Peliesitykset 2023–2024

  • 261 217
  • 3 829

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoolla ei pahemmin ole oma verkko heilunut viidessä viimeisessä kotiottelussa.
KooKoo verkkoon on tehty viidessä viimeisessä kotiottelussa kolme maalia. Toistan kolme maalia, joka on kyllä käsittämättömän vähän. Todella kurinalaista puolustuspeliä. Salo virittänyt KooKoon kunnon pudotuspelimoodiin jo runkosarjaan puolivälissä.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mielestäni todella iso asia tämä, että oma maali saatu tilkittyä oikein hyvin. Etenkin ottaen huomioon sen, minkälaista se puolustuspeli oli alkukaudesta. Luotan edelleen siihen, että Salo osaa tästä lähteä rakentamaan hyökkäyspeliä. Ilman päästettyjä maaleja harvoin jää pisteittä.
 

Suppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Setäsen torjuntatyöskentely voi pelissä ailahdella mutta rankuista se torjuu aina voiton. Onkohan KooKoo koskaan hävinnyt rankkuja jos Setänen on ollut maalissa?
Jos harjoituspelejä ei lasketa, niin viimeksi 16.03.2022 Sport-KooKoo -pelissä, jonka jälkeen on torjunut 8 voittoa (yksi näistä harjoituspeli).
 

-HockeyFan-

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hieno voitto KooKoo:lle

Tärkeä voitto kotipelistä. Molemmat joukkueet puolustivat todella hyvin ja vauhtia oli ehkä välillä enemmän kun ajatusta. Molemmilla joukkueilla oli paikkoja mutta maalivahdit pelasivat molemmissa päädyissä todella hyvin.

Hienoa kuinka KooKoo on saanut jo pidemmän aikaa sitä kaikkien valmentajien mainitsemaa papp paranemaan ja samalla antaa mahdollisuuden myös maalivahdeille onnistua sekä saada itseluottamusta. Niin se vain menee jääkiekossa tänä päivänä, viisikkona puolustetaan sekä hyökätään, jos yksikin luistaa tai etäisyydet kasvaa liikaa, hankaluudet alkaa.

Hienosti on Setänen ja Malik onnistuneet jo jonkin aikaa, todella tärkeää kauden edetessä. Myös uusi pakki Barton parantaa koko ajan ja on ollut luotettava oman pään puolustaja, ei ole paljon omissa kolissut kun hän on ollut kentällä. Hieno Emanuelssonin rankkari laukaus myös tänään, hänkin on parantanut koko ajan.
 
Viimeksi muokattu:

kimbe66

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joitakin Salon aivoituksia en kyllä oikein älyä. Rankkukisaan laitetaan Koblicek, joka on pelin aikana missannut lukemattoman määrän laukauksia. (Pieni kärjistys sallittakoon.) Oliko siinä ideana, että kyllähän se lopulta osuu? Vai mikä lie? No onneksi Emmanuelson sitten lopulta lopetti pitkän piinan.

Joka tapauksessa voitto on aina mukavampi kuin tappio. Eli tyytyväinen olen KooKoon puolustuspelaamiseen. Vielä kun oppisivat maaleja tekemään, niin mitä juhlaa meillä olisikaan?
 

Kuuskasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eli tyytyväinen olen KooKoon puolustuspelaamiseen. Vielä kun oppisivat maaleja tekemään, niin mitä juhlaa meillä olisikaan?
Jos sarjasijoitukset määräityisivät maalien mukaan, niin tehtyjen perusteella KooKoon sijoitus olisi kuudes. Päästettyjen mukaan sijoitus olisi puolestaan vasta 11. Nämä siis ottelua kohden. Mutta viime aikojen suunta on ollut parempaan päin noiden päästettyjen suhteen, mikä antaa toivoa kymppisakkiin nousemisen suhteen. Viimeiseen 10 peliin KooKoo on päästänyt vähiten maaleja koko sarjassa!
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tutkin vähän tilastoja että olisiko kaksi nollapeliä putkeen KooKoon ennätys niin löytyi kaudelta 19-20 kolmen ottelun putki joka katkesi SaiPan kihaukseen jatkoajalla
 

KooKoofani17

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Bruins, ManU
Tutkin vähän tilastoja että olisiko kaksi nollapeliä putkeen KooKoon ennätys niin löytyi kaudelta 19-20 kolmen ottelun putki joka katkesi SaiPan kihaukseen jatkoajalla
Tuo 3 nolla putkeen olisi kyllä jo aika uskomatonta. Tuossa oli samalla käynnissä se käsittämätön 19 ottelun pisteputki KooKoolla.
Otetaan tänään se 3 nollapeli putkeen sarjan toiseksi parhaan kotijoukkueen kustannuksella.
 

Funky Duck

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eiliseltä kaksi pistettä on parempi kuin yksi tai ei yhtään, mutta kyllähän niitä kolmen pisteen voittoja tarvittaisiin. Nolla päästettyä maalia toki lämmittää paljon, mutta onhan tuo peli muuten ihan hirveää.

Tänään nollalla päästetyllä maalilla saadaan taas pisteet, mutta kun katsoo missä pelataan, niin on pakko siteerata Mika Nurmelan legendaarista Saksa-Suomi -matsin ennakkoa: "En minä nää perusteita siihen miksi me voitettais."
 

-HockeyFan-

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
3 pisteen voitot ovat todella tärkeitä ja voi muuttaa todella nopeasti sarjataulukon sijoitusta. Hyvä esimerkki Pelicans. Pelicans hävisi edellisellä kerralla Kouvolassa 4-0 mutta pystyi ottamaan kolme 3 pisteen voittoa putkeen sen jälkeen, ja sarjasijoitus nousi kohisten lähelle suoraa Playoff paikkaa joka vaan todistaa kuinka tasainen sarja on ja kuinka tärkeitä 3 pisteen voitot on. Tämän takia tässä vaiheessa kautta on aivan turha laskea pistekeskiarvoja koska ne voivat heittää nopeasti.

Tällä hetkellä sijalta 5 sijalle 14 ovat yhdeksän pisteen sisällä eikä pelimäärät heittele paljon joukkueiden välillä. JYP on ainoa jolla on vähemmän pelejä kuin muilla. Tappara ja Ilves ovat tällä hetkellä muilta karkaamassa ja Saipalla on sarjan toisessa päädyssä enemmän kuin hankala paikka, kaikki siltä väliltä on täysin auki.
Muutama voitto tai tappio näkyy heti taulukossa mutta kovin ristiin ovat pelit menneet mikä on myös todella hieno asia sarjan seuraajien kannalta. Jokaisella pelillä on merkitystä.

On toki mielenkiintoista nähdä jatkuuko Tapparan ja Ilveksen lento runkosarjan loppuun asti. Jos samanlainen tuloskunto jatkuisi runkosarjan loppuun asti, molemmilla joukkueilla olisi 120 pistettä tai yli, olen hieman epäileväinen toki mahdollista se on.
 
Viimeksi muokattu:

KooKoofani17

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Bruins, ManU
Ihan kuin eläisi jossain simulaatiossa. En vain suostu uskomaan että kerta toisensa jälkeen Leevi Aaltonen pelaa jumalauta tulosyksikössä
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Leevi kakkoses, luoja Ottosonia siunatkoon
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ei riitä. Ei riitä.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ihan hyvää peliä KooKoolta tähän asti liigan toiseksi parasta kotijoukkuetta vastaan lukuunottamatta tuota 100-0 hävittyä aloitusta, josta KalPa rankaisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös