Pe 9.10.2015 Sport - KooKoo

  • 26 926
  • 161

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Näin. Potkisnyhjäys, joiden kannattajista 99% koostuu gloryhunttereista ei ole mitään verrattuna tähän aitoon viha-rakkaussuhteeseen, jonka osapuolet ovat tulleet läpi harmaan kiven päästäkseen Suomen jääkiekon sarjajärjestelmän ylimmälle tasolle. Nyt alkaa uusi aikakausi tässäkin derbyssä ja kolmen vuorokauden kuluttua nähdään ensimmäinen näytös.

Tarkoitatko tuolla boldaamallani lausahduksella Sportia ja KooKoota? Tuota voisi kutsua kauden parhaaksi kevennykseksi :)
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Olipa hieno avaus ketjulle. Kiitoksia siitä. Kyllähän itsellekin Sport oli aina se kovin vastus Mestiksessä ja porukka joka herätti eniten tunteita, Hieno seura ja hieno fanikulttuuri. Oikeastaan Mestiksessä vain TUTO ja Jokipojat herättivät Sportin lisäksi samanlaisia tunteita. Latausta tosiaankin löytyy ja Sport pelejä tässä on eniten paikallispelien lisäksi odottanutkin.

Rosteri on aikamoisen ohuella, varsinkin Vallin-Grönholmin noin kahden kuukauden poissaolot ovat kyllä myrkkyä. Joskin pakko sanoa, että OPG on ollut todella huono, Västilä korvaa hänet täysin. Mutta ohueksi tuo porukka käy. Joten ennakkosuosikkina ei lähdetä tähän(kään) peliin, mutta toivottavasti saadaan ehjä ja ennenkaikkea viime viikonloppua paremmat pelit pelattua vieraskiertueella.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tarkoitatko tuolla boldaamallani lausahduksella Sportia ja KooKoota?
Ketä muutakaan? Jos luulet, että tänne pääsy oli jotenkin helppoa niin väärässä olet. Liigaan tottuneen on vaikea ymmärtää, miten haastavaa Mestiksessä on pyörittää organisaatiota, joka tähtää joka vuosi siihen, että seuraavalla kaudella oltaisiin Liigatasolla. Vuosien aikana seura toisensa jälkeen luovutti ja liittyi farmikerhoon, mutta muutama jaksoi yrittää kokoajan huonontuvissa olosuhteissa ja nauttivat nyt palkinnosta.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kokoonpanot tänään:

Sport

Bertrand-Komulainen-Lucenius
Vänttinen-Immonen-Spilar
Karvinen-Koivisto-Riska
Tallberg-Kokkala-Kiviranta

Newton-A.Laakso
Peltola-Salo
Pukka-Brennan
Gröndahl

Järvinen (L.Laakso)

KooKoo

Juutilainen-Malinen-Lammassaari
Watkins-Green-Julkunen
Rinkinen-Rajala-Alikoski
Koivisto-Peltonen-Kangasmäki

Eklund-O'Connor
Lehtonen-Kurki
Koponen-Pelli
Västilä

Järvenpää (Cloutier)
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Vai semmonen parivaljakko. Sehän pitää peli katsoa illalla.
 

båbby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Laitetaanpa hieman tilannepäivitystä kun näistä ennen kauden alkua puhuttiin: nimittäin Malinen vs. Kokkala/Immonen


Immonen: 9 Ottelua 2+3=5
Kokkala: 7 Ottelua 1+2=3
Malinen: 9 Ottelua 1+3=4

Kuinka tämän illan jälkeen?
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Lavallinen höyläämätöntä lähti juuri Hartmanin rautakaupan pihasta kohti jäähallia. Vieraiden kopissa odottaa tervetuliaislahja - Courtesy of Nivea. Ei kahta sanaa, tämä on se päivä, jolloin betoni viimeistään murenee, kupla puhkeaa. Veikkaan rumia lukemia. 6-1 tai 7-2. Päivän ensimmäinen taistelupari sattuneesta syystä Kokkala vs. Malinen. Kokkala vie pisteiden valossa 1+1 vs. 0+1. Päivän toinen taistelupari on Brennan vs. Watkins. Brennan vie selvästi, jonka jälkeen haastaa vielä Järvenpään ja Mattilan.

Häkki täynnä divariapinoita - the table is set. Ravintola Kotkanpesässä keittiönmestarin erikoinen odottaa jo syöjiään (kaikkihan tässä vaiheessa tiedämme millä eväillä Vaasasta kannattaa lähteä kärpän kaatoon).

Добро пожаловать в ад
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Heikkinen - Vanninen, siinä illan pillipiiparipari.

Nyt voi huokaista ja käydä laittaas KooKoolle +2 ja kotivoiton.
Mä pelkäsin ja laskin KooKoon varaan, että rakas, hyvä ystäväni - Saukkonen olisi parkkeerannut Kouvolan bussiin mukaan.

Mutta, kun näin ei onneksi ollut, vaan KooKoon dösä on ilmeisesti unohtanut Saukkosen pysäkille, ei mikään voi tulla enää estämään Sportin maalijuhlaa. Me ollaan voitettu jo tää ottelu.
 

infidel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Royals Up! #Pukkaparty
Odotettu ottelu, ei enää montaa tuntia. Vatsassa perhosia, tuntuu kuin alkais Tistiksen pudotuspelit :D.
Työteho ollut melko heikkoa tänään.
Jahas, seuraavaksi kotimaisen vedonlyöntifirman sivuille.
 

Scaleo666

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eiskrazer Chargers
Ottelun lipunmyyntiä kun seuraa niin ainakin yksi asia varmistuu - Vaasalaiset todella on homeperseitä!

Satunnais katsojia olisi myös paikalliset lehdet voinut hiukan muistuttaa ja kirjoittaa muutama sana illan pelista, jonkinlaista ennakkoa, mutta ei, ei kummassakaan...
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eipä juuri kyllä aiheuta mitään jännityksiä tai tunteita tää ottelu. Divarissa oli asiat toisin, mut jotenkin ei kyllä säväytä pahemmin tämä. En usko että ottelussa mitään "persraiskauksia" nähdään. KooKoolla sen verran loukkaantumisia, että tää tulee päättymään maltillisesti 4-2 Sportille. Itse ottelussa ei juurikaan tunnetta nähdä vaan perus perjantai-illan läpsyttely.
 

infidel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Royals Up! #Pukkaparty
Uskon että molempien joukkueiden kannattajat pitävät sen verran ääntä, että pelaajillekaan ei tule mieleen vaan läpsytellä sinnepäin.
Tunnetta on, ei epäilystäkään.
 

Julius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Tarkoitatko tuolla boldaamallani lausahduksella Sportia ja KooKoota? Tuota voisi kutsua kauden parhaaksi kevennykseksi :)
Astun miinaan.
Voi tuntua hauskalta, ellei tiedä miltä tuntuu rämpiä mestis pelin jälkeen räntäsateessa kotiin vuodesta toiseen ja yrittää valehdella itselleen että "kyllä me vielä joskus saatana..." Et voi tietää, enkä siten siitä sinua moiti. Uskoisin silti että kauden paras kevennys on vielä edessäpäin.
Kolme tuntia! On tätä odotettu, voi herran jestas sentään.
Tähän mennessä Sport ei ole kolmea maalia enempää osannut tehdä ottelussa. Tänään tuplaantuu. Hellurei meiningillä 6-5.
Harmi jos KooKoolla loukkaantumisia. Nyt ei sitten tiedä yhtään mitään mitä sieltä tulee. Voi yllättää tai kyykätä tosi syvään. Toiveissa tasaista veljespainia.
 

guy 78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Juliuksen tunteen niin monesti kokeneena,niin on se vaan hienoo kun tänään kohdataan Sport vähän kirkkaammissa valoissa, vaikka kuparisaaren ladossa
ei vielä led valot häikäisekkään.
Tulee mieleen vuosina 2011 ja 2012 hävittyjen välierien jälkeiset kotimatkat, laskuhumalassa ja hirveä kyrpä otsossa kohti betonilaa...Silti tunnelma Vaasassa on ihan vitun hieno, missään muualla ei saa samaa fiilistä. Tänään peli jatkojen jälkeen vierasjoukkueelle 3-4
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kävin nopeasti SportShopissa töiden jälkeen ja sen 10 minuutin aikana, jolloin paitoja ym. sälää plarasin, irtolippuja ostettiin tiuhaan tahtiin, joten eiköhän siellä se 3850 ole vähintään. 45 min ja matsibussiin… Taistele Sportti! Ja hienoa, jos Kouvostoliitosta on eksynyt muutama "idän" mies ja matushka Kuparisaareen kilpalaulantaa ylläpitämään. Tätä fiilistä on ihan turha koettaa selittää muille. Ugh! Otan kylmän. Pian mennään!
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Ketjulla on jo nyt yli 11 000 lukukertaa, lähes 100 vastausta ja eniten ennakointia runkosarjamatsista otteluketjuosiossa sitten...? Lisäksi MTV ja Ilta-Sanomat ovat puhuneet illan mielenkiintoisimmasta kamppailusta tuoden myös esille some-nokittelua ja taisipa Nelonen vaihtaa pääpelin Turusta Vaasaan. Selkeä johtopäätös on siis, että tämän otteluketjun ansiosta on onnistuttu luomaan yllättävän paljon mediahuomiota tälle ottelulle ja Nelonen oli (kerrankin) ajan tasalla.

Missähän mun palkkioni viipyy?-)

Samaan aikaan oman alueen paikallislehdet onneksi päättivät tehdä toisin, kuten joku täällä mainitsikin. Toisaalta seuran markkinointi paikallislehdissä jatkoi samalla mallilla kuin aikaisemminkin. Pienenä poikkeuksena eilisen Pohjalaisen etusivulla oli alanurkan mainos paremmalla tekstillä, kun viimeksi oli alanurkan ottelumainos urheilusivun puolella. Pientä eteenpäinmenoa havaittavissa? Tai sitten ei. Sportin sometiimille puolestaan taas kerran giganttinen littipeukku, noin sitä pitääkin!-)

Mitä itse ottelusta... Kyllä, jännäkakkaa housuissa. Joko mennään?
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
vaikka kuparisaaren ladossa
ei vielä led valot häikäisekkään.
Betonikylän asukkaat huutelee asioista, joista ei tiedä mitään. Vaasan ladossa nimenomaan häikäisee tätänykyä ledit, eikä ihan mitkä tahansa Motonetin perusledit, vaan maailman viimesimmät innovaatiot. :)
 

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Missähän mun palkkioni viipyy?-)

Sun palkkio on etuoikeutena nähdä kun Sport ottaa tukkaan Thsernobylin porukalta. ;)

Sen verran kiinnostaa ottelu, että kotona tehty ilmoitus asiasta. Vieraat, jotka on tulossa ja jos jääkiekko ei kiinnosta niin eteisessä on ovi. Voi poistua!
 
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
Kohta mennään! Veikataan näillä kokoonpanoilla 2-2 tilannetta 60min jälkeen. Päässäni pyörii myös outo mielikuva kuinka Julkunen iskee tänään maalin, vaikka pyörii muuten aivan pelin ulkopuolella.
 

castorpollux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spårt, VPS, Wasa Royals, Suomen maajoukkueet
Jos fanshop ja ravintolatoimi on Kuparisaaressa hereilla, niin nailonsukkahousuja nyt sinne hyllyt tayteen KooKoon faneille ruskilandiaan tuliaisiksi vietavaks. Saa kovempikin KooKoofani pebaa kotona maatuskoilta, kun on hyvat tuliaiset. Sundom stassa vois muuten laittaa kyparan kiertamaan liiganousijan nousubonusten maksamiseksi, kun eivat sita nakojaan itse saa hoidettua.

Kotivoitto ja mahdollisimman selkea sellainen on ainoa mika kelpaa - 4-1 meille ja KooKoon fanibussista varastetaan vahintaan takarenkaat.
 

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Silti tunnelma Vaasassa on ihan vitun hieno, missään muualla ei saa samaa fiilistä.

Kiitos! Tulee melkein tippa linsissä (sniff..) :D

Mutta kohta mennään taas! Tämä ottelu pitää vaan klaarata kotiin, ei vaan ole muita vaihtoehtoja. ja, luulen tosiaan että meidän ykkönen
on tänään liian kova Kookoolle, kun vielä puuttuu pari pakkeja.
Itse asiassa vasta nyt KooKoon liiga-marssi alkaa (vrt Sport viime 14-15, heti tippui Lindbohm ja Malkamäki pois kokoonpanosta)
 

kurnuttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Vihdoinkin! Tänään on se päivä kun rakas kiistakumppani Vaasasta asettuu jälleen vastaan. Sinällään hassua kun kaiken tämän liigataipaleen uutuudenviehätyksen keskellä hienoimmalle tuntuu kohdata jälleen Sportti. Itse ainakin olen odottanut eniten juuri näitä pelejä, nää on kai niitä joissa kokoonpanoilla ja materiaalieroilla ei niinkään ole väliä, vaan mennään tunteella. Toivottavasti tulee kiihkeä peli, ei haittaa vaikka vähä kentällä läiskyisi tunteet ylikin. Uskon, toivon ja luotan että Kookoo tämän hoitaa. Vaasalaisille ei vaan voi hävitä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös