Pelicans kaudelle 2011-2012

  • 639 437
  • 1 491

Mike Hyndman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Eiköhän me liigassa kuitenkin?

Ensikauden teemaksi ei kannata ottaa mitään. Aina kun aletaan toitottaa jotakin teemaa, kuten rokkikiekko, urheilullinen Pelicans ym. niin vihkoon menee.

Unohdetaan hiihtostadion ja kaikki pelihousujen hajukäsittelykontit ja ihan kaikki mikä ei liity itse tuotteesen eli jääkiekkojoukkueeseen. Kaikki energia ja tekeminen ja varallisuus investoidaan vain ja ainoastaan joukkueen eteen.

Meikäläisen kritiikki urheilullisuuden korostamisesta luovuuden kustannuksella tyrmättiin täälläkin mutamien palstaveljien taholta ihan lyttyyn, mutta kyllä tää homma taisi mennä Lappidoc kuvioineen päivineen ihan kuralle.

Joukkue on treenattu ihan päin persettä. Peliä ei jakseta pelata loppuun,kun henkinen ja fyysinen puoli jumittaa.

Tällaista urheilullisuutta, jossa laiskana pidetty Vili Sopanen on joukkueen paraskuntoisin pelaaja en halua nähdä enää ikinä.

Laadukkaat hankinnat on haukuttu aivan paskoiksi, mutta kukaan ei ole tullut miettineeksi miksi he ovat muuttuneet paskoiksi. Meno on tosi tukkoista pieleen menneen valmennuksen sekä sen kokonaisvaltaisen suunnittelun osalta.

Latvalalle en tekisi jatkosopimusta. Puolustus huutaa kokoa ja näköä ja siellä olevien sopimuksien vuoksi Latvala ei sinne enää kuulu. Kaksi pakkia on mielestäni ehdottomasti saatava ja toinen ei voi olla jalkavaivainen Vidgren.

Huhuiltu Pirnes on myös osastoa "Pirjetä" joten ei kiitos. Joitain pelaajiahan hyökkääjistä jää, vaikka melkein voitaisi kaikki sopimuksettomat ulostaa. Sihvonen, Pöyhönen ja Rinkinen voivat lähteä uusia tuulia etsimään, vaikka Porista, koska onnistuvat siellä kuitenkin.

Uusilta hyökkääjiltä toivon myös aavistuksen isompaa kokoa, kuin nykyisiltä.

Mikkimäisyys ja maalinedusheikkous kentän kummassakin päässä on saatava ensikaudeksi korjattua.

Asioihin on reagoitava ensikaudella heti, jos jokin tökkii tai muuten on vaihdettava myös koko paletin vetäjä. Kaarna on tehnyt hyvää taloudellista tulosta, mutta se on valumassa hukkaan urheilullisen rypemisen vuoksi.

Nyt on Pelicansin johtoryhmän aika herätä todellisuuteen ja tehdä puheistaan totta. Lahtelainen yleisö on mielestäni ansainnut enemmän, kun ei ole joukkuetta hyljännyt. Sekin päivä alkaa näillä esityksillä olla lähellä.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mielenkiintoiseksi on Pelicansin hankintapolitiikka mennyt. Hiitelä kertoo seuraavaa Twitterissä:

Ville Mäntymaasta käytiin kova kisa. Stadilaiset, Pelsut, Lukko, JYP ja Kärpät. "Meni hulluksi," sanoi yksi mukana ollut seurapomo.

Faktoista en tiedä, mutta huhujen mukaan Pelicans pyörii näiden rahaseurojen kanssa jokaisen korkeamman profiilin kaverin perässä. Tuostakin lainauksesta Pelicans pompahtaa esiin, vähän kuin liian isojen keskeltä. Mikäs siinä, jos on rahaa millä ostella, mutta kun näiden muiden joukkueiden budjetit ovat ihan toista luokkaa. Oltaisiinko sitten käytetty Mäntymaahan iso prosentti pelaajabudjetista?

Onhan näitä muitakin, Pirnes tulee ensimmäisenä mieleen. Vuosi sitten Karalahti. Tälle kaudellekin hankittiin useampi "iso" pelaaja, joista ei sitten kuoriutunut yhtään mitään. HPK:ta, Ilvestä, Tapparaa, SaiPaa ja Ässiä harvemmin näkee näissä kilpajuoksuissa uutisoitavan.

Toivottavasti rahoja osataan käyttää järkevästi.
 

Mike Hyndman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Pelicans on kasvanut salakavalasti talouspuolella suhteellisen kovaksi tekijäksi.

Saipa esimerkiksi on jo valovuoden jäljessä Pelicansin taloudellista toimivuutta.
Pelicansin kokonaisbudjetti alkaa olla liigassa jo ylempää kastia. Takana esim. sellaisia suurseuroja, kuin TPS ja Tappara.

Pelillinen puoli on tällä hetkellä se haasteellisin osa-alue ja liigapaikka on pidettävä keinolla millä hyvänsä ja niihin keinoihin kuuluu myös se nöyryyttävä kiintiöpaikka liigan osakkaana.

Ensikaudella, mikäli ja kun liigassa pelataan niin Pelicansin joukkue tulee olemaan todellakin Jalosen näköinen ja se surullisen kuuluisa urheilullisuus tulee näkymään myös aivan varmasti pistetaulukossa eikä pelkästään puheissa.

Pelaajabudjetti tulee nousemaan ja pelaajat ovat erittäin kiinnostuneita Jalosen valmennuksen alla pelaamisesta. Sen lisäksi Iskun nykyiset olosuhteet pelaajille ovat liigan kärkipäätä. (ei kannata verrata hallikyselyyn, jossa hallit rankattiin vierasjoukkueen näkökulmasta.)

Ei ole mikään ihme, että Pelicans on kytketty näihin pelaajaspekulaatioihin mm. Mäntymaan ja Pihlmanin ym. huippujen kohdalla. Kaarnan kammottavalta tuntunut talouskuuri tulee mahdollistamaan sen, että Pelicans on varteenotettava tekijä tulevaisuudessakin.

Onhan meillä nytkin liigan mittapuulla todella kalliita "pelimiehiä".

Pudotessaankin Pelicans olisi todellinen pelote nyt liigassa taloudellisten paineiden alla painivien muutaman seuran maskin takaa katsottuna.

Kaarnakin on tullut haukuttua lyttyyn, mutta ilman hänen ja Nupen ym. touhuja ei oltaisi koskaan taloudellisesti tällaisessa tilanteessa. Pelaajahankinnat ja valmennus on mennyt perseelleen, mutta ehkäpä se onkin hyvä opetus siitä, että kaikki ei voi mennä kerralla putkeen ja oppimista on vielä paljon edes keskitason liigajoukkueeksi.

Hyvä merkki on nimenomaan se, että kunnollisista puolustupään pelaajista ollaan kiinnostuneita, koska siellä tuntuu nyt olevan parin miehen mentävä aukko.
 

Notsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans Lahde
Haataja olisi kyllä kelvannut, mutta onneksi Ville Mäntymaa valitsi Kärpät. Vaikea pitää näitä vain PYH:ssä loistaneita pelaajia juuri minään. Siitä meillä onkin pari näytettä tämän kauen joukkueessa.
 

Morso

Jäsen
Tuore Veikkaaja kertoi Pelicansin neuvottelevan HIFK-hyökkääjä Siim Liivikin kanssa.Tuolla IFK puolella on tosin jo aika sitten väitetty miehen tehneen pari vuotisen jatkosopimuksen. Wärnihän sieltä on jo Jalosen mukana varmasti tulossa. Liivik olisi toinen tämmöinen potentiaalinen peluri IFK:n alemmista kentistä. Hieman samaa tulee mieleen kuin Leo Komarovissa, syntynytkin Viron puolella. Tämmöiset raastavat ja kovaa pelaavat pelaajat käyvät tietenkin aina, mutta Liivikin tulo sulkisi mielestäni Kari Sihvosen jatkon. Ehkä olisi kuitenkin parempi pelaajakin kuin Kari.

Näihin alempiin ketjuihin on jo tarjolla tämän hetken kokoonpanosta Tavia, Sihvosta, Pöyhöstä, Rohtlaa, Wärniä, J.Tyrväistä, Blomqvistia, Rinkistä ja sitten ynnä muutamia muita. Muutamalle jätetään jatkosopimus tekemättä, mutta suurempaa tarvetta olisi tietenkin kärkiketjuihin. Tämän hetken ainoat varmat ylemmissä ketjuissa pelaavat ovat Antti Tyrväinen, Vili Sopanen ja Jarkko Immonen. Hekään eivät olisi muissa seuroissa automaattisesti kahden ensimmäisen ketjun tavaraa. Vaikka joukkue on nyt pelannut varsin huonosti toivoisin ettei koko joukkuetta pistettäisi vaihtoon kuten Toivolan aikakaudella. Tietyt muutokset tietysti sallittuja ja suotavia, mutta pääasiassa meiltä pitäisi omista tämän hetken pelaajista löytää se runko, johon lyödään sitten ne täsmähankinnat.

Pari viimeistä ketjua voisi mennä vaikka näin:
Max Wärn - Jesse Rohtla - Sami Blomqvist/Teemu Rinkinen
Janne Tavi - Juhani Tyrväinen - Kari Sihvonen/Marko Pöyhönen

Toivottavaa olisi vielä, että niitä ratkaisupelaajia haettaisiin määrällisesti sen verran, että osa voisi hakea välillä hakea vauhtia alemmista ketjuista ja kilpailu olisi täten kovaa ja laittaisi pelaajan antamaan joka ilta täyden panoksensa.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Huvittaa lukea näitä mestis jannujen huuteluita näissä meidän ketjuissa.

Noh 3 pistettä Tepsiin ja niin edelleen, vielä on pelejä jäljellä, katsotaan karsitaanko edes. Vaikka karsittaisiin niin ei ole kusi sukassa, kun on tietoa ettei sieltä kukaan tipu. (kohta kysellään lähteitä ja muita) -En kommentoi.

Katsokaa vaikka sitten kun pelit loppuu JOS Pelicans karsii ja JOS Pelicans häviäisi karsinnat, karsintojen pelillinen häviäminen itse karsintojen kohdalle sattuessakin on utopistista.

Kyllä, arvaaj.. Veikkaajassa huhuiltiin Liivik neuvotteluilla. Yllätti henk koht tuo Mäntymään perässä oleminen, vahvasti vaikuttaa että Jalonen saa ihan mukavan palapelin Lahteen ensikaudella.. Pelicansin taloudellisesta tilanteesta ja kyvystä satsata pelaajistoon ei oikeen tunnu tällähetkellä muilla kuin Lahtelaisilla olevan jonkinlaista tietoa. Ihan ilman värilaseja nyt, kyllähän tuo Pelicansin taloudellinen nousu viimevuosien saatossa on ollut silmiinpistävää.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Liivik neuvottelut ovat scheissea, mikäli muutosta ei ole muutamaan päivään tapahtunut.
*******

Tosiaan tuo on hauska juttu, miten muilla paikkakunnilla Pelicansia pidetään vähävaraisena ja pienenä organisaationa.
Varmasti mielipide syntyy sen pohjalta että lähimpinä takavuosina on käyty konkurssin partaalla, eikä urheilullista menestystä ole tullut.

Todellisuudessa tilanne on täysin toinen. Lopuista veloista päästään parhaillaan eroon, muutaman vuoden etuajassa ja organisaatio on loistavasti hoidettu ja vähintään hyvää keskikastia.

Suurempia taloudellisia panostuksia on lupa odottaa lähivuosina, sillä saneerauksen aikana ei mitään riskejä otettu ja pistettiin joka ikinen penni säästöön.
(Ihan näin väliheittona mm. pari-kolme vuotta sitten joukkueen saunaillat pelaajien omista pusseista)
Pelaajabudjetti saattaa nousta jo ensi kaudeksi, vaikka tästä tilikaudesta jonkisortin tappio tullaan tekemään.

Seurajohto yhdessä Kari Jalosen kanssa tulee aivan varmasti kasaamaan kilpailukykyisen pelaajamateriaalin syyskuussa alkavalle sesongille ja sikariporraskin on ottanut opikseen tästä kaudesta, ettei pelkällä potentiaalilla kuuhun mennä vaan tarvitaan valmiita paketteja.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Lähteet ovat molemmissa tapauksissa luvalla sanoen heikosti tunnettuja, mutta laitetaan kumminkin.

Juhani Tyrväinen -> Jokerit
Antti Erkinjuntti -> Pelicans
 
Välitetään tänne jälleen Hoki Vatasen tilapäivitys:

"Janne Tavin 3+0 oli kaunista. Näistä hienosta esityksistä saamme nauttia jatkossakin."

Hypoteesi: Tavilla jatkosopimus tehtynä?
 
Suosikkijoukkue
Pelicans (ja aina tietysti HIFK)
Seurajohto yhdessä Kari Jalosen kanssa tulee aivan varmasti kasaamaan kilpailukykyisen pelaajamateriaalin syyskuussa alkavalle sesongille ja sikariporraskin on ottanut opikseen tästä kaudesta, ettei pelkällä potentiaalilla kuuhun mennä vaan tarvitaan valmiita paketteja.

Totta, onhan KJ kuitenkin sen luokan valmentaja että, varmasti imua enemmän kun esim. Toivolalla. Lisäksi Jalonen kaikin puolin varmasti, menestyneenä Pelaajana/valmentajana hallitsee joukkueen kasaamisen ja löytää siihen oikeat puuttuvat palaset. Uskon ainakin niin.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Haataja olisi kyllä kelvannut, mutta onneksi Ville Mäntymaa valitsi Kärpät. Vaikea pitää näitä vain PYH:ssä loistaneita pelaajia juuri minään. Siitä meillä onkin pari näytettä tämän kauen joukkueessa.

Juu. Vuosien varrelta tulee mieleen alisuorittajia kuten Latvala ja Satosaari... Melkein sanoisin, että JYP-tausta on ollut varmin tae sille ettei Pelicansin vaikeudet ainakaan ole lisääntyneet jonkin pelaajan toimesta. Koivunen on lahtelainen, mutta vahvasti myös JYP-taustainen (C esim). Nikkilällä oli hetkensä molempiin suuntiin mutta jollain kaudella hänen pelaamisensa oli voittamisen perusedellytys, kuten Hovinen on nyt. Koskinen pelasi aikoinaan ihan mukiinmenevästi, samoin Jämsen. Ja miten huono Pelicansin puolustus olisikaan ilman Marttista?

Eiköhän tämän kauden pahimmat tunarit ole Loppi ja York sekä se tyyppi joka on jättänyt hankkimatta Marttisen ja Latvalan kaveriksi oikeita puolustajia. Helminen oli JYPissä kakkossentteri eikä lainkaan sateentekijä. Siihen rooliin suoritustaso kelpaisi kohtuullisesti nytkin, ei toki sarjan kärkijoukkueessa.

Mitä Mäntymaahan tulee, niin hän on loistanut vain yhdessä seurassa. Sittemmin pari kovempaa loukkaantumista alla. En ymmärrä, miten puoli suomea hänen perässään oli.
 

BaronFIN

Jäsen
Kenenköhän valopään idea oli ettei Latvalan polvea leikattu viime kauden päätteeksi vaan lähdettiinkin treeni- ja uuteen sarjakauteen valmiiksi rikkinäisellä polvella. Lappidoc? Toivola?

Noh, Moskovasta sitten vielä varmuuden vuoksi EHT-pelit päälle että varmasti saatiin alkukaudesta tarpeeksi pelejä ja rasitusta alle, niin kauden päätteeksihän kapteenimme pääsee polven tähystykseen. Onneksi mitään siteitä ei ole huonommassa kunnossa, joten pieni tähystys ja kipu luistellessa pois.

Jatkoa ensi kaudelle ja ilman muuta kapteeniksi uudestaan (vai mennäänkö ilman kapteenia ensi kausi?). Toivottavasti Kaarna ei ala mitään "Toni Sihvosen olkapää" -pykäliä vaatimaan jatkopaperin saamiseksi...
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sen verran nyt kuitenkin sanoisin, että Latvalalle alkaa tota ikää pakkautumaan vuosi vuodelta lisää, eikä se nyt tarkoita sitä etteikö hän vielä pelata osaisi missään nimessä. Älkää käsittäkö väärin.

Mutta jotenkin nyt pitää saada joukkueeseen uusia tuulia ja uusia vastuunkantajia jatkossa tonne puolustuspuolellekin. Aika ajaa Latvalan peliuran ohi jo lähikausina, ellei se ole jo hieman laskujohdanteiseen alkanut menemäänkin. Eiköhän Lade kuitenkin ennätykset pistä uuteen uskoon, pelatut ottelut Sm-liigassa.

Uudet tulee puhaltaa Lahdessa ensikaudesta eteenpäin kun vetovastuun ottavat Jalonen&Rautio.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Sen verran nyt kuitenkin sanoisin, että Latvalalle alkaa tota ikää pakkautumaan vuosi vuodelta lisää, eikä se nyt tarkoita sitä etteikö hän vielä pelata osaisi missään nimessä. Älkää käsittäkö väärin.

Mutta jotenkin nyt pitää saada joukkueeseen uusia tuulia ja uusia vastuunkantajia jatkossa tonne puolustuspuolellekin. Aika ajaa Latvalan peliuran ohi jo lähikausina, ellei se ole jo hieman laskujohdanteiseen alkanut menemäänkin. Eiköhän Lade kuitenkin ennätykset pistä uuteen uskoon, pelatut ottelut Sm-liigassa.
No sehän siinä onkin, että kuka tuota jengiä johtaa sitten kun jonkinlaiset ikonit ovat... no, ei-mukana-joukkueessa ja viimeinen jonkinlainen ikoni Latvala lopettaa. Toki se nyt on yksi niistä pienimmistä murheista tällä hetkellä. Toivottavasti Hurri ja Pietilä saadaan jalostettua sinne ykköspariin, mutta pitkä matka on sälleillä vielä liidereiksi.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pikku hiljaa alkaa huvittamaan tämä. Tämän viikon HIFK-siirto: Kimmo Kuhta -> Pelicans. Linkki "uutiseen" tässä.

Wärn, Ahtola, Ramstedt, Granlund, Haataja, Kuhta ja Liivik. Koska on Ville Peltosen vuoro?
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Toivottavasti Kuhta siirtyy Pelicansiin, saattaa laittaa Mestiksen piste-ennätyksen uusiksi.
 

Epsilon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahti vs. Everybody
Pitäisin kovana paukkuna, mikäli Kuhta tänne tulisi. Tehojahan mieheltä tuntuu löytyvän joka kausi, vaikka ikääkin on jonkin verran (35). Kibe vaan on jotenkin niin "HIFK", että löytyykö sitä sydäntä tarpeeksi pelata Pelikaanien väreissä.

Tosin kovastihan häntä oltiin jo viime kesän huhuissa Lahteen tuomassa, eli katotaan ny kuinka tässä käy.

Ja mitä tulee noihin mestis-huuteluihin. Niin pelataan ny ekana nää pelit ja mietitään sitten vasta niitä kuvioita, mikäli on tarvetta.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pikku hiljaa alkaa huvittamaan tämä. Tämän viikon HIFK-siirto: Kimmo Kuhta -> Pelicans.

Kuhtaahan on huhuttu tasaisesti joka vuosi Pelicansiin. Nytkin näyttäisi Veikkaajan spekulointi perustuvan vain siihen, että KJ tulee Lahteen. Ainahan Kuhta on ennenkin valmentajaa seurannut...

Toivottavasti Kuhta siirtyy Pelicansiin, saattaa laittaa Mestiksen piste-ennätyksen uusiksi.

Samalle linjalla lähdettäessä tähän voisi laittaa jotain nasevaa SaiPan taloudesta, mutta tyydyn toteamaan palstan tason tippumisen näiden provojen takia.
 

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Samalle linjalla lähdettäessä tähän voisi laittaa jotain nasevaa SaiPan taloudesta, mutta tyydyn toteamaan palstan tason tippumisen näiden provojen takia.

No antaa nyt poikien juhlia. Kai se sen verran uutta ja hienoa on, kun on muutama joukkue takana sarjataulukossa...
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toivottavasti Kuhta siirtyy Pelicansiin, saattaa laittaa Mestiksen piste-ennätyksen uusiksi.

Loistava provo. En olekaan loistavampaa provoa hetkeen nähnyt. En viitsi itsekään takertua SaiPpuan talousasioihin ja provota takaisin.

Mitä itse Kuhtaan tulee niin onhan tämä hassua kun Kuhta on ollut kestohuhuna Pelicansiin jo pari -3 vuotta.
 

majusa3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kiekkoreipas, Lahti 1976-1985
Mitä itse Kuhtaan tulee niin onhan tämä hassua kun Kuhta on ollut kestohuhuna Pelicansiin jo pari -3 vuotta.

Joo, Kuhta kelpaisi kyllä minulle ja Lahteen, mutta on niin, niin HIFK mies, että tuskin nähdään missään muussa SM-liiga seurassa! Jännää, että viimeksikin tuo sopimus kuvio meni HIFK:n kanssa noin pitkäksi, mutta aina Kuhta putoaa ns. jaloilleen, ja jatkaa Helsingissä! Olisi kyllä aika outoa nähdä Kuhta esim. Pelicans väreissä!
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Kyllähän Kuhta kelpaisi ehdottomasti Pelicansiin, oli sitten kuinka HIFKin mies tahansa.
Kibe naputtelee konkarinakin vielä huimia tehoja, joten ripaus luontaista maalintekotaitoa ja huikea määrä kokemusta ei olisi pahasta, joukkue kun kumminkin koostuu suhteellisen nuoresta rungosta.

Mitä haaveisiin Haatajasta tulee niin mieshän on Kärppiin menossa.
Jos näitä tulevia HIFKin miehiä miettii ketä "ollaan Lahteen tuomassa" niin lista on pitkä. Ramstedt, Ahtola, Wärn, Granlund ovat miehiä joihin Pelicans on kontaktia ottanut.

Siim Liivik taisi olla pelkkä uutisankka jonka Veikkaaja kaivoi todennäköisesti tältä tai Vaihtoaition keskustelupalstalta.

Jos tuosta pidemmästä listasta valita saisi, niin ensimmäinen kolmikko olisi aika kiva, joskin on todella epävarmaa heidän tuleminen.
Ramstedtilla ilmeisesti HIFKin, Jokereiden ja Pelicansin tarjoukset pöydällä, mutta mies olisi hyvä sentteri 1-2 ketjuihin.

Ahtola vähän niin ja näin. Nykyisellään näyttää urakehitys jämähtäneen pienen vastuun vuoksi HIFKissä ja vaikuttaa tosiaan vähän one hit wonderilta.
Tosin, niinhän se muuan Tupe Santavuorikin löysi uuden elämän Lahden jälkeen.

Wärnin ottaisin ehdottomasti Pelicansiin. Jotain miehen kyvyistä ja potentiaalista kertoo HIFK fanien puheet siitä jos miehestä luovutaan. Isossa vastuussa ja oikein roolitettuna tulee breikkaamaan läpi ja hyvällä säkällä voi parikymmentä häkkiäkin täräyttää.

Granlund on sitten vähän mutkikkaampi tapaus. Tullee pelaamaan Suomessa ensi kauden, todennäköisimmin HIFKissä. Taustalla on kumminkin kuvio, jonka mukaan Mikke haluaisi jatkaa Kari Jalosen alaisuudessa, kun on todennut Nokan olevan hänelle hyvä mentori matkalla menestykseen.
Petri Matikaisen troija-kiekko saattaisi olla "ei-niin-hyvää" Granlundin kehityksen kannalta, joten katsellaan mitä tuleman pitää.
Missään nimessä en Miken usko Lahteen päätyvän, ennen kuin Pelicansin virallisen tiedotteen omin silmin näen.
Historian kovinta Lahtelaiskyykytystä siis odotellessa ;)
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Lähteet ovat molemmissa tapauksissa luvalla sanoen heikosti tunnettuja, mutta laitetaan kumminkin.

Juhani Tyrväinen -> Jokerit
Antti Erkinjuntti -> Pelicans

Toivon todella suuresti ettei kumpaakaan tarvitse tämän enempää spekuloida.

Sama koskekoon huhujen kestosuosikkia edari-Kuhtaa. Se on voi voi, jos ei DDR:ltä pukukoppi aukea, mutta v*ttujakos me sitä täällä pöndellä murehtimaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös