Peking 2022 – liveseuranta

  • 319 758
  • 8 655

Barney

Jäsen
Vikalle osuudelle jää Iivon veto. Keulilta pitäisi päästä lähtemään siihen, joten nyt on Mäellä tärkeä kakkososuus edessä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En kyllä odota enää tältä päivältä yhtään mitään, ei tuu mitalia mistään, kaikki meni. Kertun ja Kristan piti olla voittajia, huonolla tuurilla himmeämmillä mitaleilla. Ja jotenkin onnistuivat sössimään nekin muille.

Niskanen-Mäki on sit varmaan 8. ja Suomi häviää kaks kertaa Sveitsille jääkiekossa. Sit voikin lopettaa kisojen kattelut!
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Joku olisi ehkä joskus kyseenalaistanut Pärmäkosken paikan ankkurina?

Näillä kahdella hiihtäjällä järjestys oli täsmälleen oikea. Krista vaan ei riitä ankkurikisoissa ~koskaan, uralla viime vuosi oli keskeinen poikkeus. Nytkin pientä taktista hölmöilyä ja Sundlingin kanssa kolarointi, ei sentään 2014 tason voiton luovuttamista muille.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Saako tuo Roposen mykistettyä jotenkin?
Meillä on telkkarin kaukosäätimessä sellainen nappi, josta saa äänet pois. Ymmärtääkseni on aika lailla vakiovaruste nykyään.
 

Fordél

Jäsen
Eiköhän tähän saada vielä joku dramatiikka, tyyliin Mäki kamppailee pronssista ja voittaa taistelun, mutta rikkoo, saa keltaisen kortin ja Suomi hylätään.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Kyllä tämä rata on puhtaasti sprinttereiden rata. Ei pääse Bolsu eikä Iivo edukseen.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Yhdessä tullaan joten Suomi ei ole vielä pudonnut kyydistä.
 

Barney

Jäsen
Jouve väsyttää itsensä ja Mäki tulee helposti mukana. Hyvä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös