Pe 9.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 6 934
  • 92

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
SaiPa vie Tepsiä playoffeissa todennäköisyydellä 80/20. Täältäkö luin?
 

Cornelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
A) Pitää olla hallussa, ei vain kosketuksen saaminen riitä B) Omalta alueelta kiekko katsomaan ensimmäisellä kosketuksella.
Käsittääkseni ns. hallittu kosketus lasketaan hallinnaksi ja itse laskisin tuon pesislyönnin hallituksi.
Tuo Nättisen sukellus oli mielestäni hyvä vihellys. Täysin selvästi polvet yhtäkkiä menee lötköiksi ja teatraalinen kaatuminen.
 

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
ilman värilaseja kun katselee niin tuomarit suoriutuu hyvin. Nättisen hyppy hienosti pois ja turhaan Saipan pojat kiukutteli kun alin mies kaatuu pikku tönäisystä.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
SaiPa vie Tepsiä playoffeissa todennäköisyydellä 80/20. Täältäkö luin?
No tuskin ihan noilla prossilla kukaan täysjärkinen tuota ottelusarjaa, mahdollista sellaista spekuloi. Ns. Hyvät jengit sopii SaiPalle, mutta päästäkseen edes miettimään moisia pitäisi ensin selvittää Pelicans. Tai todennäköisesti Pelicans. Ja jos kävisi niin hienosti, että SaiPa pääsisi sääleistä jatkoon, niin TPS on, ennakkoon ainakin, kuskin paikalla ja SaiPa tarvii kiekkojumalat, kosmiset voimat ja muut Juhan Af-Granit, että jatkoon menisi. Ei ole kyllä itsellä ainakaan puolta ajatusta vielä TPS-sarjassa.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Ei tartte spekuloida, SaiPalla on näillä otteilla kaksi peliä kautta jäljellä.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Edelleen olen sitä mieltä, että SaiPan hyökkäyspelaamiseen oltaisiin kaivattu onetimerlaukauksen taitavia rightin pelaajia. Vaikka yv onnistumisia on viime aikoina tullut ihan hyvään tahtiin, niin hidastahan tuo viiden leftin peli on ja liikaa nojaa pomppuihin tai vastustajan höntyilyihin.
 

ahal

Jäsen
SaiPa on pelannut viime pelinsä voitto-tappio-voitto-tahtiin, joten ei kannata paljoa miettiä tulevia koitoksia. Tällä porukalla ei välieriin mennä, vähän kaikkea puuttuu. Toivottavasti vuoden kuluttua tilanne olisi parempi.
 

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan pelihän on tällä kaudella nojannut nöyrään puolustukseen ja jatkuvaan kiekkojen purkamiseen, jos vähänkään epäilyttää hyökkäykseen lähtö. Nyt kun pitäisi sitten hallita kiekollista peliä, niin eipä onnistu mikään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös