Pelicans kaudelle 2013–2014

  • 736 916
  • 2 174

majusa3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kiekkoreipas, Lahti 1976-1985
Joukkue on edelleen viimekautta heikompi.

Samaa mieltä! Leimu kuuluu hyvin tähän meidän sarjaa, sillä Lahteen kelpaa aina SM-liigan ylijäämä pelaajat mm. Saarenheimo, Männikkö, Niinimäki jne. Tulisi edes Mike York takaisin, kun tuntuu nyt toinenkin polvi toimivan siellä Saksassa … ☺☺
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Niin, mikäs se Salmelan Anssi oli aikoinaan tapparassa ennenkuin tänne tuli.. Tai mitä vaikka Mikko Kousa oli ennen kun Hifkiin meni.. Esimerkkejä on pilvin pimein.. Itse näen Leimussa paljon hyvääkin.. En kehu tai anna mitään ylisanoja, mutta uskallan odottaa jos lahteen saapuu ja ykköspakin roolin saa ylivoimaan jne myös tulosta.. Joskus pelaajat vain tarvitsevat uuden startin uralleen, seuran jossa he puhkeavat kukkaan suuren vastuun kautta.. Ja näitä sitten riittää, ei tuomita jos lahteen tulee..

Sen verran vielä että toki allekirjoittanutkin olisi luottavaisemmalla mielellä jos tänne vaikka Salmela tai Kousa jostain syystä rantautuisi, mutta mutta..
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Niin, mikäs se Salmelan Anssi oli aikoinaan tapparassa ennenkuin tänne tuli.. Tai mitä vaikka Mikko Kousa oli ennen kun Hifkiin meni.. Esimerkkejä on pilvin pimein..
Niin Salmelan Anssi 20v. ja Kousan Mikko 21v. ....köhköh Leimun Juha 30v.
Nuorena on potentiaalia kehittyä. Näitä päälle kolmekymppisiä breikkaajia on melko harvoin nähty. No Mika näyttää uskovan ihmeisiin, onhan täällä jo Niinimäki.

Nyt kun kärkipakki on todennäköisesti määritelty(Leimu), niin toivon todellakin että meiän omat lupaukset ottivat Seikolalta opin viivapelaamisesta ja imevät puolustusoppinsa Ladelta(Hurri) ja Korpikarilta(Pietilä). Laitan pelimerkkini ensi kaudelle Hurrin nimen kohdalle.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Niin Salmelan Anssi 20v. ja Kousan Mikko 21v. ....köhköh Leimun Juha 30v.

Arvasin että tähän puututaan ja ymmärrettävästi.. Mutta onhan näitä vanhempiakin viimeisen murtautumisen tehneitä.. Vaikka tämä Seikola.. Ja eikö Leimu aiemmin ole näyttänyt kuitenkin potentiaalinsa.. Aika myöhäänhän Leimu esim aloitti vasta sm-liiga uransakkin, en nyt jaksa tilastoja kaivella sen enempää ja ulkomuistista näin muistelen.. Tapparassa vain aika vaikeeta saada yv aikaa mm. Mäntylän ja Aallon takana, varsinkin kun yyveetä on pelattu 4hyökkääjällä.. Mutta niin, nämä +-tilastot kanssa ovat näitä mihin aina nojataa, otetaanko kuitenkin joukkueen menestys huomioon näitä katsoessa.. Noina vuosina kun Leimu merkkasi nämä hyvä +-tilastot taisi Tappara olla aika sekaisin, vai muistanko ihan väärin?

Edelleen, en odota että on mikään sateentekijä, mutta uskon että aidon mahdollisuuden saadessa pystyy pelaamaan ykkösyyveen takana, tehokkaasti..

Voiko joku Tapparan mies sanoa jotain kun varmasti enemmän kaveria seuranneena tiedät Leimusta..?

Edit : Uskon siis että Leimullakin se on tuolta pääkopasta jonkun verran kiinni, itseluottamus.. Se on ihmeellistä miten se vaikuttaa pelaajaan.. Hyvällä vastuulla ja muutamalla onnistumisella se itseluottamus nousee ja kuten jo sanoin, Tapparassa Leimu ei kauheaa luottamusta ole nauttinut?? Mutta katsotaan kortti jos tänne tulee, ennenkuin se tuomitaan..
 
Viimeksi muokattu:

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Edelleen, en odota että on mikään sateentekijä, mutta uskon että aidon mahdollisuuden saadessa pystyy pelaamaan ykkösyyveen takana, tehokkaasti..

Ehkä tässä on se ero. Itse odotan, että tuon tasapaksun hyökkäyksen ja maalivahtikaksikon jälkeen se ykköspuolustaja on edes jonkinlainen sateentekijä. Leimu ei tosiaan sitä ole. En ymmärrä, miksi näillä resursseilla joukkuetta heikennetään tahallaan.

Leimu ykköspakkina ei päästä ainakaan sääleistä jatkoon. Saa ottaa talteen.
 

Notsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans Lahde
Jos herrat Miikka Männikkö ja Tyler Redenbach mahtuvat Mika Saarisen ykköskoriin niin eiköhän siihen yksi Juha Leimukin mene heittämällä. Se on selvää että taso putoaa Seikolasta ja Junlandista roimastikin mutta tuleepahan taas vähän "säästettya". Hyviä tehoja Tapparassa, mutta puolustuspäässä Seikolaakin lapasempi. Miten pärjää siniviivalla Isku Areenan pienessä kaukalossa kun tarjoilukaan ei ole samaa tasoa kuin Tapparassa?
 

Morso

Jäsen
Leimu välikauden symboli

Juha Leimu elää kiekosta - pystyy tuomaan kiekkoa ylös jalalla, antamaan sen hyvän avauksen sekä veto on kova. Suurin ongelma hänen kohdallaan on se kiekoton peli, jota Tapparan puolella haukuttu olevan jopa suomisarjatasoa. Tämän kauden Tapparassa ilmeisesti ylivoima-aikakin pienentynyt hänen kohdallaan, ja näin ei ole päässyt käyttämään paljoa parhaita apujaan. Selkeää alaspäin menoa Seikolaan nähden, enkä haluaisi nähdä Leimua ensi kaudella Pelicans-paidassa. Seikolastahan haluttiin eroon lähinnä oman pään koomailujen takia, joten tämäkään hankinta ei minulle täysin aukene. Niin kauan kuin sopimusta ei ole julkaistu on toivoa.

Edelleen ensi kausi tuntuu välikaudelta. Välikausi olisi jotenkin hyväksyttävissä, jos taustalla olisi talouden tasapainottamista tai nuorten sisäänajoa. Nyt ei ole ilmeisesti kummastakaan kyse. Silti valittu strategia pelaajien kohdalla jaksaa kummastuttaa. Kai se on totuttava siihen, että SM-liigan taso heikkenee koko ajan ja joukkuetta ei tarvitse pyrkiä edes vahvistamaan, että seuraavina kausina pärjättäisiin edelliskautta paremmin.
 

NiksuP

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, Travis Zajac, Jukka Peltola
Voiko joku Tapparan mies sanoa jotain kun varmasti enemmän kaveria seuranneena tiedät Leimusta..?

Leimuhan on oikeassa roolissa liigan parhaita pakkeja pisteissä mitattuna. Se oikea rooli on sitä, että peluutetaan kolmosparissa jonkun hyvän omanpään puolustajan kanssa ja ylivoimalla lyödään sitten vaikka kompensoituna koko kaksi minuuttia kentälle.

Avauskaudella Leimu tuli Tapparaan paikkaamaan loukkaantumisia, mutta kun Tapparasta ei silloin tulivoimaa juurikaan viivalta löytynyt ja Leimun vahvuudet Mestiksessä tiedettiin, niin ylivoimalle asetettuna tuloksena oli ensimmäisessä ottelussa kaksi syöttöpistettä. Olikohan Leimulla joku seitsemän pelin try-out, johon solmittiin koko kauden kattava jatko jonkun kolmen pelin jälkeen. Leimusta tuli Tapparan ylivoimapelin viivatykki, jossa sai pelailla sellaisen taikurin kuin Jori Lehterän kanssa.

Leimu oli tuolla kaudella varmasti liigan parhaimpia kiekollisesti mitattuna ja kun ottaa huomioon Juhan ottelumäärän olivat pisteet äärettömän hyvät. Se mikä Leimun avauskauden pelaamisessa oli erikoista, oli se että tehotilasto oli plussan puolella jopa 11 pykälää. Suhteellisen hyvä lukema avauskautta pelaavalle hyökkäävälle puolustajalle, jonka joukkue kuitenkin sijoittui runkosarjassa "vasta" seitsemännelle sijalle. Leimun tehotilasto oli joukkueen toiseksi paras, ja se kielii varmaan myös siitä, että tehoja tuli paljon myös tasakentällisin.

Leimu pelasi tuolloin huikeita minuutteja ja usein peliaika näytti yli 20:ntä minuuttia per ottelu. Silloinen päävalmentaja Mikko Saarinen luotti selkeästi Leimuun ja ei lopputulos niin kovin huono ollut, kun tehoja tuli ja tehotilastokin oli joukkueen pakkien paras. Seuraava kausi oli ikäänkuin seurausta debyytistä ja Leimu oli Tapparan kantavia voimia lähes yksinään. Yli 30 pistettä surkeassa joukkueessa on huippusuoritus puolustajalta. Leimu sai tälläkin kaudella suhteellisen vapaat kädet käyttöönsä ja häntä kuormitettiinkin paljon ylivoimilla. Peliaika vain lisääntyi ja nyt oli jo useasti 25:n minuutin ylityksiä ja harvemmin jäätin alle parinkympin.
Se kyllä näkyi myös tehotilastosta ja se, että joukkue sijoittui 11. Leimun tehotilasto oli -14 eli siis 25 pykälää huonompi kuin edelliskaudella.

Viime kaudesta ei jäänyt paljoa tuleville sukupuolille kerrottavaa, mutta tällä kaudella Juhaa on peluutettu järkevästi. Kesän aikana on reenattu hyvin ja Leimu pelaa Saravon kanssa kolmosparissa. Mielestäni on ollut hyvä kakkosylivoimassa, mutta nykyään ei enää mahdu ylivoimalle pelaamaan, vaan Jukka on päättänyt peluuttaa viivalla ennemmin Luceniusta, Erkinjunttia ja kumppaneita. Teemu Aallon tulo poisti sen tosiasian, että Leimu ei ole joukkueen ainut hyökkäävä pakki ja Leimukin on joutunut hankkimana suuren osan pisteistään tasakentällisin.

Leimun vahvuuksia ovat hyvä kiekollinen peli, johon sisältyy loistava laukaus, joka suurimmalti osin päätyy maalille eikä jää blokkeihin. Veto lähtee napakasti ja sillä on "muutama" häkki heitetty. Viivalla Leimu on omaa luokkaansa saadessaan sen vaihteen päälle ja itsevarmuudella pystyy liikuttelemaan kiekkoa näppärästi ja pelaamaan ahtaassakin tilassa järkevästi. Lisäksi Leimun avaukset ovat usein hyviä ja jos vapaita miehiä ei ole, niin Leimu on ollut Tapparan pakeissa poikkeuksellisesti se, joka lähtee pelisysteemin vastaisesti tuomaan kiekkoa itse jalalla ylös eikä lähde vaan hakemaan uutta lähtöä omista.

Heikkouksina voidaan mainita jäähyherkkyys, fyysinen peli ja puolustaminen. Leimun jäähymäärät eivät välttämättä näytä isoilta, mutta tälläkin kaudella ne on ansaittu semmoisella 10-15 minuutin peliajoilla. Leimulta nähdään usein tyhmiä jäähyjä, joissa muutamalla potkulla olisi selvitty tilanteesta ilman rangaistusta. Mitään törkeää hän ei kuitenkaan tee, joten isoja rangaistuksia ei tarvitse pelätä. Isäntää Leimusta ei saa tekemälläkään ja kuitenkin ihan hyvänkokoiseksi kiekkoilijaksi Leimu onkin luvattoman lepsu fyysisessä pelissä ja laitakahinoissa. Liika itsevarmuus ajaa Leimun usein siihen tilanteeseen, että omissa tulee kiekonmenetyksiä tai järjettömiä syöttöjä. Puolustuspelissä on älyttömästi parantamisen varaa ja Leimun pelaamisesta näkee, että kyseessä on entinen hyökkääjä. Sijoittuminen on usein karmeaa ja Leimun ratkaisujen jälkeen tulee monesti mietittyä, että "olisi tuon paremminkin voinut hoitaa."

Tässä vähän tietoa Leimusta, joka on kehkeytynyt itselleni tässä vuosien saatossa eräänlaiseksi lempipelaajaksi. Raastavaa nähdä Leimu jossain muussa liigajoukkueessa, mutta suurin osa faneista ei jää kaipaamaan. Saanut osakseen paljon negatiivista kritiikkiä ja huhuiltu Puistola tulossa Leimun tilalle, joten sinällään ei ihme. Pelsujen lisäksi huhuiltu mm. Ässiin.

Jos Leimu lyödään ykköspariin ja puolustuksen liideriksi, niin voi joku puhjeta kukkaan ihan täydellisesti tai vastaavasti voi olla kyseessä katastrofi ja plusmiinus on jotain -30 kauden jälkeen.

Tapparassa ei ikinä pelannut säännöllisesti ykkösparissa. Parilla ekalla kakkosparissa, kolmannen aloitti kakkosessa mutta tippui hierarkiassa ja tällä kaudella Peksin kanssa kolmosparissa.
 
Tapparan miähelle vielä että muistonko oikein jos väitän että ketju Tuomo Ruutu-Mikko Koivu-Juha Leimu dominoi joskus junnumaajoukkueissa?
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika tukevassa kunnossa vaikuttaa olevan tuo Pekkalan Tomi tuoreiden kuvien perusteella. Meneeköhän pikkutakin napit kiinni?

Klick!

Urheilullisuuspuolella vaikuttaisi olevan vielä aika paljon mittaamatonta kapasiteettia, toki voi kysyä kuinka todennäköistä se on. Etumatkaa on muille annettu se toistakymmentä kiloa.
 

Caston

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Oho, Pekkala todellakin näyttää aika pullamössö kaverilta. Nyt äkkiä mies reeneihin ja roppa kuntoon. Ton näköinen jätkä ei liigassa pärjää.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Aika tukevassa kunnossa vaikuttaa olevan tuo Pekkalan Tomi tuoreiden kuvien perusteella. Meneeköhän pikkutakin napit kiinni?

Klick!
Ettanit housuntaskussa. Veikkaan että tulee vahvistamaan myös tanssilavaa pinkissä pikeepaidassa.

Tää on meiän miehiä :peukku:
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ettanit housuntaskussa. Veikkaan että tulee vahvistamaan myös tanssilavaa pinkissä pikeepaidassa.

Tää on meiän miehiä :peukku:

Vai pitäisikö tanssilavaa vahvistaa?

Noh, Pekkala lähtee näillä näkymin kauteen takki auki, ihan käytännön syistä.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei lätkää ole ennenkään six-packeillä pelattu. Katotaa syssymmällä- jos tulosta tulee, niin aivan sama, vaikka posket olisi kuin huutosakin johtajalla.
 

Fordél

Jäsen
Pelicans on mun silmiin hukannut punaisen langan mitä tulee joukkueen kasaamiseen. Suikkasen ensimmäisellä kaudella homma oli jostain syystä vielä hanskassa. Oli hyvä runko, johon saatiin hyviä palasia kun uskallettiin hakea rohkeampia ratkaisuja eikä turvauduttu tuttuihin ja periaatteessa turvallisiin. Lisäksi jengi sopi ominaisuuksiltaan hyvin Suikkasen pelifilosofiaan.

Viime kausi meni jo ihan reisille, kun hankittiin vääränlaisia pelaajia Suikkasen pelifilosofiaan.

Tulevan kauden jengin kasaamistakaan en ymmärrä. Männikkö oli vielä ihan hyvä haku. Sopi Suikkasen konseptiin todella hyvin ja toivottavasti Arakin saa hänestä riittävästi irti. Miksi kuitenkin pitää hankkia näitä periaatteessa ihan kivoja pelaajia, mutta joiden kokonaisvaltainen taso ei syystä tai toisesta kuitenkaan riitä kärkimieheksi? Kaiken lisäksi kyse on myös ns. jo nähdyistä pelaajista eikä luvassa ole enää mitään valtavaa kehitystä. Näitä pelaajia ovat mm. Redenbach, Pikkarainen, Niinimäki ja jos Leimu vielä tulee niin taas yksi nimi lisää tähän listaan. Pitäisi olla selkeesti kovempi vaatimustaso, kun hankitaan jo valmiita pelaajia. Ei heidän kohdallaan pidä ottaa riskejä vaan riskit otetaan näiden joonasjärvisten kohdalla, joilla on potentiaalia nousta kauden aikana ihan uudelle tasolla. Taas kerran rahaa palaa pelaajiin, joista ei kuitenkaan lopulta ole johdattamaan Pelsuja mitallipeleihin.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Noustakseen hyväksi liigakiekkoilijaksi Pekkala tarvitsee jokapäiväiset ammattiurheilijan elämäntavat. Ikinähän Tomi ei ole mikään aivan hentoinen ollut, mutta kuten Oulun liigavuotena ja mitä viime kesänä miestä lenkkipolulla näin, niin hieman on vielä ylimääräistä lapsen pyöreyttä. Saa nähdä onko Ara tarpeeksi vaativa valmentaja tähän projektiin? Suikkasen koulussa olisi varmasti tehty tulosta. Muutama kilo pois ja luistin liikkuisi jo ihan eri malliin.

Mutta ei siinä. Tuota osa-aluetta kyllä pystyy parantamaan ja mikä parasta miehessä on se että jätkällä on luontainen kyky tehdä maaleja ja laukaus on pelote. Jos saa luistimen liikkeelle ja hyvän kesän alle, potentiaalia yllätykseenkin on olemassa.

Eipä ole tullut Tomia nähtyä vajaaseen vuoteen mutta ei ole näköjään ainakaan kiloja karissut Vaasassa. Edelleekin, toistetaan samaa, Pekkala tarvitsee hyvän kesän alle, mikäli haluaa luistimen liikkuvan syksyllä. Pelatahan mies osaa, ei homma tule siitä jäämään kiinni. Eikä varsinkaan laukauksesta eikä maalintekotaidosta. Nyt vaan kesälle vähän muuta ohjelmaa kuin rillaamista ja jätkä tekee +15 maalia ensi kaudella. Saa ottaa talteen.
 

åboriginal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kiekko-67 ja muut TURKULAISET joukkueet.
Eipä ole tullut Tomia nähtyä vajaaseen vuoteen mutta ei ole näköjään ainakaan kiloja karissut Vaasassa. Edelleekin, toistetaan samaa, Pekkala tarvitsee hyvän kesän alle, mikäli haluaa luistimen liikkuvan syksyllä. Pelatahan mies osaa, ei homma tule siitä jäämään kiinni. Eikä varsinkaan laukauksesta eikä maalintekotaidosta. Nyt vaan kesälle vähän muuta ohjelmaa kuin rillaamista ja jätkä tekee +15 maalia ensi kaudella. Saa ottaa talteen.

Kyllä Tomi "Putte" Pekkalalle tulee kiire liigavauhdissa pysymisen kanssa ja että pääsee käyttämään laukaustaan tasakentällisin. Käsittämätön hankinta mestiksestä, kun kokonaisvaltaisempia ja potentiaalisempiakin pelaajia olisi ollut tarjolla. Yhden tempun poni, jolle hankitaan korvaaja viimeistään tammikuussa. Saa ottaa talteen.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Jopas sitä nyt tullaan heti vieraista pöydistä huutelemaan kaikenlaista :D Minä sanon että annetaan pojalle tilaisuus näyttää onko hänestä liigapelaajaksi ja jos osoittautuukin löysäksi paskaksi niin sitte vaan vilttiä vilttiä ja farmikomennus Heinolan Peliitoihin. Ymmärtääksenihän mistään kalliista pelaajasta ei kuitenkaan ole kysymys? Tuskin on, nyt puhutaan kuitenkin Mestiksestä hankitusta pelaajasta.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Itse katsoin myös että joku ei kuulu joukkoon kun rivistössä oli Mestiksen Allstars, ja meidän Pekkalahan se siinä potreana pullistelee pysti kainalossa.. noo, kesä on aikaa hukata painoa ja tehdä kuntopohjaa, eihän se Jarnakaan aina täysin atleettiselta ole näyttänyt ;D

Ja kiitos Tapparan miehelle Leimu priiffistä.. Juuri sitä mitä ajattelinkin että varmasti sieltä suunnalta tulee.. Ja tota juuri tarkoitin (Mikko Saarisen luotto ja sitä myöden tehot ja itseluottamus), nyt jos ja itse jopa ehkä toivon että kun tulee Pelicansiin niin Aralta vaan luottoa yyveessä runsaasti, minä en ole ajatellut missään vaiheessa et "vi**u joku vi**n Juha Leimu" kuten suurin osa täällä.. Ymmärrän kyllä palstaveljiä ja toiveita Salmeloista ja muista, mutta jotenkin en vaan usko tällaisiin..

Ylöspäin tehot riittää kyllä pakeilta näilläkin : Latvala, Pietilä, Hurri, (Leimu).
Nyt vaan se alakerran todellinen isäntä sinne joka ei tee vastustajan olemista kivaksi oman maalin edessä.
 

Dirac

Jäsen
Pelicans on mun silmiin hukannut punaisen langan mitä tulee joukkueen kasaamiseen. Suikkasen ensimmäisellä kaudella homma oli jostain syystä vielä hanskassa. Oli hyvä runko, johon saatiin hyviä palasia kun uskallettiin hakea rohkeampia ratkaisuja eikä turvauduttu tuttuihin ja periaatteessa turvallisiin. Lisäksi jengi sopi ominaisuuksiltaan hyvin Suikkasen pelifilosofiaan.

Viime kausi meni jo ihan reisille, kun hankittiin vääränlaisia pelaajia Suikkasen pelifilosofiaan.

Ei viime kauden jengi huonosti ollut kasattu. Siis noin nimien ja aikaisempien otteiden tasolla. Skouttaaminen taasen meni niin päin seiniä kuin vaan voi mennä.

Toimiston todennäköiset odotukset:
Lee Goren - Varma 45+ pinnan mies
Ilkka Pikkarainen - 20+ maalin mies
Danny Richmond - Kova puolustuksen liideri ja alapään isäntä
Ryan O'Marra - Edellisellä kaudella änäriä, fyysinen, taitava, huippuhankinta. Hopeakeväänä tämmöinen ilkeä kaveri puuttui.
Oskari Korpikari - Huippu kevät alla. Hyvä puolustava puolustaja.
Angelo Esposito - Arpa, onnistuessa kärkikenttien mies

Radek Smolenak/Keväänhankinta - Lee Goren - Ilkka Pikkarainen
Seikola - Danny Richmond
Pärssinen-Ryan O'Marra-Jormakka
Oskari Korpikari-Hurri
Sopanen-Immonen-Tavi
Latvala-Ylönen
Pöyhönen-Paakkolanvaara-Ritamäki
Myllyniemi-Kuusela-Juvonen
+Jaatinen,Pietilä, Esposito, Kauppila, Isomäki
Smolenak kärkikenttiin syksyksi ja uusi kaveri kevääksi tilalle.

Tosiaan, metsäänhän nuo hankinnat menivät. Paremmalla skouttauksella varmasti oltaisiin taisteltu pleijareiden kotiedusta Suikkasen valmennuksessa.

Ensi kauden kokoamisessa toki olet täysin oikeassa.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ja tota juuri tarkoitin (Mikko Saarisen luotto ja sitä myöden tehot ja itseluottamus), nyt jos ja itse jopa ehkä toivon että kun tulee Pelicansiin niin Aralta vaan luottoa yyveessä runsaasti, minä en ole ajatellut missään vaiheessa et "vi**u joku vi**n Juha Leimu" kuten suurin osa täällä.. .

Varmasti Leimu on siihen yv:lle ihan pätevä jätkä, mutta kun sitä ylivoimaa pelataan vain pieni osa pelistä. Seikola voittaa pakkien maalipörssin joka vuosi, mutta se peli niiden maalien välillä oli usein (lue: yleensä) suorastaan karmeaa. Odotin, että Seikolan tilalle olisi edes yritetty hankkia joku sellainen yv-pakki joka osaa kohtuullisesti myös puolustaa, mutta Leimu ei todellakaan ole sellainen. Kyllähän tässä(kin) tulee päivitys huonompaan.

Ja en todellakaan olisi sitä Seikolaakaan halunnut kauempaa katsella. Niinä huonoina päivinä jätkä näytti oikeasti siltä, että purskahtaa itkuun siellä kentällä. Sanakirjaan sopisi häviäjän kohdalle kuva Seikolasta niinä huonoina päivinä. Silloin taas kun itse luottamus oli kohdillaan oli hän liigan vaarallisin viivapelaaja ja jopa puolustuspeli sujui kohtuullisesti.
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Shejbal:lta asian ytimeen osuvaa tekstiä akselilta Seikola<-->Leimu.

Jormakan korvaajaa tässä voisi vielä odotella, mutta mistä sellainen löytyy. Onkohan Tampereen pajatso jo tyhjennetty vai onko Mikalla vielä yksi mansekortti hihassaan?

Tämäkin kausi osoittaa sen, että smliigan säännöt ja mentaliteetti suosii pelaajatyyppiä, joka on mikkihiiri, omaa kanukkijunnun tasoisen vedon ja kohtuulliset kädet. Oisko Kaarna&Saarinen tiimillä yhtään kunnianhimoa lähteä rapakon toiselle puolelle kartoittamaan(älkää lukeko kirjaimellisesti) sitä mikkihiirtä, joka on ratkaiseva osa kokonaisuutta. Nyt olisi aika nostaa sitä rimaa, eikä miettiä milloin päästään viheriölle laskemaan tasoitusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös