Pelastakaa BULI – vetoomuksia IFK:n toimistolle

  • 76 314
  • 594

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Täytyy kyllä myöntää että itsekin sen kaiken naurun lomassa salaa toivoin että Buli menisi stadiin jäädäkseen. Siittä on nyt jo kuoriutunut sellainen legenda että olisi virhearvio olla laittamatta häntä hallille kiertelemään.
 

Psykopaimen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viipurin Pauke
Ehdotan seuraavanlaista kisaa erätauoille.
Kaksi maalivahtia. Toinen Halonen ja toinen yleisöarvonnan perusteella valittu katsoja, joka puetaan Buliksi ja laitetaan ämpäri päähän (silmäaukoilla tai ilman, ei väliä).
Kummallekin 10 laukausta ja parempi torjuntaprosentti voittaa. Näin saadaan yleisöllekin mahdollisuus voittaa.
Kova, mutta nokitan: professori Salmelainen vastaan Buliksi puettu katsoja aukoton ämpäri päässä pelaamassa muistipeliä.

Pöydällä 50 kuvaa, joista pitää osoittaa hyvä ja/tai kehittyvä jääkiekkoilija.

Valintojen jälkeen ei saa sanoa, että pelaajan kanssa on keskusteltu jo aiemmin. Etenkään jos tulee valinneeksi vuoden -89 ringette maajoukkueen varamaalivahdin.

Sen jälkeen yleisöäänestys, kumpi onnistui kasaamaan tasapainoisemman joukkueen.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vai oliko se klassinen uimahallissa tapahtuva kädestä pudonnen saippuan nostaminen lattialta, kun päät kääntyvät tahtomatta?
Ei. Kysyin (toki monisanaisemmin) muutama kausi sitten, miksi sitä vaan aina katsoo HIFK:n matseja joko televisiosta tai paikan päältä, vaikka parempi olisi olla katsomatta, miksi HIFK kiinnostaa, vaikka sisällä on se pahanolon möykky (jota nyt on kerrottu symbolisoivan Buliukko ja sen aiheuttama epämääräinen häpeän tunne, jossa yhdistyy pakonomainen ylpeys asiasta, joka on puhdasta epäonnistumista ja vieraiden naurua, eli camp-huumoria, jossa nauretaan niin huonolle asialle että se on jo koomista).

Siihen Stigun ansiokas vastaus, jossa (monisanaisemmin) kertoi, että se johtuu samasta asiasta, joka kohtaa puulämmitteisessä saunassa - joku ukko menee lisäämään puita, että tulisi hyvät löylyt, ja siinä sen perseensilmä pyörii, ja sitä ei voi olla tuijottamatta, vaikka tietää, että ei tosiaan tarvitsisi/pitäisi. Silti se houkuttelee vaan katseen. Jotenkin näin se vapaamuotoisesti kirjoitettuna oli.
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Matka maailman ympäri -sarjassa Buli oli lähinnä vain Fixin höynäytettävä.

Matka kohti Suomen mestaruutta -sarjassa näkisin Bulin päähenkilönä, ei reformi-klubikaan mikään dinosauruskerhoon rinnastettava kerho ole.

Älä jätä minua yksin viidakkoon!
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK voisi väsätä Buli sarjan keväälle. Sarjassa seurataan Bulin arkea. Vähän samaan tyylii mitä Peltosesta tehtiin ennen kauden alkua.

Episode 1 / Season 1
Buli tsöpas flabat botski matkalle - vähä venähti
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Keinoälytaidetta Bulista:
 

Liitteet

  • nimetön12412.png
    nimetön12412.png
    543,9 KB · kertaa luettu: 254

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pakkohan tätä on tulla vieraistakin pöydistä komppailemaan. Liian usein joukkueiden maskotit ovat jotenkin epäuskottavia ja imeliä. Liian täydellisiä ja liian söpöjä.

Buli on aivan poikkeuksellinen maskotti. Kömpelö, rujo, ja naamakin kuin jollain rumalla kalalla. Mutta samalla kuitenkin niin sympaattinen.

Olisi hienoa nähdä Buli pitelemässä nakkikattilaa.
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vahva puoltaääni Bulille.
Todiste, ettei Hifkin johdossa kuvitella olevansa tällaisen "yläpuolella", jossain pilvilinnoissa.

Varsinkin, kun nykyjohto toimii yksinään ylivoimaisesti suurimmalla markkina-alueella, yhden vetovoimaisimman joukkue brändin ja erittäin tasokkaiden fanien edessä, tasolla jota voi luokitella "alle keskinkertainen".

Tämä antaisi maanläheisen ja "ei muiden mielipiteet kiinnosta"-kuvan, joka tänäpäivänä voisi korvata ison ja pahan.

Kom igen Buli.
Kom igen HIFK.
 

raisionjoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Käsittämätöntä miten paljon jonkun toisen jengin maskotti voi aiheuttaa ihmisessä tuntemuksia, koko viikko mennyt spontaanisti repeillessä kun nuo harittavat silmät tuijottaa takaisin puhelimen näytöltä.

Itseironia on hieno voimavara, tässä joutuu paatuneinkin IFK-antipaatikko toteamaan että Bulis sak är vår.

ps. vieläkö ehtii tilata pussilakanasetin pukin konttiin?
 

Zapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT, Suur-Lukko
Upea hahmo ja tietyllä tavalla tulee kateellinenkin olo miksei meillä ole Bulia. Ehdottomasti sikariportaan nieltävä ylpeytensä ja päästettävä yön ritari viihdyttämään kansaa. Vahva tukiääni Bulille täältä!

Save Private Buli!
 
Viimeksi muokattu:

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Joo, kyllähän pelkkä BULIN luominen on selvä osoitus, ettei pipo ole liian kireällä HIFK:n toimistolla. Eli pisteet nousee ainakin omissa papereissa erittäin korkealle. Organisaation kyky leikkimieliseen itseironiaan on kuitenkin selvä itseluottamuksen merkki.

Nyt vain pitäisi saada vielä BULI hallille! Eiköhän tämä saaga ole jo käsikirjoitettu etukäteen ja BULI lasketaan vaijereilla katosta ensi tiistain kolmannen erän ensimmäisellä pelikatkolla, kun lähes kaikki toivo oli jo menetetty BULIN näkemisestä.
 

SjiiS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pietarinkadun Oilers
Mestis vaatinee liigakarsintoja jo tulevalle keväälle, että heilläkin olisi mahdollisuus saada Buli omaan sarjaansa.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
ps. vieläkö ehtii tilata pussilakanasetin pukin konttiin?
Tuskin, mutta jos pistät etukäteismaksuna fyrkat Bulin fikkaan niin...se ryyppää ne jossain Töölöntorin pitkäripasen kulmilla. Hyvää joulua.
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
On tää saatana, ensin olin et mikä vittu toi koheltaja on. Ja kun nyt se möykky ei notkukkaan Nordiksella ni on olo et mitä vittua?
Nyt perkele se sinne alkulämpöihin mukaan!!!! Vastustajakin menee hämilleen kun tsiigaa mikä helvetti toi on.
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Tuli mieleen et kannattaako sittenkään Bulia ottaa Nordikselle. Kun katsoo noita maskotteja, varsinkin mm-kisoissa, niin nehän hyppii ja luo tunnelmaa siellä kiipeämällä kaiteiden päälle. Buli kaiteella, varma putoaminen alla olevien päälle.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös