Peliesitykset 2021–2022

  • 256 584
  • 3 859

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ja sitten kun päästään laukaisupaikkaan, niin niissäkään ei ole sellaista tappamisen meininkiä. En oikein usko itsekkään, että maaliin menee - tyylisiä vetoja suoraan veskan syliin.
Eilen muuten pleksit kolisi ihan saatanasti. Lauottiin kyllä, mutta kaukaa ja ihan päin helvettiä. En tiedä oliko SaiPan hyvyyttä vai KooKoon huonoutta, ehkä molempia, mutta hyville maalipaikoille päästiin aika harvoin. Ja silloin juuri tuhnuiltiin sinne veskarin syliin. Todella tehotonta, ja SaiPa antoi kyllä hyvän oppitunnin tehokkuudesta, vaikka tuuriakin oli. Silti ei yhdestä pomppumaalista kannata kitistä, kun oma esitys oli täyttä paskaa.
 

KooKoo Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPL ja Kouvotkin.
Olen täällä kehunut kuinka hyvin on mennyt - niinkuin onkin - ja kamppaillaan isoja vastaan kärkisijoista jne. Mutta homman selkäranka täytyy olla se, että tällaiset SaiPat kaatuvat Sumulaaksossa rutiinilla. Huolestuttaa. Niinkuin edellä jo sanottiin, nyt on Salon aika näyttää johtajuutta ja inspiraatiota. Mitään ei olla menetetty, mutta muutama tällainen haistapaska esitys putkeen ja ollaan ihan väärässä paikassa taulukkoa.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei olla menetetty.

Suunnan pitää kyllä kääntyä nopeasti. Ollaan kymppipaikalla ja suunta alaspäin. Kuka tosta jengistä on sellainen että ottaa reppuselkään ja esimerkillään näyttää suunnan. Jonkinmoinen paniikki päällä.

Toivottavasti ei hillitöntä ketjurulettia kun sekään auttanut. Tehdään kun SaiPa, b-junnut kehiin
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Sunnuntain pelin perusteella vastuunkantajia ja johtajia ei joukkueessa ole. Parikymmentä Strömbergiä tuli töihin koska pakko, haluttomuus ja asennevamma paistoi niiiiin läpi, päätykään ei jaksanut enää innostua ja se kertoo jo paljon. Seppälän kompurointi läpi pelin oli säälittävän ja huvittavan rajamailla. Toivottavasti tänään nähdään täysin päinvastainen esitys.
 

Yarbba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPL
Salo ois voinu vaikka ottaa aikalisän mahdollisesti ja hakata fläppitaululla vaikka Nikkilää päälaelle ja kertoa että vaikka ei katsomossa ketään olekaan ni siellä on vittu liigapeli. Ja että noi kaikki saa vittu palkkaa tosta sekoilusta.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ihan vitun synkäksi vetää… Koko jengille potkut
Aivan sekaisin koko pakka. Omissa kun saadaan kiekko niin ei osata tehdä enään mitään. Vaikka sattuisi olemaan aikaakin syöttää rauhassa niin siihen ei kyetä. Kaverin jalkoihin korkeintaan.

Nyt katotaan onko Lukon yv yhtä jäätävää kuin SaiPalla oli.
 

Keyser

Jäsen
Täs alkaa pikkuhiljaa kyseenalaistaa Salon auktoriteettia. Mitä vitun kirjakerhoa siellä Kouvolassa pyörittää, kun toi lammaslauma saa illasta toiseen tulla esittämään tälläistä sontaa?
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Herranjumala tota seppälä-nikkilä parin pelaamista tossa ekassa maalissa,kumpikin teki toisilleen onnistumisen mahdollisimman vaikeaksi. Miksi pitää tommosta pakkiparia yhdessä? Selkeästi jotain keskinäistä skismaa ja Nikkilältä tota puppelointia on nähty pitkin kautta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös