Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Pelaatko PokemonGo:ta?

Viestiketju osiossa 'Testialue' , aloittajana abianos, 18.07.2016.

?

Pelaatko?

 1. Pelaan

 2. Olen hetero

Results are only viewable after voting.
 1. abianos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, suomalaiset
  Pelaatko tätä peliä?
   
 2. sinikettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Poke mon balls, ma cherie.
   
 3. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  En pelaa. Joskus telkkarin Pokemon-sarja oli elämää suurempi juttu, mutta nykyisin aihepiiri ei vaan jaksa kiinnostaa. Pelatkoon ne, joita kiinnostaa ja noita kiinnostuneita näyttää uutisten ja ihan katukuvankin perusteella olevan melkoisesti.
   
 4. abianos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, suomalaiset
  Nauran vieläki noille mun vastausvaihtoehdoille! Ei saatana! Siis jätkät vetää yhtäläisyysmerkit sille, et ku toinen on "Olen hetero", ni toisen vaihtoehdon täytyy tarkottaa "Olen homo", vaikka se tarkottaa oikeesti, et pelaa tota peliä, ahahahahaha!!!

  Mua ei itteeni oo nää Pokemonit ikinä kiinnostanu, vaikka taisin ysärillä olla just oikeeta ikäluokkaaki. En tiedä. Oon koittanu joo pelailla, mut ei vaa kiinnosta.

  Sen sijaan mä jään venailee milloin Androidille julkaistaan Pip-peliGo. Siis tajuuttekste jätkät!!?? Siis PIP-PELI, niinku pippeli eli penis eli siitin eli... Sä tiedät salee veli! Eli pippeligo!! Hahaha!!!!!