Ilmoitukset

Nimimerkki 1946 saa seuraavan viikon ajan tuumia, kannattaako enteriä painaa, jollei ole mitään oikeaa asiaa ketjuun. Turhat viestit löytyvät kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2017-2018 -ketjusta.

Nimimerkki Mazoo78 on asetettu viikon pelikieltoon, sillä pelkkä "huhhuh" kiekkokeskustelun puolella ei tuo uutta sisältöä keskustelulle.

Pelaatko PokemonGo:ta?

Viestiketju osiossa 'Testialue' , aloittajana abianos, 18.07.2016 klo 18.46.

?

Pelaatko?

 1. Pelaan

 2. Olen hetero

Results are only viewable after voting.
 1. abianos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, suomalaiset
  Pelaatko tätä peliä?
   
 2. sinikettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Poke mon balls, ma cherie.
   
 3. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  En pelaa. Joskus telkkarin Pokemon-sarja oli elämää suurempi juttu, mutta nykyisin aihepiiri ei vaan jaksa kiinnostaa. Pelatkoon ne, joita kiinnostaa ja noita kiinnostuneita näyttää uutisten ja ihan katukuvankin perusteella olevan melkoisesti.
   
 4. abianos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, suomalaiset
  Nauran vieläki noille mun vastausvaihtoehdoille! Ei saatana! Siis jätkät vetää yhtäläisyysmerkit sille, et ku toinen on "Olen hetero", ni toisen vaihtoehdon täytyy tarkottaa "Olen homo", vaikka se tarkottaa oikeesti, et pelaa tota peliä, ahahahahaha!!!

  Mua ei itteeni oo nää Pokemonit ikinä kiinnostanu, vaikka taisin ysärillä olla just oikeeta ikäluokkaaki. En tiedä. Oon koittanu joo pelailla, mut ei vaa kiinnosta.

  Sen sijaan mä jään venailee milloin Androidille julkaistaan Pip-peliGo. Siis tajuuttekste jätkät!!?? Siis PIP-PELI, niinku pippeli eli penis eli siitin eli... Sä tiedät salee veli! Eli pippeligo!! Hahaha!!!!!