alkoi jotain vääntään, Penttiä askiin.

Nyt oli koko joukkue grindaamassa ja palkinto saatiin.
 

Hollolan mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Oma näkemys oli että Salmiselle 2 min. estämisestä ja heljangolle 2 min. filmaamisesta.
Täytyy kyllä sanoa että on näissä peleissä tuomareillakin melkoiset paineet.
Saadaan varmaan Rantala taas kotipeliin, ellei jää kotiin laskemaan rahojaan.
 

surfa

Jäsen
Se nyt on vaan niin, että veskaria ei tuolla tavalla voi 2 minuutilla antaa ajaa. Filmausta tai ei, mutta annettu tuomio oli ainoa oikea.

Ja viimeisen päälle typerä veto joka tapauksessa, ihan sama miten sitä katsoo. Parhaassa tapauksessa tuossa olisi lahjoitettu kolme maalia Tapparalle ja sarja 3-0. Ei sitten mitään järkeä.

Muutenhan Salminen kyllä pelasi ihan kohtuullisesti.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tässä Salmisen tilannetta käsiteltäessä unohtuu täysin, miten luokatonta tuomaritoiminta oli varsinkin jatkoerissä. Siellä sai tehdä Pelicansin kavereille ihan mitä vaan, eikä pilli soinut. Ei tässä linjassa ole mitään järkeä, vaikka ymmärrän, että annetaan poikien pelata. Vaikea se on pelata, jos on maila luistimissa tai muuten vaan revitään kaksin käsin kaveria.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Lahesta
Päätuomarikaksikkona tässä 3. matsissa olivat Boman ja Kova.

Tämä kaksikko muistetaan tapauksesta Baptiste - Bryggman runkosarjapelissä Tampereella. Tämä kaksikkohan kävi videoilta tarkistamassa Baptisten suorittaman rusikoinnin poikittaisella mailalla jäässä maanneen Bryggmanin päähän/ pään seudulle.
Edes videotarkistuksessa eivät "nähneet" syytä isoon rangaistukseen Baptistelle.

Toki kurin pito antoi jälkeen päin Baptistelle kakkua, kun Pelicans erikseen teki tutkintapyynnön.

En kovin paljoa luota Bomanin ja Kovan havaintokykyyn videotarkistuksissa. Tällä kertaa näkivät videolta ilmeisesti sattumalta jotakin oikein tapauksessa Salminen - Heljanko. -Ammattituomareita?
Niinpä. Heh ...

Yllättävän vähämaaliseksi jääneen ottelun voitto jatkoerissä joukkueellemme. Ekat lahjamaalit meni suunnilleen tasan, sillä Heljanko sentään oli Kokon tilanteeseen verrattuna maalillaan yrittämässä torjua laukausta.

5 min jäähyn tappaminen oli huikea suoritus ja se piti mahdollisuuksia ja luottamusta voittamiseen yllä.

Joukkueemme periksi antamaton raadanta sai ansaitsemansa tuloksen. Toimiva kuvio, jossa Lascherin syöttö löysi vapaan Carlssonin mailan. Nokia Areena tyhjeni reippaaseen tahtiin, mutta Lahen Turkoosi jatkoi ansiokasta kannustamistaan, jota kuultiin läpi matsin TV-ruutujen äärellä. Mainio meininki siellä. Pitäkää tuo!
Ja niinhän te pidättekin *peukku* .

Tapparavalkku Rikard Grönborgin ulosantia häviämänsä ottelun jäljiltä en edes ole viitsinyt seurata. Luultavasti väärä joukkue voitti eilen ja kaikki oli sontaa paitsi kusi. Luultavasti haluaa vaikuttaa myös Liigan kurinpitoon mesoamisellaan.
 
Viimeksi muokattu:

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Ihan oikeinhan tuo ulosajo Salmiselle oli. Kyllä maalivahdeilla pitää olla turva taklauksilta ja Salmisen vauhti oli vielä varsin reipas. Jäähyn syy toki estäminen...

Sellainen mielikuva tilanteesta jäi (sen enempiä kelailematta), että ei se Heljankokaan varsinaisesti tilaa jättänyt ja koska maalivahdeilla on tuollainen helposti ulosajoon johtava suoja, ei mielestäni olisi väärin vaikka maalivahtiakin voitaisiin tällaisissa tilanteessa rangaista estämisestä. Tätä ei tietysti sääntökirja tunne, mutta lähinnä retorinen tähän kohtaan - tulisiko tuntea?

Toivotaan että Salmiselle ei kuitenkaan enempää tuosta arvota.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tuo Salmisen pelikelpoisuus täytyy vielä katsoa.

Miten sitten Ben Blood? Sieltä löytyy heikkoudet ja vahvuudet, mutta vaikuttas Tappara kyllä scoutanneen miehen ja iskee surutta.

Nyt voittivat ilmankin. Mites sopii finaalikevään -24 vs Tappara sapluunaan plusmerkkisenä pelaajana jatkossa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös