Pekka Virta SaiPan peräsimeen

  • 174 200
  • 913

redpecka

Jäsen
Aika turhautunut Pexi Virta pressissä. Lehdistötilaisuus | SaiPa - Pelicans 26.11.2021 | Liiga

Nyt ollaan kireen äärellä. Ennen viiden maalin miehestä kasvaminen 15 maalin mieheksi oli harppaus, nyt se on päivitetty lukuihin 3-13. Taitaa olla tuo myös akuankan rekkari.

Lisäksi osa porukasta on tehnyt jo kauden maalimääränsä. Sinänsä ei ole ihme jos se olisi vaikka Lipiäinen, muistaakseni Jokila teki myös 5+5 McTavishin ja Redenbachin rinnalla ja siinä oli hänen Liiga-pisteensä.

Kova on polku Virran Pexillä. Mutta siinä kun muissa jengeissä oli potkujen uhka normaalisti yllä ja joskus se tapahtuikin hätäsissä organisaatioissa niin nyt voi tehdä kolme vuotta vailla pelkoa sellaisesta. Ja se on hyvä. SaiPa on valinnut (ja onnistunut saamaan) tämän strategian ja olen tästä eniten innoissani koko SaiPan hapuilevan historian aikana. Siis että kerrankin on Markkasen ja Virran kanssa uskottava toimintamalli.

Ei se välttämättä mihinkään johda, mutta kiinnostavampi tällaiselle pitkäaikaisseuraajalle kuin joka vuosi vaihtuva uusi idea saunaillassa. Tai ettei saunaillassa vaihdeta strategiaa kun on huomattu umpikuja. Ymmärrän kyllä sellaisiakin jotka ovat mahdollisesti kasvaneet juuri silloin kun SaiPa oli Tirkkosen aikana hyvä ja sittemmin on vain rämmitty.

Njääh. Olispa edes karsinnat.
 

redpecka

Jäsen
Siis ja että "...ehkä tännekin joku mailanmittaaja tarvittais..." Kuulinko oikein? Jalonenko olisi ainoa, joka voisi tuoda menestystä... Nyt on Pexinkin itseluottamus koetuksella.
 
Suosikkijoukkue
Liigan Häpeäpilkku
Täysi luotto tähän juttuun. Edelleenkin: että nyt luodaan kestävät pohjat JATKUVUUDELLE, tosiaankin niin, ettei kaikki ala aina valkun vaihtuessa nollasta tai jopa miinukselta.
Peksi on urallaan suolahapossa keitetty ja kaikenlaisessa kusessa ja paskassa marinoitu. Oikea nokkamies tämän korpitaipaleen alkuun saattajaksi.
 

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Siis ja että "...ehkä tännekin joku mailanmittaaja tarvittais..." Kuulinko oikein? Jalonenko olisi ainoa, joka voisi tuoda menestystä... Nyt on Pexinkin itseluottamus koetuksella.

Anteeksi, että huutelen vieraisiin pöytiin, mutta itse käsitin nuo mailanmittausjutut enemmän Jukureiden ja OJ:n harjoittamaan oikean mailan löytämismittauksiin, josta oli syksyllä mediassa puhetta.

Kuulosti siltä, että Virta painotti, että vaikka kaikenlaista henkistä apua on tarjottu henkisessä jumissa oleville pelaajille, niin hänen mukaansa ei se aukea ulkoisilla asioilla, vaan uskomalla Pekan teeseihin.

Mielenkiintoinen projekti teillä menossa. Eilen SaiPa pelasi erinomaisesti ja siellä on osa ottanut isoja steppejä kehityksessä. Sitten taas toinen osa ei varmaan teillä pitkäänkään jatka, koska nyt ei ole mukavaa kun mestarivalmentaja grillaa ja vaatii.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Virtaan uskon. Huolettaa, millaiseen työkalupakkiin on varaa ensi kaudeksi, jos kyntäminen etenkin kotona jatkuu ja katsojia se 1000 per matsi. Mestisjoukkueella voi odottaa mestisjoukkueen tuloksia.

Se on sanottava, että tälle kaudelle oli rakennettu aivan asiallisen oloinen porukka, mutta:

- Koskiranta pitkään sivussa
- Lakatosilla ei lähtenyt
- McIntyre yössä

Käytännössä ykköskenttä annetaan tasoitusta. Nyt vielä Westerholm pitkähkön aikaa sivussa, niin siinä meni ykkösmokkekin.

Harmittaa, jos tästä johtuva kyntäminen pilaa ensi kauden hankinnat.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Mutta sekin on fakta, että jos hankitaan mestarivalmentaja, pitää sellaiselle kuitenkin pystyä hankkimaan edes kelvollinen rosteri käytettäväksi. Tähän ei SaiPa ole mielestäni kyennyt ja nyt se totuus levähtää silmille myös seurajohdolle. Jotain tartteis tehdä ensi kaudelle koronakurimuksesta huolimatta, jos meinaa projektia saada vietyä eteenpäin. Maalivahtiin en satsaisi viimeisiä rahoja, vaan Markkaselle vaan rohkeesti pelikokemusta.
 
Laitetaanpa tähän prosessiin kiva seuranta päälle. Jokainen voi veikata omalta osaltaan. Eli kuinka monta ottelua menee, kunnes Peksin prosessissa ohitetaan 1,35 pisteen keskiarvo ottelua kohden? Tällä hetkellä Peksin prosessissa on saavutettu 29 pistettä 27 ottelussa eli pisteitä on hankittu 1,07 pist./ott.

Kaikkien aikojen huonoin valmentaja SaiPassa, legendaarinen Tero Lehterä, joka ajoi SaiPan syvälle suohon ja josta moni fani ei ole vieläkään toipunut, valmensi SaiPaa 190 runkosarjaottelussa. SaiPa saavutti sinä aikana 257 runkosarjapistettä eli juuri tuon 1,35 pist./ott.

Jos SaiPa pystyy pelaamaan loppukauden 1,6 pist./ott. keskiarvolla niin tuo 1,35 pist./ott. saavutetaan jo tällä kaudella eli silloin vastaus veikkaukseen olisi 60 ottelua. Oma veikkaukseni on tuo 60 ottelua sillä uskon ja toivon, että SaiPa nousee vielä kymppisakkiin. Tällä hetkellä kymmenentenä olevalla on pisteitä 1,32 pist./ott. (Sport ja Lukko). Jos on sitä mieltä, että Lehterän ohitus menee ensi kaudelle niin silloin voi veikata vaikka 80 ottelua.

Ps. Oma alkuperäinen veikkaukseni runkosarjan kuudennesta sijasta vaatisi loppukauden pelaamista 2,4 pisteen keskiarvolla. Näyttää pahasti siltä, että se ei toteudu...
 

Allu79

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa & HPK
Olihan eilisessä Pelicans pelissä jälleen sellaisia mahtavia väläyksiä siitä, millaista Virran luotsaama peli parhaimmillaan voi olla. Edelleen, katson ja seuraan suurella mielenkiinnolla miten tämän joukkueen tarina kehittyy. Ehkäpä näiden tappioiden hetkellä tulisi nähdä metsä puilta.
Mutta onhan tässä ollut mukana myös paljon pettymyksiä matkassa. Edellä on jo listattu kärkipelaajien totaaliset floppaukset ja se on ollut minulle totaalisuudessaan iso yllätys. Ja tämä, että kärkipelaajat ovat niin tyystin flopanneet, voi uskoakseni johtaa siihen, ettei kolmen vuoden kokonaisprojektiaika tule riittämään? Saas nähdä, mutta ihan hiton paljon mielummin seuraan tätä miehekästä tarinaa, kuin edeltäjän totaalista sekoilua. Eteenpäin!
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Eli kuinka monta ottelua menee, kunnes Peksin prosessissa ohitetaan 1,35 pisteen keskiarvo ottelua kohden?
Menee pitkälle ensi kauteen. Sanon 100 ottelua. Tällä kaudella otetaan pahasti takamatkaa ja ensi vuonna kiritään.

Tykkään muuten vedostasi verrata kylmästi numeroissa parjatun Lehterän aikaan.
 

Wagneri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki tulevat mestarit
Hienoa huomata kuinka mahtava usko siellä on Pekka Virtaan. Pakko vaan realistina sanoa, että Virran aikana ei Lappeenrannassa mitalikahvija juoda. Toivottavasti olen väärässä, mutta onhan tuo rosteri vaan liian kevyt. En tiedä kuinka tälläisen kauden jälkeen vetovoima lisääntyisi joukkueen suhteen. Tarkoitan vaan, että totuutta on välillä hyvä katsoa silmiin.
Tsemppiä kuitenkin saimaan rannalle.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Hienoa huomata kuinka mahtava usko siellä on Pekka Virtaan. Pakko vaan realistina sanoa, että Virran aikana ei Lappeenrannassa mitalikahvija juoda. Toivottavasti olen väärässä, mutta onhan tuo rosteri vaan liian kevyt. En tiedä kuinka tälläisen kauden jälkeen vetovoima lisääntyisi joukkueen suhteen. Tarkoitan vaan, että totuutta on välillä hyvä katsoa silmiin.
Tsemppiä kuitenkin saimaan rannalle.
Niin. Olisi edes yksi Jarkko Immonen. Tai Olihan meillä joskus, mutta sekin oli se väärä.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Hienoa huomata kuinka mahtava usko siellä on Pekka Virtaan. Pakko vaan realistina sanoa, että Virran aikana ei Lappeenrannassa mitalikahvija juoda.
Ei tässä kovin moni ole tainnut laittaa toria vielä varaukseen viimeisellekään vuodelle. Olisin todella tyytyväinen joko yhteen välieräpaikkaan tai kahteen puolivälieräpaikkaan ja yhteen top6 runkosarjasijoitukseen Virran projektin aikana. Yksi puolivälieräpaikka minimitavoite, jotta voi sanoa hyvä miinus -suoritukseksi.

Puolivälieräpaikalla SaiPan kannattaja jaksaa viisi vuotta taapertamista suht tyytyväisenä ja välieräpaikalla kymmenen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Spac

Reinhart

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Huvittava evästys juurikin SaiPa-osiossa.
Alkukaudesta täytyy sanoa, että kyllä joukkue pelaa sitä haluttua pelitapaa illasta toiseen ihan näennäisen hyvin. Kuitenkin joukkueen hyökkäykseen on hankittu 5-6 pelaajaa tekemään tulosta joista oikeastaan kukaan ellei Okuliar ja Halloran pelanneet jokseenkin tasollaan muut ovat vielä olleet selkeitä lähes floppeja ja tärkein 2-suunnan hyökkääjä Koskiranta puuttuu. Sitten aika moni etukäteen nuori kuten Viitasalo, Petman ovat olleet ihan positiivisia yllätyksiä. Tuon valossa on ymmärrettävää että peleissä roikutaan mukana mutta kun olisi paikka ratkoa pelit ylivoimalla tai paikoista kuten eilenkin taisi olla 4 kertaa yvtä ei sitten tapahdu mitään. Virrankin pitäisi nyt alkaa ymmärtää nämä heikkoudet ja hioa sitä hyökkäyspeliä ja yvtä jotta niitä voittoja alkaisi tulla. Se tulos pitää nyt yrittää tehdä näillä pelaajilla kun budjettia ei ole enempi. Kauden jälkeen voidaan sitten myöhemmin analysoida näitähankintoja ja pyrkiä kehittämään mm. utj toimintaa, resursseja ja osaamista oikeiden pelaajien löytämiseksi,pitämiseksi ja kehittämiseksi seurassa.

Nyt näyttää siltä että pelaajat eivät osaa päättää hyökkäyksiä ja yvtä maalipaikkoihin ja laukauksiin. Puolustuksen ja Mv osalta peli on ollut jokseenkin kohdillaan ellei lasketa Huttulan sekoiluja muutamissa peleissä ja toki niitäkin tulee nuorille pelaajille ja toki jää nähtäväksi miten selvitään kun Westerholm on poissa. Siinä on toki Juholla nyt mahdollisuuksia näyttöihin toki on myös riskejäkin, jos homma ei toimi. Toivoisin tuohon tekemiseen muutoksia ja peliin uusia ideoita siellä hyökkäyspäässä ei nämä meidän jantterit ole mitään mcdavideja vaan ne ratkaisut tulisi olla hiottuja kuviota ja riittävästi variaatiota ylivoimaankin, joita vastustaja ei pystyisi noin helposti estämään ja kunnon laukauksia.
 
Viimeksi muokattu:

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hienoa huomata kuinka mahtava usko siellä on Pekka Virtaan. Pakko vaan realistina sanoa, että Virran aikana ei Lappeenrannassa mitalikahvija juoda. Toivottavasti olen väärässä, mutta onhan tuo rosteri vaan liian kevyt. En tiedä kuinka tälläisen kauden jälkeen vetovoima lisääntyisi joukkueen suhteen. Tarkoitan vaan, että totuutta on välillä hyvä katsoa silmiin.
Tsemppiä kuitenkin saimaan rannalle.

@Wagneri siitä on tasan kaksi vuotta aikaa, kun aika suuri joukko Lukon osioon kirjoittavista oli vaatimassa Peksille potkuja, mutta kuinkas kävikään? Ja herra oli siihen mennessä vaikuttanut täällä Raumalla jo lähes 2,5 kautta. Joukkueen vetovoima ei määräydy pelkästään joukkueen sarjasijoitusten perusteella, vaan siihen vaikuttaa eri asiat eri ikäisillä/eri vaiheessa urallaan olevilla pelaajilla. On varmasti totta, ettei kukaan uransa ehtoo puolella oleva huippupelaaja tule hakemaan SaiPasta sitä puuttuvaa mestaruutta, mutta urallaan eteenpäin menevä vielä kukkaan puhkeamaton nuori pelaaja sen voi tehdäkin. Saipa on vasta siinä tilanteessa, että nyt seulotaan lahjakkuuksista jatkoon ne, joissa nähdään potentiaalia vähintään runkopelaajiksi ja loput jatkaa matkaansa. Osa näistä jo kai onkin tehnyt pitkän jatkosopimuksen ja joku on jo riveistä poistunutkin. Laiskottelijoita ja sooloilijoita ei Peksin joukkoihin sovi, eikä hän kaihda koviakaan päätöksiä, jos ne vaan palvelee joukkueen etua ja voittamista. Lukosta hänen aikanaan ulostettiin herrat Niskala, Marttinen, elo ja Sopanen. Samalta kohtalolta Vahalahden pelasti loukkaantuminen.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Paljon maksetaan nyt hintaa siitä että Lakatos ja McIntyre floppasivat. Lisänä vielä kokeneen Koskirannan loukkaantuminen. Kyllähän se on selvää, että enemmän odotettiin Lakatokselta ja McIntyrelta. Miulla ainakin oli McIntyren paluuta julkistettaessa sellainen lapsenusko, että hän tulee nakuttamaan kovat tehot ja Lakatos iskee siinä sivussa 20 maalia. Jotkut kuitenkin täälläkin palstalla huomauttivat siitä että viime kaudella ICEHL:ssa 30 ottelua tehoilla 3+11 pelanneelta MCi:lta ei kannattaisi liikoja odottaa. Lisänä se, että hänelle on ikää tullut viisi vuotta edellisen SaiPa visiittinsä jälkeen. En kuitenkaan uskonut, että tuolla olisi vaikutusta vaan ajattelin MCi:n olevan edelleen kova seppä liigassa ja ajattelin hänen huonohkon viime kauden ICEHL:ssä johtuneen vain tuosta loukkaantumisestaan ja Koronan vaikutuksista. Näköjään nyt mentiin liikaa nostalgiaan luottaen. Onhan MCi edelleen hyvä pelaaja ja jos SaiPa sattuisi jatkamaan pelejään keväällä niin MCi ja Koskiranta olisivat aivan erinomaisia kevään pelaajia. Vaikka pienellä varauksella, edellisen kerran pleijareita SaiPassa pelatessaan MCi jäi kyllä JYP:in telaketjun alle. Mutta tarkoitan sitä, että McIntyren kokemuksesta olisi kyllä hyötyä SaiPalle jos hän ei nostaisi ykkössentterin palkkaa ja siten joukkueessa olisi se ykkössentteri joka kantaisi joukkuetta. Vähän toivoisin, että Zabo pelaisi vielä SaiPassa ja hänen tehoiluun voisi luottaa huononakin iltana.

En uskonut myöskään Lakatoksen floppaavan noin pahasti eikä varmaan kukaan muukaan. Lakatos olisi kyllä viihdyttävä ja taitava pelaaja mutta oliko liiga kuitenkin liian tasokas sarja vielä hänelle?

Mutta ei SaiPan pelaajamateriaali näitä kärkipelaajien loukkaantumisia ja floppeja kestä. Se on selvää. Valitettavasti raha ei riitä paikkaamaan näitä loukkaantumisia ja floppeja kuten esim. jossain Lukossa. Nimittäin kyllähän SaiPan tämän hetkinen pelaajamateriaali on enemmän Mestis tasoa. Mutta uskon ja toivon, että Virta pystyy pitkän ajan kanssa rakentamaan viimeiselle kaudelleen tasokkaan joukkueen jolla mennään pudotuspeleihin ja hyvällä tuurilla neljän joukkoon. Mutta aikaa se vaatii. Siihen ei ehkä kolme kautta riitä vaan toivottavasti Virta saataisiin pidettyä täällä vielä neljännen kaudenkin ajan. Mutta mitaliin on kuitenkin vielä pitkä matka.

Joka tapauksessa SaiPan pitää palkata se urheilutoimenjohtaja, joka pystyy ottamaan koppia näistä pelaajien scouttaamisista. Tuskin Virran ja Markkasen aika riittää enää tälle rintamalle. Toiveissa olisikin että ensi kaudelle SaiPa palkkaisi sen päätoimisen urheilutoimenjohtajan. Tämä kausi voidaan mennä vielä näin viime kauden taloudellisia tappioita paikkailtaessa ilman urheilutoimenjohtajaa, mutta ensi kaudella pitää viimeistään palkata se UTJ, koska onhan tuo päätoiminen UTJ liigaseuran elinehto jos se haluaa kehittyä. Se säästää myös toimitusjohtajan ja päävalmentajan aikaa, jolloin he voivat keskittyä enemmän omaan päivätyöhönsä.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Puolivälieräpaikalla SaiPan kannattaja jaksaa viisi vuotta taapertamista suht tyytyväisenä ja välieräpaikalla kymmenen.
Niin. Välierissä v. 1999 ja heti perään 2014. Seuraavan kerran siis jo v. 2029. Ei ihan Virran sopimuksen aikana, mut melkein. Saisiko noista viirin kattoon?
 
Pekka on ihan oikeassa. Tuska on nyt kova ja haukkuminen ei auttaisi kipsin murtamisessa. HYviäkin asioita mahtuu paljon mukaan. Muutama pieni asia kohdilleen ja kun saataisiin edes pieni onnistumisien kierre päälle niin pienet saumat olisi nousta taisteluun kymppipaikasta. Sellainen "lehterämäinen" pisteputki... eli ihan sama miten mutta pisteitä 5-7 ottelusta peräjälkeen. Onko SaiPalle edes yhtään kolmen voiton putkea tällä kaudella?
 

Jõse

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuli jo heiteltyä tuonne toiseen ketjuun manausta, mutta heitetäänpä vielä tännekin, kun Pekkaa liippaa.

Tätä uutta pelitapaa on ollut mukava seurata, kun jopa Simo-Pekka pystyy pelaamaan jossakin määrin kiekollista peliä. Kun taas puhutaan menestymisestä, en tiedä voiko SaiPan kaltainen seura pienellä budjetilla operoidessaan rakentaa Pekalle niitä kortteja, joilla taisteltaisiin top-4 sijoista. Lukossa Pekka onnistui kasvattamaan peruspelaajista pelitapaansa soveltuvia pelaajia, mutta joka vuosi siihen rinnalle pystyttiin hankkimaan ne roolipelaajat, jotka tiukoissa paikoissa laittavat lötön pussiin.

En ole lääkäri, psykologi enkä pedagogi, ja syväanalyysi joukkueesta on vaikea, mutta joskus itsekin junnuna ja vähän sen jälkeenkin pelanneena olen nähnyt lukuisia erilaisia valmentajina. Näkisin, että Pekka on vaativa ja totalitäärinen valkku. Paljon on puhuttu positiivisen kierteen kehittämisestä, mutta jotenkin itsestä tuntuu, ettei tilannetta ole rauhoitettu joukkueen sisällä tarpeeksi. Ketjulotto viritetään joka peliin ja luulisi, että se vain vaikeuttaa yhteispelin löytymistä kentällisittäin, mikä on tärkeää Pekan kiekkokontrolli-pelissä. Virheiden pelko voi olla sisäsyntyistä, mutta valmennusjohdon vaatimukset pelitavasta voivat aiheuttaa myös tuskaa ja uskalluksen puutetta pelaajistossa, varsinkin kokemattomalla joukkueella. Noh, paremmin ja lähemmin joukkuetta tuntevat voivat toki konmentoida, ovatko nämä asiat liittyen ilmapiiriin ja jatkuvaan ketjumuokkaukseen millään tavalla valideja arviointeja.
 

Rantsukoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Keltanokka koutsi olisi jo saanut monoa. Näin tässä on käymässä kuten olen jo aiemmin todennut. Ei Pekka saa Saipaa ylisuorittamaan. Huonomman materian Jukurit on jo kaukana, vaikka koutsina on märkäkorva. No nautitaan mr täydellisen Peksin lehdistötilaisuuksien muka hassutteluista.
 

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Keltanokka koutsi olisi jo saanut monoa. Näin tässä on käymässä kuten olen jo aiemmin todennut. Ei Pekka saa Saipaa ylisuorittamaan. Huonomman materian Jukurit on jo kaukana, vaikka koutsina on märkäkorva. No nautitaan mr täydellisen Peksin lehdistötilaisuuksien muka hassutteluista.
Jokainen tietää, että Pekka Virta on hyvä valmentaja..Ei se tosiasia siitä muutu, jos SaiPa kyntää. Valmentaja ei pelaa kentällä. Oletko lukenut Virran kertomat ennen kautta, todennäköisesti et..Onko Jukurien materiaali muka SaiPaa huonompi. Reilun 20 matsin jälkeen sattuman merkitys pistemäärään on vielä todella iso, vaikka sitä on keskimääräisellä matemaattisella lahjakkuudella( en tarkoita sinua) vaikea ymmärtää..En ole nähnyt SaiPan matseja, joten jos pelillinen suorituskin on ollut koko akan huonoa, se ei enää ole sattumaa. Lopputulokset ovat sitä aina.
 

ahal

Jäsen
Keltanokka koutsi olisi jo saanut monoa. Näin tässä on käymässä kuten olen jo aiemmin todennut. Ei Pekka saa Saipaa ylisuorittamaan. Huonomman materian Jukurit on jo kaukana, vaikka koutsina on märkäkorva. No nautitaan mr täydellisen Peksin lehdistötilaisuuksien muka hassutteluista.
Ei Jukureilla ole SaiPaa huonompaa rosteria, jos ei isoja tähtiäkään. Mutta hyvin on palaset saatu sopimaan kohdilleen. SaiPalla ei ole Palmua, Immosta, Jormakkaa, Tuppuraista, Puistolaa, Stranskya, Larsenia etc. Jokainen noista menisi heittämällä sputnikkien kahteen kärkikenttään. Ainakin jollekin muulle valkulle kuin Virralle, joka tuntuu nyt olevan juuttunut tiukasti omiin oppeihinsa. OJ peluuttaa viisikkojaan tasaisemmin, mikä tietysti auttaa tuloksenteossa. Ketjulottoa ei liioin harrasteta. Jukurit on menossa 10-sakkiin, mutta sputnikeilla tekee tiukkaa. Ainakin näillä näkymin.
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
Onnea Saipa, jos teillä vain kärsiväälisyys riittää ja seuran johto ei huseeraa omiaan Pekka nostaa Saipan kahden vuoden päästä vähintäin suorasta pudotuspelipaikasta taistelevaksi joukkueeksi, viimisenä vuonna 2024 on mitalikin mahdollinen, Mutta alkuun ei tule helppoa olemaan.

Hienon miehen saitte.
Ei varmaan kenellekkään yllätys että projektivalmenta ja melkeinpä parhain sellainen, vaatii pelaajilta ja organisaatiolta ja jopa koko yhteisöltä paljon todella paljon, mutta palkitsee kyllä myöhemmin ei nyt varmaan toria kannata valmiiksi varata 2023 mutta istuttaa kyllä seuraan tietyn vaatimustason joka joskus palkitsee.
Tärkein on maltti, nyt marraskuussa voi veeetuttaa ( No siihen olette Teron kanssa jo tottunut) ihan huolella ja kaikki näyttää yhdeltä suurelta sirkukselta mutta kun pelaajat alkaa lukemaan samaa kirjaa niin pikkuhiljaa alkaa näyttämään hyvältä.
Onnea matkaan.

Onnea SaiPalle kovasta kiinnityksestä!
Nauttikaa matkasta, vaikka välillä on isojakin kuoppiaja seiniä edessä.

On meitä jo varoteltu viime keväänä, että alkuun kaikki voi mennä aivan päin persettä. Mutta samalla tavalla se on mennyt muuallakin ja lopputulokset on nähtävissä Lukon ja Kalpan historiassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös