Pelicansin otteet kaukalossa kaudella 2013–2014

  • 139 383
  • 442

pertteli

Jäsen
Jos Joel Mustonen on jo niin lähellä pelikuntoa, että on otteluiden alkuverrassa mukana, niin miksei tänään otettu jo vaikka muutamaa vaihtoa pelaamaan? Ja miksei Heinolasta otettu täydennystä esim. Isomäki? Tai vaikka A-junnuista joku muutamaksi vaihdoksi nelosketjuun, antaen huilia "kärjelle", jos sellaista tällä hetkellä on olemassakaan! Ei tuo lopputulos ainakaan paljon huonommaksi olisi voinut mennä. Sitten kuitenkin selitellään, että ei kolmella ketjulla voi tätä sarjaa pelata(YLE PUHE), Aravirran haastattelu.
 

M.Yrrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans!
Välikausi pojat, välikausi.

Ennen kautta kukaan ei odottanut mitään, nyt sitten huudetaan. Ollaan kumminkin ylempänä kuin oli alunperin odotettu. Eihän tämä nyt ole ideaalitilanne olla tappioputkessa, taikka peli-ilmekkään ole nyt kovin hääppöinen.. Mutta välikausi. Toivottavasti olen väärässä..
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Näitä välikausia alkaa olemaan siinä määrin usein, että alkaa hiiipimään mieleen jos joku organisaation asioista vastaavaa ei olisikaan tehtäviensä tasalla. Onhan se toiki hienoa, ettei olla velkaa mutta kilpaurheiluseuralta voisi halutessaan odottaa myös senkin suunnan tuloksia.

Useammin kuin kerran kahdessakymmenessä vuodessa. Mutta näillä mennään.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Näitä välikausia alkaa olemaan siinä määrin usein, että alkaa hiiipimään mieleen jos joku organisaation asioista vastaavaa ei olisikaan tehtäviensä tasalla. Onhan se toiki hienoa, ettei olla velkaa mutta kilpaurheiluseuralta voisi halutessaan odottaa myös senkin suunnan tuloksia.

Useammin kuin kerran kahdessakymmenessä vuodessa. Mutta näillä mennään.

Väistämättäkin tulee mieleen että hopea kausi oli yksittäinen onnenkantamoinen. Kausi jolloin niin sanotusti tähdet oli kohdillaan ja urheilua urheilua osaamaton organisaatio onnistui haalimaan kasaan sopivat jämä pelaajat sekä muutaman nälkäisen ulkkarivahvistuksen.

Nyt on taas palattu normaaliin koska hopea kauden aiheuttamaa hypeä ei osattu hyödyntää.

Välikausi...onko se jotakin syötävää vai kannattajien keksintö kaudelle joka on ollut pettymys

Siis summa summarum tämä on normikausi jollaisiin teidän /meidän täytyy tottua kunnes organisaatio löytää oikeat henkilöt urheilu puolen johtamiseen.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Eilinen oli iso kasa paskaa, mutta se on jo varasti kaikelli selvää. Pelicansin maalivahtipeluuttaminen on myös todellista paskaa. Jeren piikkiin ei voi tätä tappioputkea kasata, mutta kyllä Juvoselle pitää saada peliaikaa ja peliaikaa otteuilla joissa nuorta veskaria ei tarvitse laittaa jo hävittyyn peliin murhattavaksi.

Mulle ei todellakaan aukea miksei Jannea ole peluutettu enempää. Olen kyllä lukenut tilastot Mestiksesta eikä ne kauhean mairittelevat ole. Juvonen on kuitenkin meidän isoin maalivahtilupaus pitkään aikaan ja potentiaalia nousta Pelicansin ykköskoppariksi tulevaisuudessa eli ei nyt viitsittäisi tuhota Juvosen uraa tällä peluutuksella ihan näin kärkeen. No Arahan ei ole kuuluisa junioreiden kanssa toimimisesta, mutta toivotaan ettei Aran käytönnöstä makseta hintaa myöhemmin. Tänään ESS:n peliraportissa Ara vielä painotti, että ykkönen edellä mennään.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Ja miksei Heinolasta otettu täydennystä esim. Isomäki? Tai vaikka A-junnuista joku muutamaksi vaihdoksi nelosketjuun, antaen huilia "kärjelle", jos sellaista tällä hetkellä on olemassakaan! Ei tuo lopputulos ainakaan paljon huonommaksi olisi voinut mennä. Sitten kuitenkin selitellään, että ei kolmella ketjulla voi tätä sarjaa pelata(YLE PUHE), Aravirran haastattelu.

Tämä kyllä hiukan ihmetyttää, että Ara tosiaan valitteli pelaajapulaa ja Pietilä oli 7.pakkina mukana samaan aikaan kun hyökkääjiä oli vain 11 kokoonpanossa. Tosiaan esim. Isomäki Peliitoista on täyttänyt aiempinakin kausina paikkansa 4-ketjussa, joten jos ei Peliittojen puolelta estettä ollut, niin olisi voinut hyvin olla apuna "lepuuttamassa muita hyökkääjiä". Ja nythän olisi ollut niitä junnujakin mahdollisuus peluuttaa vai pitäisikö sanoa että tällaisessa pelaajapulassa olisi ollut pakko peluuttaa, jos koskaan. Mutta kai tuolle oli syynsä.

Blues-pelin alle 3200 katsojaa oli muuten kyllä aikamoinen shokki. Pitkästä aikaa yleisö alkaa näin suuressa määrin äänestää jaloillaan kun mieluista tulosta ei valotaululle saada näkymään. Joten jos voittoja ei ala pian tulemaan, voi talouspuolella olla aika kylmää, tammikuun tyhjennysmyynnissä vilkasta ja ensi kauden pelaajabudjetissa paljon tilaa Tomi Pekkaloille ja Kimmo Koskenkorville, Sopasille ja Leimuille sitten vähemmän.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Pelicansin maalivahtipeluuttaminen on myös todellista paskaa. Jeren piikkiin ei voi tätä tappioputkea kasata, mutta kyllä Juvoselle pitää saada peliaikaa ja peliaikaa otteuilla joissa nuorta veskaria ei tarvitse laittaa jo hävittyyn peliin murhattavaksi.

Tämä. En voi millään käsittää Jeren ylipeluutusta varsinkaan nykyhetkessä kun joka peli tuntuu päättyvän järjestäen meidän tappioon. Pelasin itse junnikäisenä säbämaalivahtina yli 4 vuotta ja voin sanoa että sinne tolppien väliin on 90% mukavempi mennä kun niskassa ei paina useamman alla olevan tappion tuoma henkinen rasite.

Luulisi Arallakin olevan sen verran pelisilmää antaa jonkun pelin sieltä täältä Juvoselle, ettei Jere joudu turhaan ottamaan niskoilleen koko taakkaa siitä että joukkue ei voita. Jeren vikahan se ei ole mutta vaikka kuinka kertosit tuon hänelle, niin ei se millään poista sitä tosiasiaa että maalivahdille pelifiilis elää voitoista - ja kuolee kun voittoja ei tule.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Jere kantaa tällä hetkellä valtavaa taakka kuten Smitty 41 kirjoitti. Ara peluutti Kärpissäkin jääräpäisesti ykkösveskaria...tuntuu ettei miehellä ole mitään käsitystä maalivahdin peluuttamisesta sad but TRUE. Jerelle äkkiä muutaman pelin huili että saa kasattua itseään ja peliään. Juvonen muutamaan seuraavaan peliin häkkiin.
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Mitä helvetin ylipeluuttamista?? Moni muukin joukkue pelaa selkeällä ykkösveskarilla. Kyllä siellä Sopaset ym. on pelanneet ihan yhtä monta peliä, ja ne joutuu myös luistelemaan. Ihan turhaa paskan jauhantaa, että veskari tarvitsisi enemmän huilia kuin kenttäpelaajat. Myllyniemi on yhtä kuralla kuin koko joukkue, sille tosiasialle ei vaan nyt voi mitään. Vittu mitä paskaa koko joukkueen tekeminen tällä hetkellä!!
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Maalivahti pelaa kuitenkin koko ottelun kenttäpelaajat vain vajaan kolmasosan.

Mutta en minäkään silti mitään ylipeluuttamista allekirjoittaisi. Fakta kuitenkin on että meillä on vain yksi liigatason maalivahti. Juvosta harjoitettakoon sellaiseksi Peliitoissa.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Mitä helvetin ylipeluuttamista?? Moni muukin joukkue pelaa selkeällä ykkösveskarilla. Kyllä siellä Sopaset ym. on pelanneet ihan yhtä monta peliä, ja ne joutuu myös luistelemaan. Ihan turhaa paskan jauhantaa, että veskari tarvitsisi enemmän huilia kuin kenttäpelaajat.

Se että joukkue pelaa selkeällä ykkösveskarilla, ei tarkoita ettei ykkösveskarin silti kuuluisi saada lepovuoroa silloin tällöin, etenkin silloin kun joukkue on pahassa slumpissa kuten Pelicans nyt on. Se vaan on silleen että maalivahtina vaikka pelaisit kuinka hyvin, niin ainut mikä pitää sun itseluottamuksen korkealla on voitot. Maalivahti, jota joukkueen tärkeimmäksi pelaajaksikin sanotaan elää ainoastaan voitoista ja Jere on nyt hävinnyt 7 peräkkäistä starttiaan, olkoonkin että hän ei ole ollut näihin tappioihin millään tapaa syyllinen. Eikö Pelicansilla ole tällä hetkellämukamas ketään veskaria mestiksen puolella/A-junnuissa joka pystyisi tarjoamaan Jerelle lepovuoron ja aikaa kasata ittensä?? Mä kun luulin että yleinen mielipide täällä on ollu että Juvonen ei saa tarpeeksi näytönpaikkoja? Ja edelleen, en mä sitä meinaa etteikö Jere olisi selvä ykkösveska, mutta edes yhden pelin "hermoloma" ei olisi Jerelle varmasti pahaksi tässä tappioputkessa joka on ollut niin Jerelle kuin muullekin joukkueelle rankka.

Fakta kuitenkin on että meillä on vain yksi liigatason maalivahti. Juvosta harjoitettakoon sellaiseksi Peliitoissa.

Tämä taas on se surullinen fakta, jonka takia me ikävöimme Nupea Pelicansin maalivahtikoutsina niin kovasti..
 
Mä kun luulin että yleinen mielipide täällä on ollu että Juvonen ei saa tarpeeksi näytönpaikkoja? Ja edelleen, en mä sitä meinaa etteikö Jere olisi selvä ykkösveska, mutta edes yhden pelin "hermoloma" ei olisi Jerelle varmasti pahaksi tässä tappioputkessa joka on ollut niin Jerelle kuin muullekin joukkueelle rankka.

Myllyniemi ei tunnu ottavan yhtään mitään ylimäääräistä kiinni tällä hetkellä. Eilisenkin olisi pitänyt ottaa ainakin kaksi kiinni ja kolmaskin tyrittiin pakin kanssa yhteistuumin omiin.

Juvonen tuntuu taas pelaavan itteään pihalle minkä kerkeää, enkä yhtään ihmettele tilastoja tältä kaudelta.

Toisaalta en tunnu tietävän veskapelistä oikein mitään.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Kyllähän Myllyniemi ainakin eilen imuroi ihan huolella. Joukkue aloitti loistavasti pelin ja sitten tuli hörppy. Blues-pelissä puolustus panikoi alun, Myllyniemen osuuksista paha sanoa, ei kai ole loistanutkaan.

Eikös Aravirtaa maajoukkueaikana syytetty siitä, että sotki maalivahtipelin turnausten aikana vuoropeluutuksella ? Silloinkin taisi Kaarela vastata tuosta pääosin, mutta Arallehan lastit niskaan kaatui. No, nyt ei ainakaan ole sotkenut Myllyniemen peliä vuoropeluutuksella. :) Luulisi veskan itsensäkin tiedostavan ja ilmoittavan, jos ei jaksa pelata. Etenkin Myllyniemen kokemuksen omaavana. Eiköhän tuo ole ollut vain tyytyväinen peliajasta. Nyt vaikeina aikoina voisi antaa toki armoa, mutta pelit ovat olleet tasaisia ja pienestä kiinni tappiot, ei houkuttele laittamaan maaliin kaveria, joka ei pärjää Mestiksessäkään.
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
3 pelin viikko tiedossa ennen EHT-taukoa. Eikä mikään helppo viikko ole tiedossa, jos nyt tässä tilanteessa voidaan mistään helposta puhua.

Tänään Ilves Hakametsässä, joka on aina ollut vaikea paikka Pelsulle. Toki Ipallakin on ollut vaikeaa, mutta niillä on sentään muuri nimeltä Kolppanen. Tämän pitäisi olla se todennäköisin voiton paikka, jos peilaa loppuviikon ohjelmaan.

Torstaina kotona kovakuntoinen Tappara, riittääkö jos mainitsen tulikuumat Palola, Jormakka ja tappajanvaistolla operoiva Ville Niämine. Jos uskaltaa katsoa Tapparan pakkikaluston nimiä, niin voi todeta että maalinedessä on tarjolla niitä makuupaikkoja. Lisäksi Rautakorven organisoitu hoki on alkanut tuottaa tulosta ja peli muistuttamaan viime kevään tekemistä.

Lauantaina "via dolorosa" päättyy Jyväskylän Hippokselle, joka on todella paha paikka kenelle tahansa. Traktorin kaatoon vaaditaan taas samanlaista Jereä ja onnea kuin viime kertaisessa vierasvoitossa Jypistä.

No millä eväillä Pelsu lähtee tähän toivottoman näköiseen urakkaan. En tiedä. Itseluottamus nollassa, toivotaan että saadaan 4 ketjua kasaan, osa pelaajista enemmän tai vähemmän paskana - että sellaista. Jos posin kautta haetaan, niin nyt sopisi toivoa että Sopanen ottaa joukkueen reppuselkään kuten väläytteli lauantaina, Rosa löytää oikeat kaverit vierelle, Alanne ja Pietilä jatkaa hyviä otteita, Myllyniemi/Juvonen jakaa viikon vastuut tasaisesti.

Realistinen pistesaalis tällä viikolla on 0-3p.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Imekää kiekkojumalat munaa mitä tulee Ilveksen voittomaaliin....
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Ilvestä vastaan oli kyllä peli taas ihan kamalaa katsottavaa ja tulos itseasiassa mairittelee meitä, sillä Ilves kärsi siitä ettei tuomarit viheltänyt yhtään niistä kampeista jäähyjä Pelsulle.

Muutamia pointteja pelillisistä asioista:

Mikä on Pelicansin avauskuvio? Ne kerrat kun keskelle avattiin liikkeessä olevalle [yleensä sentterille] ja siitä yhdellä kosketuksella laitaan, meni jokainen hyökkäys alueelle asti, mutta kun pakki avasi suoraan laiturille, niin yleensä se johti siihen että heitettiin ränniin, eikä edes kunnolla, eikä edes vastakulmaan, vaan sutaistiin samaan kulmaan jonne itse oltiin menossa ennen kun taklaus tuli.

Ylivoimassa roolit! Nyt sentään Rosa pelasi kauempana maalista, joka veti neliötä erilleen, mutta tuntui silti ettei pelaajat tiedä kuka rakentaa ja kuka laukoo, vaikka Pelsulla on ihan selkeästi pelaajia jotka on profiililtaan pelintekijöitä [Redenbach, Paakkolanvaara, Immonen jne] ja maalintekijöitä [Sopanen, Rosa jne] ja laukojia [Laurila, Pikkarainen], mutta nyt Rosa joutuu pitämään kiekkoa liikaa ja laukojat eivät pääse edes vetopaikoille, koska pyörivät vastustajien takana.

Mikä on muuttunut alkukauteen verrattaessa siinä miten omista lähdetään kiekon kanssa? Alkukaudella kun pakki sai kiekon, saatiin hyökkääjälle lyhyt, helppo syöttö lavasta lapaan ja siitä nopeasti taas alle sekunnissa toiseen lapaan, josta aukesi loistavia hyökkäyksiä. Nyt temmotaan maalin takaa silmät kiinni ränniin, kovaa ja korkealle, joita on omien vaikea ottaa kiinni, tai sitten silmät kiinni lyödään toiselle puolelle ränniin, johon on vaikea reagoida, jollei sitä ole nimenomaan sovittu etukäteen ja nyt näkee ettei ole.

Alanne - Paakkolanvaara - Rosa pelasi ihan hyvin mielestäni, samoin Pekkala - Immonen - Mustonen [enkä sano vain siksi että ne tekivät maalit]. En yhtään ymmärrä miksi Saarenheimo saa vetää ikuisesti kakkosessa, vaikka kiekon kanssa siitä ei nyt ole yhtään mitään iloa, ei sitten mitään. Piste. Omassa päässäkin Saarenheimo on kevyt, eikä pelinavaamisessakaan ole mitään hyötyä sentteristä joka ei halua kiekkoa, vaan lähinnä pakoilee sitä. Sanon vieläkin että kokeillaanko Immosta kakkosketjussa? Vaikkakin, sillä on kai ollut loukkaantumisia..
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Herra #44 on kyllä varsinainen "vasen pakki" tai joukkueen "basisti"!! Miten noilla pelivuosilla voi olla noin kuutamolla ja näyttää suorastaan tyhmältä jäällä?
 

Skahdeksan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
En yhtään ymmärrä miksi Saarenheimo saa vetää ikuisesti kakkosessa, vaikka kiekon kanssa siitä ei nyt ole yhtään mitään iloa, ei sitten mitään.

Eikös siellä viimepeleissä ole pelannutkin Tommi "0+0" Paakkolanvaara, kuten on pelannut käytännössä kaikki kakkosketjun ylivoimat koko kaudella. En ymmärrä onko Saarenheimo kauden alussa kussut Aravirran muroihin, mutta jotenkin tuntuu älyttömältä että silloin kun Peksin itseluottamus oli kunnossa, yhteispeli ketjussaan toimi, hänet otettiin YV:n ajaksi vaihtoon tuppia puremaan.

No nyt on saavutettu ilmeisesti se mitä haettiin, ketjukaverit vaihtuu joka peliin ja hankalaa se on silloin selkäytimestä peliä pelata ja itseluottamus varmasti nousee entisestään...

Mikä on Pelicansin avauskuvio? Ne kerrat kun keskelle avattiin liikkeessä olevalle [yleensä sentterille] ja siitä yhdellä kosketuksella laitaan, meni jokainen hyökkäys alueelle asti, mutta kun pakki avasi suoraan laiturille, niin yleensä se johti siihen että heitettiin ränniin, eikä edes kunnolla, eikä edes vastakulmaan, vaan sutaistiin samaan kulmaan jonne itse oltiin menossa ennen kun taklaus tuli.
Tämä on se asia mikä itseänikin ihmetyttää. Jos kerran ketjut ja pelikaverit vaihtuu loukkaantumisten takia joka peliin, niin olisi hyvä pitää kiinni edes yhdestä sovitusta asiasta jotta pystyttäisiin yksinkertaiseen pelinavaamiseen. Luulisi että Ara tämän asian tiedostaisi, mutta kai siellä jo alahuuli väpättää sen verran että ei pysty enää mitään muuttamaan.

Ja sitten vielä yksi asia: Myllyniemen on pakko antaa huilata välillä. On maalivahdin kannalta aivan sama meneekö nuo lerput sisään vai ei, niitä kukaan maalivahti tuskin omaan piikkiinsä ottaa. Mutta pitkä pelirupeama ja tappioputki alla voit olla varma, että tuuri ei ainakaan siitä parane. Pikku huili peleistä alle (en tarkoita joulutaukoa, vaan ihan luukkuvahtina olemista), uutta matoa koukkuun ja kappas; onnikin on taas puolella. Fyysistä väsymystä tuskin on, mutta henkinen vaikuttaa paljon.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Tällänen pomppasi silmille Mustosen haastattelusta "- Lähtökohtaisesti yksi peli viikossa. Jos torstaina on äijiä yhä poissa, saatan pelata. Valmentajan päätös, painottaa Mustonen."

Ei voi taas sanoa ku, että vittu oot Ara kujalla. Pelas meinaan Mustonen hyvin, vaikka joutu ton parin kanssa pelaamaan, joka ei ole vakuuttanut missään vaiheessa. Miksi muuten Paakkolanvaara saa hiihtää 2-kentässä, vaikka taso ei todellakaan riitä sinne? Vittu, että taas vituttaa. Johan tässä kerkes liian hyvä mieli tulemaan, kun vielä jotenkin pärjättiin.
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Tällänen pomppasi silmille Mustosen haastattelusta "- Lähtökohtaisesti yksi peli viikossa. Jos torstaina on äijiä yhä poissa, saatan pelata. Valmentajan päätös, painottaa Mustonen."

Ei voi taas sanoa ku, että vittu oot Ara kujalla. Pelas meinaan Mustonen hyvin, vaikka joutu ton parin kanssa pelaamaan, joka ei ole vakuuttanut missään vaiheessa. Miksi muuten Paakkolanvaara saa hiihtää 2-kentässä, vaikka taso ei todellakaan riitä sinne? Vittu, että taas vituttaa. Johan tässä kerkes liian hyvä mieli tulemaan, kun vielä jotenkin pärjättiin.

Olettaisin, että tässä tapauksessa mennään kuitenkin enemmän lääkärin kuin Aravirran päätöksen mukaan.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Olettaisin, että tässä tapauksessa mennään kuitenkin enemmän lääkärin kuin Aravirran päätöksen mukaan.

Eikähän se näin todellakin ole ja edelleen jätkä ei ole pelannut pariin vuoteen ja omien sanojensa mukaan kolkutellut kuoleman portteja eli eiköhän tämä ole selllainen day-to-day status. Hieno on toki, että Mustonen löysi tiensä takaisin jäälle ja osui heti pömpeliin, mutta ei peliesitystä ainakaa TV:n perusteella mitenkään poikkeuksellisen hyväksi voi sanoa, eikä mielestäni oikein voi tuolla tauolla ja sairashistorialla edes odottaa niin. Katsellaan sitten keväällä tarkemmin millainen pelimies on kyseessä.

Toivon todella, että meidän valmennus antaa Jeren vetää 10 tappiota putkeen, kai se jokin ennätys alkaa olemaan? Siis edelleenkin Jeren piikkiin ei tätä putkea voi kaataa, mutta mielestäni maalivahtipeluutus kuvaa hyvin meidän valmennuksen kykyä reagoida tilanteeseen.

Muuten kaikki olennainen Pelicansin nykykunnosta onkin jo sanottua.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
"- Menen kliseisesti päivä kerrallaan. Suunnitelmaa emme ole tarkemmin tehneet. Lekuri kuitenkin hyväksyi vasta lauantaina, että saan reenata ja pelata tosissani."

Eikös tosissaan treenaaminen ja pelaaminen tarkoita, että voi normaalisti pelata. En sitten tiedä onko lukutaidoissani parannettavaa. Mutta joka tapauksessa toivon enemmän, kuin 1 peli viikossa. Mustonen taitaa muutenkin olla centteri enemmänkin, vai olenko myös tässäkin asiassa ihan pihalla? Menis varmaan heittämällä Immosen ohi kumminkin. No katsellaan mitä hienoja ratkaisuja Ara saa leivottua.
 

Meddler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, SaiPa
"- Menen kliseisesti päivä kerrallaan. Suunnitelmaa emme ole tarkemmin tehneet. Lekuri kuitenkin hyväksyi vasta lauantaina, että saan reenata ja pelata tosissani."

Eikös tosissaan treenaaminen ja pelaaminen tarkoita, että voi normaalisti pelata. En sitten tiedä onko lukutaidoissani parannettavaa. Mutta joka tapauksessa toivon enemmän, kuin 1 peli viikossa. Mustonen taitaa muutenkin olla centteri enemmänkin, vai olenko myös tässäkin asiassa ihan pihalla? Menis varmaan heittämällä Immosen ohi kumminkin. No katsellaan mitä hienoja ratkaisuja Ara saa leivottua.

Tuo kyseinen lausunto tosiaan antaisi ymmärtää, että pelata saa vapaasti. Kuitenkin myös itse tulkitsin rivien välistä niin, että "kerta viikkoon" liittyy silti siihen rauhalliseen sisään ajamiseen.

Mitä tulee tuohon Mustosen pelipaikkaan, niin laiturin roolia varmasti siksi enemmän tarjolla, että siellä osastolla on tällä hetkellä ne suurimmat lovet. Poissa kuitenkin Santavuori, Niinimäki, Koskenkorva ja Pärssinen (unohtuiko vielä joku?). Onko Mustonen niin hyvä keskellä, että esimerkiksi Immonen siirto laituriksi olisi mielekästä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös