Peliesitykset 2020–2021

  • 495 090
  • 6 877

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jos keitti ja tarjosi, niin eipä tehonnut pitkään. Ei tämä sarja ole näin tasainen, että meidän pitäisi pelata 1-0 ja nyt tähän asti 3-3. Aika hinkkaamista.

Noi sokkokiekot tuolta sinisen kulmasta on aika tuhoon tuomittuja. Tai jos menee omille, niin seisovalle pelaajalle. Pitäisi saada pelinopeutta nostettua nyt reilusti.
 

Theosaurus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HPK pelaa jo vähän veitsi kurkulla mutta toivottavasti se kääntäisi pelin lopussa IFK lle. Pahoin pelkään että maalivahtien taistossa HPK vetää pidemmän korren ja homma kaatuu siihen. Nyt vaan puolustuksen kautta ja suoraviivaisia, ilkeitä vastahyökkäyksiä. Mitä Tallbergille on tapahtunut?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuo Dyykin lukko jos ja kun toivottavasti aukeaa, niin pelkästään sillä on aika suuri merkitys jatkossa. En sitten tiedä onko taustalla jotain fyysistä juttua, mutta aika usein tuo maalinteko on jostain ihme henkisistä jutuista kiinni.

Kousan taso on kyllä laskusuunnassa. Ei oikein enää saa edes sitä heittoa yv:ssä maalille, joka on ollut vahvuus. Riittäköhän enää, kun (toivottavasti) pelit kovenee.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Päästessään yksin molarin kanssa Niki on aika vahvoilla, mutta en näe hänessä millään sentteriä.
Ensi kaudelle tarvitaan Koivistoisen ja Väänäsen lisäksi kaksi sentteriä. Jos Broadhurst on yksi, niin tarvitaan 1./2. - sentteri vielä.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kuka helvetti ampui tuon pitkän? Varakas vai Tallberg?
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Leskinen oli hyvä haku. Teki näitä tyhjiä Kärppä-paidassa melko monta.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Juu kolme pinnaa, mutta ei paljon muuta.
Jostain syystä Hede ja Nordgren jäivät penkille.
Ei tuolla pelillä pitkälle pötkitä.
Ei vakuuta, mutta eilisten uutisointien jälkeen on toiveikas fiilis.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
HPK oli ihan hyvä, sitkeä ja työteliäs. Ihan ei IFK ollut alusta asti valmis illan vaatimustasoon.

Meillä on edelleen kyllä helvetisti alisuorittajia. Herra kapteeni ei lyöydä itseään ei sitten millään, Saarinen vasta tulossa, Lese..?

Plussaa tänään Kousalle. Myös Keräselle työnteko maistui. Kivaa myös se, että Dyk onnistui. Josko se vihdoin...

Kaikki on taas ihan päin vittua mikäli asian täältä lukee vaan niin se vain on tällä hetkellä kakkossijaan neljä pistettä. Otteluitakin pelattuna kaksi vähemmän kuin Pelsuilla. Nyt vaan hyvät jutut mukaan ja pidempää putkea metsästämään.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Katselin noita ottelujen tilastoja. Kahdessa muussa pelissä voitto ratkesi vaikka vastustajan kanssa oli lähes sama määrä laukauksia. Tasaiset matsit - kaikki kolme. Erona kuitenkin se, että me tarvitsimme kaksinkertaisen määrän (itsr asiassa tuplat + 10) laukauksia verrattuna vastustajaan voittaaksemme.
Jotain perustavanlaatuista on kyllä väärin pelisysteemissämme, kun laukauksien laatu on noin heikkoa. Eikä ole Pikkarainen lukenut kommentteja siitä/ tutkinut tilastoja/ löytänyt lääkettä/ pannut kundeja maalintekoharjoituksiin.
Myönnän ettei kaikki voi olla Patrik Laineita, Sebastian Ahoja, Miro Heiskasia jne, mutta miksi muilla jengeillä sihti on parempi?
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Peli on todella vaikeaa, mutta sentään rutiinitaso on korkeampi kuin aiempina vuosina. Eli klaarataan nää heikommat jengit vaikka otettaisiin se kaksi eteen. Tähän on panostettu. Tänään taisi meillä olla paikat johonkin 8-3 voittoon, muttei taas maistunut. Tosin Tuohimaakin pelasti kait yhden kaksi.

Posia Nikin, Dykin ja Leskisen onnistumiset ja Lyytisen vahva sisääntulo. Kaikkia näitä tarvitaan, kun Lundell on veke. Mutta tällä pelillä ei Ässiä tai Tapparaa kaadeta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös