Peliesitykset 2020–2021

  • 494 561
  • 6 877

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Huh, 5 perättäistä alotustappiota ratkasuhetkillä.

Hieno voitto. Tää oli tärkeä henkisestikin voittaa Lukko ja Virta (vaikkei nyt penkin takana ollukaan tänään).
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Tuohimaan peli tää! On se äijä!
Jätkiltä kyllä hyvä taistelu kun vikalla kympillä selkeästi alkoi eilinen painaa.

Fräns nollapeleissä jo jaetulle kärkisijalle
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Tämän ottelun jälkeen uskon ensimmäistä kertaa, että IFK voi mennä keväällä päätyyn asti. Aikaisemmin tuntui, että muita vastaan kyllä pärjätään mutta Lukko on ylittämätön este.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvää tsemii ja tuohimaa hyvä matsi. Tällaisessa tahtopelissä pikkarainen on paikallaan - snadeja ketjuvaihtoja ja mm. Åstenilta miehekäs parin minuutin vaihto loppuun. Ja mikä parasta, laatujengiä vastaan hyvin monipuolisia maalipaikkoja koko matsin ajan.
 
Viimeksi muokattu:

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielestäni jokainen jätkä pelasi tänään hyvin enkä näin äkkiseltään muista yhtää isompaa virhettä keltään. Juuri semmoinen suoritus koko jengiltä mitä sarjakärkeä vastaan pitää vetää, ja jos tälläistä peli on keväällä niin kaikki on mahdollista.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Kaikki on mahdollista. Jengi on alusta asti ollut paperilla huikea ja nyt on selätetty maalinteon ongelmat, maalivahtiongelmat, pelitavallinen sähellys ja mailan puristaminen. Takaa-ajo asemasta päästään ohi ja avausmaalin hakeminen ei ole pään seinään lyömistä.

Joukkuehenkikin tuntuu olevan kohdallaan, energiaa ja taistelutahtoa löytyy. Hyvä meininki siis!
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Taas kävi samat kuin eilen eli viimeinen erä painoi järkyttävän paljon. Tätä on Pikkaraisen kiekko parhaimmillaan, mutta myös pahimmillaan. Noilla tonteilla täytyisi olla mielellään parin maalin johto kahden erän jälkeen. Kyllä, paljon vaadittu, mutta kolmas erä tulee olemaan tämmöisellä latauksella ja työmäärällä olemaan tuskainen ihan ketä vaan vastaan.

Kuulemma Fränän takia voitettiin. Mikäli ei anneta huijarisyndrooman hallita ajattelua niin samaan hengenvetoon voidaan todeta, että Lehtisen takia Lukko roikkui mukana joten kuten. Peli olisi pitänyt tänään tappaa paljon aikaisemmin.

Todella hieno voitto kuitenkin. Etenkin kun kaksi kärkisentteriä ja nykyään 3. pakki puuttuivat kokoonpanosta. Andilta ja Laaksolta todella hienot stuntit pelituntumaan nähden. On tärkeää, että tämmöistä rotaatiota pystytään pyörittelemään. Niin ja Hurstia täytyy taas jälleen kehua. Mahtavalla tasolla on kiekollinen peli sekä jalkatyö tällä hetkellä!
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Tuohimaa oli voiton takuumies aivan jäätävällä esityksellä. On kuitenkin sanottava, että Lukko ei kovin usein jätä käyttämättä mm. 5 läpiajoa, jotka syntyivät pääsääntöisesti meidän puolustajien liian rohkeasta eteenpäin puolustamisesta, joten en nyt sanoisi tämän olleen (Tuohimaata lukuunottamatta) aivan solidi esitys. Kyllä, huippupeleissä syntyy väkisin vastustajille hyviä paikkoja, mutta ei pitäisi 5 läpiajoa antaa. Toki, logiikka toimii myös toisinpäin eli harvemmin IFK jää tämän illan tapaisilla huippupaikoilla vain yhteen maaliin, joten myös Lehtinen pelasi erinomaisesti ja IFK tuhlaili.

Edelleen tuo puolustus huutaa Auvitun korvaajaa, joka voi pelata isoja minuutteja pelistä toiseen, ja samalla keventää näiden pelihitaiden puolustajien kuormaa.

Mahtava esitys joka tapauksessa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Arvelin, että tästä saattaa tulla ns. maalin peli, mutta en olettanut, että vain yhden maalin peli. Taisteluvoitto vajaamiehisenä. Näitä tarvitaan, koska nää antaa esimakua pleijareista. Kopissa on varmasti hyvä fiilis tällä hetkellä ja nyt peliruuhka helpottaa, kun seuraavan kerran pelataan lauantaina ja sen jälkeen keskiviikkona. Saadaan toivottavasti lyhennettyä saikkulistaa.

Omat ja muiden pelit on alkanu viime aikoina mennä miltei täydellisesti. Tänäänkin Tappara ja Pelikaani on menettämässä vähintään yhden pisteen ja TPS jäi pisteittä. Jonkun pitäisi tulevilla kierroksilla kurittaa Näätiä, niin saadaan myös siihen sakkiin lisää eroa.

Voittava auto on kaunis ja voittava jengi on mahtava!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Omasta mielestä esim. Teräväiseltä todella hyvä peli. Lisää vastuuta vaan.

Pidän myös tuon Jääskän ketjun energisestä pelistä. Aika pienestä kiinni, että tulisi myös tulosta.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oonko ainoa vai onko tuo kakkos YV (se Leskisen kenttä) suoraan sanottuna paska? Tuntuu että ykkös YV luo aina vaaranpaikoja jne, mutta sitten kakkos YV ei saa mitään järkevää aikaseksi ja on aika heikot kuviot. Ollut jo useammin pelin mun mielestä näin. Siihen pitäis jotain keksiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös