Pelaajahankinnat 2010-11

  • 596 562
  • 1 351

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Ei voi muuta kuin sanoa, että loistavaa toimintaa jos näin on. No eiköhän Jokerit vastaa tuohon hankkimalla jonku 38-vuotiaan AHL-jyrän, jolla on loistelias tulevaisuus edessään. Ja mansikkana kakun päälle Pulkkinen lähtee haistelemaan toisia tuulia.

Hiukan ihmetyttää miksi Pulkkinen ei saa vastuuta? Onko sukset ristissä vai mitä?

Pulkkinen pelannee ensi kaudella Pohjois-amerikassa, olen ymmärtänyt että homma olisi jo täysin varma. Torontoon siis menossa, mutta odotellan nyt vahvistusta.

Sopaset olisi hyvä sainaus, Iroohan oli jo koko viime kesän HIFK:n mukana ja silloin sovittiin tiettyjä kuvioita.Nybondas on junnuvuosista lähtien ollut Sopas(t)en perässä, joten asia saanee sinettinsä tulevaksi kaudeksi.
 

Yoswald

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensi kautta ajatellen on sinänsä pullat ihan uunissa. Meiltä löytyy Sm-liigatasolle ihan kelpo runko ja hyviä nuoria pelaajia taistelemassa peliajasta. Organisaation ongelmat ovat jossain ihan muualla kuin juuri tämän kauden pelaajamateriaalissa. Itse asiassa olin ennen kautta sitä mieltä, että tämä on (kakkossenan puuttumista lukuun ottamatta) parhaiten rakennettu Jokerijengi sitten kauden 2004-05. No, toisin kävi, muutama hankinta petti, kesätreeni petti(?) ja Virmanen intoutui jo ehkä liikaakin korjaamaan tilannetta. Liikaa uusia pelaajia kesken kauden ja miltei kaikki uudet pelaajat 30+ osastoa. Olen siis monen kanssa samaa mieltä siitä, että ensi kaudelle joukkuetta on pakko nuorentaa.

Maalivahtiosastolla tekisi mieli luottaa Riksmaniin, koska uusi maalivahti organisaation ulkopuolelta on aina riski, jos ei Kärppä Lehtosen tasoista kaveria ole tiedossa. Yksi mielenkiintoinen nimi voisi olla Hannu Toivonen, jonka kovaa läpimurtoa vielä odotellaan. Hän on minun suosikkini ensi kauden jokerimaalille. En silti dumaisi Juusoa niin paljon kuin täällä on ollut tapana. Tällaiset kaudet ovat maalivahdille todella vaikeita. Kaksikkona siis Riksman/Toivonen-Strömberg

Puolustukseen yksi uusi pelaaja riittää. Nuorista Eroselle ja Kivistölle on annettava jo ensi kaudella roolia, Mälkiä ja Kalteva taas hoitavat tonttinsa varmuudella. Uskon, että A-J Niemi nostaa vielä tasoaan hyvän kesätreenin jälkeen. Ei Niemi ole vielä niin vanha, että taso tippuisi iän takia, jotain vammaa siellä on ja siihen päälle vielä viime kauden loppu ja ehkä itseluottamusongelmat tältä kaudelta. Kauppisenkin pitäisin jengissä, miehessä on kuitenkin huikeasti kiekollista potentiaalia ja tälläkin hetkellä hän on meidän paras pakki hyökkäyssuuntaan. Toisaalta olen Lepistön lähdöstä asti toivonut, että jengiin saataisiin yksi kovan luokan kiekollinen pakki, koodinimellä corymurphy. Taitaa mennä liian kalliiksi, joten tyydytään Kauppiseen.

Pakiston uusi hankinta olisi sitten luokkaa mikkojokela, mutta luulen, että hän jatkaa vielä ulkomailla. Liigasta joku nuoremman polven pakki kuten Huczkowski Bluesista tai Mikko Kuukka Ilveksestä voisi olla ihan tuore veto tähän väliin, mutta minä kannatan Väänäsen Ossin kotiutusta. Ossin uran kannalta voisi tehdä hyvää palata "kotiin" tuttuihin kuvioihin.

Eli:
Kauppinen-Väänänen
Eronen-Kalteva
Niemi-Mälkiä
Kivistö
Manelius
Ölander

Kivistö voisi haastaa esimerkiksi Niemen ja Mälkiän tiukkaan kamppailuun peliajasta ja hänet voisi heittää huoletta kehiin myös loukkaantumisten sattuessa. Kivistö ja Eronen on jo ikään kuin tällä kaudella ajettu sisään, nyt olisi sitten Maneliuksen vuoro. Jos pakisto osoittautuu liian ohueksi, niin sitten voidaan hankkia koodinimi "Brooks" kesken kauden pelaamaan, mutta alkuun yksi Väänänen riittää hankinnaksi.


Jori Lehterä, siinä on unelma tulevalle kaudelle. Uskoisin, että hän voisikin siirtyä meille vielä kaudeksi ennen NHL:ää jos Jokerit olisi ollut mukana kärkikahinoissa viimeisen kahden vuoden aikana. Tällä hetkellä Tapparakin taitaa olla pelillisesti houkuttelevampi seura.

Uusina pelaajina hyökkäykseen 1kpl laatusentteri, 1kpl kahden suunnan sentteri, 1kpl huippulaituri. Sentteriosasto olisi hyvä uudistaa. Pirnekselle pari nuorta haastajaa sisään. Hauhtonenkin menisi periatteessa ihan hyvänä kahden suunnan senana, mutta vaihto nuoreen ja nälkäiseen lienee parempi vaihtoehto. Sentteriosastolle uskon Ilari Filppulan nimen lähes varmaksi. Kauvosaari olisi ihanteellinen kahden suunnan sena, mutta veikkaaja sanoo, että hän menee muualle. Pakaslahden paluu olisi tavallaan hienoa, mutta n. 34-vuotiaan paluumuuttajan kanssa on omat riskinsä. Oma suosikkini tuohon kahden suunnan sentterin rooliin on Henri Heino, joka on aiemmin vakuuttanut minut täysin. Täytyy vain mainita, etten ole nähnyt miestä tällä kaudella tositoimissa. Hän olisi iältään ihanteellinen, hyvä puolustava sentteri, joka on vielä varsin kehityskelpoinen. Hänellä on tosin sopimus Pelsujen kanssa ensi kaudesta, mutta annetaan niille vaikka Hauhtonen ja Tom Koivisto vastapainoksi, kun Masa on vahingossa solminut molemmille kolmen vuoden jatkopahvit. Laituriosastolla Brembergin jatko olisi kutkuttava ajatus, mutta toisaalta joku nuori ulkkari kuten Birner tepsistä tai parhaassa peli-iässään oleva Stapleton kelpaisi minulle myös. Joka tapauksessa yksi vastuuta kantava taitava laituri tarvitaan Hentusen ja Pirneksen lisäksi.

Eli näin:
Rita-Pirnes-Hentunen
Ridalle vielä kerran iso mahdollisuus lunastaa muutaman kauden hukassa ollut potentiaali.

Bremberg/Birner/Stapleton-Filppula-Pulkkinen
Pulkkiselle on tarjottava alkukaudesta iso rooli ja yv. aikaa. Jos homma ei parinkymmenen pelin jälkeen lähde toimimaan, niin sitten pienempää roolia/mestistä ja keväällä vielä uusi mahdollisuus.

Saarinen-Heino-Lahti
Hyvä kahden suunnan kenttä, josta löytyy taitoa ja tunnetta. Lahti voisi tarvittaessa ottaa myös Ridan paikan ykkösessä tai Pulkkisen paikan kakkosessa. Yhtälailla myös Saarinen onnistuessaan voisi nousta jopa ylemmäs.

Lind-Mäki-Vauhkonen
Mäki ei toki mikään sentteri ole, mutta 4. ketjuun riittävän hyvä. Lintu on jo sen ikäinen, että miestä voisi välillä lepuuttaa ja muuttaa ketjun muotoon Mäki-JP Helenius-Vauhkonen. Heleniuksen pelikunto on vain arvoitus. Vauhkonen on pelannut niin hyvin, että hänen on pelattava koko kausi miesten kanssa. Näin häntä voisi nostaa isompaan rooliin kaudella 2011-12.

Ben-Amor
Pitkänen
JP Helenius
Pallassalo
ym. nuoret korvaamaan loukkaantumisten sattuessa. Ben-Amor voisi olla myös mukana jos suostuu ns. paikkaajan rooliin.


Vaikea silti uskoa, että Masa vetäisi massiivisessaan hatusta nimet:
Hannu Toivonen
Ossi Väänänen
Michal Birner
Ilari Filppula
Henri Heino

Pahoin pelkään, että sieltä tulee Nylanderin jatkosoppari, kuusi uutta laituria sekä Pulkkinen ja Saarinen lähtevät muualle jatkamaan uraansa.


Loppuun voisi lisätä, että tällä hetkellä on sellainen fiilis, että vaikka Jokerit julkistaisi kuinka hyvät hankinnat kauden päätteeksi, en usko jengiä hyväksi ennen kuin ensi kauden runkosarja on päätöksessä. Sen verran epävarma tunnelma.
 

Tökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt en ymmärrä. Jengi pelaa päin persettä (valmentajanvaihdosta huolimatta) ja täällä ollaan pitämässä "runko kasassa".
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nyt en ymmärrä. Jengi pelaa päin persettä (valmentajanvaihdosta huolimatta) ja täällä ollaan pitämässä "runko kasassa".

Kuten Virmanenkin totesi, jos Jokerit ei pääse playoffeihin, niin silloin tulee suuria muutoksia (toivottavasti koskevat koko organisaatiota). Mutta jos päästään playoffeihin (sääleihin), niin kaikki on taas hyvin ja Battaglian kaverikin pääse ensi kauden joukkueeseen. Ehkä myös vielä hänen kaverinsa, mikäli osaa markkinoida tarpeeksi hyvin.

EDIT: Tuo Pulkkisen siirto rapakon taakse selittäisi kyllä sen, miksi hänelle ei anneta täällä peliaikaa. Toisaalta, kyllä ainakin itse ymmärrän täysin jos Pulkkinen siirtyy pois Jokereista. Turha sitä uraa on tänne jäädä pilaamaan.
 
Viimeksi muokattu:

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Kuten Virmanenkin totesi, jos Jokerit ei pääse playoffeihin, niin silloin tulee suuria muutoksia.

Missäs Masa on näin julistanut? Minulta on ainakin mennyt täysin ohi.

Jos nyt todella on niin että Kauvosaari pelaa ensi kaudella Lukossa, niin se ottaa kyllä meikäläistä pahasti aivoon. Kauvosaari olisi ollut juuri täydellinen roolihankinta sentteriosastolle. Vielä tosin taitaa olla toivoa, kun Lukko ei ole mitään ilmoittanut.

Ja mitä jokeriorganisaation muutoksiin tulee, niin päästiinpä pudotuspeleihin tai ei, on rajuja muutoksia tultava. Hankintalistalle kärsivällisyyttä, ammattitaitoa ja selkeä pidemmän tähtäimen strategia.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Nyt en ymmärrä. Jengi pelaa päin persettä (valmentajanvaihdosta huolimatta) ja täällä ollaan pitämässä "runko kasassa".

Näin juuri.. Hentunen Pirnes ja Junnut ..muut on täysin korvattavissa, myös Matti..

Esimerkki. Nyt parhaita pakkeja ovat Kivistö ja Eronen. Okei kaverit ovat nuoria ja tekevät virheitä..mutta voisiko esim nyky HIFK.n parhaat pakit olla Haverinen ja Melart. Eivät todellakaan.

Koivisto vaihtaa maisemaa. Kauppinen pelais yhdet hyvät pleijarit parinaan muuan Mikko Jokela ja ketjua ei tarvita edes mainita. Kalteva tulee parantamaan ensi kaudella . 3 pahaa nivusvammaa yhdelle kaudelle on paljon.
Brooksin asenne on hyvä mutta samanlaisia jätkiä löytyy ja verot tulevat eteen. Mälkiä on terrieri mutta auttamatta liian hintelä ja sitten surullisen hahmon ritari A-J Niemi..

Jokerit tarvitsisivat hyvin liikkuvia isoja pakkeja kuten (Väänänen), Yhden kiekollisen kuten (Mäenpää),Yhden nuorehkon lupaavan ison kuten (Nordlund), Yhden ehjän Rullierin ja lopuksi Öländer,Manelius,Kivistö ja Eronen
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

Yoswald

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt en ymmärrä. Jengi pelaa päin persettä (valmentajanvaihdosta huolimatta) ja täällä ollaan pitämässä "runko kasassa".
Edellisenkin katastrofikauden jälkeen keväällä tuotiin sisään vain kuusi uutta miestä ja tuloksena hopeinen mitali. Oikeat miehet pois ja oikeat sisään, niin se toimii. Ymmärrän toki, että totaalinen remontti houkuttaa. Voisihan jengistä poistaa Riksmanin, Strömberg, Koiviston, Kauppisen, Niemen, Pirneksen, Lahden, Ridan, Nylanderin, Battaglian, Hauhtosen, Lindin, Rullierin jne.

Mielestäni tuossa joukossa on kuitenkin monta potentiaalista pelimiestä ensi kaudelle, kun kesä treenataan kunnolla ja systeemit on alusta asti selvillä.

Toki seuraavakin vaihtoehto voisi aloittaa uuden nousun.
Saarinen-X-Hentunen
X-X-Pulkkinen
Mäki-X-Vauhkonen
Pitkänen-Helenius-Ben-Amor

X-X
Kivistö-Kalteva
Eronen-X

Ja päälle vielä molarit uusiksi.

Näin iso remontti ei taida olla realistinen voimassa olevien sopimuksien vuoksi. Lisäksi iso vaihtuvuus tekee hommasta aina vaikeaa. Kenet Tökö vaihtaisit ja monta uutta miestä olisit valmis ottamaan sisään?
 

Tökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kenet Tökö vaihtaisit ja monta uutta miestä olisit valmis ottamaan sisään?

Uskon kultaiseen keskitiehen tässä(kin) asiassa. Ei tyhjennystä, muttei myöskään mitään rungon pitämistä. Vaihtuvuutta voisi olla 5-10 pelaajaa. Janne Lahdelle en soisi jatkoa, sillä hän on varsin loukkaantumisherkkä. Syynä on myös se, että toivoisin nopeuteen panostettavan. Tämän vuoksi olisin Bremberginkin ulostamassa. Varsinkin siksi joukkueeseen tarvittaisiin vahvistusta pelikäsitys-osastolle. Laituriosastolta löytyy liikaa ns. yksilöurheilijoita.

Riksmanin kykyihin en oo ikinä uskonut. Oon aina ollut sitä mieltä, että hänen hyvät otteensa ovat olleet pääosin hyvän puolustuksen ansiota. Sitten kun alkaa tulemaan vähän vaikeampia kuteja, niin reppu heiluu. Mies siis vaihtoon, varsinkin kun hänellä on ne selkävaivat.

Siinä kai ne oleellisimmat paskanjauhannat.

+
Jori Lehterä (perkele, I want to believe!)
Ilari Filppula
Jarkko Kauvosaari
Mikko Jokela
Mr. X (maalivahti)

-
Janne Lahti
Michael Nylander
Fredrik Bremberg
Bates Battaglia
Jan-Mikael Juutilainen
Janne Hauhtonen
Tom Koivisto
Alex Brooks
Joe Rullier
Juuso Riksman

Rita - Lehterä - Pulkkinen
Filppula - Pirnes - Hentunen
Lind - Kauvosaari - Saarinen
Ben-Amor - Helenius - Mäki

Kauppinen - Jokela
Eronen - Niemi
Kalteva - Mälkiä
Kivistö

Mr. X
Strömberg
 
Viimeksi muokattu:

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Mikko Jokela jutteli tänään Virmasen kanssa 2. erätauolla 104-105 katsomoiden välissä. Toivotaan, toivotaan...
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mikko Jokela jutteli tänään Virmasen kanssa 2. erätauolla 104-105 katsomoiden välissä. Toivotaan, toivotaan...
Jeps. Lisää pelaajia joiden ura ei ainakaan ole enää ylös lähdössä. Näillä mennään! Sopii hyvin puolustukseen Kauppisen, Niemen ja Koikan kanssa.
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Jeps. Lisää pelaajia joiden ura ei ainakaan ole enää ylös lähdössä. Näillä mennään! Sopii hyvin puolustukseen Kauppisen, Niemen ja Koikan kanssa.

Joo, onhan se Mikko jo 30-vuotias!

Jokela sopisi ensi kauden pakistoon kuin nyrkki silmään ja korvaa varmasti Rullierin, Brooksin tai/(ja) Koiviston mennen tullen ja toivottavasti hänen kanssaan on allekirjoitettu useamman kauden sopimus. Itse ainakin toivoisin kovasti miehen paluuta ja hyvin on itselläni ainakin mielessä viime kausien vahva pelaaminen jokerinutussa. Ehkäpä tämän miehen paluun myötä rohkaistuisi Kauppinenkin esittämään niitä samoja otteita, kuin kaudella 07-08. Toki tuohon vaikutti muukin kuin pakkipari, mutta ainahan sitä toivoa voi.
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Jokela on liian nuori mies Jokereihin.

Mietitäänpä millaisia pelaajia melle hankitaan. Hmmm.. Pitää olla Pohjois-Amerikasta, NHL ja AHL:ää hyvillä tehoilla ja jo ehtoopuolella? Tämähän on helppoa: Chris Chelios!
 

Jokerinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Rehellisesti, en olisi uskonut löytyvän ketään, joka suhtautuisi negatiivisesti Leksan mahdolliseen paluuseen. Kahden jokerikauden aikana, joista jälkimmäinen loppui vain noin vuosi sitten, kuitenkin reilut 100 peliä, joissa Jokela oli kentän parhaita pelaajia.

Tämän kauden puolustusta kun on katsonut niin Leksa olisi vastaus rukouksiimme monessakin mielessä. Se liideri, joka pelaa tarvittaessa vaikka joka toista vaihtoa; luutii omassa päässä esimerkillisesti, tappaa jäähyt ja pommittaa YV:llä viivalta.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jeps. Lisää pelaajia joiden ura ei ainakaan ole enää ylös lähdössä. Näillä mennään! Sopii hyvin puolustukseen Kauppisen, Niemen ja Koikan kanssa.

Eikun sinne pakistoon pitäisi nostaa enemmän Erosia sähläämään pisteitä ja maaleja vastustajille.

Jos 30-vuotias Mikko Jokela ei muka kelpaisi tänne niin ihmettelen. Jokela vieläpä ampuu oikealta ja on erittäin hyvä taklaaja ja vahva maalinedustalla. Ehdottomasti olisi vahvistus meille ja yksi liigan kovimmista pakeista. Sen lisäksi toivoisin että Bremberg ja Lahti saataisiin jatkamaan täällä, molemmat kuuluvat Jokereiden parhaimmistoon. Sen lisäksi Brembergillä on sellaista juonikkuutta ja taitoa jota ei monilla tässä liigassa ole, sen lisäksi Bremberg on erittäin hyvä syöttelijä jakamaan Hentuselle laatupaikkoja.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuollahan Masa kertoilee ruotsinkielellä asioita...
Korjatkoon joku, mutta meikäläinen ymmärsi Masan juttelevan artikkelissa seuraavaa:

- Nylanderista: Pisteitä ei aivan odotusten mukaisesti, mutta liigan tasokin kova. Nousua avainpelaajaksi odotetaan, omaa potentiaalia ratkaista matseja omalla panoksellaan.

- Brembergistä: Ollut todella hyvä, häneen ollaan tosi tyytyväisiä. Muun muassa Hentusen nousu maalipörssin kärkikahinoihin hyvä esimerkki Linkanin panoksesta.

- Herrojen jatkosta: Masa ei ole miettinyt jatkosoppareita vielä kellekään (hmm..). Jos pleijareihin mennään, nykypelaajiston kanssa neuvotellaan jatkoista ensin.

- AJ Niemestä: Jokerit tiesi, ettei hän ole mikään yv-pakki, mutta ongelmia on ollut omassakin päädyssä. Pari viimeistä matsia pelannut kuitenkin hyvin ja Masa toivoo tämän jatkuvan.
 

Justin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikko Jokela jutteli tänään Virmasen kanssa 2. erätauolla 104-105 katsomoiden välissä. Toivotaan, toivotaan...

Erittäin hyvä uutinen. Jokela on juuri sen tyylinen pakki mitä haluan Jokereissa nähdä. Hyvä liike, kovat taklaukset, varma omissa, osaa myös avata peliä kohtalaisesti ja rightin kaveri.

Itseäni kiinnostaisi myös sellainen pelaaja kun Mikko Mäenpää, mutta valitettavasti Jokereilla on tuo pakkiosasto aika täynnä.

Eroselle ja Kivistölle joka tapauksessa paljon vastuuta. Molemmat ovat vakuuttaneet tällä kaudella. Toivotaan, että Manelius nousee myös samalle tasolle.

Kauppinen - Jokela
Kalteva - Eronen
Niemi - Kivistö

Mälkiä, Manelius
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Eikun sinne pakistoon pitäisi nostaa enemmän Erosia sähläämään pisteitä ja maaleja vastustajille.
Ajattelin enemmän sellaisia n. 25 vuotiaita pelaajia, joilla löytyy henkilökohtaisia tavoitteitakin pelaajaurallaan vielä. Kyllä itsekin ottaisin Jokelan Jokereihin, mutta vaikka kukaan täällä ei sitä myönnä, on floppivaara olemassakin.

Kun miettii Jokereiden rosteria, niin kuinka moni pelaajista on käynyt ulkomailla, mutta on siellä epäonnistuttu, taso ei ole riittänyt tai on vain haluttu tulla kotisuomeen lomailemaan perheen kanssa? Todella moni. Näistä pelaajista ei oikeastaan puhtaat paperit voi antaa kuin Hentuselle. Joukkueen rakenne on aivan älytön. Joukkueella ei ole yhtään jo valmiita pelaajia, joilla olisi potentiaalia vielä breikata pidemmälle. Miettikää vaikka Sheddenin ajan Jokereita. Siellä oli Leinoa, Santalaa, Stapletonia, Hirsoa yms. joille onnistuminen Jokereissa merkitsi myös uran lähtemistä uudelleen/paremmin lentoon.

Nykyjokereissa ei ole tällaisia potentiaalisia kavereita yhtään.

Ps. Virmanen on hölmö jos ei Jokelan tasoista pelaajaa ota joukkueeseen. Samaa muuten sanottiin Koiviston, Niemen, Lindin jne. kohdilla.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kauppinen - Jokela
Kalteva - Eronen
Niemi - Kivistö

Mälkiä, Manelius
Kaikella kunnioituksella: Tällä puolustuksella teillä tulee olemaan ensi kaudellakin vaikeaa! On absurdia kuvitella, että ensimmäistä täyttä kauttaan aloittavat Kivistö ja Eronen olisivat jo "hyvää" smliigatasoa.
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaikella kunnioituksella: Tällä puolustuksella teillä tulee olemaan ensi kaudellakin vaikeaa! On absurdia kuvitella, että ensimmäistä täyttä kauttaan aloittavat Kivistö ja Eronen olisivat jo "hyvää" smliigatasoa.

Oikeassa olet. Vaikeaksi tuolla pakistolla ensi kausi menisi. Tosin tuo miehitys olisi Jortikan 90-luvun näköinen pakisto (pientä ja taitavaa). Tuohon tarvittaisiin kaksi fyysistä pakkia lisää, joista toisella pitäisi olla jonkinlaiset kädet. Itse ehdottaisin Kevin Kanteeta fyysiseen peruspakkirooliin ja Mäenpään Mikkoa siksi kädelliseksi fyysiseksi pakiksi. Tuolta pakisto näyttäisi:

Kauppinen - Jokela
Kalteva - Eronen
Kantee - Mäenpää
Niemi - Kivistö

Mälkiä, Manelius

Loukkaantumisia aina tulee, joten pelivaraa olisi jonkin verran. Ei tarvitsisi lähteä kesken kauden onkimaan vahvistuksia.

Hyökkäyksessä pistäisin sentteriosaston kuntoon tyyliin Pirnes-Filppula-Kauvosaari/Heino- Helenius/Mäki. Leveyttä pitää senttereistä löytyä, jotta saadaan se pelikirja-avauspeli kuntoon jo kesällä. Tässä osastossa ei ole varaa odotella verorajaa, jos vaikka sieltä sentteri löytyisi.

Laitureista pistäisin jatkoa Lahdelle ja Brembergille. Ben-Amorille myös jatkoa, koska on ainoita fyysisenpelin pelaajia. Jos löytyisi vielä toinen samanlainen kuin Ben-Amor, niin sellaisen ottaisin myös. Loput laiturit sitten löytyisi omista junnuista.

Sitten sen tärkeimmän palasen täyttäminen. Vaikea pala se on. Riksmanilla kyllä pääsee finaaliin, kun puolustus on kunnossa. Tappiin asti viejäksi Riksmanista ei ole. Mistä sitten löytyisi se korvaava veskari? Kyykytä Masa Kärppiä ja kaappaa Tarkki sieltä. ; )
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Kaikella kunnioituksella: Tällä puolustuksella teillä tulee olemaan ensi kaudellakin vaikeaa! On absurdia kuvitella, että ensimmäistä täyttä kauttaan aloittavat Kivistö ja Eronen olisivat jo "hyvää" smliigatasoa.

Samalla ladulla Frankien kanssa. Ainoat, jotka pystyvät tasaisiin suorituksiin omassa päässä ottelusta toiseen ovat Jokela ja Kalteva. Lisäksi Jokela kuuluu fantasiarosteri-osastolle, joten ei hyvältä näytä. Jos Niemi nostaisi tasonsa sinne mihin kyvyt edellyttää parantaisi se hieman oman pään pelaamista.

Vaikka ne suurimmat ongelmat eivät löytyneetkään tällä kaudella alakerrasta, on sekin osasto enemmän kuin sekaisin. Isoa remonttia vaatii sekä rosteriin että henkilökuntaan, mikäli halutaan haastaa liigassa ne joukkueet, jotka keväällä taistelevat maljasta. Mikään muutaman pelaajan hankkiminen tai ketjukoostumusten hienosäätäminen ei vaikuta konkreettisesti tuloksiin. Fakta on, että Jokerit on tällä hetkellä kaukana liigan kärjestä sekä pelillisesti että pelin ulkopuolisissa asioissa.

Paskan haju ei lähde kuin tuulettamalla.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Jos ja kun todennäköisesti kausi loppuu runkkariin, niin kyllä luulen että myös puolustus kokee koviakin muutoksia. Ainakin Jortsun puheista (lue:haukuista) niin voitaisiin päätellä. Vaikka siellä pitkiäkin sopimuksia löytyy. Koivisto, Brooks, Rullier lähtee varmana. Niemen ja Kauppisen sopimuksia katsotaan erittäin tarkalla silmällä. Niemen ulostamiseen en usko, mutta Kauppinen ei olekaan niin varma tapaus. Tällä hetkellä meiltä puuttuu se kiekollinen yv-liideri, ku Kauppisesta eikä Koivistosta siihen ole ollut. Eikä Erosesta sellasta liideriä vielä muutamaan kauteen tulla saamaan.

Vaikka monet pistävät Erosta ja Kivistöä samaan aikasesti kentälle, niin en kuitenkaan usko, että näillä mentäisiin ens kaudella.

Runkona Jokela, kiekollinen x (àla Hietanen,Seikola,Mäenpää), Kalteva, uusi peruspakki y (, Eronen, Niemi, Mälkiä, Kivistö, Manelius. Pakkeja tulee olla tuo 9, koska loukkaantumisia tunnetusti meillä on.

Jokela - X
Eronen/Kivistö - Kalteva
y - Niemi/Mälkiä
Manelius
 

Arde90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dallas Stars, sympatiat Lukko
Kyllähän se näin on, ettei Koivisto, Brooks, Rullier kolmikosta kukaan saa jatkosopimusta. Tai ei ainakaan pitäis saada. Kahdeksalla pakilla on sopimus, joista nyt sitten tietenkin neljä kuuluu tähän nuorempaan -osastoon. Epäilen vahvasti, että masa&hjallis rupeis jakaan pelaajille potkuja kesken sopimus -kauden, vaikka kyllä aihetta olis. Kivistölle ja Eroselle pitäs antaa peliaikaa, tätä kuulee nyt joka paikassa, mutta kyllä näytöt ratkasee. Eli vaikka siellä on nyt sopimukset Kauppisella, Niemellä, Mälkiällä ja Kaltevalla niin kyllä noiden lisäks hommaisin sen 1-2 pakkia. Siihen jää sauma jommalle kummalle napata paikka 6 pakin joukosta. Tai sitten molemmat mahtuu 6 joukkoon. Loukkaantumisia tulee se on selvä, joten peliaikaa on luvassa.

Mestis -yhteistyö on tätä päivää ja siihen tulisi Jokereidenkin kiinnittää huomiota. Noita pakkeja voisi ihan hyvin kierrättää mestiksessä, ja nostaa aina tarvittaessa rinkiin.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Puolustajista kun on nyt puhe niin kyllä ensi kaudeksi tarvitaan kaksi uutta puolustajaa, joista jopa molemmat saisivat olla rightin puolen kavereita. Mälkiä on ollut tällä kaudella ajoittain jopa erittäin hyvä, mutta on jotenkin sellainen väliinputoaja, jota ei oikein osaa sijoittaa mihinkään väliin.

Kauppinen - "Jokela"
Kalteva - Lee Sweatt, Juha Mielonen(molemmat rightin kavereita, Mielonen on nuori, erittäin lupaava ja iso pakki)
Niemi - Mälkiä/Kivistö/Eronen/Manelius/Ölander

PS. Vesa Kulmala on pistänyt tällä kaudella Mestiksessä ihan kivat tehot pakille: 42 peliä, 6+22=28.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös