Peliesitykset ja suoritukset 2023–2024

  • 794 484
  • 17 174

Bo73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelsu
Ihan hyvä ”torjuntavoitto”. Ylivoiman kuntoon se vaatii, mutta pakko sen on noilla sepillä jossain kohtaa lähteä.

Peli oli kuitenkin ihan hyvää, mutta Kärppien toinen annettiin vähän helpolla. Kärpät oli hyvä tänään. Varsinkin kolmonen ja Karhu maalilla.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Paljon parenpi peli meiltä kuin Jukurimatsi. Paremmalla viimeistelyllä / tuurilla olis tullut täydet pisteet. Aina ei voiteta ja nyt kävi näin. Huomenna uusi peli.
Ois tää varmaan viety paremmalla erikoistilannepelaamisella, yllätys että ne sakkasi jälleen.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Edelleen, turha jossitella jollain erikoistilanteilla. Ei ole toiminut missään vaiheessa ja harvoin lähtee yhtäkkiä tässä kohtaa kautta toimimaan. Varsinkaan ylivoima.

Kärpät on voitettavissa, mutta niin on Pelicanskin.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Pelicans 2 - Kärpät 3
Noilla tilastoilla Pelicansin pitäisi voittaa seitsemän ottelun sarjassa about 5-6 kertaa jos todennäköisyyksiä katsoo.

Eikä Karhu montakaan peliä tällä kaudella ole ollut noin hyvä kun tänään ja olihan siinä silti niitä paikkoja mistä tehdä kun taas Kärpillä ei montaa hyvää paikkaa maalien lisäksi ollut.

Kokemus kovasta pelistä tuli hyvään vaiheeseen. Nyt vaan pitäisi saada Jämsen-Vilen takaisin pelikirjan sivuille, nyt etenkin Jämsen on ihan yössä muutamaa väläytystä lukuunottamatta.

Horkyn asennetta on pakko arvostaa, jaksoi useammassa vaihdossa pelata nöyrästi oman pään ja voittaa kiekkoja omille.
En tiedä onko Schnarrilla jotain vikaa kun se ei omassa päässä mennyt kamppailuihin juurikaan ja kiekoton peli on muutenkin nyt parissa pelissä ollut sellaista mailalla tökkimistä.

Laschilla on taas sama ongelma kun alkukaudesta eli kiekko polttelee hetkittäin ihmeellisesti lavassa ja syötöt karkailevat. Yksittäisiä loistavia syöttöjä ja hyvää kulmapelaamista seuraa joku hämmentävän paska syöttö tai järjetön virhe kiekon käsittelyssä.


En tiedä, vähän vaikea sanoa missä mennään vaikka sinänsä peli on ihan ok ja tilastoissa ollaan ylivoimaa lukuunottamatta hyviä.
Turusella on tällä hetkellä Liigan kuumin laukaus jolla tänään tuli Kärppien ylivoimamaalilla, näyttäkää toinen pelaaja joka tuosta vetää noin kovaa ja noin tarkkaan yläpörsään.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Meillä ja Kärpillä on kyllä molemmilla pirun kovat neloskentät. Toi Hyry - Anttila on hemmetin kova kaksikko.
Etenkin tää Hyry on mun suosikkeja oman jengin ulkopuolelta. Ja Anttila on hämmentävän vaarallinen vieläkin, se hämmästyttää vuodesta toiseen.
Mutta Hyry on Ismo Lehkosta siteeratakseni erittäin hyvä pelissä nimeltä jääkiekko.
 

Jakas Lusek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Antti Tyrväinen
- YV oli koko viime runkosarjankin paskaa, niin se vain kuitenkin oli, että playoffeissa YV% oli 20,69 ja 12 tehtyä ylivoimamaalia. Itsellä täysi luotto, että homma lähtee vielä rokkaamaan. Hulluutta? Tyhmyyttä? Aivan sama, luotan silti!
- Onhan tuo Vilenin ketju aika hasardi omaan päätyyn, huomenna voisi olla hyvä paikka kokeilla Haatasen ja Juhiksen paikan vaihtoa. Jämsen tarvitsee toiseksi laituriksi duunia tekevän, paljon luistelevan pelaajan, tyyliä Haatanen tai Tukiainen.Toinen vaihtoehto, Vilen lepäämään ja Hirvonen keskelle rymistelemään. Vai ollaanko me kaikki vaan niin tyhmiä muka ettei nähdä jotain mitä valmennus noissa ketjuissa näkee?
- Puution pelaaminen triggeröi tänään itseäni jotenkin erityisen paljon. Illasta toiseen viivakudit pysähtyy ekaan vastustajaan ja muutenkin tuntuu tekevän todella ihmeellisiä ratkaisuja.
 

Vrael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pitkästä aikaa tuli katsottua koko peli. Päällimmäisenä tulee mieleen, että Hadea tulee kyllä ikävä jos poistuu ensi kaudella. Erittäin hyvä roolissaan tänäänkin. Blood tuntuu alkavan pääsemään viime kevään otteisiin vaikka vielä on reservissä parannettavaa. Paljon nopeita hyviä avauksia. Juhiksesta liian aikaista sanoa mitään, mutta toivottavasti tämä pienempi rooli yv vastuulla alkaa kulkemaan. Tuo Juhin kenttä ei oikein samalla sivulla ole vielä. Kokko pelasi taas hyvin
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Silander kertoi, että hänen vastuualueeseen kuuluu vastustajan ylivoiman scouttaaminen. Ei ole töitä hoidettu kunnolla, sen huomaa.
Ylivoimasta ei tarvitse sanoa mitään enää.

Puutiota ei kyllä kovin mielellään kevään peleissä katselisi jäällä.
 

JaromirLager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jollain ilveellä se yv tosiaan pitäisi saada rullaamaan jos meinaa pleijareissa mennä pitkälle. Nyt tuon meidän ylivoiman katsominen on vähän kuin kuuntelisi pornoa radiosta. Ajatuksen tasolla ihan kiihottavaa mutta lopputuloksena on lähinnä pari väkinäistä vetoa ja paha mieli
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Utunen tais tehä samalla yhden kauden maaliennätyksen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös