Pe 7.12.2012 Jokerit-Kärpät

  • 14 264
  • 47

Frankster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Perse. Riensin töistä kotiin, ja täällähän olen, 18:27 - valmiina urhon ääressä katsomassa jokereiden pel....eiku.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Viihdyttävä, hieno peli! ..ja parempi se vaan taas voitti. Kärpät oli energinen ja vahva.. jopa pitemmän aikaa pelillisesti parempi, kuin Jokerit. Selväksi tuli kuitenkin se, että jäähyjä ei saa ottaa piste. Varsinkaan noita turhia. Onnittelut Helsinkiin ja seuraavat pelit pelataankin sitten Raxilassa.

+Filppula
+Turris, jäähyistä huolimatta
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
No niin, se on Kärppä weekend part 1! Tänään tulossa varmasti tiukka matsi, edellinen matsi oli iloinen yllätys, ja kotivoitto kelpaisi kyllä taaskin. Eikä sarjakärjeltä voi muuta odottaakaan kuin voittoa. Fränä hoitaa, vaikka yksi helppo meneekin. Filari syttyy liekkeihin taas tänään, 3 pojoa.

Noh, osui se osittain. Filari pisti vielä paremmaksi ja iski neljä bongoa. Fränä ei tainnut vakuuttaa ja Eero pelasikin viimeisen erän. Tunnin päästä alkaa JIMiltä, täytyy katsoa tämä ilotulitus. Kukas muuten selosti matsin?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leijonat
Just tätä se pitää katsojille tarjotakin, sirkushuveja koko rahalla. Onneks Kilpeläinen tuli ja hoiti tän matsin himaan, Tuohimaan kalsareita taas lyödään pesukoneeseen ja pitää olla aika faffat omo colorit, että puhtaaks lähtee...

Kärpille iso käsi täältä, harvoin lähdetään peruuttelemaan ja halutaan tehdä enemmän maaleja kuin vastustaja, eikä vedetä kilpikonnaa heti ekan byyrin jälkeen.
Pienten lastenkaan ei tarvinnut nähdä painajaisia tänä yönä, suomalaiset miesvartalot pysyivät onneksi vaatteiden peitossa :)
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Olipahan hieno ottelu ja hyvä tunnelma, vaikka ei edes alkoholia tullut nautituksi ottelun aikana. Jokereilta todella suvereeni esitys, neljä maalia eteen Tuohimaalla ja laiskottelulla, silti päivänselvä voitto. Tällä kertaa edes tuomarit eivät kääntäneet ottelua Kärpille. Eikä tarvi Kärppienkään esitystään hävetä, hyvin hallitsivat ottelua ajoittain, vaikka ihan huippupaikoille eivät päässeetkään. Aralla alkoi pannu kuumeta aika hyvin jossain vaiheessa, kun tuomarit eivät totelleetkaan hänen käskyjään kuten normaalisti. Kenties jos olisi saman energian käyttänut joukkueen ohjeistamiseen, Kärpillä olisi ollut mahdollisuus voittoonkin.
 

Derksen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Lippo
Olipa hienoa jääkiekkoa! Kyllä nämä ovat jotenkin aivan eri pelejä, kuin ne nihkeät painiväännöt jotain Tapparaa vastaan. Tänään ei ollut kummallakkaan joukkueella tarve lähteä jatkuvaan mailahäirintään ja sääntöjen rajamailla pelaamiseen. Tuomaritkin sitten ottivat ne vähäiset rikkeet kylmästi pois. Jokereille ehkä pieni kotietu sillä saralla, mutta se sallittakoon ja lopputulos oli oikeutettu. Virkistävää nähdä tätä taitojääkiekkoakin taas välillä.

Hienoja maalejakin tehtiin puolin ja toisin. Jokerit pelaa kyllä hienoa Meidän peliä, johon Kärpätkin kykeni aivan mukavasti vastaamaan pelin ensimmäisellä puoliskolla, kunnes sortui jäähyilyyn. Sen jälkeen kotijoukkue oli enemmän kuskin paikalla ja varsinkin kolmannessa saivat pidettyä vieraat vähillä mahdollisuuksilla. Kärppien tekeminen on ollut vähän väkinäistä viime aikoina, mutta tänään nähtiin taas ihan raikkaitakin otteita välillä, eikä isompaa aihetta huoleen tappiosta huolimatta ole.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Huikea ottelu ja mahtava tunnelma hjallissa. Iso määrä hienoja yksilösuorituksia molempiin suuntiin ja vauhtia riitti 60 minuuttia. Olihan tuossa myös mukana paljon puolustuspään virheitä, huonoa maalivahtipeliä ja hurlumheitä, mutta mitä väliä kun Jokerit taistelee ja HALUAA voittaa! On sitä ankeutta ja paskaa katsottu niin monta vuotta että nyt kelpaa kun on tällainen jengi ja valmennus kasassa.

Lyhyesti tärkeät havainnot:
-Suomessa tuntuu olevan kaksi jengiä jotka tulevat Helsinkiin pelaamaan Jokereita vastaan. Toinen on Kalpa ja toinen on Kärpät. Tänään nähtiin vierailta hyvää ja hyökkäävää peliä, jolla mennään pitkälle. Aivan toista kuin esim. Valtratraktorien tai Makkara-Tapparoiden roikkumis- ja kahvaamisnäytökset.
-Jokereiden ykkönen on hirmuisessa vedossa. Kärppien pakit näyttivät kovin hitailta ja kankeilta tuossa pyörityksessä, seurauksena jäähyjä ja paljon vaarallisia tilanteita.
-Tuohimaa ei vakuuta. Tänään läpi ottelun epävarmaa työskentelyä ja suurinpiirtein kaikki imettävissä olevat vedot imettiin. Kärpilläkään ei maalivahtipeli tänään toiminut tarpeeksi hyvin.
-AJ Niemi. Tuon tason käsillä varustettu pelimies kun näkee veskarin paketissa edes pienen aukon niin verkko heiluu satavarmasti.
-Miksei ole enemmän perjantaipelejä? Ottaa päähän nämä tiistaiden ja torstaiden Pilicanssit ja Lukot kun vertaa tähän.

EDIT: Derksenin kanssa olemme näköjään samaa mieltä eräiden keskisuomalaisten joukkueiden pelistä ;)
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Normaalisti maalin tappio Jaffalassa menee osastolle "ok, vituttaa mutta ei voi mitään", mutta tänään vitutti jostain syystä enemmän. Se oli ehkä se mitä näkyi kentällä. Mun mielestä lukemat mairittelee meitä jonkin verran, sillä sen verran vahvasti Jokerit vei ottelun pari vika erää ottelun _kaikilla_ osa-alueilla (pl. Tuohimaa). Avauserässä Kärpät vei ottelua, mutta Turrisin tuplajäähyjen jälkeen toka erässä fiilis oli koko ajan jotenkin sellanen, ettei tästä voittoa väännetä vaikka Jokeriveskan avulla vielä sinniteltiin. Maalin edustoilla, varsinkin omalla, sinipaidat vei meitä mennen tullen. Jotenkin tuo hemmetin Narrilauma vaikuttaa niin vahvalta jengiltä, että ihan joutuu miettimään miten ne tulevana keväänä onnistuu taas jotenkin ryssimään.

Kärpät antaa tällä hetkellä tasoitusta aika vahvasti yksilöissä. Turris oli tänään ainoa kaveri meiltä johtamaan joukkoja. Haataja ja Huml on tällä hetkellä ihan liian pihalla (vai pitäisikö sanoa plihalla) siihen nähden, mikä kavereiden potentiaali on. Älä Ara vaan pistä huomenna Turrisia pilaamaan taas virettään noiden väliin. Demers otti tänään kontolleen pari vastustajan maalia, ja on muutenkin alkanut vaikuttamaan tavalliselta kuolevaiselta versus kuukauden takainen. Ok, maalin paiskasi tänään, ja vielä osoitteli Pohjoisen suuntaan Kärppälogoaan paidassa, siitä plussaa. Plihalista en viitsi edes puhua. Karhunen ei saatanassa ollut tänään voittava maalivahti, vaikka turhan yksin jätettiinkin monessa maalissa. Mutta tollaset maskittomat Pulkkisen siniviivalämyt...ei helvetti tollasia enää.

Huomenna SaiPalta turpiin, niin tätä kauttahan joutuu katsomaan taas ihan uusin silmin.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Nää on niitä matseja jotka pitää kokea livenä ja paikanpäällä. Aivan huikea tunteiden vuoristorata ja mahtava tunnelma.

Jokerit näytti jälleen miksi se on sarjan paras joukkue. Hommat voi mennä vaikka miten vihkoon pari ekaa erää, mutta viimeistään kolmannessa tullaan niin järkyttävällä paineella päälle, ettei siihen hirveästi ole vastustajalla vastaan sanottavaa. En osaa edes nostaa tuolta mitään yksilöitä esille, sillä tämä voitto kaivettiin nimenomaan joukkueena itseensä uskomalla. AJ:n maali toki lämmitti mieltä. Filppula toki keräsi neljä syöttöpistettä, mutta kyllä mäkin sen kiekon osaisin syöttää viivalla odottavalle Kuningas Erik ensimmäiselle.

Ei tarvitse Kärppienkään yhtään hävetä esitystään. Siellä ei lähdetty peruuttelemaan, vaan haettiin aktiivisesti maaleja johtoasemassakin ja kyllähän Tuohimaa ja Masto yhdessä muutaman lahjoittivatkin. Ihan KalPan tasolle ei jääkiekollisesti yltänyt vierasjoukkue, mutta viihdyttävyydessä pestiin sitten koko muulla liigalla aikalailla lattiaa.

Hieno matsi.
 

Ceze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huikeaa draamaa kokonaisuudessaan! Hyvät joukkueet vastakkain, niin näin siinä käy.

Pakko mainita muutamat huikeat jannut tuolta narrijengistämme:

- Pulkkinen: järkyttävä määrä duunia, pyörimistä ja maalipaikkoja. Kruununa maali tänään ja enemmänkin oli toki tarjolla. 3 tähteä olisin itse antanut Pululle. Aivan huikea jannu!

- Tyrväinen: todellinen yllätys kyllä nämä miehen huikeat otteet tällä kaudella. Tänäänkin yli 24 minuuttia jääaikaa - eniten Jokereista. Ehdottomasti mahtuu mun Jokereihin ja nimenomaan pelaaviin kentällisiin. Kruununa maali Jullellekin. Hieno mies!

- Dehner: osaa puolustaa, ja varmuus kiekon kanssa parantunut huomattavasti. Kova luu etenkin omissa ja jatkoa ehdottomasti.

- Nordlund: sai taas pariin otteeseen kirota Maston koomailua, joten valoja vois pikku hiljaa sytytellä.

Tästä on mukava jatkaa kohti *urun valloitusta.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Niimpä niin ja joopa joo, edellä on ottelua kehuttu kovastikin viihdyttäväksi, ja sitähän se olikin. Momentum of the Game oli Kärppien ykköskentän suorastaan perseily Jokereiden kuudennessa maalissa. Kärpillä ei oikestan ollut ykköstä ollenkaan, Jokereilla oli. Kärpillä pelasi vain kaksi kenttää, Turrisin ja Kemppaisen, ykkönen oli yössä, ja ei sitä voi Plihalin piikkiin täysin (vaikka ihan paska olikin) panna, Huml oli myös ihan paska.
Jokererit on kyllä tehneet todella hyvän löydön tuossa Moseksessa. Ei kait siinä, parempi voitti.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
Olihan peli. Lukemat ovat toisaalta tiukemmat kuin peli kentällä, sillä 2 erää Fränä antoi valitettavasti tasoitusta rankasti Kärpille (Lämsältä ehkä hienoinen virhe olla vaihtamatta jo yhtä maalia aiemmin), mutta toisaalta eipä Pohjan poikakaan myynyt nahkaansa halvalla ja vähemmällä jäähylyllä etenkin vikassa erässä Kärpät olisi taistellut pisteistä vielä tiukemmin. Muutama hätäinen +/-:

Jokerit:
+Kilpi. Tuli vikaan erään kylmiltään ja hoiti tonttinsa erinomaisesti. Meillä on selkeä ykkösveska.
+Niemen maali. Ihmeiden aika ei ole ohi.
+Moses - miehen pelinlukua ei voi liikaa ylistää. Tänään "vain" 1 piste mutta muutama upea kuljetus. Maalipörssin kärki häämöttää jo. ;)
+Pulkkinen. Ensimmäinen todella hyvä peli mieheltä pitkään aikaan ja komea maali.
-Nordlund. Kahdesta pisteestä huolimatta vahvaa koomailua havaittavissa ajoittain. Masto ei tunnu osaavan pitää omaa miestään kunnolla.
-Tuohimaa. Ei ole loukkaantumisesta toivuttuaan ollut entisellään ja itseluottamus tuntuu olevan täysin hukassa.
+/- Ylivoima. Hienoja kuvioita jätkät rakentaa ja tulihan sieltä pari byyriäkin, mutta silti menee ajoittain vielä nysväämiseksi ja tuntuu että tyhjästäkin paikasta halutaan vielä varmuuden vuoksi syötellä. Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa.

Kärpät:
+Fanit. Täytyy tunnustaa että (Eteläpäätyyn verrattuna) pieni porukka piti yllättävän hyvin meteliä ja tunnelmaa löytyi sieltä "väärästäkin" päästä ihan loppuun asti vaikka viimeinen erä oli varmasti monelle Kärppäfanille melkoinen vitutuksen multihuipennus.
+Junttila. Nimestään huolimatta ei mikään ihan kädetön kaveri.
+/-Demers. Yksi jäähy mutta muuten hyvännäköistä peliä ajoittain ja tulihan sieltä maali ja syöttökin.
+/- Turris. 1+1 mutta useampi jäähy ja vähän nihkeää/kummallista pelaamista mun silmiin aina välillä.

Tuomarilinjasta sen verran että olihan siellä muutama paikkausjäähy ehkä, mutta linja kaikkinensa oli silti vähemmän syvältä kuin odotin.

Viihdyttävää kiekkoa ja tästä on hyvä jatkaa.
 
Viimeksi muokattu:

Itäpuu

Jäsen
Nythän on Plihalilla näytön paikat. Melkeenpä väittäisin, että ei toista erää enää pelaa ykkösen keskellä, vaan Turris vaihdetaan siihen. Varna kakkonen pitkävetoon, sillä Kärppä-pakisto alkaa näyttää senverran asialliselta.

No joo, kaikki veikkaukset päin vittua, jopa "varna kakkonen", mutta so not... Hienoa viihdettä nähtiin.
Plihal on kertakaikkiaan paska, ja kolmella kentällä ei pärjää. Hyvin luettiin läksyt ensimmäisellä erätauolla Jokeri-leirissä.
Mäntymaalle erikoismainintana lampaanperse tilanteen pelaamisesta Filppulaa vastaan; eikö ole oppinut vieläkään? Aivan käsittämätön ja vaarallinen perseily, vaikka näki ihan varmasti että Filppula tulee.
 

hanskalokero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nitroja lapset, nitroja. Ei tuollaista 11 maalin iltaa ole aikoihin kärkijengeiltä nähtykään. Toivottavasti nämä kaksi ovat keväällä finaaleissa.

Pelistä ei suurempia juttuja jaksa kirjottaa, mutta täytyy nostaa hattua katsomossa 113, rivillä 8 istuneille n.50-60 vuotiaille miehille. Toivottavasti saitte paljon hyvää videomatskua uusiin puhelimiinne, kun jäällä olivat jäänpuhdistajamimmit. Kolmanessa erässä pystyitte jo kuvaamaan katsomoiden cheerleadereita. Avoimesti törkeä paskapäisyys on taiteenlaji, josta toivottavasti palkitaan. Ja hei, teidätkin kuvattiin.

Kiitos kahdelle hienolle joukkueelle ja kahdelle loistavalle kannattajaryhmälle.
 

jussimy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
täytyy nostaa hattua katsomossa 113, rivillä 8 istuneille n.50-60 vuotiaille miehille. Toivottavasti saitte paljon hyvää videomatskua uusiin puhelimiinne, kun jäällä olivat jäänpuhdistajamimmit. Kolmanessa erässä pystyitte jo kuvaamaan katsomoiden cheerleadereita.
Runkkumatskua pitkäksi aikaa, ainakin siihen asti kun jöpöttää. Joku Jokerit voitti tänään. Eipä voi mitään, vitut voi tietenkin haistattaa, kaikille jotka haluaa.
 

Anaconda

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nää on niitä matseja jotka pitää kokea livenä ja paikanpäällä. Aivan huikea tunteiden vuoristorata ja mahtava tunnelma.

Hieno matsi.

Näihin sanoihin on helppo yhtyä. joitakin kertoja vuodessa tulee vierailtua liiga-katsomoissakin. Varsinkin kaksi viimeistä erää huikeaa asetelmien vaihtelua. Hienoa nähdä kun molemmat pelasi iloista lätkää.

Molempien faniporukat pitivät hyvin ääntä. Eteläpäädyn huuto kaikui paikoin erittäin railakkaasti, mahtavan kuuloista. Hieno meininki!
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Tällä kertaa edes tuomarit eivät kääntäneet ottelua Kärpille. Eikä tarvi Kärppienkään esitystään hävetä, hyvin hallitsivat ottelua ajoittain, vaikka ihan huippupaikoille eivät päässeetkään. Aralla alkoi pannu kuumeta aika hyvin jossain vaiheessa, kun tuomarit eivät totelleetkaan hänen käskyjään kuten normaalisti. Kenties jos olisi saman energian käyttänut joukkueen ohjeistamiseen, Kärpillä olisi ollut mahdollisuus voittoonkin.

Niin tällä kertaahan tuomarit lahjoitti voiton Jokereille. Pitäskö jokerileirissä terottaa vähän luistimia, jos pysyisivät vaikka sitten pystyssäkin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viikon toinen hieno kotipeli, tästä kiitos vastustajalle joka oli tullut pelaamaan ei pelkästään rikkomaan. Pelillisesti tämä ei ollut aivan yhtä hieno kuin KalPaa vastaan mutta kun nähtiin maaleja näin paljon niin ei voi olla pettynyt. Omiin Jokerit otti liikaa maaleja, puolustuksesta löytyi varsinkin 2.erässä ihan liikaa reikiä ja niihin Kärpät tehokkaasti iski, Tuohimaakaan ei vakuuttanut vaikka aika vaikeaan paikkaan joukkue miehen jätti, silti ainakin 3-4 maali olisi pitänyt ottaa ja 2-2 tasoitus meni sieltä missä Fränällä on heikko paikka. Ilari on liekeissä ja johtaa Karlssonin kanssa hienosti meidän hyökkäystä, Ilarin lisäksi mieltä lämmitti Pulkkisen pelaaminen ja se että nyt hyvä pelaaminen näkyi lisääntyneenä vastuuna ja Pulu oli yksi vaarallisimmista hyökkääjistä eilen, varsinkin se lento luistimilla ja taistelu jokaisesta kiekosta oli huikeaa, toivottavasti tänään Turussa sama jatkuu.

Loistava viikko menossa pisteiden valossa, tällä hetkellä kasassa on yhtä vaille maksimipisteet ja tänään toivottavasti päätetään viikko mahtavan megamatkan muodossa Turkuhallin valtaamiseen, niin pelillisesti kuin äänellisesti.

Ai niin Kärppien Mäenpää on kyllä typerä, juuri hetkeä ennen Ilarin taklaamista päivän selvä selän kääntäminen ja vaarallisen näköinen tilanne. Ei mies sairaslomallaan ainakaan mitään oppinut. Silloin Mäenpää ei nähnyt tilannetta, nyt hakeutui siihen ihan tarkoituksella kalastaa Ilarille rangaistusta.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Ai niin Kärppien Mäenpää on kyllä typerä, juuri hetkeä ennen Ilarin taklaamista päivän selvä selän kääntäminen ja vaarallisen näköinen tilanne. Ei mies sairaslomallaan ainakaan mitään oppinut. Silloin Mäenpää ei nähnyt tilannetta, nyt hakeutui siihen ihan tarkoituksella kalastaa Ilarille rangaistusta.

Korjataan nyt sen verran, että Mäntymaa siellä urpoili vastaanotossa. Muuten kyllä ihan samaa mieltä siitä, että vaarallisesti Havu pelasi tuossa. Kalastamista siinä tuskin oli, kun pomppasi heti pystyyn töötin jälkeen. Makoilulla olisi varmaan tullut ulosajo.

Kaiken kaikkiaan ihan viihdyttävä matsi, huomattavasti vähemmän vitutti kuin edellisen Hartwallin vierailun jälkeen. Kasautuva kuormitus valitettavasti näkyy kärppäpelaajissa ja se sitten paistaa liikkeenpuutteena ja helpoina kiekonmenetyksinä. Sairastupa pitäisi tyhjentyä, jotta voidaan oikeasti taistella ihan niistä kärkisijoista.

Hieno tunnelma hallissa oli, vaikka nähdäkseni Eteläpääty oli hieman vajaamiehinen? Tuli sieltä sentään perinteiset "ootte meille pelkkä paska" sentterit pystyssä. Vastapään kannattajaryhmittymälle propsit, perinteisen asiallista ja lepposaa menoa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Korjataan nyt sen verran, että Mäntymaa siellä urpoili vastaanotossa. Muuten kyllä ihan samaa mieltä siitä, että vaarallisesti Havu pelasi tuossa. Kalastamista siinä tuskin oli, kun pomppasi heti pystyyn töötin jälkeen. Makoilulla olisi varmaan tullut ulosajo.

Kiitos korjaamisesta ja olen samaa mieltä että jäämällä makaamaan Mäntymaa olisi saanut todennäköisesti Ilarin ulos pelistä. Onneksi ei näin tehnyt. Ja jos tilanteessa ei ollut kalastelutarkoitusta niin sitten se oli vain yksinkertaisesti typerää ja vaarallista pelaamista Mäntymaalta.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Tuli tuokin peli nyt väijyttyä narulta sitten. Viihdyttävä kamppailu ehdottomasti, jossa molemmat joukkueet todella pelasivat kiekkoa. Lopputulos on oikeastaan täysin oikeutettu lopulta, kun pelin näki.

Molemmat joukkueet antoivat aluksi tasoitusta maalivahdeissa, mutta ainoastaan Jokereilla oli reserviä riittävästi heittää valmis vahti luukulle. Ara ei Wiikmaniin vielä voinut näemmä luottaa.

Helvetin hieno ottelu kaikenkaikkiaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös