Pelicans - Ässät 26.2.2004, Lahti

  • 6 524
  • 57

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Pelicansin taistelu viimeisistä maineen rippeistä jatkuu, kun pudotuspeleihin tietään raivaava Porin Ässät saapuu Lahteen vierailulle. Kotijoukkue pelaa vapautuneesti, Ässillä taas ei yksinkertaisesti ole varaa hävitä, tasainen peli luvassa?

Pelicansin kaudessa ei ole hurraamista. Pisin voittoputki on tällä kaudella 2 ottelun mittainen, ja se tuli loka-marraskuun vaihteessa. Vuoden 2004 puolella Lahtelaiset ovat voittaneet vain kahdesti, Jokerit ja Tappara ovat kontanneet Pelicansia vastaan. Viimeisin peli Pelicansilta oli juuri tuo Tampereella koettu yllätys, jossa Tappara kaatui 1-2. Sitä ennen Pelicans hävisikin 9 ottelua peräkkäin. Pelicans kohtaa vielä ennen Ässät -peliä HPK:n Hämeenlinnassa, joten siitä pelistä voi tarkastaa Lahtelaisten nykyasenteen.

Vierasjoukkue Ässät on kovassa vireessä. Se on herännyt kaikkien yllätykseksi taistelemaan paikasta kymmenen joukossa. Kolme voittoa peräkkäin on nostanut Porilaiskannattajien uskoa. Jos Ässät hoitaa Pelicansin, se tekee kauden ennätyksensä, nimittäin ottaa neljännen voiton putkeen, siihen Porilaisjoukkue ei ole vielä tällä kaudella pystynyt. Panokset ovat kovat, koska mahdollisuudet lepäävät pitkälti tässä pelissä, joka olisi taistelun jatkumisen kannalta aivan pakko voittaa. Maila saattaa siis hieman täristä, ja kädet hikoilla.

Sarjataulukko (sunnuntain kierroksen jälkeen)

8. Tappara 51 peliä, 51 pistettä
9. Blues 51 peliä, 49 pistettä
10. JYP 51 peliä, 47 pistettä
---------------------------------------------
11. Ässät 52 peliä, 46 pistettä
12. SaiPa 52 peliä, 32 pistettä
13. Pelicans 51 peliä, 25 pistettä

Parhaat pistemiehet

Pelicans: Ville Hirvonen 7+16
Ässät: Marko Kivenmäki 14+26

Joukkueiden aiemmat kohtaamiset

11.10.2003 Ässät-Pelicans 4-2
29.11.2003 Pelicans-Ässät 1-4
10.1.2004 Ässät-Pelicans 5-2

Loukkaantumiset

Pelicans: - (?)
Ässät: Steve Shirreffs, Juha-Pekka Ketola (?), Tuomo Harjula (?)

Taisteluparit

Carl Grahn vs. Scott Langkow
-Yllättäen ykköseksi Rämön siirron kautta noussut Grahn haastaa kokeneen kanukkivahdin, Scott Langkow'n taistoon maalivahtien herruudesta tässä pelissä. Tämä osa-alue ratkaisee paljon.

Santeri Heiskanen vs. Ässien avainhyökkääjät
-Pikkusikaa pelaava Heiskanen yrittää tehdä Ässäpelaajien elämästä vaikeaa.


Torstaina kello 18.30 kiekko tipahtaa jäähän Lahdessa, sitä odotellaan.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
"Ei jaksa kiinnostaa mua"

Anteeksi vaan, Pelicans, mutta tämä peli ei jaksa innostaa. Väärä asennehan tämä on, mutta kun tuleva peli JYP:ä vastaan Nykäskylässä saa suurta vipinää punttiin. Vielä kun on itse lähdössä sinne ja muutama muukin porilainen, niin meininki on Ässä-fanien piirissä takuulla huikea. Etenkin kun PYH kuuluu "päävastustajiin".

Pitäisi vaan muistaa se tosiseikka, että meillä on vielä tuo em. Pelicans vastassa viikon aikana ja siitä pitäisi saada tärkeät kaksi pistettä. Pelicansin aliarvioiminen on turhaa, sillä lahtelaiset saivat yllätysvoiton Tampereelta Tapparalta, jonka vieraaksi Ässät taasen matkustaa ensi viikolla. Tärkeä peli sekin, sillä Tapparakin voi vielä vaikka möhliä itsensä pihalle jämäplayareistakin.

Ässät (kuten minäkin) ei saa odottaa liikaa lauantain peliä. Ensin pitää motivoitua kaikkensa menettäneeseen, mutta kiusaajan rooliin tykästyneen Pelicansin kimppuun. Kumpi on valttia pata vai linnun rääkymiset? Meilläkin on oma lintumme (Korppi), joka voisi tässä pelissä nakuuttaa pari pistettä. Taitaa se Bergeronkin tehdä lempivastustajaansa vastaan jälleen pisteitä, jolloin voin tarjota Nykäskylässä oman vetoni alta pois.

Tulosveikkaus: 2-5

P.S. Kiitokset "otsikosta" kuuluu Kirsi Rannolle.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Täytyy ihan erikseen kiittää Mahtiankkaa ja Arnoldia fiksun asiallisista ja provottomista kommenteista tämän ketjun aluksi. Ero esim. HPK-Pelicans -ketjun antiin on valtaisa.

Mahtiankan jutun voisi vaikka laittaa sinällään otteluennakoksi.

Toivotaan torstaille edes hiukkasen mielenkiintoista peliä. Kieltämättä homma alkaa jo olla jäiden polttelua. Se on ollut sitä Lahdessa jo hyvän aikaa.

Ike
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Jeps..

Tosiaan porilaisleirissä (kannattajat) on vahvasti keskitytty jo Keski-Suomen reissuun hyvän aikaa. Toivoa vain sopii, että Ässä-joukkue ei ota tätä "pelataan tämä tästä pois"-pelinä, sillä Pelicansia ei sovi aliarvioida.

Lahtelaiset taistelevat ensi kauden pelipaikoista kovaa tahtia. Leipä on tienattava ensi kaudellakin. Tässä pelissä en silti usko Ässien pelaavan selkä suorana ja takki auki, sillä taisteluilme on saatu päälle, eikä sitä sovi päästää karkaamaan tässä pelissä missään vaiheessa. Ei vaikka peli jo selvä olisikin.

Siltikin tästä saattaa tulla porilaisjoukkueelle paha peli. Ehkä joku hikinen parin maalin voitto. Toivoa tavallaan sopii ettei mitään selkäsaunaa jaeta Pelicansille. Se vaan on omiaan antamaan liikaa uskoa joukkueelle. Seuraavassa pelissä tämän jälkeen on kuitenkin kyse elämästä ja kuolemasta.

Toivotaan, että Pelicans tulee esittämään hyvän vastuksen yhdelle, tällä hetkellä, SM-Liigan kovakuntoisimmista joukkueista. Ja samalla Pelsu näyttää, että kuuluu yhä SM-Liigaan.

Tulosta veikataan seuraavin luvuin:
Pelikaaneille 0,2,3
Ässille 4,5,6

-paze-
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Pelicans osoitti ettei vielä ole kausi heidän osaltaan loppu kaatamalla hallitsevan Suomen mestarin, Tampereen Tapparan. Nyt olisi aika todistaa ettei tuo voitto ollut Tapparan asennevammaisuutta vaan Pelicansin taisteluilmettä. Hoitakaa tämä kotiin lahtelaiset! JYPin kannattajat taputtavat teidän maaleille Hippoksella.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yksi peli kerrallaan

Itse en ajattele muuta kuin Lahden peliä , joka ei todellakaan ole selvää.
Ottelun alku on pelattava tarkasti oman pään kautta,muuten voi tulla paskaiset oltavat jos pussileuat pääsevät johtoon, sillä jos "meidän" pojille sattuu huono päivä ja onnetarkin kääntää selkänsä, niin ei se tappiokaan ihan kaukana ole.

Usko omiin on luja, mutta horjuva :)
 

Jokke

Jäsen
Kumpikohan aloittaa Pelicansien maalilla, Rämö vai Grahn? Siinäpä mielenkiintoinen kysymys.

Itse pelistä on paha sanoa mitään muuta kuin, että tämä on pakko voittaa. JYP ottaa ainakin pisteen HPK:lta ja ero ei ainakaan saa kasvaa.

Täten veikkaankin nihkeää 2-1 voittoa Ässille. Maalit tekee Korppi.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Jokke
Kumpikohan aloittaa Pelicansien maalilla, Rämö vai Grahn?
Maikkarin sivuilta lainattuna: "B-juniori-ikäinen maalivahtimme Rämö pelasi itselleen paikan avaukseen Ässät-peliin, Pelicansin päävalmentaja Petteri Sihvonen lupasi".

Siis täähän on Ässille ihan hillittömän tärkeä matsi, ainakin siinä tapauksessa jos jyskyläiset yllättävät hoopeekoon. Eikä helppoa tu olemaan: Pelikaanit haluaa kumminkin näyttää kotiyleisölleen parasta yritystä.
 

majuho

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No niin Pelicans, nyt on aika kyykyttää Ässiä voittamalla ne ensimmäisen kerran tällä kaudella. Pelsut pelaa paineettomassa olotilassa kunniasta. Haluavat varmaankin näyttää yleisölle etteivät ole niin huonoja kuin tilastot näyttävät. Joten helppo puhde ei porilaisille tule olemaan...
 

adams

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tulossa ollaan kannustamaan Ässiä sekä katsomaan, miltä patapaitojen ilme tällä kertaa näyttää. Peli ei tule olemaan Ässille missään tapauksessa helppo, sillä Pelicansia ei voi eikä saa aliarvioida. Paineettomassa tilassa pelaava joukkue on enemmän kuin vaarallinen. Tämä peli kuuluu silti todellakin sarjaan pakkovoitot ja jo se itsessään kuulostaa kamalalta. Toivotaan kuitenkin, että taisteluilmeen löytyminen olisi pysyvää.

Voitto tästä pelistä toisi huomattavasti paremmat lähtökohdat Jyväskylään. Ässäpakan ajatukset eivät saa kuitenkaan olla vielä tippaakaan tuossa lauantain pelissä. Toivotaan ja uskotaan kuitenkin, että pisteet matkaavat Satakuntaan. Hallilla nähdään, mielenkiintoista tehdä ensivisiitti Lahden halliin.
 

Karl Benz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tottenham, vuorikauriit ja kiritykit
Mikäli pelataan samalla tahtotasolla, kuin Jokereita vastaan ei pitäisi olla hätäpäivää. Mutta... Intesiteetin siirtäminen ottelusta toiseen ei ole maailman helpoimpia asioita...

Pelaavat Pelsut sitten miten rennosti ja paineettomasti tahansa, pitää Padan tahtotaso ja taistelu olla sillä tasolla ettei mikään muu kuin voitto voi olla mahdollista. Mikäli tämä peli hävitään, ei pleijaripaikkaa olla ansaittukaan.

Martilta muutama maailmanluokan ratkaisu siltä maagiselta(?) sektorilta vastustajan maalin edessä ja junnuikäinen maalivahti on kypsä poimittavaksi takaisin penkille.

Tää peli voitetaan.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti Tykki
Maikkarin sivuilta lainattuna: "B-juniori-ikäinen maalivahtimme Rämö pelasi itselleen paikan avaukseen Ässät-peliin, Pelicansin päävalmentaja Petteri Sihvonen lupasi".
Toivottavasti Ässäpelaajat olivat maajoukkuetauolla katsomassa 18-vuotiaiden Suomi-USA -peliä. Silloin Rämö oli maalissa 0-4 saakka jolloin kävi kutsu vaihtopenkille. Tosin USA:n maalit olivat pääosin Suomen pakiston harhasyöttöjen ansiota.

Maalin eteen vaan tilanteita ja ajetaan perkele maalille kunnolla niin eiköhän kaveri ala hiukan epäröimään.

Ja Lahtelaiset: Ovatko Mikko ja Karri jotain sukua toisilleen?
 

DeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Pelikaanit osaa yllättää ja kiusata isompiaan, mikä sinänsä on ihan ihailtavaa. Vaikka tilanne näyttää pahalta heidän kannaltaan katsoen, yritystä riittää, pointsit siitä

Sitten joukkue Ässät. Takki kiinni, nöyrästi taistelemaan kuten vastassa ois kärkijoukkue. Kaksi pistettä tästä reissusta tilille ja JYP saa selkäänsä HPK:lta niin ollaan viivan paremmalla puolella. Passaa mulle ja hyvin

Edellisiä kommentteja lueskellessa vaikuttaa siltä että, Lahden hallissa taitaa olla punaista väriä jonkin verran. Huudetaan sitten ja ihan HE.....STI.
Taidamme olla menossa seisoskelu-osastolle katsomaan, mihinkäs muut Ässä-kannattajat?
 

adams

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti DeS

Edellisiä kommentteja lueskellessa vaikuttaa siltä että, Lahden hallissa taitaa olla punaista väriä jonkin verran. Huudetaan sitten ja ihan HE.....STI.
Taidamme olla menossa seisoskelu-osastolle katsomaan, mihinkäs muut Ässä-kannattajat?

Me (4 henkeä) asettaudumme päätyyn, johon Ässät hyökkää kaksi kertaa. Tarkoitus on tosiaan pitää meteliä ihan riittävästi ja uskoakseni näin myös käy. Nähdään ja pidetään ässälippu korkealla.
 

DeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Viestin lähetti adams
Me (4 henkeä) asettaudumme päätyyn, johon Ässät hyökkää kaksi kertaa. Tarkoitus on tosiaan pitää meteliä ihan riittävästi ja uskoakseni näin myös käy. Nähdään ja pidetään ässälippu korkealla.

Meillä ei oo lippuja vielä, joten täytyy puhua kaveri ympäri että mennään päätyyn möykkäämään.

Edit: Sori chat
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Jokaisesta pelistä saa korkeintaan 2 pojoa

Pistin tänään tulosveikkukseen Pelicans-Ässät 2-4. Kuitenkin pelistä voi tulla porilaisten kannalta vaikea, sillä Pelikaaneilla ei ole mitään hävittävää. Jos vähänkin ässäläisillä on napit auki, niin vetoni voi mennä pieleen.

Nyt pitäisi Ässien unohtaa tuleva lauantaimatsi ja korjata 2 pistettä. Jos ei nöyryyttä löydy pelata tämä matsi ja jos sattuisi turpiin tulemaan, niin lauantain JyP-Ässät kuuluu jo käytännössä merkityksettömiin peleihin. Lauantain pelillä on Ässien pleijaritoiveiden kannalta merkitystä vain, jos Pelicans menee huomenna kumoon!
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Tsemppiä Ässät !!

Stadista pidetään teille peukkuja !!

Sovitaanko, että hilaatte ittenne kymmenenksi ja sitten pudotatte Jokerit ekalla rundilla ?? Vaikka Korpisalo kolmannen matsin jatkoajalla ? Käykö tämä ?

Veikkaan illan matsista Ässille 1-4 voittoa.
 

KARHU III

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Tsemppiä Ässät !!

Viestin lähetti kaizu
Stadista pidetään teille peukkuja !!

Sovitaanko, että hilaatte ittenne kymmenenksi ja sitten pudotatte Jokerit ekalla rundilla ?? Vaikka Korpisalo kolmannen matsin jatkoajalla ? Käykö tämä ?

Veikkaan illan matsista Ässille 1-4 voittoa.

Kyllähän tuo sopii vallan mainiosti. Kivaa että Porin ulkopuolellakin edes joku on Ässien puolella. Niin ja pääsisi pitkästä aikaa jaffalandiaankin, mahtavaa!

Illan peliä odottelen, täytyy myöntää, aika pelokkain odotuksin. On se nyt kumma jos Pelicans voittaa, mutta ei todellakaan mikään jättiyllätys. Varsinkin tämä Rämö, joka pelaa ensimmäistä liigapeliään (tai ainakin aloittaa ensimmäistä kertaa maalilla) maalinsuulla, voi hyvinkin nousta illan hahmoksi.
Jännitettävää riittää siis tänäkin iltana. Kuunnellaan ja toivotaan parasta. Tulosveikkaus kääntyy omille, lukemin 2-5.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Re: Tsemppiä Ässät !!

Viestin lähetti kaizu
Sovitaanko, että hilaatte ittenne kymmenenksi ja sitten pudotatte Jokerit ekalla rundilla ?? Vaikka Korpisalo kolmannen matsin jatkoajalla ? Käykö tämä ?
Aah, suloisia muistoja jostain vuosien takaa... Eikös sitä niin sanota, että historialla on tapana toistaa itseään?
 

The Rock

Jäsen
Ässät Tänään:

Maalivahdit:

#35 Scott Langkow, Maalivahti AK
#40 Matti Järvinen, Maalivahti

1. kenttä:

#6 Pasi Peltonen, Vasen puolustaja AK
#14 Mika Rontti, Oikea puolustaja AK
#21 Marko Kivenmäki, Vasen laitahyökkääjä AK
#44 Martin Bergeron, Keskushyökkääjä AK
#17 Jari Korpisalo, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä:

#23 Oleg Sorokin, Vasen puolustaja
#36 Jarkko Glad, Oikea puolustaja
#22 Teemu Virkkunen, Vasen laitahyökkääjä
#11 Vjatsheslav Fandul, Keskushyökkääjä
#19 Pasi Tuominen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä:

#7 Antti Boman, Vasen puolustaja
#26 Iikka Törnvall, Oikea puolustaja
#33 Timo Salonen, Vasen laitahyökkääjä
#37 Juha Kiilholma, Keskushyökkääjä
#9 Samu Wesslin, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä:

#42 Pekka Kangasalusta, Oikea puolustaja
#24 Tomi Pöllänen, Vasen laitahyökkääjä
#25 Matti Kuparinen, Keskushyökkääjä
#8 Kristian Kuusela, Oikea laitahyökkääjä

* Ässät jatkaa Jokerit-pelistä tutuilla kokoonpanoilla.

* Päätuomarina illan kamppailussa toimii Timo Favorin.

Lähde: www.sm-liiga.fi
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Pakkovoitto

Vähän mietityttää: entä jos...

Kuitenkin uskon, että Ässät materiaalin ja ruutiinin voimin kaanit nuijivat ja pakolliset 2 pistettä tuovat Poriin. Leijumiseen ei ole varaa, enkä kyllä usko, että Ässät siihen sortuukaan. Rämö siis maalissa. Erittäin epävarman kuvan antoi itsestään Porissa käydyssä maajoukkueturneessa. En usko, että tämä pojankoltianen voi Ässien voittohaaveet kariuttaa, onhan meillä maailmanluokan maalintekijäkin...

Karut loppunumerot, ilman minkäälaista leijumista: 0-6
 

Gilgames

Jäsen
Pelicans tänään:

29 Carl Grahn, Maalivahti
31 Karri Rämö, Maalivahti AK

1. kenttä
2 Toni Kiren, Vasen puolustaja AK
15 Santeri Heiskanen, Oikea puolustaja AK
10 Tommi Hannus, Vasen laitahyökkääjä AK
34 Ville Hirvonen, Keskushyökkääjä AK
18 Lasse Jämsen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
23 Olli Korkeavuori, Vasen puolustaja
16 Aki Heino, Oikea puolustaja
40 Toni Saarinen, Vasen laitahyökkääjä
91 Jesse Welling, Keskushyökkääjä
14 Daniel Widing, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
20 Tomi Pakarinen, Vasen puolustaja
28 Jussi Heikkinen, Oikea puolustaja
25 Mikko Niinikoski, Vasen laitahyökkääjä
22 Harri Suutarinen, Keskushyökkääjä
21 Matti Näätänen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
5 Jonne Hattunen, Vasen puolustaja
55 Jarno Tolvanen, Oikea puolustaja
27 Miikka Jäske, Vasen laitahyökkääjä
19 Jussi Saarinen, Keskushyökkääjä
43 Jussi-Mikko Makkonen, Oikea laitahyökkääjä

Rämön kotidebyytin lisäksi kentällä (no ainakin vaihtoaitiossa) nähdään tänään enemmänkin uusia miehiä. A-nuorista on nostettu neloskentän pakeiksi Jonne Hattunen (186/85) ja Jarno Tolvanen (180/85) jo muutaman pelin pelanneen Tomi Pakarisen seuraksi. Toni Kiren onkin pelannut jo pidemmän aikaa miehissä. Näiden neljän A-junnupakin lisäksi siis Rämö maalissa ja hyökkäyksessäkin A-ikäisiä ovat Jussi Saarinen ja Bluesin Matti Näätänen.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Päästään vihdoin itse asiaan. Vähän samat fiilarit ku SaiPa-pelissä, pisteet pitäs hakea mutta illasta ei välttämättä tule helppoa. Lappeenrannassa käytiin tuskien taistelu, toivottavasti nyt tulis onnistumisia alkuun ja saatas vapautunutta peliä.
Pelikaanien parista ekasta vitjasta voi löytyä potentiaalia tekoihin mutta puolustus on kyllä vähän nimettömämpi, Heiskanen ja Heino ainoat liiganimet. Toivottavasti saadaan käytettyä kokemattomien ja innokkaiden pakkien höntsyilyt hyväks. Lisäks Karri"ei sukua Mikolle"Rämö pelaa uran tokaa matsia maalilla.
Ässillä siis viime pelien peruskokoonpano, Harjula ja Ketola edelleen sivussa.
Jos lähdetään siitä että Ässät ei rupee puristamaan liikaa niin suurempi panos ja varmasti parempi keskittyminen tuo pisteet. Pelikaaneille voi tulla jokunen hyvä jakso mutta 60 minuuttia paketti ei pysy kasassa.

Ässien ylivoima toimii tilastojen valossa hyvin, vaikka SaiPaa vastaan tuhrittiinkin tilanteita.
Tauon jälkeisissä kuudessa ottelussa 5 maalia / 30 ylivoimaa, mutta viimeset kolme 5 / 17, 29% ylivoimatehoa. Alivoima toiminu alle 80 % (18/23) tauon jälkeen, sitä vois vielä tarkentaa.
Ja kun miettii päästettyjä maaleja niin kun jätetään HIFK-ottelun 9 maalia pois, on päästetty 9 maalia muissa viidessä pelissä, neljä vikassa kolmessa. Puolustus ja maalivahtipeli on siis ollu uomissaan.
Kauden tilasto-oikkupalkinto menossa Sorokinsille, oli pahimman jakson loukkaantuneena joten +/- tilasto näyttää komeasti +11. Tokana Glad +1, Fandul 0, Virkkunen -1. Eli kakkosvitja on pitäny omat aika hyvin puhtaana. Erityisesti Gladin luku on paljon vastuuta saavana puolustajana hyvä. Ykkösketjun lukemat ovat välillä Kivenmäki -11 ja heikoimman tuloksen omaavan Rontin -21, päässyt nauttimaan pluspisteistä tosin vasta viime aikoina Shirreffsin loukkaantumisen jälkeen.

Ja mitä tulee Nykäskylän peliin, puuttuu Kerholta siis Virta ja Laakkonen, toisaalta JyP joutuu lähtemään kuudella pakilla matsiin. Toivottavasti hassutellaan vastustajaa sielläkin ja se on siellä.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Asenne ratkaisee!

Ässille pakkovoitto, Pelicansille ei merkitystä. Siinä faktat, jotka sanele ottelun kulun. pelicansilla ei ole paineita, mutta ei ole mitään väliäkään. Jos Ässät iskee pari maalia eteen, niin tuskin Pelicans jaksaa alkaa enää tosissaan taistelemaan.

Eiköhän harjoitella maalintekoa lauantaiksi ja laitetaan kunnon mylly pyörimään. Itseluottamus kuntoon ja verkot tötterölle, niin saadaan se niin kauan himoittu pleijaripaikka askeleen lähemmäs. Tappioon ei ole missään nimessä varaa, mutta vieraspeleistä ei kuitenkaan voi koskaan olla varma.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös