Pekka Rautakallio Ässien päävalmentajaksi, osa 2

  • 116 689
  • 763

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Juuri tänään olisi Rautakallion pitänyt ottaa joukkueestaan irti kaikki ja tuloksena oli silti kaikkien aikojen floppi. Jos Aho tosiaan on se mies, joka Rautakallion pestin on viemässä, niin silloin uusi valmentaja on paikkansa kirkkaimmissa valoissa ansainnut.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Tuon kommentin jälkeen aika selvää. että Rautakalliosta ei ole enää tällä kaudella mitään hyötyä. Pekan oma nuppi on tosiaan sekaisin. Ei muuta kuin ukko sivuun ja nuorelle Härkälälle vetovastuu loppukaudeksi. Härkälä kaiketi jatkaa myös ensikaudella valmennusryhmässä? Mikäli ei jatka, niin sitten Kaukoranta ruoriin.

Pikku-Härtsy jatkanee Ässien palveluksessa, mutta ei liigajoukkueen penkin takana. Ilmeisesti laitetaan opettelemaan valmentamista A-junnuihin ja Niittynen nostetaan A:sta edariin keräilemään harjoitusten jälkeen kiekkoja.
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei muuta kuin Niittynen/Kotkaniemi loppukaudeksi ruoriin ja Rockylle lähtöpassit. Ihan turha kenenkään puhua seuralegendan huonosta kohtelusta, tämä kiukutteleva pikkulapsi tekee sen ihan itse. Mennyt maku jo näistä julkisista avautumisista johtuen, mutta tämä on jo sen tason pelleilyä että nyt saa riittää.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Pekka kiukuttelee seurajohdon suuntaan heittämällä hanskat tiskiin. Vittuilee siinä samalla tuhansille seuran kannattajalle. Ei yksi legenda seuraa suurempi kuitenkaan ole.


Onks täs jotain uutta? Vellu kiukutteli monta vuotta niin ettei suvainnut edes tulla hallille ja oli ohjeistanut tutuille vahtimestareille, että sen #13 lakanan voi repiä alas sieltä katonrajasta... Kiukuttelu tyyntyi vasta mestaruusjuhlien myötä, ja siinäkin taisi Kivellä tai jollakulla muulla seuralegendalla olla keskeinen rooli sovittelijana. Jos jossain vaiheessa Rautakallion nimellä varustettu "paita" sinne rivistöön hilataan, niin en suuresti ihmettelisi vaikka sekin sieltä selittämättömällä tavalla katoaisi yön pimeinä tunteina.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Kyllähän siinä vaiheessa alkaa lähtemään pahasti lapasesta, kun valmentaja nostaa omat henkilökohtaset kaunansa tapetille ja sekottaa joukkueen niihin mukaan. Ei näin.

Joulun jälkeen ei montaa peliä ole varaa tähän pelleilyyn tuhlata.
 

Ribals

Jäsen
Ei muuta kuin Niittynen/Kotkaniemi loppukaudeksi ruoriin ja Rockylle lähtöpassit. Ihan turha kenenkään puhua seuralegendan huonosta kohtelusta, tämä kiukutteleva pikkulapsi tekee sen ihan itse. Mennyt maku jo näistä julkisista avautumisista johtuen, mutta tämä on jo sen tason pelleilyä että nyt saa riittää.
Samoilla linjoilla ollaan täällä. Tämän päivän esitys oli aivan pohjanoteeraus Rockylta.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Sitä en sano etteikö ykkönen toimi Kerälän kanssa myös, tulostahan tulee. Mutta kun vastapainona Kiilholma on kadonnut aivan täysin kuvasta, eikä Kuparisen potku vielä riitä..

Tämä. Kerälä pelaa hyvin ketjussa kuin ketjussa. Kiilholma tosiaan kadonnut täysin kuvasta tuon siirron jälkeen. Mahtoi olla Bernardkin ihmeissään pari minuuttia ennen loppua, peli pyörii vastustajan päässä ja loppupelin yv. eikä elettäkään että koitettaisiin saada esim. aloitus vastustajan päätyyn ----> aikalisä ja siitä 6v4. Ei tää oo hei niin vaikeeta, ellei tietoisesti vedetä päin vittua. Siltä se tänään näytti.

Aivan järkyttävä peli, ja tuo lopun spedeily vei kyllä pohjan Rockyn touhuista täysin. Mun puolesta vaikka Rosendahl puikkoihin loppukaudeksi. Eipähän hävitä tahallaan. Itseasiassa oli sen verran kovan luokan vittuilua seuraa ja sen kannattajia kohtaan, että potkut voisi antaa saman tien jo tämäniltaisen perusteella.

EDIT: Sen verran hyvääkin kaiken tämän paskan keskelle tähän päivään, että oli Bluesilta varsin pirteä esitys olosuhteisiin ja materiaaliin nähden. Eli ei me nyt ainakaan taaksepäin mennä valmennuksessa seuraavalla kaudella.
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Hei, nyt mä hokasin, miks tota veskaria ei otettu aikaisemmin pois. Bernard katteli vahingossa Ahoa ja se näytti, että pysy siellä, vaikka Rautakallio heilui kuin heinämies. Andy ei sit enää tienny uskooko nykyistä vai uutta valmentajaa. Ei kai tätä muuten voi selittää? Tai tuu ny Rautakallio sit ite kertoon mediaan, miten tää meni (taas)...
 
Suosikkijoukkue
Ässät

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Tässä linkki lehdistötilaisuuteen 16.12.2015 Blues - Ässät | Lehdistötilaisuus - YouTube . Kyllähän noi Rockyn vastaukset nyt haisee sille, että ei kiinnosta enää laisinkaan. Rocky pisti häviön ulkopuolisisten tekijöiden piikkiin ja lopun kruununa vielä suht tylyt vastaukset toimittajien kysymyksiin.

Vittu mitä paskaa. Se ulkoinen tekijäkö sinne yv:lle heittää Ruotsalaista maalin eteen ja Vainosta viivalle? Estikö sama tekijä ottamasta aikalisää ja maalivahtia pois?

Lähtis nyt vaan samantien meneen tuolta.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
No kommentoidaan. Pelistä ei hajua, mutta en ihmettele, että tämän kauden tuhoamisen jälkeen halutaan ulostaa koko konttori. Miksi ei pelattu avoimin kortein ja sanottu, että otetaan toinen kaveri, jos et tee päätöstä. Sanoin jo heti uutisen jälkeen ettei rovkyn pitäisi valmentaa loppukautta, tämä meni niin huonosti.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Rockylla on vähän samaa vikaa kuin Tammisessakin. IKINÄ se vika ei ole itsessä, aina löytyy muita joita syyttää.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt munas herra Rautakallio itsensä aika totaalisesti. Tuo paikka oli totaalisen väärä avautumiselle. En olisi voinut uskoa että päävalmentaja voi painaa koko alkukauden roskikseen sen takia että häntä ei valittu jatkamaan valmentajana ensi kaudella. En anna miehelle jatkossa juuri mitään arvoa. Moni puolustaa miestä esim Esa Lindelin kehittämisellä, mutta totuus on juurikin Esan kohdalla että miehestä olisi tullut huippupakki vaikka siellä olisi kuka ollut penkin takana. Toki Jokereissa ei annettu peliaikaa niin siinä mielessä Rocky oli parempi valmentaja hänelle, mutta kiekkopiireissä Lindellin tulevaisuus tiedettiin ja siksi hänet halusi aikanaan jokaikinen Liigajoukkue.
Nythän seuran johdolla, onko se sitten hallitus tai tuleva urheilupomo Korpisalo ja kumppanit, ei ole muuta mahdollisuutta kuin vähän jutella pelaajien kanssa ja saada tuohon vielä varmistus että Rautakallio on tällä hetkellä välinpitämätön ja sitten vain kenkää. Vaihtoehdot on täydellinen sopu ja pöydän puhdistus, mihin en usko Rautakallion kykenevän, tai sitten potkut. Mikäli Rautakallio vetää ensi pelin Ässiä ja Ässien vastustaja saa yli 2 kertoimen niin lyön siihen tuhat euroa.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Juu, kyllä nää ulkopuoliset häiriötekijät oli se ratkaiseva tekijä, että otettiin turpaan Bluesilta. Blues on ollut jo kauan vakaa organisaatio, mikä on antanut joukkueelle mahdollisuuden keskittyä vain ja ainoastaan olennaiseen.

Kunniotan Rockya, mutta nyt kyllä puhui melkoista paskaa ja aivan väärässä paikassa. Otin jo aikaisemmin esille Aho-huhujen noustessa pinnalle, että Rocky olisi jo aikaisessa vaiheessa heittänyt lelut nurkkaan, jos olisi Ahon paikalla Bluesin valmentajana.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Potkut pitäisi antaa ja heti. Ei ole mitään syytä kiukutella Ässiä kohtaan.

Pade & Härkälä voi vetää loppukauden kun vanhaa kalstaania ei näytä homma nappaavan ja reki näyttää ottavan kovaa hietahan kiinni & miäs puroo kuolaamihin.. Ensi kauden valmentajia on turha sotkia nyt tähän, he saavat lähteä puhtaalta pöydältä.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Rockyn toiminta sekä lausunnot todella säälittäviä. Alkaa näiden kiukuttelujen myötä mennä arvostus kokonaan kyseistä äijää kohtaan. Ei tosiaan tule ikävä.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Itse arvostanut Rockya erittäin korkealle Ässien penkin takana, sekä kuvitellut että mies omaa rautakangen suoran selkärangan, mutta tuo oli kyllä pohjanoteeraus.

Ikävä sanoa, mutta toivottavasti ei ole penkin takana enää peliäkään. Joku nyt tilalle loppukaudeksi, tekisi varmasti hyvää koko joukkueelle saada piristysruiske ja eräänlainen "syöpä" pois joukkueen sisältä. Veikkaan että Rocky on se ulkopuolinen tekijä, joka tällä hetkellä kopin tapahtumiin vaikuttaa.
 

Strongbow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko Rauma
Kyllä oli vihaisen oloinen valmentaja Blues-ottelun lehdistötilaisuudessa. Onko tämä ihan normaalia, että ei hän vastaa edes kysymyksiin? Vittuilee toiselle? Hymyt sain ko katsoin. Tietääkö muuten kukaan, mitä ne cd:t ovat, mitä valmentajat pelin jälkeen saavat?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Hirsi oli sopinut rockyn kanssa jatkosta, hallitus käveli yli. Nyt taitaa pudota enemmänkin päitä ja tämä kausi taidettiin menettää samalla. Miiten miniloida tappiot,kun joukkuetta pitäisi vahvistaa. Rockyn aika alkaa olla ohi, uudet tuulet puhaltaa. Toivotaa,että hänellä on seesteisempää.

Jos tämä pitää paikkansa, ymmärrystä Rockya kohtaan löytyy hieman enempi, Ei tosin yksittäisen pelin luovuttamisen suhteen, mutta yleisen vitutuksen ja petetyksi kokemisen suhteen, kylläkin.

Siinä on lahjojen paketoinnin ja glögin juomisen keskellä hyvää aikaa aikusten ihmisten puhua asiat siihen kuntoon, että kausi viedään tavoitteellisesti ja kunniakkaasti loppuun.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Järkyttävää käytöstä Rautakalliolta lehdistötilaisuudessa. Potkut pitäisi antaa heti. Äijä on hukannut otteensa ja on näköjään täysin katkeroitunut. Oma ajatus on sumentunut näköjään. Kausi on pilalla jos tuo vanha ukko ei häivy tuolta kopista tauon aikana. On omalla toiminnallaan saanut Ässien pelin täysin sekaisin. Rikkoi mm. toimivat ketjukoostumuksen umpisurkean Kuparisen paluun vuoksi. Aivan käsittämätöntä toimintaa. Toivon mukaan peliä johtaa eri mies kun palataan joulutauolta.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Juu, kyllä nää ulkopuoliset häiriötekijät oli se ratkaiseva tekijä, että otettiin turpaan Bluesilta. Blues on ollut jo kauan vakaa organisaatio, mikä on antanut joukkueelle mahdollisuuden keskittyä vain ja ainoastaan olennaiseen.

Kunniotan Rockya, mutta nyt kyllä puhui melkoista paskaa ja aivan väärässä paikassa.

Hitto. Ehdit ensin.
Kyllähän se niin on, että "ulkopuolisista häiriötekijöistä" valittaminen Bluesin hallissa on aika suuria säkkejä vaativa teko. Toisilta puuttuu palkka, tieto tulevasta ja vakaus. Meillä on "vanhempi seuralegenda, jota on kohdeltu kaltoin". Jotenkin kovin, kovin porilaista vinkua ympäripyöreille olkiukoille, kun itse sössii.

Ja sitäpaitsi, arvon Rautakallio, ylivoima ei ole alkanut maagisesti menemään pieleen nyt kun on ollut "kaikenlaista valmentajaspekulaatiota ja tällaista", vaan kyllä se on kussut enemmän tai vähemmän koko ajan. Mä oon nähnyt tällä kaudella Viitasta pointilla, Penamuria kiekontuojana ja Kiilholmaa ylivoiman moottorina jne jne. Ei ole nyt ihan uusi asia, ettei yyvee toimi.

Ja lyhyt on ihmisen muisti, mutta eikö Rautakallio viimeksikin lähtenyt vähän itkupotkuilla täältä pois? Vai oliko se Suhonen?
Eikseollut niin, että Rockyn kanssa ei leikitty UTJ-leikkiä ja sitten tuli median edessä paha mieli (useasti)?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös