Peliesitykset ja suoritukset 2023–2024

  • 793 007
  • 17 174

Kenth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooVee
Fakta on seuraava. Teillä ei ole kasassa nimekäs joukkue, ei vain omaan historiaanne peilaten - se on erinomainen nippu pelaajia. Huippuosaajia jokaiselle pelipaikalle, ehkä ylivoimapakkia lukuunottamatta. Filip Kral on yksi syksyn flopeista odotuksiin nähden, mutta muilta osin kaikki riittävä on olemassa, jopa Vilenin poissaolo huomioiden.

Pelicans ei vain alisuorita, vaan se alisuorittaa todella rajusti. Nämä huippuyksilöt alisuorittavat kautta linjan, joku enemmän ja joku vähemmän. Se ei voi olla sattumaa, vaan kyllä vastuu menee väkisinkin valmennusjohdolle. Heillä on ollut pian 4 kk aikaa saada nämä tähdet pelaamaan voittavaa jääkiekkoa, mutta tässä ei Tommi Niemelä ole onnistunut. Lahden ulkopuolella moni ammatti-ihminen hämmästeli sitä, että Niemelä välttyi potkuilta ennen maajoukkuetaukoa. Mitään kehitystä pelissä ei näy. Niemelä on epäonnistunut totaalisesti, ja samalla varsin kyseenalainen varjo asettuu myös Yli-Junnilan (en muista etunimeä) ylle, jos hän todella on seuraava päävalmentajannne. Hän on tässä samassa sopassa keittäjän roolissa. Peruisin vielä tämän suunnitelman jos mahdollista, ja hakisin tähän ulkopuolelta ensi kaudeksi esim Olli Jokisen tai jonkun muun freesin kasvon. Nyt kannattaisi miettiä Niemelän korvaamista jollain projektivalmentajalla, vaikka sitten Karri Kivellä tai Jarno Pikkaraisella, kenellä hyvänsä. Niemelä on menettänyt tuon joukkueen, joka on hänelle kenties liian kokenut ja vaativa. Junnuja on helpompi ohjata.

Pelicans vahvistaa jengiään ja uskoo yhä toimistossa projektiin, joten vaihtoehtoja on tasan yksi. Vapauttaa Niemelä miettimään miten hän pärjää jatkossa Ilveksen tähtien kanssa, ja korvata hänet melkein kenellä vaan. Hävittävää ei ole.
 

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat SaiPa
Salo taas taskuttanut Hönön täysin, loppuun vaan jäähyilyä niin saa varmasti nollapelin pelattua veskarilleen... Tehkää nyt edes yksi...
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No se hylky tuli varmaan jostain sellaisesta videokuvasta, jota ei meille näytetty. Varmaan vaksin puhelimesta tai jostain löytyi sopiva video.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös