Pelaajaliikenne 07/08

  • 429 161
  • 1 331
Tila
Viestiketju on suljettu.

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Olen antanut itseni ymmärtää, että Matikainen olisi joka tapauksessa poistumassa takavasempaan tämän kauden lopussa - kävi miten tahansa. Onko tämä oletus liian positiivinen?

Näin olen minäkin ymmärtänyt, ja se on varmasti kaikkien kannalta paras ratkaisu. En ollenkaan epäile etteikö mies olisi yrittänyt parhaansa mukaan, jopa oman terveytensä uhalla, mutta kun ammattitaito ei vain riitä. Mutta, jos hän lähtee vasta kauden jälkeen ja vasta silloin tulee uusi mies ruoriin, on jo vähän myöhäistä aloittaa siinä vaiheessa kasaamaan ensi vuoden joukkuetta. Kyllä uusi TJ pitäisi mielestäni löytyä viimeistään joulun tienoilla, ja Matikainen voi sitten pyörittää operatiivisia toimia kauden loppuun asti samalla kun uusi TJ suunnittelee päätoimisesti tulevaisuutta ja rakentaa tulevan kauden/kausien joukkuetta.
 

Phage

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Dallas Stars, Jurassic park
Mutta, jos hän lähtee vasta kauden jälkeen ja vasta silloin tulee uusi mies ruoriin, on jo vähän myöhäistä aloittaa siinä vaiheessa kasaamaan ensi vuoden joukkuetta. Kyllä uusi TJ pitäisi mielestäni löytyä viimeistään joulun tienoilla, ja Matikainen voi sitten pyörittää operatiivisia toimia kauden loppuun asti samalla kun uusi TJ suunnittelee päätoimisesti tulevaisuutta ja rakentaa tulevan kauden/kausien joukkuetta.

Optimiratkaisu varmaan olisi, että Summanen ottaisi UTJ:n pestin tälle kaudelle ja aloittaisi joukkueen kasaamisen, Matikainen solmisi hankituillel pelaajille sopimukset ja siirtyisi keväällä muihin tehtäviin Baxterin kanssa. Summasesta päävalmentaja ja joku oman organisaation sisältä puörittämään UTJ:n tehtävää. Muistaakseni joku väläytteli jotain A-junioreissa pärjännyttä henkilöä tähän tehtävään (tosin tästä en ole tosiaan varma, että sanottiinko niin. Taloudellisinta se olisi ainakin).
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Summasesta päävalmentaja ja joku oman organisaation sisältä puörittämään UTJ:n tehtävää. Muistaakseni joku väläytteli jotain A-junioreissa pärjännyttä henkilöä tähän tehtävään (tosin tästä en ole tosiaan varma, että sanottiinko niin. Taloudellisinta se olisi ainakin).

Oisko ollu kyse Tom Nybondaksesta? Pyörittää junioritoimintaa kokonaisuudessa, ei pelkästään a-junioreita. Lisäksi hän omistaa kollit ja on rf:n vpj. En kyllä kyseisestä jampasta tiedä ollenkaan kuinka soveltuva hän olisi UTJ:ksi, mutta onpahan ainakin jonkinlaista keskimääräistä syvempää tietämystä omista junnuista.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tässä Heikkisen ex-pakkipari junnuvuosilta ja hänestä on ollutkin puhetta täällä. Juuri nyt tryout-paikka HIFKiin olisi varmasti molemmille osapuolille järkevää, en näe mitään riskiä antaa tryout:

http://www.jatkoaika.com/mestis.php?pelaaja=4099
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Juuri nyt tryout-paikka HIFKiin olisi varmasti molemmille osapuolille järkevää, en näe mitään riskiä antaa tryout:

Juuri sen takia että olisi järkevää moista tuskin tulee tapahtumaan. Sitä paitsi Akkanen näyttää olevan kymmenisen senttiä liian pitkä ja viisitoista kiloa liian painava Baxterin puolustukseen.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Eikös vielä eilen haettu Dan McGillisiä tai vastaavaa? Ja nyt sitten heitellään mestis-nimiä ilmaan. Toki voi leikitellä ajatuksella, että Akkanen olisi se vastaava, mutta... Taisi Pärde olla oikeassa kun puhui ECHL-jyristä...

Toisaalta Akkanen voisi hyvinkin muodostaa toimivan vitospakkiparin Korhosen Lassen kanssa. Omilla vahvuuksillaan kumpikin paikkaisi tosen heikkouksia: Korhonen pitäisi hodarisämpylää pikkuisen auki ja Akkanen suihkisi sinappia väliin.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä mistä lähtenyt etteikö Pena käyttäisi muita agentteja kuin Pulliaista, täyttä paskaa.

Okei, 3Goalsista on tällä hetkellä käsittääkseni vain Laakkonen ja sitten omia junnuja.

Acmesta on kuitenkin tällä hetkellä Kuhta, Pesonen, Pikkarainen sekä Eskelinenkin joka käsittääkseni tuli tätä kautta. Viime kaudella esim. Murphy.
 

zaluun

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tanska
Aikaisemmin (vielä pari kautta sitten) kaikki pelaajat tuntuivat tulevan HIFKiin Pulliaisen kautta. Käsittääkseni Pulliainen ja Pena eivät ole enää ihan parhaita kavereita, joten ehkä tilanne kääntyy nyt päinvastaiseksi, eli Pulliaisen kautta ei tule enää ketään.

Edit. Välien viilenemiseen suurena syynä siis case-Hauhtonen
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Tässä Heikkisen ex-pakkipari junnuvuosilta ja hänestä on ollutkin puhetta täällä. Juuri nyt tryout-paikka HIFKiin olisi varmasti molemmille osapuolille järkevää, en näe mitään riskiä antaa tryout:

http://www.jatkoaika.com/mestis.php?pelaaja=4099

Tästä kaverista tosiaan oli useankin kirjoittajan kanssa puhetta ja taidettiin JHag:n kanssa olla samaa mieltä siitä, että kaveri olisi syytä roudata tryoutille (tämä siis about kuukausi sitten). Onkos toimistolla tai joukkueen valmennuksessa tai siellä Titanicin kannella nyt siis havaittu tämän kaverin mahdollinen potentiaali vai miksi tämä asia nyt ikäänkuin uudelleen tuli esiin? Onko JHag kenties onnistunut luomaan toimivan keskusteluyhteyden Pentin kanssa (olet saanut audienssin siihen kaikkein pyhimpään laitokseen)?

Muina potentiaalisina niminä, jotka haluaisin nähdä HIFK:ssa kokeilemassa nostan esiin:

- Lauri Kinos (Jukurit)
- Jaakko Harikkala (pelaa kaiketi nykyään Italiassa)
- A-P Lamberg (uusvanha kokeilu, pelaa nykyään Keravalla).

Nykyisestä pakistosta voisi mielestäni samantien heittää ulos Turusen ja Korhosen. Saipa oli huhujen mukaan kiinnostunut Korhosesta viime kauden päätteeksi, harmi että tämä huhu ei realisoitunut.

Pelicansin pakistossa huomio on kiinnittynyt alkukaudesta tehokkaasti pelanneeseen Henri Laurilaan. Ja tämä kaveri kävi kehittämässä itseään Italiassa.
 

King Harvest

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Seahawks, Die Mannschaft
Muina potentiaalisina niminä, jotka haluaisin nähdä HIFK:ssa kokeilemassa nostan esiin:

- Lauri Kinos (Jukurit)
- Jaakko Harikkala (pelaa kaiketi nykyään Italiassa)
- A-P Lamberg (uusvanha kokeilu, pelaa nykyään Keravalla).

Listaan voisi vielä lisätä Jani Honkasen nimen, mielellään näkisin hänetkin ainakin kokeilemassa IFK:ssa. Siinä olisi yksi niistä kipeästi tarvittavista makuupaikkoja jakavista puolustajista maalin eteen. Ja on varmasti halpa.

IFK tarvitsee kipeästi myös UTJ:n joka hoitaisi vain pelaaja-asioita. Varmasti maksaisi itsensä takaisin hyvinä hankintoina.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Eihän Akkasta tai muita mainittuja Mestis-pakkeja kukaan pidä korvikkeena McGillis -osastolle. Ainoastaan kotimaisina täydennyksinä. Tai siis Penahan voi pitää tietenkin Mestis-jätkiä riittävänä. Kyllä tuo Akkanen hieman on ajankohtaistunut, odotellaan. Hänen ominaisuuksinsahan kuuluvat pelaajakortin mukaan kovaa pelaaminen ja se, että hän ei pelkää mitään. Nämähän eivät ole suosituksia nyky-ifk:hon. Muista Mestis-pakeista mainittakoon vanha kunnon Miliisi-Honkanen KooKoosta.

Hieman liioittelua oli tosiaan väittää, että Pena diggaa vain Pulliaista, mutta agenttimarkkinat tuntevana voin vakuuttaa, että takkuista on esimerkiksi Penan ja Acmen yhteistyö, vaikka muutamia sällejä on tullutkin. Enemmän on mennyt ohi: Hyvönen, Santala, Hirso etc ja esimerkiksi Hyvösestä Pena veti hirveät pinnat Acmelle heidän sorruttuaan synneistä pahimpaan: menivät perkele kyselemään muiltakin seuroilta paljonko Hyvösestä maksettaisiin. Kuhta, Pesonen, I.Pikkarainen kaikki halusivat ensisijaisesti HIFKiin ja homma onnistui. Eskelistä ei käsittääkseni halunneetkaan muut kuin HIFK ja Penakin vain näytön vuoksi. Yllättävän paljon pelaajasopimukset syntyvät (koskee kovia nimiä) myös käytännössä suoraan seuran ja pelaajan kontaktoinnin välityksellä. Virmanen nappasi itse Heleniuksen, Baxterkin olisi tuolloin ilmeisessä mielenhäiriössä halunnut Heleniuksen. Juuso valmisteli sopimuksen, Hele nevotteli itse.
 

Vegas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Virmanen nappasi itse Heleniuksen, Baxterkin olisi tuolloin ilmeisessä mielenhäiriössä halunnut Heleniuksen.QUOTE]
Olen välillä yön pimeinä tunteina salaa miettinyt, että minkä helvetin takia meidän kuminaama on yleensä mennyt soittamaan Helelle ja kysynyt kiinnostusta pelata IFK:ssa. Vaikka ovatkin vanhoja tuttuja, niin Baxterin ollessa kyseessä, on aivoissa tapahtunut varmaan jokin odottamaton suonenveto kun on tätä pajavasaraa meille kyselly. Olisko se sitten antanu säkillisen pumpulipalloja Helelle ja sanonu että heittele näillä kun joku vittuilee kentällä. Mitä helvettiä me tehdään Miliisi-Honkasilla ja muilla kovaan peliin vihkiytyneillä pelaajilla, jos pelityyli ammennetaan virsikirjasta. Se se vasta olis rahanhaaskausta.
 

DreamHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä Matikainen on joensuussa ollut kattelemassa pelaajia tai ainakin siellä Hockey-Clubilla. Meitsin ehdotus olis että hankitaan sieltä Jokipojista tämä Jarkko Immonen. Eikös sellainen sanonta ole että ei kahta ilman kolmatta. 9 peliä 3+2 plus/miinus tilastosta löytyy +10 ja kokoakin on.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kyllä Matikainen on joensuussa ollut kattelemassa pelaajia tai ainakin siellä Hockey-Clubilla.

Hienoa! Ehkä kaipuuta kotiseudulle? Nyt peukut pystyyn ja kerätään vaikka tonttirahat Penalle. Jos jokainen tyytymätön antaisi euron, saisi Pena päivässä 2.000 egeä ja kai sillä sieltä metsien keskellä jo jotain maaplänttiä saa?

Meitsin ehdotus olis että hankitaan sieltä Jokipojista tämä Jarkko Immonen. Eikös sellainen sanonta ole että ei kahta ilman kolmatta. 9 peliä 3+2 plus/miinus tilastosta löytyy +10 ja kokoakin on.

Kelpaisi loistavasti ja Penahan tottakai maksaisi isomman palkan kuin Jyp Jarkko Immoselleen ja elvistelisi tästä Jypille: "meillä on vittu kovempi Immonen kuin teillä"

Vegas: Ehkä Pauli halusi käännyttää Helen? Torstaina Hele hieroo taas Luttisen naamaa joka kerta kun mies jokerien maalille menee. Ja Arttuhan menee. Baxter puistelee aitiossa päätään surullisena sen sijaan, että lähettäisi Nivalan hullun tekemään samaa narrien hyökkääjille ja ajelemaan samalla Markkasen. Those were the days...
 

Stigu

Jäsen
Torstaina Hele hieroo taas Luttisen naamaa joka kerta kun mies jokerien maalille menee. Ja Arttuhan menee. Baxter puistelee aitiossa päätään surullisena sen sijaan, että lähettäisi Nivalan hullun tekemään samaa narrien hyökkääjille ja ajelemaan samalla Markkasen. Those were the days...
Surullisena voi seurata Espoon Matikaisen toimia, joka esim. Jokereita vastaan täysin epäurheilijamaisesti käskytti Lostedtin Helunan kimppuun. Törkeä teko, johon vielä yleisö reagoi aplodeilla! Onneksi Pentti tajusi sen verran IFK:n brändin päälle, että hankki Baxterin tuomaan kanadalaista perinnettä IFK:hon. Mitäs se Pentti sanoikaan pari vuotta sitten, kun aloitti tämän kanukkivalmentajarumban? " IFK palaa juurilleen " tjsp. Mestari oli jälleen kerran oikeassa: IFK todellakin palaa juurilleen, eikä sitä paloa ole sammuttamassa kukaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Mestiksen K-Vantaasta löytyisi vanha pelurimme Marko"where are you" From. Miehellä kokoa 192cm ja painoa 98 kg. Ai niin ei me näin isoja pakkeja kaivata. Eikä taida miehen taidotkaan riittää sm-liigaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Mestiksen K-Vantaasta löytyisi vanha pelurimme Marko"where are you" From. Miehellä kokoa 192cm ja painoa 98 kg. Ai niin ei me näin isoja pakkeja kaivata. Eikä taida miehen taidotkaan riittää sm-liigaan.

Pelaako se vielä? Kaveri oli aikanaan varsinainen Summasen lemmikki, sai kuulla olevansa turhin jätkä missään kaukalossa ikinä...;). On se Rami vaan diplomaattinen kaveri, mutta pirun kova koutsi. Pelaako Lauri Puolanne vielä? Junkka? Kobezda?
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Pelaako Lauri Puolanne vielä? Junkka? Kobezda?

Ei oikein natsannu.

Lauri lopetti jo mestaruuteen -98, niinhän ne suuruudet tekevät.
Junkka lopetti pari vuotta sitten Luleåssa.
Kobezda pelasi Islannissa vielä edellisellä kaudella! Pitäiskö Penan olla hereillä? :)
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kobezda pelasi Islannissa vielä edellisellä kaudella! Pitäiskö Penan olla hereillä? :)

Jumalauta, kun Pena kuulee, että Islannissa on lätkäliiga, saamme varmasti kaikki vahvistukset sieltä. Ei ole varmastikaan kovin kilpaillut markkinat.
 

#17.8

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings
Cook

FHR:n sivuilla lukee että Cook olisi lähdössä narreihin. Ihmeetelin että mistäköhän tämä on tullut, ja sen jälkeen nauroin. Jos tämä nyt jostain syystä toteutuu niin sitten tämä touhu on jo aika naurettavaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mestiksen K-Vantaasta löytyisi vanha pelurimme Marko"where are you" From. Miehellä kokoa 192cm ja painoa 98 kg. Ai niin ei me näin isoja pakkeja kaivata. Eikä taida miehen taidotkaan riittää sm-liigaan.

Eivät taida riittää Mestikseenkään tällä hetkellä. On nimittäin saanut kenkää Vantaalta.

Miliisi Honkasen sopimus KooKoon kanssa on voimassa vain kuun loppuun saakka. On etsiskellyt pelipaikkaa ulkomailta, mutta tuskin panisi pahakseen vaikka HIFKikin kyselisi... Ei ole tosin loistanut erityisesti Mestiksessäkään, jos kyynärpäätaklauksia ei lasketa mukaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
... Ei ole tosin loistanut erityisesti Mestiksessäkään, jos kyynärpäätaklauksia ei lasketa mukaan.

Kyllä ne lasketaan mukaan, tervetuloa vaan.

Cookista: Kuten mainitsin, SM-liigassa ainakin Jokerit ja Jyp ovat kiinnostuneita miehestä. bozik on saamassa haluamansa kiekollisen pakin!
 

#17.8

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings
Cookista: Kuten mainitsin, SM-liigassa ainakin Jokerit ja Jyp ovat kiinnostuneita miehestä. bozik on saamassa haluamansa kiekollisen pakin!
No jos näin käy niin kyllähän meidän täytyy saada korvaaja. Jospa Cook vaidettaisiin Helgeen!
 
Viimeksi muokattu:

Kurt

Jäsen
Cookista: Kuten mainitsin, SM-liigassa ainakin Jokerit ja Jyp ovat kiinnostuneita miehestä. bozik on saamassa haluamansa kiekollisen pakin!

Kyllä nyt on Pena hyvää vauhtia tekemässä viimeisen (toivottavasti) munauksensa TJ:nä. Tässä tradessa on katastrofin ainekset ilmassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös