Peking 2022 – liveseuranta

  • 319 642
  • 8 655
Klaebo on käsittämätön hiihtäjä. Katsokaa tuota ylivoimaa. 25-vuotta ikää, 4 olympiakultaa sekä 6 MM-kultaa. Todella kova hiihtäjä.

Suomelta toistaiseksi pieni pettymys tämän päivän hiihto. Hakola teki parhaansa, Iivo ihan hyvä, Hyvärinen sippasi. Mäki voisi tehdä vaan parhaansa niin se riittää minulle.
 

Analyzer

Jäsen
Siinä huolto ehti reagoida, kun nähtiin, ettei Hakolan suksi luista alamäkiin.

Vapaalle ei sitten luistoa saatu Pertun suksiin. Heti näkyi, kun Perttu jäi laskuissa, vaikka oli paras paikka peesissä.

Ranska on tosin näyttänyt, että huonollakin suksella olisi voitu tapella mitalista. Hakolalla suksen lisäksi kunto on paska, eikä Pertullakaan paras päivä. Perttu tosin sai suksella niin paljon kilpailuetua perinteisen kisassa, että ehkä odotukset nousivat liiaksi.

Lienet oikeassa. Pertun taso ei ole niin kova kuin aiemmat kilpailut antoivat näyttää.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Kläbo lähti sunnuntaihiidolle. Ero kasvaa eteen.
 

Analyzer

Jäsen
Toivottavasti valmennusjohto nyt antanut Mäelle tiedon että saa hiihtää parisprintin, ettei Mäen nyt pidä todistella kenellekään mitään. Saa vaan hiihdellä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Klääbö kyllä aikamoinen turisti, ei vaan riitä tällä tasolla.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Patonki kyllästyi Kläbon hiihtelyyn ja lähti vetojuhdaksi.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Luulin vielä vähän aikaa sitten, että ainoastaan venäläiset harrastavat hybridivaikuttamista. Mutta että norskitkin vielä?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Smolander hiillostaa Iivoa. Ekana kyseenalaisti jotta osuutensa oli turhanpäiväinen mitalia ajatellen ja sitten kertoi kuinka muilla menee päin persettä, ketä haluaa pariksi sprinttiviestiin.

Tuo nyt on mun makuun vähän sellasta muka-kovuutta haastattelijalta. Haetaan hot takeja. Säästetään nää sinne vakaan harkittuun analyysiin eikä suorien lähetysten pistoihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös