Peliesitykset ja suoritukset 2023–2024

  • 794 540
  • 17 174
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Kenttäpelaajat tekevät virheitä ja joskus maalivahdin pitää venyä huippupelastuksiin. Ei kaikkea pidä eikä voi saada kiinni, mutta siinä missä Patrikainen Kärppä pelissä paikkaili kenttäpelaajien virheet torjumalla ne tilanteet, niin Olkinuoralta ei olla nähty varmaan yhtäkään huipputorjuntaa CHL + Liigapeleissä.

Fakta vain on se, että Patrikainen on kilometrin Olkinuoraa edellä. Ei ole sattumaa että Patrikaisen recordi CHL + Liiga on 3-0-0 ja Olkinuoran on ennen tätä iltaa 0-0-3. Otanta on vielä todella pieni ja annetaan Jussille aikaa, mutta silmät voi silti avata.

Tekemistä riittää toki muuallakin ei siinä mitään. Tänään on kentällä ollut vain yksi joukkue eikä tappio todellakaan mene maalivahdin piikkiin.
Juuri tätä mäkin ajoin takaa. Ei Olkinuora ole mitenkään sysipaskasti pelannut mutta näitä hänen aloittamiaan pelejä tuntuu usein leimaavan että heti alkuhetkillä puolustus nukkuu -> 1-0 ja toisessa erässä päästää maalin joka olisi parempana päivänä ollut otettavissa ja peli usein ratkeaa juuri tähän maaliin.

Kausi on nuori ja Olkijussi ehtii parantaa vielä paljon mutta tällä hetkellä peluuttaisin Jassea 2/3 peleistä ja katsosin miten tasaisesti pystyy torjumaan kiekkoja. Jussi voisi ruuhkaisimpina viikkoina torjua sen ennalta helpoimman pelin. Tämä voisi ruokkia paremmin Olkinuorankin itseluottamusta kuin että starttaa Kuopiossa johon pelikaani näytti tuleen valmiiksi hävinneenä.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Taklauksia toivoin, ne herättää omia ja vähän varoittaa vastustajia, eikä mulla oikein ole mitään sitäkään vastaan että joskus läikkyy yli, mutta eihän tää Jordanin taklaus mitenkään voinut olla 5min ja pelirangaistus?
Vain siitä kulmasta kuvatusta videosta näkyy kun kädet nousevat, mutta kyynärpää eikä maila ei mun mielestä osu päähän vaan tönäisee käsillä päätä kohti.

Mutta se on mennyt, ei tuomaritkaan kai ihan aina noissa tiedä mitä viheltää ja tällä kertaa meni näin.
Pitää kyllä arvostaa Kalpaa ja Lanttaa joka alkoi hiillostamaan Jordania ihan tarkoituksella, hyvä taktinen veto vastustajan neloskentän sentteriltä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Missä oli tämä ilme kaksi ensimmäistä erää? Mä kysyn.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös