Peliesitykset 2020–2021

  • 495 020
  • 6 877

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Siellä tehtiin kauden alla sopimus, että draftatut pelaajat eivät kesken kauden siirry rapakon taakse vaan pelaavat kauden loppuun.

Vaikka Lundell on liekeissä niin jos siirtyisi kesken kauden, mikä tosin ei ole mahdollista, olisi siinä aika iso floppiriski. Ei varmaan ole seurankaan etu. Kulttuurisokki, pienempi kaukala ja ei ehtisi rauhassa tutustua joukkuetovereihin eikä organisastioon. Luulisi että näiden junnujen kanssa pitää edetä rauhassa jos haluaa tulosta ja hyvän startin.
 

F#21

Jäsen
Jännä nähdä onko Dyk tänään ylivoimassa mukana. Jukureita vastaan homma toimi sen verta hyvin, etten hirveästi sitä muuttaisi.

Pelistä: HIFK aloittanut vahvasti. Tappara tuntuu olevan melko sekaisin. Tai näyttää heilläkin noiden avausten kanssa olevan haasteita. Ei mitään huippuhokia vielä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Alku oli vahva, mutta Åstenin turhan jäähyn jälkeen ei ole saatu pelistä otetta yhtään.
 

F#21

Jäsen
Koivula on kyllä hieno pelaaja. Nyt näkyy selkeästi olevan ihan kärkijätkä kentällä.
Tappara kyllä antaa Lundelille kokoajan ylimääräistä keppiä ja jälkipeliä.

Ja Tappara erän lopussa johtoon...
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Alku oli vahva, mutta Åstenin turhan jäähyn jälkeen ei ole saatu pelistä otetta yhtään.

Mitä vittua? :D

Hyvä erä. Taas suuria harppauksia avauspelaamisen kanssa ja lähes järjestään tuli IFK vakuuttavasti alueelle ja homma virtasi täysin IFK:lle. Tappara tuli ehkä kaksi kertaa kentän yli alueelle järjestelmällisesti.

Tappara pelasi muuten aika huonosti ja IFK selkeästi parempi, mutta oman alueensa pelasivat hyvin ja onnistuivat pitämään IFK:n pois parhailta sektoreilta.

Joo se jäähy vähän sotki ja kesti ehkä minuutti, että homma oli taas balanssissa,.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Saatana, että ottaa päähän toi Åstenin jäähy.

Tuo on juuri sitä mistä HIFKn pitäisi päästä eroon. Näissä maalin peleissä pienet asiat merkkaa. Vuodesta toiseen samat jätkät ottaa ihan turhia kurittomia tai tyhmiä jäähyjä tai tekee niitä pieniä virheitä. Tapparan en edes muista meidän peleissä ottaneen tuollaisia jäähyjä. Ne keskittyvät olennaiseen ja siksi me ollaan myös vuosia oltu näiden ”muiden suurten” perässä.

Åsten ja J.Keränen ovat juurikin niitä joiden nään aina ottavan näitä. Sen hyväksyisi jos sitten tekisi sen ruman maalin aina isossa paikassa. Mutta kun eivät tee. Jäävät tästäkin kaudesta satavarmasti miinukselle.

Edit: Ja vaikka näistä ei tulisikaan maalia, niin se päästää vastustajan turhaan peliin mukaan.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No siis senhän tiesi, että Kuusela tekee kauden avausmaalinsa juuri tässä pelissä. Tosin itse veikkailin sitä jo siinä YV:llä.

Jotenkin IFK:lla ollut sellainen trendi koko Pikkaraisen aikana, että peli soljuu eteenpäin niiltä raiteilta, kun se lähtee etenemään. Nyt oli ihan OK alku, mutta kun ei maalia tullut, niin lähti jo ennen Åstenin typerää jäähyä väärille raiteille. Koko ajan sellaisia orastavia vastahyökkäyspaikkoja Tapparalle typeristä vastaantuloista. Viisikko alkaa karkailemaan sekä typeriä oman pään rännejä. Ennusmerkit huonot. Onko todella avausmaalin merkitys IFK:lle noin iso?
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Taas siirryttiin Tanskan lentokonepelikirjasta Pikkaraisen pelikirjaan. Ei vaan sama trendi kuin koko Pikkaraisen aikakaudella eli vastassa on joukkue, joka odottaa IFKn virheitä ja pyrkii pelaamaan oman maalinedustan solidisti niin tällaista se on.
 

F#21

Jäsen
...Onko todella avausmaalin merkitys IFK:lle noin iso?
Näköjään on. Mietin tätä samaa jo aiemmin ja näköjään vain kaksi HIFK:n tämän kauden otteluista on kääntynyt niin, että avausmaalin tehnyt joukkue ei peliä voita. Molemmat kuitenkin mennyt jatkoille ja ratkaisu tullut siellä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vahva toinen erä menossa, toivottavasti nyt ote pitää ja se realisoituu myös tulostaululla.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hyvää peliä ja hienoja sommitelmia. Tappara tuntuu vain olevan aina vaikea vastus kun kummasti tyhjät maalitkaan eivät kelpaa, milloin lauotaan tolppaan ja milloin kiekko hukkuu tai vastustajan veska vetäisee jonkun huipputorjunnan.
 

penalalli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Leeds United
JOS Suomelä heräisi, niin se auttaisi kyllä.
Ja MMÅ poppareille yläkatsomoon.
 

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tää on nähty kyllä niin sata kertaa jo Tapparaa vastaan. Hakataan päätä muuriin eikä mene mistään, kohta joku Peltola liruttaa vaarattomasta mestasta 3 polvarin kautta porkkanapöksyt johtoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös