Peliesitykset 2021–2022

  • 256 541
  • 3 859

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jumaliste! Toivottavasti KooKoo kairaa itsensä kuuden joukkoon.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kiitos
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Joukkue tosiaan pesi kasvonsa. Valmennukselle ja joukkueelle tästä kiitos. Kritiikki on kuitenkin aiheellista, kun päästettiin suora pudotuspelipaikka luisumaan käsistä ja alettiin vielä leikkiä säälipleijaripaikallakin. Minimitavoite kuitenkin saavutettu ja Salon tiimi ansaitsee tässä vaiheessa vähintään kohtalaisen arvosanan.
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
KooKoo pelasi erittäin hyvin ja fiksusti, viisikkopeli oli todella hyvää sekä omassa että hyökkäyspäässä. Kaikki paitsi 3pinnaa olisi ollut vääryys,oltiin potku edellä koko ajan ja katsomossa vietiin kyllä 6-0, ei ollut lahen faniporukasta mihinkään. Hieno ilta kaiken kaikkiaan!!!!
 

Polarizer

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, NY Giants
Hieno matsi, ja pitkästä aikaa katsomossakin oli tunnelmaa!

Antonen järjesti itselle juonikkaasti läpiajon, kun kävi ensin omassa päässä laukomassa Malikia kohti. Pelsuilta meni siinä pakka sekaisin ja träppi levisi.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Voittakaahan HPK niin voidaan mennä niiden ohi
Jos ei lento riitä kuuden joukkoon ja suoraan pudotuspelipaikkaan, niin yksi vaihtoehto on KooKoo-Pelsut-sarja sääleissä ja siitä jatkaen Jukurit-KooKoo-sarja puolivälierissä. Ainakin omalle kohdalle juuri nämä vihulaiset maistuisivat monestakin syystä ja hippelihoi, tiedä vaikka oltaisiin välierissä.
 

Funky Duck

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Enpä uskonut, että Sport-matsin jälkeen meillä olisi enää mitään saumaa pleijareihin. Niin kamalaa paska ne kolme peliä siinä olivat, ja toki käyrä oli muutenkin ollut jo pitkään alaspäin. Ilmeisesti pelin jälkeinen palaveri tehosi ja nyt alkaa näyttää taas siltä, että siellä ihan oikeasti halutaan pelata isoista asioista. Flopeiksi tuomitut muutamat yksilötkin näyttävät, että vielä halutaan pestä kasvoja. Ja upea yleisömääräkin pitkästä aikaa.

Nyt vittu vaan ennakkoluulottomasti ja perkeleellisellä taistelulla kohti huipennusta!
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Hieno esitys kotiyleisön edessä, näin sitä pitääkin taistella näissä paikoissa. Avauspelaaminen oli kyllä aika vaikeaa (varmaan pelsut olivat lukeneet läksynsä), tähän toivoisi reilusti parannusta vielä. Liian monta pyöritystä tuli siitä, että helppo syöttö annettiin huolimattomasti, vastustaja vei karkin, ja sitten peli pyörikin omissa. Malik oli hyvä ja aktiivinen. Intoa selvästi on, ja joskus se voi maalivahdilla näkyä ylipelaamisena, mutta nyt oli paketti kasassa.

Mutta pelilliset yksityiskohdat ovat nyt sivuseikkoja pleijaripaikan ja sen rinnalla, että pitkästä aikaa oli hallilla taas tunnelmaa. Kelpaa.
 

Caballero76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Aikalailla playoff kiekkoa oli nämä kaks peliä. Kunnon taistelua ja raastamista. Ei kyllä tolla eilisellä pelillä tule yhdelläkään vastustajalla olemaan helppoa.
Ja pelsut hoitelee kotonaan kerhon. Ainakin sen tarvittavan pisteen verran.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Palataan lauantaihin ja kehutaan vähän joukkuetta. Nyt kun sitä laadukasta suorittamista tarvitaan, niin sitä on myös löytynyt. Suurinosa haukkumistani pelaajista ovat löytäneet sen Napsun lisää peliinsä. Rölli perjantaina tyylikäs viimeistely ja jäätävä takakarva kerholaisen läpiajoon. Molemmissa peleissä tärkeitä aloitusvoittoja. Nikkilä alkaa jo näyttämään alakerran johtajalta. Ylivoimiakin pyörii jo jotenkin. Antonen on lisännyt luistelua ja on alati vaarallinen hyökkäyspäähän. Nyt on myös löytynyt ripaus joukkueellekin pelaamista. Ja Meskanen alkukauden bambilta näyttänyt pelaaja on löytänyt suoraviivaisuutta peliin. Toivottavasti viimepelien peli-ilmettä saadaan ihastella loppukevät.
 
K

Kiekkokatsoja

Kiekko tippumassa jäähän, mutta sitä ennen erään urheiluhaastattelijan peruskysymys. Miltä nyt tuntuu?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös