Pelaajahankinnat kauden 2011-12 aikana

  • 485 600
  • 1 220

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kas kummaa, löydän itseni Redenschinzelin puolustajien joukosta : D. Sanon tämän täysin selvästi: Rede on huono hankinta, hänen tulonsa Hirson tilalle heikensi joukkuetta. Tästä ei kahta sanaa. Mutta kamoon - mitä se kertoo joukkueen henkisestä tilasta ja itsevarmuudesta, jos 3-sentterin vaihto saa koko pakan kollektiivisesti sekaisin?! Kyllä mä sanoisin, että PS on sählännyt joukkueen perustaa todella pahasti jo ennen tätä Hirso-casea, joka oli ehkä se viimeinen niitti. Periaatteessa Hirson poistuminen -tapahtuu se miten tahansa- on vähän vastaava asia kuin viime kauden Hamiltonin loukkaantuminen ennen pleijareita. Mies olisi mahtunut pelaamaan anytime. Mutta hyytyikö HIFK siihen, että Hamilton kaatui ja esimerkiksi Järvisen Turo sai paikan pleijareissa? Ei hyytynyt. Tämä selkeä pelillinen heikennys kestettiin loistavasti. Hirso vs. Redenbach on osastoa Hamilton vs. Turo. Näitä sattuu, mutta JOUKKUE kestää nämä. Ei nämä hommat saa olla yhdestä miehestä kiinni. Joka ei ollut edes 1-ketjun mies.

Runeberg on yhtä harmiton hahmo kuin Hacker. Siellä se vetää muiden joukossa ja näyttää tietenkin huonolta, kun muussakaan joukkueessa ei ole kehumista. Siltikin Reddiksen vaihtuminen Piipariseen olisi ihan hyvä homma. Edes Petu ei voi olla niin dorka, että hän vakavissaan uskoi Reden olevan viiltävän kova Bates kakkonen, joka nostaa joukkueen pykälää ylemmäs. Eihän se siis ollut niin ääliö...? Kyllä mä sanon, että koko joukkue on saatu kollektiiviseen kipsiin ja epäluottamuksen ilmapiiriin jo valmiiksi - ja ehkä sitten kun näin vinossa kulkevista heinärattaista putoaa yksi Hirso, koko kuorma kaatuu. Mutta kuorma oli siis pahasti vinossa ja kaatui eniten siksi. Mitä on tapahtunut mestaruuden pelanneille? Ahtola - ulos. Liivik - Mestikseen ja hänen ketjunsa palasiksi ihan ensimmäisenä ketjuloton uhrina siis jo ennen sitä. Pöysti - varjo viime kaudesta. Nyholm - samat. Kibe - surffaa pelin ulkopuolella. PW - EHT-tason sentteri vetää nelosessa Ekin ja Åstenin kanssa, kivakiva! Ville - oli myös vain varjo entisestä ennen loukkaantumistaan. Tässä mestaruusmiehistöä. Päälle Pesonen, tähtihankinta - juuri kun alkoi kulkea (Hirson kanssa), ei muuta kuin huonompi sentteri tilalle. Kyllä tässä on ihan liian monta sattumaa, jotta voitaisiin sanoa kaiken olevan yhdessä ja erikseen juuri noiden pelaajien syytä. Näin isoa joukkoa ammattimiehiä ei saada sekaisin ilman ulkopuolista tekijää. Eli The Koutsia. Tänne ei kannata ottaa enää ulkoa ketään, eikä varsinkaan antaa hyviä jätkiä pois. Esim. Pöystiä. Tämä sisäinen sotku pitää siivota ensin ja keskittyä kevääseen.

Jotta ei menisi ihan ranteiden aukomiseksi, niin sanon kuitenkin, että kun jalat aukeavat, HIFK ottaa kevyesti vajaat 2 pinnaa per matsi tämän kauden runkosarjassa. Hyvä mv, ylivertaista yksilötasoa omaava hyökkäys. Mutta HIFK ei näytä joukkueelta, joka olisi playoffkuosissa. Täytyy silti katsoa loppuun asti tämäkin kausi.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Tästä nyt en osaa sanoa. Hirson penkitys/jämäminuutit tuli niin loppuvaiheessa että taisi kaikki tietää että enää etsitään kynää jolla uusi (luultavasti ko. tilanteessa Hirsollekin suht mieluinen) sopimus allekirjoitetaan. Hirsokin kävi hyvästelemässä fanit jo ekan jämäminuuttipelin jälkeen. Jos tää Matikainen on asettanut kauden päätavoitteeksi Hirson uran tuhoamisen koska Hirso on pannu sen vaimoa ja enoa, niin eikös sen olis pitäny just tässä vaiheessa peluuttaa Hirsoa 45 min/peli. Vielä olis ollu mahdollisuus saada siirto epäonnistumaan jonkinlaisella loukkaantumisella.

Tais olla tossa vaiheessa varovaiset minuutit kaikkien etu.

Varovaisilla minuuteilla ei ajateltu missään nimessä Hirson etua. Se on fakta. Pelaaja itse olisi ollut vieläkin valmis näyttämään kyntensä ja haastamaan Reden.

Mutta ehkä sulla meni mun koko pointti ohi. Jhag selkiytti sen ehkä paremmin. En ole nyt tässä kaivelemassa Hirso-casea muuten esille muuten kuin, että se on selkeä paikka joukkueen heikkojen esitysten alkamiseen. Taisi HIFK olla sarjan kuumin jengi ennen Hirson ulostusta? Mitattuna siis 10 pelillä. Sen jälkeen sijoitutaan mihin? Johonkin keskikastiin.

Jotain tapahtui siinä Reden sisääntulon ja Hirson poislähettämisen aikana. Ja satun tietämään, että Hirson ulostus /Rede sisään tuli joukkueelle yllätyksenä. Kyllä siellä oikeasti uskottiin, että Hirso on tulossa ja että hyvältä näyttää kun peli alkoi pikkaisen kulkemaan. Hirsosta on keskusteltu ihan tarpeeksi. Se on vain yksi tapaus useiden joukossa. Ja paskoissa peleissä on myös paljon Hirson omaa vastuuta.

Silti Petu ei tunnu kohtelevan pelaajia niin kuin tämän kaltaisen seuran pelaajia pitäisi kohdella. Hän vaeltelee keskellä sumua ja mielivaltaisesti vaihtelee asenteitaan ja ketjuja. Koko joukkue on epävarmassa tilassa, eikä itsevarmassa. Se on iso ero. Se henkinen ero vaikuttaa jalkoihin ja kokonaisuuteen. Jokainen johtaja-asemassa työskentelevä tietää tämän merkityksen.

Kun kuuppa on sekaisin, niin pahin temppu olisi nyt hankkia sinne joku uusi haku sekoittamaan pakkaa lisää. Tästä voidaan vielä nimittäin selvitä.
 

stroh80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kas kummaa, löydän itseni Redenschinzelin puolustajien joukosta : D. Sanon tämän täysin selvästi: Rede on huono hankinta, hänen tulonsa Hirson tilalle heikensi joukkuetta. Tästä ei kahta sanaa. Mutta kamoon - mitä se kertoo joukkueen henkisestä tilasta ja itsevarmuudesta, jos 3-sentterin vaihto saa koko pakan kollektiivisesti sekaisin?!

Jos asia olisi näin selvä, niin silloinhan vaihto ei varmaan olisi sekoittanutkaan joukkuetta. Todellisuudessa kuitenkin vaihto taisi mennä jotenkin näin:

Kakkossentterin vaihto (PW->Redenbach)
Kolmossentterin vaihto (Simo->PW)
Nelossentterin vaihto (Hirso->Simo)

Tästä muutama peli eteenpäin, niin PS huomasi ettei Redenbach osaakaan pelata. Onneksemme samalla salamaniskulla Simo huomasi, että hei hänhän osaa. Tuloksena vaihdettiin taas vähän paikkoja

Ykkössentterin vaihto (Micke->Simo)
Kakkossentterin vaihto (Redenbach->Micke)
Kolmossentterin vaihto (PW-Reden)
Nelossentterin vaihto (Simo-PW)

Vain IFK:ssa.

Minun mielestä Nybarin ongelma oli nyt tammikuussa on ollut, että joukkue on rakennettu taitojääkiekkoa silmälläpitäen. IFK:lla on sen verran laadukkaita laitureita, että eihän niille voi ostaa Töykkälöitä sentteriksi. Siksi jouduttiin hakemaan "taitavampaa". Samall PS tajuaa taitopelaajasta saman verran kuin Pekka Haavisto Jussi Parviaisen blogikuvista.

Lisätään vielä yksi kommentti miksi IFK löi kätensä paskaan kun vaihtoi Hirson R. Bachiin: Hirson kaudesta voidaan olla monta mieltä. Ehkä pelaaja oli tulossa, ehkä ei. Mielestäni kun Redenbach liittyi joukkueeseen pelaajat olivat ehkä jopa samalla viivalla. Hirso kuitenkin oli osoittanut, että oli valmis pelaamaan tässä joukkueessa vaikka neloskentässä. Jos peli ei olisi lähtenyt kulkemaan niin olisihan IFK:lla ollut naurettavan kallis nelossentteri, mutta mitä sitten? Saattaa se köyhää kirpaista. IFK:lla olisi kuitenkin ollut taitava, motivoitunut nelossentteri joka todistettavasti on pelannut myös suuria minuutteja alivoimaa. Nyt pelkään (ja olen mielelläni väärässä), että jos Redenbach ei mahdu "hyökkääviin ketjuihin" niin ei sitä kyllä kiinnosta nelosessa pelata seitsemää minuuttia peli.

Redenbach olisi varmasti parhaimmillaan ollut parempi kuin Hirso huonoimmillaan.

Redenbach huonoimmillaan on kuitenkin huomattavasti huonompi kuin Hirso huonoimmillan. Tämä on nyt vallitseva tilanne, ja joku jälkiviisas voisi kysyä miten Nybari oletti, että PS olisi saanut Redenbachin onnistumaan keskellä kautta kun saman profiilin Hirso joka kuitenkin liittyi joukkueeseen jo kesällä ei päässyt juttuun Matikaisen kanssa.

Huutelijat voivat sitten onanoida Hirson tulemisella ja verrata Hirsoa parhaimmillaan Redenbachiin huonoimmillaan. Itsellä ei välttämättä hermo kestä.
 
Kuten JHag totesi (hämmästyttävää, JHag on mun kanssa nykyään kaikesta samaa mieltä), ei pelaajakaupoilla ole mitään merkitystä, jos pelin kokonaiskuva ei ole täysin selvä. Kun katsoo joukkueen nimilistaa, käy aivan selvästi ilmi, että jo tällä joukkueella on täydet edellytykset mennä tappiin asti. Muutenkin tuo Petun & Nybondaksen pelaajarumba on saanut jo aivan naurettavat mittasuhteet, kesken kauden tuodaan joukkueeseen viisi uutta jätkää, joista ainoastaan Endras oli ns. pakkohankinta. Samaan aikaan lähetetään ketjullinen hallitsevia Suomen mestareita/omia jätkiä johonkin Tapparaan ja KooKoohon ja lainalle roudataan jotain helvetin ollihokkasia.

Sitten tämä fraasi, jota täällä on hoettu: Valmentaja saa valita joukkueensa. Tiettyyn pisteeseen olen samaa mieltä, mutta kun Petun touhu muistuttaa päivä päivältä enemmän uhmaikäisen pilalle hemmotellun lapsen toimintaa: kukaan ei määritä tälle lapselle mitään rajoja, joten tämä haluaa aina vain enemmän ja enemmän. Joskus tietysti yksittäinen pelaaja onnistuu loistavasti tullessaan kesken kauden, mutta mitä pidemmälle mennään, sitä tarkemmin on tutkittava hankittava pelaaja. Mitä tekee joukkueen kemialle, kenet pudottaa kokoonpanosta yms. Joskus on vain tultava toimeen sillä mitä on. Ei Webberkään viime kaudella voinut syyttää jatkuvasti autoa siitä, ettei pärjännyt, kun vastaavalla autolla Vettel otti yhden F1-historian ylivoimaisimmista mestaruuksista. Kun on paska kuski, niin mopo ei kulje. Tietysti Soliferin kyydissä maailma on eri näköinen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
punasydän; Makuasioistahan on vaikea kiistellä, siksi täällä on yleensä todella laaja kirjo mielipiteitä. Mutta eiköhän meistä silloin aivan jokainen ole samaa mieltä, kun menee ravintolaan tilaamaan pihvin ja saa keittiöstä lautasellisen paskaa? Sehän on -vittu!- hei paskaa, mitä te toitte mulle! Kamoon, ei toimi!

Kyllä mä laitan kädet syvälle ristiin, ettei ketään ihmisparkaa noukita pelaajamarkkinoilta Petun jengiin. Ei kai tänne ainakaan kukaan SM-liigapelaaja edes halua? Meillä on nyt vähän sellainen Syvä Joki -meininki: meidän tilalla on aina menty naimisiin siskojen ja veljien kanssa ja eiköhän me hoideta tämä meidän pariutuminen ilman ulkopuolisia jatkossakin! Kun ei ne oikein koskaan tule toimeen meidän kanssa, ne ihmettelee ihan pikkuasioitakin, kuten kolmisilmäisyyttä.
 

Toke65

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK ja muita ei oo...
Nyt pitää mennä näillä ukoilla mitä meillä on. Eli enää ei pitäisi lähteä kaupoille ja sotkea pakkaa vielä lisää.
Ainoa vaihdos jonka voisin hyväksyä olisi, että Hirso takas ja Rede pois. Mutta tätä tuskin tapahtuu.

Nyt vaan pitää saada pääkopat pelaajilla kuntoon...rentous ja hauskuus peliin mukaan. Pääkopalla ja mentaalipuolella on kuitenkin 50% merkitys suoritukseen. Nyt meno on ollut aika väkinäistä. Ei muuta kuin ryhmäterapiaan koko jengi, niin hyvä tulee.
 

scholl

Jäsen
Ainoa vaihdos jonka voisin hyväksyä olisi, että Hirso takas ja Rede pois. Mutta tätä tuskin tapahtuu.

Kyllä Petun voisi vaihtaa Kiva-Harriin. En usko, että loppukausi menisi yhtään sen paskemmin, jos valmennustiimi olisi Kiva-Harri ja Hakki tämän nykyisen porukan sijaan. Hauskempaa silti silloin olisi.
 

DreamHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eli kaikesta päätellen näillä mennään. Taitaa Reden jalat olla tosi tukossa aivan turha haku. Siellä NLB:ssä olisi ollut varmaan jokunen parempikin pelaaja tai sitten jossain muualla. Matikainen voisi hankkia yhden Tsekin. Niinhän se sukunimi kaimakin teki vaikkakin huonolla menestyksellä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Sitten tämä fraasi, jota täällä on hoettu: Valmentaja saa valita joukkueensa. Tiettyyn pisteeseen olen samaa mieltä, mutta kun Petun touhu muistuttaa päivä päivältä enemmän uhmaikäisen pilalle hemmotellun lapsen toimintaa: kukaan ei määritä tälle lapselle mitään rajoja, joten tämä haluaa aina vain enemmän ja enemmän.

Nääh, en usko, että Petu silkkaa uhmakkuuttaan paiskoo pelaajia minne sattuu: Liivikkejä ja Hirsoja mestikseen, Hokkasia ja Reperbahneja tilalle. Olen varma, että IFK:n johtoporsas pistäisi valmentajan kuriin, jos tällä alkaisi nousta keltaista nestettä otsalohkoon. Eiköhän kyse ole ihan puhtaasti siitä, että Petu on itse aivan hukassa tämän pelaajamateriaalin kanssa. Kelatkaa nyt! Äijä on tottunut operoimaan jengeillä, joissa on ehkä pari huippupelaajaa, tyyliin Eaves, Clarke, Jere, Varakas. Nyt kaveri stondaa vaihtopenkin takana ja edessä istuu tähtiluokan pelaajia vaikka joka sormelle ja vielä parille varpaallekin. Tyyppi on yksinkertaisesti pulassa, eikä tiedä, miten tällaista jengiä pitää koutsata. Sama kuin jollain manuaalivaihteisella, 1,6-litraisella karvalakkiooppelilla - Opel on kyllä hyvä auto, ei siinä mitään - pitkin Suomen kuoppaisia kinttupolkuja ikänsä körötellyt pulliainen istutettaisiin automaattilaatikolla varustetun 600-luokan Mercedeksen rattiin saksalaisen nopeusrajoituksettoman autobahnin alussa. Eihän se kaveri uskalla tehdä sillä mitään, kun pelkää menettävänsä kontrollin välittömästi. Se köröttelee sitä rauhallista kahdeksaakymppiä ja runnoo vaihteita väkisin, niin että konepellin alta kuuluu jumalaton kirskunta ja vaihderattaat lentelee pitkin piennarta. IFK:n pelaajisto on yksinkertaisesti liian laadukasta Petun kokemukselle. Siis Petulla ei ole kokemusta näin laadukkaan jengin valmentamisesta ja yrittää nyt runnoa sitä samaan muottiin kuin Espoossa peluuttamansa ajokoirajengit. Mutta eihän siitä mitään tule. Opelista ei saa Mersua eikä Mersusta tule Opelia, vaikka miten yrittäisi. Paskasta ei saa tryffeliä eikä tryffelistä paskaa, mutta tryffelin saa kyllä maistumaan paskalta, jos ei tiedä, miten se pitäisi valmistaa.

Nyt jos koska sopisi Sir Pentin sanat: näillä mennään. Rauhoitetaan jengi tältä keväältä, lukitaan kentät ja keskitytään ottamaan voittoja peleistä. Ja Soppa voi hoitaa pressitilaisuudet. Ei noita Petun alistuneita ja omaa jengiä vähätteleviä kommentteja kestä kukaan.
 

zepHero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, HIFK & HK Tiigrid Tallinn
Vankka ja eriävä mielipide tähän väliin. Vaikka näyttää taas aneemiselta tuo pelaaminen ja pisteiden tulo on hieman heikossa hapessa, on fiilis melkein katossa. Petu vetää aivan varmasti ukkojen jalkoja taas ihan täysin tukkoon siellä treeneissä ja jos ne avautuu mukavasti pleijareihin (niinkuin PS'n porukoilla on aina tuupannut tapahtumaan), niin vaikka lähdettäisiin heikommilta sijoilta sinne poffien muailmaan, en näe mitään hätää kanukkipytyn pitämisellä stadissa.

Kanssakeskustelijoilla on nyt vähän turhan ajoissa hätä hatussa ja se petukka housuissa.
 

Caine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Leijonat
Kanssakeskustelijoilla on nyt vähän turhan ajoissa hätä hatussa ja se petukka housuissa.

Sori menee vähän Off Topic, mutta tähän pieni kommentti. Luin eilen jonkun viime kesän Apu lehden jutun jossa oli Nurmisen Pasin haastattelu. Kiinnitti siinä eirtyisesti silmään hänen kertoma juttu, kun mies pelasi Pelicansin paidassa HIFK:ta vastaan stadissa muutama vuosi sitten. Nupe pelasi hienon ottelun ja päästi vain yhden maalin. Ottelun lopussa palkintoja jaettaessa lähes koko Helsingin halli nousi seisomaan ja taputti Nurmiselle kun tämä kävi hakemassa (oisko 1. tähti?) palkinnon. Nurminen totesi jutun loppuun: "IFK:n hallissa on kyllä koko Suomen asianosaavin yleisö."
Tuli kyllä hyvä fiilis tuosta kommentista. :) Mutta pitäisi myös todeta sitten tähän vielä että olemme myös varmasti Suomen lyhytpinnaisin fanilauma mitä oman joukkueen esityksiin tulee. ;) I love it! Osoittaa ainakin että meitä kiinnostaa.

Ja ketjun otsikkoon kommentti: Tarvitsemme kiekollisen puolustajan joka pystyy avaamaan peliä nopeasti ja taitavasti omista 5vs5 sekä yv:llä, ja seisomaan yv:llä viivalla odottamassa passia josta pommittaa one timer laukauksia maaliin. Tuleeko? Who knows.
Kiitos. Täältä tähän.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilves myi Glennin KalPaan ja Leen Ässiin. Olisiko ollut kummallakaan meillä käyttöä? Tai muita mahdollisia hankintoja vielä liigan sisältä tehtävissä? Mitä ollaan mieltä?
 

King Harvest

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Seahawks, Die Mannschaft
Ilves myi Glennin KalPaan ja Leen Ässiin. Olisiko ollut kummallakaan meillä käyttöä? Tai muita mahdollisia hankintoja vielä liigan sisältä tehtävissä? Mitä ollaan mieltä?

Ottaisin mielellään jo aiemmin ehdottamani Maran vuokralle loppukaudeksi Ilveksestä. En usko kuitenkaan Ilveksen luopuvan kapteenistaan karsintojen häämöttäessä.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilves myi Glennin KalPaan ja Leen Ässiin. Olisiko ollut kummallakaan meillä käyttöä? Tai muita mahdollisia hankintoja vielä liigan sisältä tehtävissä? Mitä ollaan mieltä?

Lähinnä tuli mieleen, että löytyisikö Tyler Redenbachille ostajaa. Menisikö joku halpaan? Glenn ja Lee ovat vain aavistuksen parempia vahvistuksia kuin Rede, joten joutivat mennäkin muualle. Kovempia ukkoja tarvitaan, täytemiehiä löytyy omistakin (mm. Tuomainen). Liikkuuko mitään huhuja mahdollisista vahvistuksista koskien HIFK:ta?
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Lähinnä tuli mieleen, että löytyisikö Tyler Redenbachille ostajaa. Menisikö joku halpaan? Glenn ja Lee ovat vain aavistuksen parempia vahvistuksia kuin Rede, joten joutivat mennäkin muualle. Kovempia ukkoja tarvitaan, täytemiehiä löytyy omistakin (mm. Tuomainen). Liikkuuko mitään huhuja mahdollisista vahvistuksista koskien HIFK:ta?

Näyttää silti että sarjataulukossa yläpuolellamme olevat jengit, Jokereita lukuunottamatta ( toistaiseksi ), vahvistavat ja järjestelevät "rivejään".

Lähtisin vuokraamaan Järventien Ilveksestä, koittaisin vaihtokauppa Bluesin kanssa, heille Tuomainen ja Redenbach, meille Töykkälä.

HIFK vahvistuisi kummasti. Mutta näillä mennään. Toisaalta turha hommata enää Petun jengiin yhtään mitään kun ei peli kulje kumminkaan.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Vaikea uskoa, ettei Nybarilla ole tutkat ulkona kiekollisen pakin suhteen. PS vinkuu, ettei ole viivalla sopivia pelaajia, niin eiköhän Nybari sellaista vielä tiiraile. Salmelaa on huhuiltu Pelicansiin, pitäisi kelvata myös meille. Muutenkin, kun Kangen tilanteesta ei ole mitään tietoa, niin en kovin turvallisilla fiiliksillä lähtisi loppukauteen, jos ykköspaikkaaja on täysi nolla Tuohilampi.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Smolenakille haetaan uutta seuraa. Ei Ässät haluaisi vaihdossa Redenbachia? :) IFK voisi ottaa Smolenakin sopimuksen hoidettavakseen. Kaikki hyötyisi. No tuskin toteutuu...

Uskon että Kankaaperän takia ei tule enää ketään pelaajaa. Kun hän tervehtyy, niin meillä on mainio pakisto, joskin ehkä semmoinen kiekollinen puolustaja puuttuukin.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Smolenakille haetaan uutta seuraa. Ei Ässät haluaisi vaihdossa Redenbachia? :) IFK voisi ottaa Smolenakin sopimuksen hoidettavakseen. Kaikki hyötyisi.

Paitsi Ässien ulkomaalaiset, joista yhden pitäisi istua kokoonpanon ulkopuolella kun kaikkia ei peleihin saisi pukea. Dixon, Lee ja Caldwell kolmikosta kaikki menevät pelillisesti Redenbachin edelle. Joskin Lee vain marginaalisesti, mutta hänet on vasta juuri hankittu, joten eiköhän kaverille anneta edes mahdollisuus.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Ottaisin mielellään jo aiemmin ehdottamani Maran vuokralle loppukaudeksi Ilveksestä. En usko kuitenkaan Ilveksen luopuvan kapteenistaan karsintojen häämöttäessä.

Ilves ei tuossa ole edes suurin este, vaan Martin vaimo. Haaveet Martista voi siis kuopata, not gonna happen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Yle Urheilussa harhaanjohtava otsikko: "HIFK antoi kenkää voimalaiturille". Kyseessähän on siis Tuomainen > TPS.

Jos tammikuun pelaajaliikenne oli tässä, niin onpahan mestariteos tämä tämän kauden nippu. Valmiiksi penkillä istuva nobody lähtee ja ketään ei tule? Kaiken lisäksi Tuomainen olisi kuulunut Ekin tilalle kokoonpanoon.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kyllä sieltä joku roudataan vielä joukkueeseen. Täytyy kyllä sanoa, että Nybondaksen kolmesta viimeisestä siirrosta vain yks on ollut joukkueen etu.
Hirso oli virhe, Rede oli virhe myös, Turun löysä pääs nyt kotiin, hyvä homma. Joten eiköhän seuraavakin hankinta ole toivotaan tapaus ( jos sieltä nyt joku tulee )? Miksei me hankittu Mikushia jonka tepsi hankki, paljon paremmasta pelaajasta kyse kuin Redenbachista.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Eikö se ole hyvä että turhat notkujat ja popparin syöjät laitetaan vittuun? Ihan hyvin Nybari teki että jättiläinen pehmeineen käsineen tupsukoihin. Vielä tuolle Redelle uusi koti ja ei yhtään tilalle. Kyllä siellä voi peluuttaa vaikka omaa junnua eikä tarvi maksaa niin hirveesti. PS kun muutenkin tuhoo kaiken mihin koskee.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Vielä tuolle Redelle uusi koti ja ei yhtään tilalle. Kyllä siellä voi peluuttaa vaikka omaa junnua eikä tarvi maksaa niin hirveesti. PS kun muutenkin tuhoo kaiken mihin koskee.

Mickehän voisi pelata ykkösen lisäksi myös kolmosen sentterinä. Kaikille ketjuille tasaisesti vartti peliaikaa, ja Micke saisi sen normin 30 minuuttia, jolloin Petukin olisi tyytyväinen;)

Nythän tuo näyttäisi ihan hyvältä, jos Hirso-Rede siirto olisi jätetty tekemättä. Tuomainen oli parempi kuin Eki, mutta ero marginaalinen, joten parempi kai sitten, että pelaaja sopii koutsille. En kaipaa vahvistuksia, mutta Reden voisi kyllä vaihtaa puhtaampaan kolmosen sentteriin. Mutta kukapa tuota vaihdossa huolisi?
 

Sundis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Internazionale, Stavros Flatly
Ilves ei tuossa ole edes suurin este, vaan Martin vaimo. Haaveet Martista voi siis kuopata, not gonna happen.

Käsittääkseni myöskään kaikki tai ainakaan yksi pelaaja ei HIFK:sta innostu Maran paluusta. Yhtälö taitaa olla mahdoton että Järventie palaisi.
 

auvo11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, maajoukkue, NHL:n suomalaiset
Kyllä nyt on aivan pakko hommaa vahvistuksia jengiin. Onko nyt reservi tilanne hyökkäyksessä nyt: Turre ja Pipari(joka ei tahdo pysyy kasas millään)+ varauksin Åsten.
Puolustus näyttää paremmalta, reservi: Kanki ja Tuohilampi.

Hyökkäys on aivan liian haavoittuvainen ja puolustuksessa puuttuu reservistä kiekollista osaamista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös