Pe 7.12.2012 HIFK - HPK

  • 8 775
  • 30

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Hei kaikki. Tänään pelataan Helsingin jäähallissa jääkiekontapaista juttua, eikä siis mitään pornomeissuilua, niinko siellä yleensä on kai tapana. Tietämättömille heltsinkiläisille kerrottakootten, että vieraaksi luistelee hämäläinen sikermä suoraan paremmilta sijoilta ja ihan niiltä sijoiltaan. Se kotijoukkue ei ole siis Jokrut vaan se toinen, jonka nimeä en suostu tässä kohtaa lausumaan.

Sen nimeltämainitsemattoman joukkueen pelaaminen on kuulemma ollut vähän heikkoa tässä pitkin alkukautta, mutta siitä saa kertoa joku paremmin siitä tietäväinen. Itse en laittaisi vastaan lainkaan vaikka se peli olisi yhtä heikkoa jatkossakin, eritoten tänään.

HPK pelaa yleensä hyvin. Siellä pelaa mm. Piispasen Arsi ja Ville "luojan luoma" Viitaluoma.

Luulen tietäväni sen, että HPK voittaa tämän pelin vasurilla vaikka, jos on tarvis. Vesuria tuskin tarvii.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
HIFK:n kokoonpanot:

39 Luttinen - 4 Perrault - 81 Pakarinen
47 Salmi - 26 Söderholm

11 Granlund - 85 Perreault - 33 Somervuori
52 Vaarasuo - 28 Metsola

57 Piiparinen - 10 Eriksson - 46 Nykopp
41 Melart - 49 Klubertanz

12 Sailio - 43 Töykkälä - 29 Leinonen

Ortio (Norja)

Kuhta saatu vihdoin ja viimein pois kokoonpanosta. Nyt on muiden vuoro näyttää, kuinka se laatta laitetaan verkkoon. Leinonen tuo varmasti energiaa kentälle.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos tästä paskasta nyt jotain positiivista etsitään, niin kotona HIFK sentään on ollut vaikea voitettava tällä kaudella. Veikkaan että pidetään pojot tänään himassa tuttuun tapaan.

HIFK tänään:

Arttu Luttinen - Joel Perrault - Iiro Pakarinen
Markus Granlund - Mathieu Perreault - Eero Somervuori
Thomas Nykopp - Joakim Eriksson - Niko Piiparinen
Jari Sailio - Joni Töykkälä - Toni Leinonen

Juuso Salmi - Toni Söderholm
Ilkka Vaarasuo - Ilari Metsola
Ilari Melart - Kyle Klubertanz

Joni Ortio
Mika Norja

Poissaolijat:
Ville Peltonen
Kimmo Kuhta
Roope Talaja
Lennart Petrell
Siim Liivik
Ville Varakas
Mikko Jokela
Mikko Kurvinen
Robert Nyholm
Micke Åsten
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei kiinnosta. HPK:lle 10 euroa. Varma vierasvoitto. Favorin vielä dumaamassa. Helppoa rahaa.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Juu helppoo on ollu PK-seudulla Kerholla tässä viime aikoina. Jos nyt Fehr tois 3 pistettä Hämeenlinnaan.
 

Avenue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatketaan ketjun positiivista linjaa..

Tästä ei voi toivoa muuta kuin tappiota. Tappio toisi Sormusen potkuja lähemmäs ja sitä kautta HIFK:n pelit (ehkä) paranevat. Jos taas tästä tulee voitto, tietää se jatkoa HIFK:n huonoille otteille eli hävitään monta peliä.

Tässä vaiheessa kautta on vielä varaa "uhrata" kotipeli jos sillä saavutetaan jotain hyvää.

Laskekaa yksi yhteen, tätä peliä ei HIFK saa voittaa. Ennemmin voitetaan kolme ja hävitään yksi, kuin voitetaan yksi ja hävitään kolme.
 

Ralph

Jäsen
HPK tänään:

Jere Sallinen - Ville Viitaluoma - Eric Fehr
Tuomas Santavuori - Arsi Piispanen - Antti Miettinen
Antti Aarnio - Juha Kiilholma - Tuomas Vänttinen
Teemu Rautiainen - Otto Paajanen - Borna Rendulic

Dan Spang - Johan Larsson
Marko Tuulola - Juuso Vainio
Ossi-Petteri Grönholm - Juho Mielonen

Mika Järvinen
Mikko Tolvanen

Poissaolijat:

Jesse Saarinen
Aleksi Laakso
Robert Leino
Joni Tuominen
Juha Alen
Jaakko Turtiainen
Marko Rairama
Marko Luomala
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kerho pääsee parhaalla mahdollisella liikenteeseen. No voisihan Saarinen olla kokoonpanossa, Laaksosta puhumattakaan. Eikä Mielosen tarttis välttämättä pelata. Ykkönen ja nelonen olkoot tänään mielenkiintoni kohteina. Kotijoukkueesta itsestäänselvästi Pörröt 4 ja 85. Tänään nähdään hyvää hokia.

Mielenkiintoista kyllä, kun katsoo tuota HIFKin parhaan mahdollisen ulkopuolelle jäävää ostastoa, että mitäs sinne muka jää jäljelle. Kyllähän sinne aika paljon jää. Laajuutta piisaa molempien materilaalissa. Kapitalisoinnissa on vain hiukkasen eroa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Jaahas juu, yleensä Kerholla on ollut paha tapa tällaisissa peleissä sitten hävitä kun vastustaja toivoisi omilleen tappiota.

Lähdetään avoimin mielin ja mielellään melko fyysisesti hoitamaan hommmaa himaan. Valitettavasti toivottuja palaamisia kokoonpanoon ei nyt sitten saatu kuin Aarniolta, joka tipautti sitten Luomalan katsomoon. Tuo Kerhon kolmonen on melkoinen ketju, voi tulla pakille äkkiä mielihaluja heittää kiekko hätäisesti ränniin tai Aarnio kolaa selästä laidan läpi. No toivottavasti ei sentään.

Toivottavasti Kerholla olisi hyvä liike heti alusta, kuitenkin nyt alla melkein viikon tauko, joten nämä on aina arvoituksia.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Näiden joukkueiden edellinen kohtaaminen oli Rinkelinmäellä ja lähtökohdat vähän samanlaiset kuin tänäänkin eli HIFK:lla nimekkäitä poissaoloja ja osa HIFK:n kannattajista toivoo omien häviötä tai jopa pitää sitä "varmana". Silloin HPK tasoitti viime sekunneilla.

Tänäänkin tulossa vähämaalinen ottelu, mikä ratkeaa maalin erolla suuntaan tai toiseen.

Missä on Ben Perreault?
 

valkosulka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Tuskin tänään pisteitä heruu. Ekan erän jälkeen tilanne on todennäköisesti 3-0 kun Kerho vielä ihmettelee Nordikan kirkkaita valoja. Mutta jos kuitenkin kiipeäisi perunasäkin päälle katsomaan jos naapurin urpolta tulisi peli. Näkeehän ainakin hienoja yhdistelmiä kun stadin tähdet jyräävät maalaispoijat.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Katsoin jo, että vastustajalla pelaa maajoukkuetason Ilari Melart kahdessa parissa, mutta ei sentään.

Tässähän olisi mahdollisuus ottaa pienimuotoinen fyysinen yliote. Ilmeisesti teillä pelataan vielä keskimääräistä samettisemmin tällä hetkellä? Nähdäänkö tänään Grönholmin euroopan nopein sivallus?

Sailio kehissä mikä on aina miellyttävää. Sailio vs Mielonen tänään?
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yks lysti

Jaa, että HIFK:lla on tänään peli. Valitettavasti en ehdi seuraamaan matsia, kun tuli tärkeämpää tekemistä: katselen maalin kuivumista seinässä, välillä tutkin HalpaHallin ja Lidlin ilmaisjakelubrosyyrejä.
 

valkosulka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Jaa, että HIFK:lla on tänään peli. Valitettavasti en ehdi seuraamaan matsia, kun tuli tärkeämpää tekemistä: katselen maalin kuivumista seinässä, välillä tutkin HalpaHallin ja Lidlin ilmaisjakelubrosyyrejä.

Mitähän tänään on tekeillä kun kummallakin puolella on käynnissä epätavallisen intensiivinen henkinen valmentautuminen tappioon?
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mitähän tänään on tekeillä kun kummallakin puolella on käynnissä epätavallisen intensiivinen henkinen valmentautuminen tappioon?

Outoa, ei kai HPK:lla pitäisi olla synkistelyyn aihetta. Iskuetäisyydellä olette kärjestä (9p jo IFK:ta edellä), ja ne pelit mitä olen Kerholta nähnyt, niin ihan hyvin ovat pelanneet. Ihan eri meininki siellä vaikuttaisi olevan kun IFK:ssa, jossa uidaan tällä hetkellä henkisesti ja pelillisesti todella syvissä vesissä. Jos joku IFK-fani löytää positiivista sieltä nyt, niin haluan samoja nappeja ja äkkiä.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Paskapuhetta, eiköhän Kerho ota tänään kunnon yliotteen fyysisessä pelissä ja voittaa 0-3. Järvinen kiittää ja kumartaa. Arsi Piispanen tekee 0+3.

Helsinki on aina haastava paikka, mutta sitäkin mukavampi.
 

henkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
Jos joku IFK-fani löytää positiivista sieltä nyt, niin haluan samoja nappeja ja äkkiä.

Äläs nyt! Onhan siellä positiivisia asioita, varsinkin nyt kun P85 on liittynyt joukkueeseen. Siellä näkee nyt hyviä suorituksia yhdeltä hyökkääjältä ja puolustajalta (Ile), sekä maailmanluokan maalivahtipeliä (Ortio). Harmi vain etteivät nuo kolme valopilkkua tuota pisteitä kuin kerran noin joka kolmannessa pelissä.

Positiivista on myös että pääsee purkamaan pahaa oloaan kaljatuopin ääressä muiden elinkautisvankien tukiryhmässä. Myös naapurisopu säilyy kun ei tarvitse hakata päätä läpi seinästä kotona.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos joku IFK-fani löytää positiivista sieltä nyt, niin haluan samoja nappeja ja äkkiä.

Tänne kanssa, nestemäisenäkin kelpaa. On nuo omat niin laimeita että olen tainut tulla immuuniksi.

Odotettavissa todella väsynyttä neppailua kulmiin ja siellä vähän aikaa pyörimistä ja sitten toiseen päätyyn. Onneksi voi urholta katella länsirannikon paikallista.
Kyllähän kerho on ihan selkeä suosikki. En ymmärrä miten veikkaus on kussut kerroinasettelun ihan päin helvettiä. Ovat toki tainneet päivän aikana vähän tiputtaa tuota kerhon kerrointa.

Väsyttää jo nyt.........
 

KIBE#9#

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ekaa erää pelattu 13min ja kyllä toi on niiin munatonta touhua IFK:lta etten muista tommosta lammaslaumaa aiemmin nähneeni.Pari taklausta korkeintaan ollut ja miten onneton yv oli,ei vissiin ainuttakaan laukausta maalia kohti!HPK sai heti pakkopelin toimimaan omalla yv:llä ja vaarallisia tilanteita muutamia.
Ei vittu sentään,alkaa usko mennä...
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Olipas IFK:lta tehokas peli ja välillä kaunista pyörittelyä. Perrault ja Perreault olivat näkyvästi esillä ja väittäisin jälkimmäistä ottelun parhaaksi pelaajaksi. Kerho voitti laukaukset selvästi, mutta hyviä maalipaikkoja ei suurin osa noista ollut. Tuomaristo oli totuttuun tapaan kuutamolla.

Kerhon tehottomuus alkaa huolestuttaa. YV ei ole pitkään aikaan ollut hyvää. Maaleja on tehty, mutta ne on tulleet ikäänkuin puolivahingossa. Ykkösyyveelläkin tuntuu siltä että kiekkoa syötellään, että saadaan se pidettyä itsellä, eikä että saataisi luotua maalipaikkoja. Kokoajan sillä hilkulla, että vihu purkaa. Joka kerta yv:llä ei oikein tiedä että mitä ne nyt yrittävät. Turhauttavaa, saatan toki olla ajatuksinani yksin.
 

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
Sitä sitten kaikki toivoi tappiota tänään ja se toivekin me hävittiin. Taas on kaikki hyvin ja Nybari varmaan kirjoittelee Sopan kanssa jatkodiiliä. Sitä mä en usko hetkeäkään, että joukkue voitti tämän ottelun valmentajalleen.

Ai niin peli, olihan sellainen, vissiin? Mitä siitä jäi mieleen, eipä juuri mitään.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Odotettu tappio, ottaen huomioon vierailut kehän sisään viimeaikoina. Ylivoima ei todellakaan toimi, suoraviivaisuus puuttuu. Sailio oli erittäin tehokas siinä omassa tekemisessään, hankkiessaan Fehrille jäähyn. Lisäksi, eikö kukaan muu nähnyt olikohan 2-1 tilanteessa kun Sailio otti maalivahdin alueella kiekon hanskaansa ja heitti sen maalin taakse. Tuomari ei myöskään tätä huomioinut vaikka seisoi vieressä. Ei ole montaa matsia aikaa kun vastaava myös tapahtui, eikä silloinkaan tuomittu rankkaria. Ei sillä että Kerho olisi pisteitä tänään ansainnut, mutta oli kyllä niin selvä rankkarin paikka kun olla ja voi. Tämä näkyi myös Urhon hidastuksesta vielä uusintana.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Miksi HIFK vaihdatti Perreaultin maalintekijäksi koska Södehän sen teki?
Ja Södellä selkeääkin selkeämpi korkea maila. No, pikkujuttu. Omaan tehottomuuteensa ja HIFKin tehokkaaseen ylivoimaan Kerho hävisi, täysin ansaitusti. Fehr olisi voinut jonkun neljästä avopaikastaan käyttää.

Minusta Pörrö4 oli kentän paras pelaaja. Toivottavasti Sailio ei retkauttanut niskaansa, kun retkutti Fehrille jäähyn. Muuten pelasi hyvän matsin, siis ihan pelillisesti hyvän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös