Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki nummenkallio huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 4 ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 7§:n perusteella.

Pelicansin uusi aika – kaarnalaivasta saunalauttaan

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana RV16, 22.06.2016 klo 11.55.

 1. Isaa Jäsen

  Lainaus:
  Mielestäni se olisi vastenmielistä touhua, jos täällä ei kritisoitaisi ja oltaisi huolestuneita joukkueen toiminnasta viimeaikoina julkisuuteen annettujen tietojen pohjalta.
   
 2. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Se on juurikin näin. Kaukalon sisäpuolella tapahtuvaan toimintaan löytyy sataprosenttinen luotto liigan parhaimman valmennusduon takia, mutta kaikki muu ympärillä tapahtuva säätäminen ja siitä vaikeneminen epäilyttää suuresti.
   
 3. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:

  Ilmapiiri on kyllä usein raskas, myönnän sen myös itse.
  Joskus vaikee pysyy itekkään positiivisena.
  Kaarnan viimehetkist olis kiva kyllä saada enemmänkin dataa, sillä toi et homma ois vanhalla menolla menny nurin on varsin mielenkiintoinen näkökulma, enkä nyt siis tarkota vinoilla vaan ihan oikeesti toi on tosi mielenkiintonen aihe.
   
 4. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Näinpä. Harva Lahessa epäilee Matikaisen taitoja johtaa joukkojaan. Tuostakin materiaalista Petu repii taas enemmän irti, kuin suurin osa ulkopuolisista uskoo etukäteen.

  Läpinäkyvyys on itsellä se sana, mikä on jäänyt uudelta johdolta puuttumaan. Kaikki on salamyhkäistä: öljykaupat, omistusjärjestelyt, hallituksen jäsenten toiminta, pelaajahankinnoista tiedotus jne. Sen lisäksi Kolu antaa vähintäänkin omituisia lausuntoja lehdistössä tai ei vastaa kysymyksiin ollenkaan.

  Paljon on hyvää, kuten Pärmäkosken tulo mukaan ja muutama muukin asia, mutta kokonaisuudessaan uuden omistuksen aloitus on kaikkea muuta kuin vakuuttava. Se voi olla lopulta vakuuttava kentällä ja sitä toivoo jokainen, mutta organisaation sisällä on aivan liikaa asioita, joiden esiin nostamista ei voi hiljentää vain leimaamalla sitä negatiivisuudeksi, kuten pari nimimerkkiä yrittää täällä tehdä.
   
 5. Detski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Seuran talouteen, kuten muidenkin liigaseurojen, vaikuttaa myös Bluesin liigaosakkeen lunastaminen. Reilut satatuhatta joutuu joka joukkue maksamaan konkurssipesälle, maksuaikataulusta ei ainakaan minulla ole mitään tietoa. Liekö tämäkin sitten vaikuttamassa pelaajabudjettiin, mene ja tiedä. Bluesin SM-liigaosakkeelle tulossa yllättäen 15 eri ostajaa Linkki vie Iltalehden juttuun liigaosakkeen takaisinlunastamisesta.
   
 6. flow Jäsen

  Lainaus:
  Eiköhän Lahdessa muutos ja homman pelastaminen alkanu jo viime kaudeksi kun ravintolapuoli sai oman tj:n ja valmennus jyrättiin ulkopuolisella rahalla läpi. Tais mennä riitaiseksi ilman Nurmisen läsnäoloa muilla. Hyvin kääntyy Nurmista vastaan muiden hölmöily. Nurminen kestää.
   
 7. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Hiljaiseksi vetää. Kaarna mahtaa nauraa makeasti keinutuolissaan tälle puuhastelulle.

  Jos äsken oltiin saunalautassa niin missäs nyt sitten ollaan, kun edes nuo saunakaverit eivät kestäneet katsoa tätä touhua...

  Matikaisen Pena. Hyvä jätkät.
   
 8. Detski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  On tää nyt taas. Jos omat kannattajat ihmettelee juttuja, niin nyt jo muiden jengien tyypit tulee sössöttämään (threadista riippumatta), kun jotain tapahtuu. Myönnän, että itsekin olen ollut epäileväinen viime aikoina, mutta eiköhän Penan tulo peesiin tuo kuitenkin vakautta ja kokemusta tekemiseen. Hyvä tästä tulee, sanokaa mun sanoneen!
   
 9. aave Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Jollain oudolla tavalla tykkään tästä viime aikojen muutoksista. Vain Pelicans keksii pyytää Fööni-Penan hallituksen puheenjohtajaksi. Ensin vähän nikottelin, mutta kun oli aikaa sulatella, niin sinänsä Penahan on itse asiassa ihan ok. Toimariksi en olisi ottanut, mutta PJ:nä jopa mielenkiintoinen valinta. Antaa ajan näyttää mitä tästä seuraa.

  Myös pienomistajien mukaan tuonti takaisin oli hyvää reagoimista.

  Tykkäsin myös sinänsä asiallisesta tiedottamisesta muutoksen yhteydessä. Annettiin ihan asiallinen selvitys miksi kukakin vaihtui hallituksessa. Itse ainakin ostin selitykset, joten 5/5. Vielä kun ZinZino-soppari peruttaisiin jollain verukkeella, niin minulta saa täyden synninpäästön. Pasi, olet sä melkoinen sälli! Kyllä tästä hyvä tulee.

  Mitä seuraavaksi?
   
 10. sokeritauti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, SaPKo
  Huippuhomma! Penalle vahva peukku ylös!
   
 11. miraculeux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Syvät osanottoni Joensuusta "Pena Matikainen Pelicansiin." uutisten johdosta koko Pelicans -faniyhteisölle. Voimia ja jaksamista. Sympatiani ovat lapsuusvuosieni kaupungin Lahden puolella.
   
 12. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Veijalainen on myös luopunut osakkeistaan ja ostajaksi on kirjattu Nurminen. Nurmisen nimissä on nyt noin 66% seuran osakkeista. Tai lehden artikkelissa hän ei ole ihan varma paljonko niitä nyt kaiken kaikkiaan nyt oikeastaan on.
   
 13. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Minua vähän kiinnostaisi kuulla, mitä kaukalon ulkopuolella tapahtuu. Kesällä puhuttiin junioritoiminnan muutoksista ja siitä, miten ulkomaita myöten on tarkoitus (muistaakseni) jo tällä kaudella tuoda nuoria huippulupauksia Lahteen kehittymään. Jos en ihan väärin muista, niin juuri tähän junioritoiminnan jalostamiseen oli tarkoitus iskeä kiinni. Mitäs siellä nyt tapahtuu? Toki nuoria omia kasvatteja on nostettu useita edustukseen ja se on upea juttu, mutta entäs taustalla? Onko jotakin virityksiä vai menikö nämä ideat Skinnarin myötä (joka muistaakseni antoi nämä kommentit Pelicans-tv:n jossakin jaksossa).

  Muuten saunalautta on lähtenyt ihan tyylillä ulapalle alun sekoilujen jälkeen. Kolu on pysynyt poissa otsikoista, Laukkanen on tehnyt hyviä sopimuksia ja ilmeisesti myyntipuolellakin on onnistuttu.
   
 14. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, KooKoo
  Tyylikkäästi on menty yrityksen johdonkin suhteen jo pitkään. Kun on aika paljon kaiken tyyppistä arvostelua, niin lienee syytä todeta:
  1. Pelicansilla on erittäin hyvä maine joukkueena. Hyvällä en nyt tarkoita kilttiä ja hyvätapaista. Joukkue on erinäisissä pohdinnoissa nostettu vähintään mustaksi hevoseksi playoffeissa. Tämä kun lunastetaan (taas) tänä keväänä, ollaan hyvällä tiellä. Nimimerkkini Pelsu-kannattajana alkaa jäädä historiaan ja se pitää muuttaa Playoffiksi.
  2. Yrityspuolella osattiin nopeasti laskea öljyn (mikäsenniminytolikaan) aiheuttama kohu pieniksi laineiksi.
  3. Se, että paljon mitään ei kuulu tj:n tekemisistä kertonee, että homma toimii, kun raadollisessa maailmassa riekutaan enemmän kuin kiitetään.
  Nämä johtoon liittyvät asiat vaikuttavat myös joukkueen tekemiseen. Esimerkkejä löytyy aika monesta liigajoukkueesta.
   
 15. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Hankala löytää oikeaa ketjua mutta laitetaan vaikka tänne. Syksyllä jo ihmettelin Pelicansin uutta logoa kun näyttäisi mielestäni paljon fiksummalta jos siitä olisi tehty suoraan sektori. Äsken kaupungilla (Mikkelin siis) kävellessäni huomasin ottelumainoksen maanantaisesta runkosarjakohtaamisesta ja siinä oli syksyllä kaipaamani pussinokkalogo. Piti koneelle päästyä käydä tarkastamassa Pelsujen graafinen ohjeisto kun en tuota fiksumman näköistä ole missään muualla bongannut, ja kyllähän se tosiaan sieltä löytyi "Virallinen käyttö" -otsakkeella (kilvetön "Ensisijainen käyttö").
  Pelicans - Graafinen ohjeisto

  Ihmettelen minkä takia tuota kilvellä varustettua ei käytetä pelkästään kun logosta on joka tapauksessa suunniteltu sektorin muotoinen ja tuo "Ensisijainen" näyttää ainoastaan sektorilta josta puuttuu sen verran reunaviivoista että jää häiritsemään omaa graafista silmääni.
   

  Liitetyt tiedostot:

  • pelsu.JPG
   pelsu.JPG
   Tiedostokoko:
   24,5 KB
   kertaa luettu:
   138
 16. BaronFIN Jäsen

  Kappas, Pelicans lyö ylävitoset salbändyn kanssa ja ottaa nimensä alle lahtelaisen PHSB:n. Täytyy sanoa, että todella mielenkiintoinen kuvio ja olen positiivisella mielellä tästä kehityssuunnasta. Uudessa seurassa on 2000 junioria vanhempineen. Eiköhän tuolla saada aikaan hyvää yhteistyötä harjoitteluineen ja lajikokeilu mahdollisuuksineen. Hyvä Kolu, iso peukku tälle.
   
 17. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Onko tietoa, milloin Pelicans aikoo julkaista viime kauden taloudelliset luvut? Tuntuu seura olevan aina viimeisten joukossa tässä touhussa. Samalla olisi mukava kuulla, miten viime kesän puheet eri osa-alueiden kehittämisestä etenevät ja mitä on jo saavutettu. Millä keinoilla seura aikoo nostaa pelaajabudjettia lähitulevaisuudessa, kuten oli tarkoitus?
   
 18. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Pelsussa on lyöty uuden omistuksen myötä luukut kiinni tiedotuksen suhteen. Kannattajien ja median tehtävä tuntuu vain olevan peleissä käyminen ja seuran linjan myötäily. Nyt kun Raninenkin on seuran taskussa ESS:n lisäksi, niin meno alkaa muistuttaa enemmän ja enemmän hyväveli-KalPaa. Eihän tämä homma kiinnosta jos mitään huhua ei ole liikenteessä! Turhan ehdoton on mielestäni linja, vuotais nyt joku sauma edes laivasta niin kuuluis jotain huhua/juttua, posia tai negaa ihan sama!!

  Toimisto sais nyt heittää jonkun luun meille kannattajille kaluttavaksi!!! Talousluvut esim. kiinnostaa aina!! Noh ehkä elokuun alussa sitten kuuluu jotain kun lomat loppuu.