Pelicans vs Saipa torstaina 13.9 klo 1830

  • 1 550
  • 7

jlammi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jokerit, TPS, TuTo
pieni mainos:

Pelicans avaa jääkiekkokautensa ensi torstaina 13.9. Saipaa vastaan. Ottelun ympärille on rakennettu erilaisia tapahtumia. Jäähallin ulkopuolelle rakennetaan ns. tapahtumatori, jossa pääesiintyjänä on Tommi Läntinen. Muuten tapahtumatorilla esiintyvät mm. Pelicans Cheerleaderit. Lisäksi alueelle tulee jääkiekkosimulaattori. Tapahtuma jäähallin pihalla alkaa klo 16.00 ja sinne on vapaapääsy.

Ensimmäisenä paikkakuntana Suomessa, Lahdessa Pelicansin ottelun yhteydessä soitetaan kaikki katkomusiikit livebändin Train Going Westin voimin. Yhtye on kotoisin Nastolasta ja esiintyi mm. Pelicansin uuden peliasun julkistamistilaisuudessa kesäkuussa. Luvassa on mielenkiintoinen rock-pitoinen tapahtuma

uhöh ;)...
 

jake styles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Heh, jää nähtäväksi mitä herrat meinaavat tauoilla soitella. Jos hallin varsinaisella dj:llä on sormensa pelissä niin Axel Foley kuullaan ja monta kertaa. :p Mielenkiintoinen sovitus voisi kieltämättä tulla myös DJ Aligator Projectista.

Mutta eniten kiinnostaa miten menee maalilaulu livenä. (tietty ensin pitäis tehdä se maali).
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Maalintekohan ei ole ongelma, toivotaan niin. Sitten Train Going West pääsee lurittelemaan biisejään.... kun SaiPan verkot ovat "tötteröllä!!"
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Oikein hjuva....

...noin Lappeenrannan murteella.

Toisen erän ekat 15 minuuttia oli loistavaa peliä Pelicansilta. Kaksi komeata maalia ja ainakin viisi avotilannetta hienojen sommitelmien päätteeksi. Etenkin ylivoimalla syntynyt kolmas maali oli ihan punakonekamaa.

Saipa jätti itsestään aika kankean ja hitaan kuvan. Machulda oli oma itsensä - näkymätön ja vaarallinen.

Livebändin soittamat katkomusat toimivat hienosti. Elävän musiikin ystävänä kumarran syvään Pelikaanijohdolle. Jatkuuhan sama meininki muissakin kotimatseissa? Ettei tämä ollut mikään avajaisextra?

Uudet pelipaidat on kanssa komeat. Töllöstä ihailin myös Bluesin asua. Se on kyllä ilman muuta koko liigan upein.
 

1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Oikein hjuva....

Viestin lähetti Eisenhower

Uudet pelipaidat on kanssa komeat. Töllöstä ihailin myös Bluesin asua. Se on kyllä ilman muuta koko liigan upein.

Mitä tulee Pelicansin asuihin, niin ihan hienoltahan nuo TV-ruudussa nopeasti nähtynä näyttivät. Mutta tällälailla Pelicans ei kyllä luo joukkuelle minkäänlaisia perinteitä, jos he vaihtavat kotiasujensa väriä. Vaikka paidan malli muuttuukin, niin värin pitäisi aina olla sama. Ruskea taitaa olla vielä käyttämättä.:)

Makuasia, mutta minun silmääni taas nuo Blyysin pallopaidat eivät istuneet ollenkaan.
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä nuo Bluesin paidat ovat mielestäni kaukana liigan komeimmista, mutta makuasioita, makuasioita. Sen sijaan Ilveksen Boston Bruins imitaatio pisti silmään tyylikkyydellään. Pelaako Ipa muuten nyt kotona valkoisilla vai mustilla paidoilla?
 

jake styles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mustilla, koska eilen pelasivat valkoisilla vieraissa.

edit: Tai mistäs sitä varmasti tietää...näin vaan oletin kun se pääsääntöisesti niin on. Poikkeuksiakin toki on.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös