Pe 5.12.2014 HIFK - Blues

  • 8 376
  • 52

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Pakko se on kai ketju avattava tälle tulikuumalle paikallisväännölle.

Blues Nordiksella on yleensä ollu se vedonlyöjän rahasampo. Vaikka Blues on viime aikoina pelannut hyvin niin historian tilastot on sen verran karua luettavaa että ei tässä mitenkään luottavainen fiilis ole. Ehkä Hifk-fanien on sen takia vaikea syttyä tähän kohtaamiseen kun Blues on ollut Nordiksella aika kova pisteautomaatti.

Blues pelasi eilen tiukan pelin periaateessa kolmella ketjulla joten siitä nyt on varmaan lisäetua Hifkille. Aho varmaan nyt heittää Vantaalla loistaneen Niemisen maalille kun tolla Laurikaisella on jo tältä viikolta kaksi peliä alla ja pelasi eilen. Otso Rantakari mokaili eilen pari kertaa pahasti joten saattaa tipahtaa kokoonpanosta vaikka on ykkös yv:ssä helkkarin tärkeä pelaaja. Nelosketjua sotketaan varmaan vain sotkemisen vuoksi.
 

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
Paikallismatsi, joo, samassa maassa ollaan...

Paikalle menossa koko perheen voimin. HIFK sössi pelin HPK:ta vastaan, mutta kotona pitäisi tulla lujaa ja iskeä Bluesin eilen pelanneisiin jalkoihin nyt, kun omasta takaa jalkoja löytyy tarpeeksi. Blues on ilmeisesti fyysinen tälläkin kaudella ja HIFK alkaa herätä sillä osastolla, joten laidat raikaa melko varmasti puolin ja toisin.

En ole seurannut Bluesin otteita, mutta ilmeisesti tekevät asioita oikein, kun pisteitä ropisee. HIFK on myös mennyt kokoajan eteenpäin eli ilmeisesti molemmat joukkueet ovat siis kovassa kunnossa ja matsista tulossa ilmeisen kovatasoinen ja tasainen. Hyvää kiekkoviihdettä ja pojot stadiin lopputuloksella 4-3.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ehkä Hifk-fanien on sen takia vaikea syttyä tähän kohtaamiseen kun Blues on ollut Nordiksella aika kova pisteautomaatti...

Hyvä että avasit ketjun :)

No ei ole kyllä vaikea syttyä Bluesia vastaan. HIFK-Blues -pelit ovat itseasiassa olleet aika intensiivisiä pelejä, jotka ovat päättyneet pienillä maalieroilla yleensä. Tänään voi vähän tuntua pelaajien kropassa, kun molemmille jengeille tämä on jo kolmas peli neljän päivän sisään, ... mutta elämä on (toki Bluesilla peli eilen). Tasainen peli taas tulossa, kuten 2 aiempaa tällä kaudella. Voitot ovat 1-1.

Tänään on hallilla pikkujoulumeininkiä, ja eiköhän siellä ole myös pikkujouluporukoita jokapuolelta, joten toivotaan nyt että meteliä olisi!
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
HIFK:n peli riippuu aika paljon siitä miten jaksavat syttyä tähän peliin. Keskiviikkona HIFK aloitti pelaamisen oikeastaan vasta kun HPK meni 3-0 johtoon pelin puolivälin tienoilla. Viimeinen erä olikin jo huomattavasti parempaa ja melkein yhtä päätä (toisaalta kerhokin hieman vetäytyi). Blues matsit ovat kuitenkin olleet aika tasaisia tänä vuonna ja todennäköisesti omat koirat purevat kun nämä HIFK-taustaiset Blues-pelaajat tuntuvat aina syttyvän HIFK:ta vastaan. Odotetaan silti HIFK:n parin maalin voittoa :)
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
HIFK:n kotisivuston mukaan lipunmyynti on ollut vilkasta illan matsiin. Saataisko tänään yli 7500 katsojaa Nordikselle?? Viime lauantain JYP ottelussa oli 7000 katsojaa. Perjantain kunniaksi odottelen runsas maalista matsia ja pieniä nyrkkihippasia.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Ei Bluesin Nordis -historialla ole mitään tekemistä sen kanssa jos tänään tulee kotivoitto. Jyrki Aholla ei kuitenkaan ole Blues-organisaatiossa kasvamisen mukanaan tuomaa alemmuskompleksia toisin kuin hänen edeltäjällään ja senpä takia Ahon aikana on Nordikseltakin otettu pisteitä ihan kivasti. Sen sijaan syy siihen, miksi olisin valmis lyömään vetoa jopa aika suurinumeroisenkin kotivoiton puolesta on Bluesmiehistön otteluruuhka ja siitä johtuva hapotus jaloissa.
Bluesin pelityyli on pelaajille kohtuullisen raskasta ja jo eilen näkyi HPK-pelin vikassa erässä että aika raskailla jaloilla luisteltiin.

Blues tänään:

Korhonen - Hirschovits - Aaltonen
Talaja - Kearns - Kantola
Sailio - Liivik - Giliati
Rooba - Tiivola - Lahtinen

Kaijomaa - Zamorsky
Malmivaara - Rantakari
Kuukka - Tikkinen
Westermarck

Nieminen (Laurikainen)

Breaking! Seppälä laitettu viimein poppariosastolle!

Hoppas bäst mutta kyllä mä veikkaan tänään 5 - 1 voittoa IFK:lle.
 

KukkoMiikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Toivoisin erityisesti Bracken Kearnsin syttyvän tänään. Odotukset häntä kohtaan ovat olleet kovat, koska miehen nimellä löytyy YouTubesta käytännössä pelkkiä tappeluvideoita. En siis toivo mitään pelikieltoihin johtavia ylilyöntejä keltään, mutta jospa tunnetaso Nordiksella olisi tänään sellainen, että Bracken vihdoin tuntisi olonsa kotoisaksi ja hänkin näyttäisi tunteitaan edes jollain tavalla.

Muuten odotan hyvää peliä ja toivon, ettei tuomareilla olisi liian suurta roolia tänään.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Mielenkiintoinen peli varmasti luvassa kun muistetaan että aiemmat kaksi kohtaamista päättyivät kumpikin kotijoukkueen voittoihin 3-2, Bluesin tosin voittaessa vasta jatkoajalla oman kotipelinsä, joten tasaista matsia veikkaan tänäänkin ja kun nuo aikaisemmatkin ottelut päättyivät 3-2 niin veikkaan että Blues voittaa tänään numeroin 2-3.
 

Ardbeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Kiimainen paikallispeli ja sitä rataa, no ehkä jossain vaiheessa. Bluesia vastaan on kyllä ollut paljon hyviä, fyysisiä ja tasaisia pelejä viime vuosina, enkä usko tämän päivän osalta nähtävän poikkeusta. Toivottavasti IFK on saanut kerättyä voimia alkuviikon tuplapelien jälkeen ja iskee tänään hyvällä jalalla heti ylhäältä Bluesin pakkeihin kiinni. Jos IFK:n liike on samaa tasoa kuin Frölundaa vastaan niin todella vahvoilla ollaan.

Ylempänä kun toivottiin Kearnsilta pikkurähinöitä tälle päivälle, niin Kuparisesta mies saattaisi viime aikojen perusteella saada kaverin tuohon hommaan.

Hyvä peli siis odotuksissa ja toivotaan kotijoukkueen hoitavan homman, ja 3p jää Stadiin.
 

wloff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä mun on pakko myöntää tässä matsin alla, että Blues vastustajana herättää vähän normipeliä enemmän mielenkiintoa. Tottakai tää on kaukana mistään oikeasta paikallispelistä, ja median epätoivoinen yritys herättää jotain derbykiimaa näiden jengien välille aiheuttaa lähinnä myötähäpeää, mutta silti jostain syystä kiinnostus on korkeammalla kuin vaikka siinä Jyp-pelissä, vaikka miten sarjakärki olikin vastassa.

Bluesin otteluruuhkaa on nostettu paljon esiin, ja onhan se ollut aika julma, mutta on tämä IFK:llekin kolmas peli neljän päivän sisään. Enemmänkin odotan, että Blues kaivaa reippaasti lisämotivaatiota siitä, että "isoveli" vastassa, ei pitkää bussimatkaa, ottelusuman viimeinen matsi ja viikon tauko peleistä kunhan tästä selvitään.

Odotan kovaa, fyysistä ja tasaista matsia, joka menee jatkoajalle. 2p jos jää himaan niin olen ihan tyytyväinen.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK tänään

Zaborsky - Kuparinen - Rask
Goldobin - Ramstedt - Leino
Blomqvist - Elkins - Puustinen
Luttinen - Nykopp - Ikonen

Auvitu - Grillfors
Teppo - Nyqvist
Taipalus - Söderholm
Honkaheimo

Husso
Lankinen

Hyvältähän tuo näyttää SM-Liigaan. Pisteet himaan ja pikkujouluihin.

Tuomarit:
Boman - Fonselius
Kiilunen - Saha

Hyvältähän tuo näyttää SM-Liigaan. Pilli taskuun ja pikkujouluihin.


edit. Ai jai, eihän nuo voikkaan pikkujouluihin lähteä, toivottavasti ainakaan kotijoukkue.

Himassa tänään:

Kaveri - Minä - Televisio
Olut - Viski

Hyvältähän tuo näyttää kotikatsomoksi. Juomat kurkkuun ja pikkujouluihin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Pikkarainen jätetty tosiaan ulos kokoonpanosta tuon yhden tilanteen vuoksi, hienoa että on kilpailua ja viimeaikoina ihan hyvin pelannut Raumam Otto pääsee pelaamaan. Hank pääsee aikaiseen pikkujoulun viettoon.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Positiviinen asia tuossa kokoonpanossa on se, että sluiba-Partanen on heitetty ns. hiuksista vittuun puuhastelemasta ja pilaamasta toisten pelaamista. Pikkarainen palkittu myös katsomokomennuksella, mikä ei sinänsä yllätä. Kiekko jäähän ja laattaa pussiin.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Espoo Blues tänään:
Korhonen - Hirschovits (C) - Aaltonen
Talaja - Kearns - Kantola
Sailio - Liivik (A) - Giliati
Rooba - Tiivola - Lahtinen
Kaijomaa - Zamorsky
Malmivaara (A) - Rantakari
Kuukka - Tikkinen
Westermarck
Nieminen (Laurikainen)
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Blegillä tosiaan seitsemäs peli yhteentoista päivään. Kovaa touhua. Otteluruuhkan pakottamana on pakko heittää kakkonen maaliin. Liigan paras veska Laurikainen availee siis luukkua.

Blegin eilinen peli oli vähän sinnepäin huhkittu, mutta hienosti viime hetkillä 3 pisteen voittoon. Tän kauden bleg on siitä erikoinen jengi, että jos kolmannen erän alussa ollaan perässä niin aina tullaan ohi vähintään 2 pisteeseen. Jos Blegi taas johtaa kolmannen erän alussa niin silloin käteen ei tuppaa jäämään mitään.

Kolmosketjuun kannattaa kiinnittää huomiota. Sailio-Liivik-Gilliati oli eilen selkeästi paras ketju. Ja jotenkin tuon kolmikon voisi kuvitella saavansa vain lisäpotkua tämän illan pelipaikasta.

Piti tilastojakin tutkia vähäsen. Ahon aikana kaikenkaikkiaan Blues on voittanut 14 keskinäisestä pelistä suoraan 6 ja hävinnyt 5. Yli 60 min peleissä voitot on Bluesille 2-1 eli pisteet on meille 23-19. Städin peleistä saldo on kotijoukkue ensin 4-1-0-2 ja pisteet siis 14-7. Viime kauden vika keskinäinen Helsingissä oli kyllä maittava. Jos joku ei muista niin bleg vei 0-5.

Tänään kotijoukkue menee kolmannen erän alussa 2-1 johtoon. mutta Bleg vie lopulta rankkipotkuilla pelin 2-3. Ratkaisumaalin tekee kapteeni jollain sellaisella kikalla, että koko viikonloppu nyyhkitään taas epäreilua rankkaria.
 

PTTT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kärpät, Florida Panthers, TuTo
Toivoisin erityisesti Bracken Kearnsin syttyvän tänään. Odotukset häntä kohtaan ovat olleet kovat, koska miehen nimellä löytyy YouTubesta käytännössä pelkkiä tappeluvideoita. En siis toivo mitään pelikieltoihin johtavia ylilyöntejä keltään, mutta jospa tunnetaso Nordiksella olisi tänään sellainen, että Bracken vihdoin tuntisi olonsa kotoisaksi ja hänkin näyttäisi tunteitaan edes jollain tavalla.

Bracken Kearns sai faneilta paljon anteeksi käveltyään 4/3 ylivoimamaalin Tapparan verkkoon. Jyrki Aho on antanut veteraanille hurjasti vastuuta. Pisteistä (1+5) ylivoiman osuus on 1+3.
Vaikka kuinka positiivisesti miehen esityksiä katselisi, on vaikea löytää hänestä eväitä kahteen ensimmäiseen ketjuun. Luistin ei kulje, mailatekniikka vaatimaton ja pelinäkemys on varsin rajallinen.

Ennuste on, että Kantola ja Talaja puskevat illalla kiekkkoa ylös, Kearns köröttelee yhden tahdin perässä molempiin suuntiin. Loppukaudesta ennustan Kearnsin keräävän minuuttinsa jarruketjun päällikkönä .
IFK:lla on heittää kehään neljä tasaista ketjua, joista viimeinenkin Luttinen-Nykopp-Ikonen on plus/miinus-saldossa hurjasti plussalla.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Liigan paras veska Laurikainen availee siis luukkua.

Turha siis ihmetellä, miksi jengi ei viitsi käydä matseissa, kun taso on tämä.

Toivottavasti Blues ei lähde peruuttelemaan, vaan pelaa omalla tyylillään ja sitä kautta matsiin pitäisi tulla kunnon taistelua. Tänään laidat ryskyvät ja mustelmilta ei vältytä.
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Turha siis ihmetellä, miksi jengi ei viitsi käydä matseissa, kun taso on tämä.

Mä en tätä usko selitykseksi kiinnostukseen puutteeseen. Eli siis hyviä maalivahteja. Mä ainakin diggaan kun puskista tulee nuori kaveri joka pesee Metsolat, Tarkit, maailmanmestari Lassilat yms maajoukkue sankarit, kuten Sarokset.

Enemmän mä oon huolissani mm. siitä, että joka jengissä tuntuu hyökkäyksiä päättävän kaksitoista jarisailiota, joille tuomarit antavat paidanvärin mukaan aina vuorotellen kakkosia pelitapahtumista riippumatta, pelejä pelataan kahtena iltana kolmesta ja kännin vetäminenkin hallilla maksaa toista sataa euroa.
 
Viimeksi muokattu:

Lorimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Leeds United
Yksi on tänään varmaa, IFK:n pitää tehdä vähintään 2 maalia voittaakseen. Perinteisestihän Hirso,Liivik tai Talaja tekee ainakin yhden.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
EI OLE TOTTA! Jere Seppälä on penkitetty! Tätähän on fanien keskudessa toivottu, mutta kun kerta Jere on pelannut viime matsit OK tasolla niin enpä ois uskonut että nyt sitten tpahtaa kokoonpanosta veks. Filarit ottelun suhteen nousi just nyt uudelle tasolle! Ehkä meillä on saumaa...
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Bluesin mahdollisuus on HIFK:n maalinedusta. Sen verran köykäinen on meidän pakisto, että eiköhän tuosta tänään 1-2 maalia omiin kolahda hyvässäkin skenaariossa. Odotan runsasmaalista matsia ja tulosveikkaus optimistisesti HIFK:lle 5-2.
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoinen peli kuitenkin tulossa. Molemminpuolin penkityksiä ja pelejä alla. Boman & Fonselius dumareina.

Yhtenä erikoisuutena voi pohtia mitä säälittävää Simo keksii tänään heittää "mä tiedän missä mutsis siskon koira asuu..."
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Yhtenä erikoisuutena voi pohtia mitä säälittävää Simo keksii tänään heittää "mä tiedän missä mutsis siskon koira asuu..."[/QUOTE]
Märkä lopetti noi jutut kun pääsi tasapainoisten aikuisten seuraan. Enää ei edarihörhöt pyöri ympärillä... Blues vie 1-2,
ei perusteluja.
 

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
Märkä lopetti noi jutut kun pääsi tasapainoisten aikuisten seuraan. Enää ei edarihörhöt pyöri ympärillä... Blues vie 1-2,
ei perusteluja.
Totta, kauden avausmatsissahan tästä saatiin hyvä esimerkki. Missäköhän se "kosto" Ikoselle muuten viipyy? On kyllä liigan turhin pelaaja, hyvä että heivattiin sinne farmiin. Itse matsi päättyy 5-1 IFK:lle, Zabo heittää hatun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös