Pelicans-Blues 1.2.2002

  • 2 070
  • 23
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Siirtoraja on siis takana, kun tämä ottelu alkaa. Pelicans on luopunut Kauppilasta, Cechistä ja Jämsenistä ainakin tämän kauden osalta. Loukkaantumisista en tiedä paljoakaan, mutta entinen Blues-pelaaja Jermu Pisto taitaa olla edelleen pois. Pantelejev on pelikiellossa kymppitilin takia.

Blues on lähes parhaalla rosterillaan mukana. Olettaisin, että Myllys jatkaa maalissa, mutta Heinosen tulon mukana on kysymysmerkki se, kumpi on kakkosena, Oksa vai Heinonen?

Blues tarvitsee pisteitä sen verran enemmän, että se vie voiton lukemin 1-5.

12.41 0-1 Hurme (Caloun, T.Elomo) yv
15.18 0-2 Alanko (Ylönen, M.Elomo)
28.46 0-3 Kalto (Ahonen) av
31.58 0-4 Vykoukal (Stapleton, Caloun) yv
47.40 1-4 T.Saarinen (Setzinger)
59.12 1-5 Sarno (Tuomainen)
 

lihaani

Jäsen
Sarjataulukkoa ja Pelsujen pelaajakauppoja katsellessa tämä peli pitäisi olla selvää pässinlihaa. Mutta hämäläinen piilohulluus puhkeaa kukkaansa juuri nyt. P. Hirvonen kopissa julkistaa nerokkaat taktiset kuviot: Pitäkää Jaana C!

Ja niin rikkonaisen, mutta onneksi huonon pelin päättyessä taululla komeilee numerot 2-2.
 

Bandana

Jäsen
Bluesin asenne ratkaisee pelin.
Jos asenne on kunnossa, niin peli on päivän selvä. Jos taas jätkät alkaa surffailemaan ja pitämään voittoa etukäteen selvänä niin voi tulla nöyryyttyvät lukemat niin kun tässä on ollut Ilveksen,Lukon ja Ässien kanssa. Uskotaan kuitenkin, että Ilves-tappio on sen verran takaraivossa että asennetta löytyy.

Blues voittaa pelin 3-1. Juha Ylönen on tehnyt kaikki kauden kolme maaliaan kotiotteluissa Pelicansia vastaan. Nyt Spaddu tekee kauden ensimmäisen vierasmaalin, ja taas Pelicansia vastaan.

Niin, ja uskoisin että Oksa on luukuvahtina.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokohan bluesin pelaajat ovat oppineet, ettei varmoja voittoja ole? Bluesin voiton esteenä on käytännössä blues itse, jos peliin lähdetään samalla tavalla kuin muihin peleihin ennalta heikompia vastaan, niin turpaan tulee. Bluesin pelatessa tasollaan ei kaaneilla pitäisi kauheasti saumoja olla.

Myllys jatkanee maalilla, voittavaa vahtiahan ei ole tällä kaudella vaihdeltu. Oksan luulen olevan avaamassa luukkua.

Voitto kotiin maalein 2-4.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Viestin lähetti vision

Myllys jatkanee maalilla, voittavaa vahtiahan ei ole tällä kaudella vaihdeltu. Oksan luulen olevan avaamassa luukkua.
Paitsi Tepsi-peliin viimeksi.

Voittohan Lahdesta käydään hakemassa. Pelicans on heikentynyt entisestään, enkä usko että Bluesilla tulee olemaan vaikeuksia. Pelicansilla on sauma jos Blues lähtee peliin takki auki, varmana voitostaan. Töitä pitää tehdä, muuten voi käydä huonosti.

Myllys jatkanee maalilla ja luukkua availee Oksa, ainakin toistaiseksi. En usko että Heinosta otetaan mukaan, ellei jotain yllättävää tapahdu.

Caloun väsäilee häkin, syöttää pari ja Sarno säestää. Ylivoimalla puolustajille pari osumaa, Alanko ja Sulku tekevät vaihteeksi.

Veikkaukseen laittasin lukemia 0/1 - 3/4/5 , noille maille se tulee päättymään.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Tiukka ja tylsä peli tulee...
Viimeöisen uneni mukaan veikkaan tulosta 1-2... Bluesin maalit Ylönenx2

Oksa pelaa tänään...(siis uneni mukaan)
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Haa, paluu palstalle tiukan kolmen viikon rykäisyn jälkeen.

Paikan päälle saatan lähteä, olisihan se hienoa päästä peliä katsomaan näin lomien kunniaksi. Paskaa on saanut moni pelaaja niskaan tällä palstalla blues-fanien toimesta, mikä vähän ihmetytti. Huonoja vaiheita tulee joukkueelle, kuin joukkueelle, toivottavasti ne Bluesin osalta jäivät noihin muutamaan peliin ja nythän pari viime peliä ovat olleet jo paljon parempia.

Tästä pelistähän ei kelpaa muu, kuin voitto!

1-4.
 

LaCew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans illan otteluun:

1
Sasu Hovi, Maalivahti

31
Mikko Rämö, Maalivahti AK


1. kenttä

44
Henri Laurila, Vasen puolustaja AK

26
Jan Latvala, Oikea puolustaja AK

28
Joonas Jääskeläinen, Vasen laitahyökkääjä AK

32
Tomi Hirvonen, Keskushyökkääjä AK

43
Toni Mäkiaho, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

9
Tero Paappanen, Vasen puolustaja

5
Ossi-Petteri Grönholm, Oikea puolustaja

40
Toni Saarinen, Vasen laitahyökkääjä

22
Jani Keinänen, Keskushyökkääjä

27
Jussi-Mikko Makkonen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

12
Jussi-Antti Reimari, Vasen puolustaja

8
Jaako Niskavaara, Oikea puolustaja

13
Grigori Pantelejev, Vasen laitahyökkääjä

91
Oliver Setzinger, Keskushyökkääjä

21
Olli Julkunen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

7
Kaj Lindström, Vasen puolustaja

33
Jarkko Väänänen, Hyökkääjä

25
Kasper Kenig, Vasen laitahyökkääjä

10
Jussi Saarinen, Keskushyökkääjä

70
Veli-Pekka Nutikka, Oikea laitahyökkääjä


Noniin, Ossi-Petteri kakkosparissa, tätä olenkin odottanut, että koska miehellä annetaan näytönpaikka. Myöskin Mäkkäri takaisin kehissä, hyvä niin. Uusi mies Kenig joutuu näköjään tänään tyytymään neloskentän paikkaan.
 

marzin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
blues pieksee pelicansin 0-6 ja jamo pitää nollan. jokainen hyökkääjä tekee 3-ketjusta maalin ja murphy täräyttää myös yhden. pelicansilla ei mitään saumoja, kun katsoo joukkuetta..
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Sasha
Blues voittaa pelin 3-1. Juha Ylönen on tehnyt kaikki kauden kolme maaliaan kotiotteluissa Pelicansia vastaan. Nyt Spaddu tekee kauden ensimmäisen vierasmaalin, ja taas Pelicansia vastaan.

Aika hyvin veikattu. Spadduhan sen eka teki ja vieläpä alivoimalla. Peliä ei tietenkään ole vielä pelattu, mutta ainahan se vähän helpottaa kun johtaa.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Jeps, 0-3 tilanne ja minuutti jäljellä. Kolmannen maalin tehnyt ei henkilöä. Jamolle tulossa toinen nolla putkeen, varmaan taas tuurilla, mies kun on parhaat päivänsä nähnyt.

Hyvä juttu, vielä kun Kärpät häviää.
 

lucas

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti Footless
Jamolle tulossa toinen nolla putkeen, varmaan taas tuurilla, mies kun on parhaat päivänsä nähnyt.
Erittäin hyvin sanottu. Ja sitten vielä jotkut haikailevat maaliin Myllyniemeä, joka mm. lähes yksin omalla panoksellaan hävisi ottelun Ässiä vastaan tässä taannoin. No ei siinä mitään, Myllyniemi maksaa oppirahoja ja hänestä kehkeytynee vielä hieno kassari, mutta tässä ja nyt paikka Bluesin maalin suulla on Jamon. Jos siis mitaleista meinataan tosissaan tapella.

Vaikka TPS-matsin tapaan tämäkään peli tuskin on tasoltaan lähennellyt taivaita, niin hienointa on että homma alkaa taas toimia, voittoja tulee ja oma pää pysyy puhtaana. Elvistellään hienolla pelillä sitten kärkipään joukkueita vastaan, vähän viime jokerit-matsin tyyliin.

Go BLUES!
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
0-3. Niin se meidän entinen maalivahti pelaa toisen nollapelin putkeen. En ole peliä tällä kertaa nähnyt, mutta ainakin Pelicans pääsi aika paljon laukomaan sektorista joten kai se nollapeli oli ansaittu.

EDIT: Typo
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Haukat
Vakuuttavaa jälkeä Blues tällä hetkellä tuntuu tekevän. Ei hätää, mikäli sama tahti jatkuu! Kolmas sija on ihan tavoitettavissa, nyt Kärpät on vain pisteen päässä.

Myllys EI ole paska maalivahti. Kaksi nollapeliä peräkkäin; se ei mikään huono suoritus todellakaan. Olen yksinkertaisesti tyytyväinen, että hän jatkaa ykkösvahtina.

Ylläri, että Ylönen taas teki maalin, juuri Pelicansia vastaan! Saipa näemmä vielä syöttöpisteenkin.

Vaikea äkkiseltään sanoa tuosta pelistä mitään viisasta, paikalla kun en ollut. Tällä hetkellä näyttää espoolaisittain hyvältä, pitäkää sama tahti yllä!
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Oltiinhan sitä peliä katsomassa...

Ottelu oli melkoista pelailua. Huvittavinta oli irtokiekot. Tuntui että kukaan ei uskaltanut mennä ensimmäisenä kiekolle, kun olisi joutunut taklatuksi. Kumpikaan joukkue ei uskaltanut laittaa kroppaa peliin. Bluesin #77 oli ok. Ainakin luistelua ja taklauksia. Pelsut ei ollut niin huono mitä olisi luullut kun pajatso on tyhjentynyt. Tosin Blueskaan ei häikäissyt.
Ylösen maali av:lla läpiajosta ja Rämön längistä. Tokan maalin Vykoukal pääsi laittamaan tyhjiin kun Rämö oli tullut jo vastaan peittämään laukausta ja kulmasta kiekko toisen laidan pakille. Pelsuilla oli pari hyvää paikkaa, mutta varsinkin 2. erässä Jamo otti varsinaisen haamu pelastuksen. Muutaman kerran Jamo joutui koville, mutta pelasi mielestäni hyvin.
 

marzin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
joo hieno voitto tuli, ihan hyvillä vierasvoittolukemilla. jussi jatkoi hyviä pelejään ja osoitti miks se on Bluesille niin tärkeä. Itse peliä en nähny, mutta Jamo torju 32 kertaa, että kaipa se aika hyvä oli. Toinen nolla putkeen, aika vakuuttavaa, Jamo alkaa olee vireessä..Kärpät hävis, tässä on hyvät mahikset nousta 3:nneksi
 

Bandana

Jäsen
Raporttia

Nyt on Lahdesta kotiuduttu, ja voidana alkaa raporttia kirjoittamaan.

Ensimmäisessä erässä ekat 10min Pelicans oli hyvin pelissä mukana ja loi tukun hyviä tilanteita, mutta Jamo torjui hienosti. Jo alussa Jamon nivuset paukkuivat kun joutui vetämään spagaattitorjunnan, mutta Jamo kesti. Bluesin ensimmäisen yv:n aikana oli monta hyvää maalipaikkaa ja tämän jälkeen peli kääntyi Pelicansin maalille. Stapleton ampui yv:llä tolppaan, ja Murphy veti muutaman sentin ohi maalista.

Toisessa erässä Pelicansien päästyä ylivoimalle isku Blues, ja Juha "Pelicansin tappaja" Ylönen. Stapleton tökkäsi kiekon laidan lähellä eteenpäin Ylöselle, joka karkasi ja teki varmasti maalin.
Make Hurme sai kiekon käteensä ja joutui istumaan vaihdossa läpi toisen erän lepuuttaessaan kättään. Ahonen,Stapleton ja Ylönen vuorottelivat Pubin ja TElomon sentterinä. TElomo oli tänään aika huono. Jokainen veto painui 2-3m ohi maalin, ja läpiajonkin kaveri kämmäsi. Jamo torjui muutaman varman maalin.

Kolmanteen erään Make palasi ykkösketjuun. Pelicansilla ei kunnon paikkoja enää ollut ja Blues iski kahdesti. Hurmeen tekopaikan jälkeen, Hurme syötti Vykoukalille, joka lämäsi tyhjään maaliin. Kolmannen maalin teki Kalto maalin edestä.
Bluesin viimeistelyprosentti oli huono. Tuomainen,Murphy,Vykoukal,Sarno,Caloun ja Kalto epäonnistuivat päästyään nokikkain Rämön kanssa.

Jämsänen oli tänään hyvä. Ehkä kauden paras peli. Piti paljon kiekkoa, ja tarjoili Ahoselle pari namupassia. Komeita niittejä myös. Hyvä Jämä!

Ainiin, Rami Alanko oli tänään poissa saatuaan Nurmisen ampuman kiekon käteensä toissa päivänä. Pelaa maajoukkuetauon jälkeen. Tämän kertoi Niki hallin pihalla tänään.

Jamolla kaksi nollapeliä peräkkäin. Viime kaudellakin tämä onnistui. Mutta tekeekö Jamo tällä kertaa triplat? Saa nähdä.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelistä jäi mieleen vai kolme asiaa :
- Mäkiahon jatkuva kaatuilu ja filmailu
- Pelicansin ajoittain jopa räikeä estämis ja kahvaamis peli
- Bluesin Jämsäsen loistava peli

Peli oli kyllä paljon parempi kun mitä etukäteen odotin , ja suurinosa pelistä oli jopa ihan miellyttävää katsottavaa.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Viestin lähetti Espoon Siniset
Pantelejev on pelikiellossa kymppitilin takia.

Ensinnäkin tuo jäi ihmetyttämään. Kyllä Pantelejev oli mukana pelissä aivan normaalisti.

ke 27.11.2002 Pelicans - SaiPa 1-2

9.27
Pelicans Grigori Pantelejev Käytösrangaistus sukeltamisesta 10min
56.54
Pelicans Grigori Pantelejev Korkea maila 5min
56.54
Pelicans Grigori Pantelejev Automaattinen pelirangaistus käytöksestä 20min

to 30.01.2003 HPK - Pelicans 3-1

55.23
Pelicans Grigori Pantelejev Kampitus 2min

55.23
Pelicans Grigori Pantelejev Käytösrangaistus 10min

Jatkoajan pelaajaprofiilin mukaan enempää kymmenminuuttisia Pantelejev ei ole saanut. Tappara-ottelusta hän oli tosin poissa.

Itse ottelusta sitten...Jamo otti muutamia paraatipelastuksia, ja ehdin jo pelästyä ensimmäisillä minuuteilla, kun Jamo veti kunnon spagaatin, mutta onneksi ei käynyt kuinkaan. Toinen peräkkäinen nolla, ja vielä vierasotteluissa. Tällä kaudella Blues-veskari on pitänyt neljä kertaa maalin puhtaana ja aina vieraissa. (Tappara, SaiPa, TPS ja Pelicans)

Ylönenkin onnistui sitten maalinteossa taas Pelicansia vastaan. Alivoimalla läpi ja längeistä. Neljässä edellisessä ottelussa kolme alivoimamaalia, loistavaa! Ai niin, Ylöseltä jäi edellinen Lahden ottelu väliin, joten neljä maalia kolmessa Pelicans-pelissä. Nolla maalia muissa 40 pelissä. ;)

Alanko poissa käsivamman takia, toivottavasti pelaa Tapparaa vastaan maajoukkuetauon jälkeen. Onneksi poissaolo osui hieman helpompaan otteluun.

Jämsäseltä hieno peli kaiken kaikkiaan. Tällaisia pelejä lisää, niin muutama tehopistekin tulisi tilille.

Vykoukalilla oli todella paljon aikaa tehdessään maalin. Jopa kunnollinen viritys onnistui tuolta paikalta. Vykoukal osasi myös odottaa, että puolustaja nousee pystyyn...

Rämö oli Pelicansin paras, mm. aivan loistava torjunta Tuomaisen "vantaimeriin" Sarnon syötöstä.
 
Viimeksi muokattu:

sambaJaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Brasilian naisten beach volley joukkue
Kun vittuili ni sai kerrankin kunnon raportin. Eihän sieltä perunapellolta koskaan mitään järkevää ole syntynyt. Eikä tule syntymään.
 

sambaJaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Brasilian naisten beach volley joukkue
Juntit saatana te ootte ihanii!
 

sambaJaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Brasilian naisten beach volley joukkue
Ketkä juhlii voitolla Pelicansista? Säälittävät paskiaiset. Ja kaikki karaoke homot.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös