Pe 4.3.2011 KooKoo - Sport, 3. välierä

  • 21 080
  • 75

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tämä ottelu nyt piti vain pelata alta pois, tulos on yks hailee. Tämä menee juuri käsikirjoituksen mukaan eli otettiin yksi ylimääräinen kotipeli ja hoidetaan siitä rutiinilla finaalipaikka. Jos ne virheet johonkin peliin piti tulla niin tämä oli oikea paikka. Oli muuten pelimiehen veto Peltoselta, naurut tuli.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Tämä ottelu nyt piti vain pelata alta pois, tulos on yks hailee. Tämä menee juuri käsikirjoituksen mukaan eli otettiin yksi ylimääräinen kotipeli ja hoidetaan siitä rutiinilla finaalipaikka.
Kärjistettynä näin. Tuntuuhan tuo hullunkuriselta ja kuulostaa oudolta, mutta noin se vain on. Oli rehellisesti sanottuna aika 50-50 tuleeko sitä voittoa vai ei. Ja kun mitään pakkoa ei ole Mestiksen mehukannuun tai liigakarsintoihin, niin asian ottaa vain jotenkin niin, että kaikki mitä tulee on extraa/plussaa.

Kaikki paukut on ladattu niiin huomiselle ja nähdään verinen taistelu! Jumankauta sitä mekkalaa mikä huomenna lähtee!
 

KOOKOOBOY

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eipä tuo kummoista peliä KooKoolta tänään vaatinut että Sport kaatui. Asenne teki vaan jo aika paljon. Peruspeli riitti tänään hyvällä asenteella. Mutta paljon parempaan pystyy joukkue nimeltä KooKoo. Ja huomiseksi kun vähän parantaa niin se riittää Vaasassa.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa tuli hyvä kysymys Törmäselle: Onko munamies Vaasasta? Kuinka niin? No niin kivasti menee kyykkyyn laidan vieressä ja jää sinne piipittämään.

Huomiseen.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Eipä tuo kummoista peliä KooKoolta tänään vaatinut että Sport kaatui. Asenne teki vaan jo aika paljon. Peruspeli riitti tänään hyvällä asenteella.
Näinpä. Toivottavasti pelataan tosiaan huomenna ihan vaikka vaan peruspeli sillä hyvällä omalla asenteella ja liikkeellä, niin ei se kummoisia vaadi että KooKoo kaatuu huomenna.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Lentokone tai ei, niin pakko myös huomioida täysin muuttunut asenne. Nyt näytti, että siellä oli perkele taistelua kentällä. Pitäkää henki yllä.
 

KOOKOOBOY

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Näinpä. Toivottavasti pelataan tosiaan huomenna ihan vaikka vaan peruspeli sillä hyvällä omalla asenteella ja liikkeellä, niin ei se kummoisia vaadi että KooKoo kaatuu huomenna.

Se nyt ei aivan noin mene. Mutta parempi voittakoon huomenna.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Maalikooste näkyvissä maikkarin sivuilla. Ei ollut tänään Puurulan päivä - saa nähdä miten se sitten jatkoon vaikuttaa.

Tuleeko näistä tv-peleistäkin omat koosteet KooKoon sivuille? Pääsisi naureskelemaan sille Peltosen kalastukselle, joka meni käsittämättömästi tuomarilta läpi.
 

Rankkari

Jäsen
Loistavaa jääkiekkoviihdettä tarjosi Kouvolan Kookoo! Oli se hyvä, että pelaajilta ei usko loppunut kesken. Kookoolta löytyi se liike, mikä on ollut hukassa. Taklauspeli oli parempaa. Lisäksi mahtavaa taistelua, ja kiekkojeneteen heittäytymisiä.

Harmi, että Veistolan kausi on ohi.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
KooKoo oli tänään parempi ja ansaitsi voittonsa. Toki etenkin tokassa erässä myös Sportilla oli paikkansa, ja siinä 2-1 kavennus olisi voinut muuttaa pelin kulkua. No, huomenna sitten hauska jatkuu.

Odottelin jo, että Ika ottaa aikalisän 4-0 tilanteessa ja määrää pelaajat kumartamaan kotiyleisölle. On näköjään sen korvantaukset sentään vähän matkan varrella kuivuneet...
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Ihana voitto, hengissä ollaan. Hikinen taisteluvoitto Vaasasta huomenna Rämön johdolla, maanantaina tupa täyteen ja täysi ralli päälle, kyllä tämä vielä hoidetaan. Tästä, kun noustaan rinnalle ja ohi, on huuma ja henki joukkueessa ja yleisössä aivan mieletön. Siellä sarvipäät jo vapisee. Jumalauta, kun pääsisi finaaleihin näpäyttämään ylimielisiä ja suuta piekseviä mikkeliläisiä.

Sport on ihan saatanan kova joukkue, Vaasan kattilassa voittaminen vaatii helvetillisen kurinalaisen ja fiksun matsin, ja ennen kaikkea sitä samaa asennetta, mitä nähtiin tänään, että kaikki kiekot ollaan valmiita vaikka syömään.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Maalikooste näkyvissä maikkarin sivuilla. Ei ollut tänään Puurulan päivä - saa nähdä miten se sitten jatkoon vaikuttaa.

Tuleeko näistä tv-peleistäkin omat koosteet KooKoon sivuille? Pääsisi naureskelemaan sille Peltosen kalastukselle, joka meni käsittämättömästi tuomarilta läpi.
Peltosen kalastus oli kyllä suoraan potkupallon oppikirjasta kohdasta "C.Rolandon kuollut lahna". Estämisestä olisi voinut helposti viheltää Peltoselle kakkosen tai jopa filmaamisesta. Ei siitä sen enempää.

Koskelaisen päähän kohdistunut ns. kiekottoman pelaajan taklaus olisi mahdollisesti ollut ulosajon paikka, sillä pelaajan loukkaantuessa kyseisessä tapauksessa sääntökirja ei tunne muita vaihtoehtoja. Voi olla ettei kukaan tuomareista nähnyt kyseistä tilannetta. Se olisi mielenkiintoista nähdä videolta vielä kerran.

Rämö pelasi omalla tasollaan ja siihen huominen peli voi ratketa Vaasassa. Puurula oli esittänyt huipputason veskaripeliä edelliset playoff-ottelut ja nyt oli Rämön vuoro. Maalilta pois vaihtaminen saattaa lisätä hieman Jonin paineita huomenna Sportin maalilla.

Vaasalaisille peukku hienosta kannustuksesta. Pelin päätyttyäkin laulu raikasi pitkään, vaikka sanoista ei meinannut saada selvää, niin komialta se kuulosti tyhjässä hallissa. Myös pelipaitoja yms. fanituotteita näkyi vaasalaisten päällä sangen reilusti. Edellisessä pelissä suunnilleen kaikilla vaasalaisilla oli päällä pelkkää mustaa - ulkoasu näytti silloin kuin norjalaisten kirkonpolttajien vuosikokoukselta ;) - nyt oli vieraskannattajien ryhmä huomattavasti hienomman näköinen.

Kannatus tapahtui myös hienosti, ilmeisesti mitään idioottimaisuuksia ei tapahtunut ja hauskaa oli kai molemmin puolin. Myös vaasalaisten banderollit ennen ottelua olivat sangen komeat. Ei muuta kuin tervetuloa maanantaina uudestaan - tehän ette tietysti sitä toivo. Sarjasta tulisi kyllä sangen legendaarinen, jos ja kun maanantain peliin vielä päästään.

Huomenna paras voittakoon!
 
Hieno ja vauhdikas kiekkoilta Kouvolassa. KooKoo hyötyi tuomarien sallimasta "fyysisemmästä" linjasta. Kerrankin näin KooKoon jolla oli asennetta pelissä.

Ja Järvisen maali oli siinä ja siinä oliko paitsio. Mielstäni toisen KooKoon pelaajan viivan päälle työntämä luistin oli ilmassa ja toinen luistin kokonaan viivan yli kun Pablon lämäri lähti viivan päältä ;) Oma paikkani juuri siniviivan kohdalla ja MTV3:n videokin on katsottu...
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Jumalauta, johan se KooKoo heräsi! Mahtavaa taistelua jätkiltä, todella hienoa fyysistä peliä, taklauksia ja ennenkaikkea tahtoa voittaa peli.

Nyt vaan koitetaan saada oma ääni taas kulkemaan, kun hävisi illan huutamisessa. No eiköhän huomenna Vaasassa taas muutamaksi tunniksi ääni aukea. Oli kyllä hieno tunnelma tänään katsomossa, molemmissa päissä.
 

Jarza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, MyPa
Hieno peli. Pikkuhiljaa lämpenee Kouvolan yleisökin. Toivottavasti sitten maanantaina räjähtää. Pelistä sen verran, että kyllä KooKoo lähes jokaista osa-aluetta hallitsi (katsomossa tosin RA vei sen 4-0 voiton vaasaan). Mahtavaa kannustusta Sportti faneilta alusta asti hamaan loppuun saakka, joutu jäädä ihan kuuntelemaan kun pelikello oli hiipunut ja jäätä aloitettiin ehostamaan. Peltosen heittäytymiselle iso miinus ja höllikin hieman hoiperteli kentällä tänään. Taisi olla ensimmäiset maalit Puurulalle sieltä hieman kauempaa? Mutta tuolla draivilla minkä KooKoo sai, odotan erittäin innolla maanantain matsia. Niin paljon tulee vettä helvetin liekkeihin huomenna Kouvolan joukkueelta. Harmi Veistolan loukkaantuminen. Ja harmi ettei moni pommi joita KKn pelaajat hakivat osuneet, sillä olisi hieman pehmitetty vaasaa lisään. Huomenna jatkuu. Idols voitto vaasaan Mestis voitto kouvolaan.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Kuin käsikirjoituksen mukaan. Viedään peli kotiin, otetaan rahat pois kuleksimasta ja lähetetään KooKoo lomille. Olen aika varma, että huomenna homma on paketissa. Tämä siis omasta käsikirjoituksestani, jota kustantaja ei ole kuitenkaan vielä hyväksynyt.
 

Jarza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, MyPa
No rahaa Sportille aina toivotaan, mutta kyllä niistä finaaleista enemmän heruisi. ;) Lisätään yksi hyvä puoli päivän pelistä, Spora faneille oli luotu aika hyvät puitteet ja turvatoimet eivät tänään pettäneet.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Todellakin, tääniltaisen peliesityksen perusteella ei KooKoo ollut todellakaan satanolla Sportia edellä.
Lopputulos oli mielestäni aivan liian mairitteleva pelitapahtumiin nähden.
Stögöltä hyvä veto laittaa Aaro loppupeliin.
Muutenkin haastattelussa Törmänen sanoi, ettei ihan päästy peliin mukaan ja huomioitavaa oli Antin rento ja rauhallinen ilme ja maininta "Huomenna Kuparisaari räjähtää".

Kummaltakin joukkueelta (enemmän Sportilta) aika härdelliesitys, joista toisella (KK) parempi tsäkä.

Lauantai ratkaisee tietenkin paljon ja vaikea on KK:n tämäniltaisen perusteella Kuparisaaresta voitto noutaa.

Jumankauta, piretähän kääpiö kuris ja nuhtees, jottei pääse liikaa pröystäälemähän !!!
 

cashew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Noh, meni omat ennustukset vähän pieleen tänään. Mutta toisaalta, mikäs sen mukavampaa kuin nauttia tästä näytelmästä vielä sen yhden kotipelin verran.

Peltonen saattoi vähän kalastaa joo, mutta kyllä siellä koiruuksia KooKoonkin leirissä harrastettiin ihan yllin kyllin, että siinä mielessä aika turhaa itkeä tai naureskella suuntaan tai toiseen. Tällaistahan se playoff-kiekko on, ei aina niin siistiä, mutta ah, niin tunteita herättävää.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Todellakin, tääniltaisen peliesityksen perusteella ei KooKoo ollut todellakaan satanolla Sportia edellä.
Lopputulos oli mielestäni aivan liian mairitteleva pelitapahtumiin nähden.
Stögöltä hyvä veto laittaa Aaro loppupeliin.
Osittain samaa mieltä, mutta veskaripelissä KooKoo vei kyllä tänään melkein 100-0 ja se uskoakseni tulee näyttelemään huomenna erittäin suurta roolia.

Paikalla olleilta Sportin kannattajilta toivoisin pientä kommenttia siitä oliko tapahtuma teidän näkökulmastanne muuten hyvin hoidettu tappiosta huolimatta.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Paikalla olleilta Sportin kannattajilta toivoisin pientä kommenttia siitä oliko tapahtuma teidän näkökulmastanne muuten hyvin hoidettu tappiosta huolimatta.
Erittäin onnistuneet turvajärjestelyt. Osa hallista oli eristetty ainoastaan meitä varten, joten meillä oli oman katsomon lisäksi myös myyntipisteet makkaroille ja alkoholille. Myös tupakointipaikka ja WC saatiin ainoastaan meidän käyttöön. Siis täältä lähtee giganttinen peukku sinne suuntaan.

Pelistä sen verran, että Sportilla peruspelaaminen oli vähän hukassa. KooKoolla se oli kunnossa ja kun toisen erän paikoista ei saatu kiekkoa pussiin, pistettiin katseet jo lauantaille. Kyllä mä silti pidän KooKoota suosikkina.

Kysyisin, että kuuluiko meidän laulut myös ottelun jälkeen Pöllölaakson lähetyksen aikana? Pari minuuttia ennen päätössummeria lähti laulu ja se kesti kaikenkaikkiaan jokusen 10 minuuttia putkeen.

PS. Saako meidän veskarit vähän filmata, kun a) teidän pelaajat tulevat aika nätisti päälle ja b) kevät 2004, Gootti.
 
Viimeksi muokattu:

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
PS. Saako meidän veskarit vähän filmata, kun a) teidän pelaajat tulevat aika nätisti päälle ja b) kevät 2004, Gootti.
Kuului hyvin ja moneen otteeseen sitä studiossa pelin jälkeen hehkutettiin että Red Army laulaa edelleen hallissa.

Veskareiden kohdalla puhuisin yksiköstä sillä Baker-Puurula -tilanteessa Baker tuli vihellyksen jälkeen Puurulan päälle ja maila siinä taisi osua jäässä makaavaa Jamppaa kaulaan.

Eikä Peltonenkaan itseasiassa filmannut vaan kyllähän siinä selvä kontakti oli. Pitäisikin kysyä että saako meidän kakkosveskari kalastella KooKoolle jäähyjä kun peli on jo ratkennut. Oli turha temppu Peltoselta eikä se tuolla saanut mitään muuta aikaiseksi kuin suuren yleisön halveksunnan.

Ikalta jäätävät kommentit tuomarille heti tilanteen jälkeen kuulemma KooKoon vaihtoaition edessä. Oli mennyt kysymään päätuomarilta heti tilanteen jälkeen pokerinaamalla että "Pystyykö Peltonen vielä pelaamaan?". Tilannekomiikka hallussa.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hieno matsi, mutta ei merkitse yhtä voittoa enempää. Sport edelleen todennäköisempi jatkaja ja suunnilleen kaksi kertaa kolmesta se menee tästä parista jatkoon. Tänään voitto kolikkopelissä, niin todennäköisyydet kääntyy toisinpäin.

KooKoolta hurja muodonmuutos ja nyt Sportin pakkeihin ajattiin kunnolla kiinni. Liike ja kiekollinen peli olivat selvästi aiempaa paremmalla tasolla. Sportilta ei huono peli myöskään, mutta takaa-ajajana on hankalaa ja KooKoo oli epätoivoisempi. Ei tuo mikään läpihuutopeli ollut, kuten 4-0 saattaa joskus olla, mutta Rämö otti tärkeän niskalenkin Puurulasta. Jokohan alkoi Joni pehmetä. Oli oikeastaan ensimmäinen kerta kun edes testattiin kunnolla ja kiekot pomppi kuin flipperissä koko illan.

Sportin kannattajilta tyylikäs esiintyminen. Aika hiljaista siellä oli välillä, mutta omasta mielestäni se on ihan ok eikä jatkuvaa laulua edes tarvita. Lopussa ikävä episodi, joka jätti huonon maun hienosta pelistä. Ei ne sentterit ja huudot niinkään haittaa, mutta säälitti se poika, joka jäi itkemään hallista poistettua isäänsä(?). Uskomattoman idioottimaista olla pienen lapsen kanssa kännissä pelissä ja vielä uhota itsensä pihalle.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Taisi olla ensimmäiset maalit Puurulalle sieltä hieman kauempaa?
Joo ainakaan play-offseissa ei ollut mennyt vielä yhtä ainutta maalia ns. ykkössektorin ulkopuolelta. Itseasiassa Järvisen maali on tuossa sarakkeessa edelleen ainut. Muuthan tulivat naaman edestä, kun mm. se neljäs maali ohjattiin.

Kysyisin, että kuuluiko meidän laulut myös ottelun jälkeen Pöllölaakson lähetyksen aikana? Pari minuuttia ennen päätössummeria lähti laulu ja se kesti kaikenkaikkiaan jokusen 10 minuuttia putkeen.
Kyllähän se hyvin kuului. Taisitte hoilata siinä aika pitkään tätä "hockey-sport, eteenpäin, emme koskaan luovuta, seistään teidän rinnalla, ollaan aina mukana, teidän rinnalla jne."
Sitten olin kuulevinani siinä parisen minuuttia ennen loppua, että sielä hoilattiin Kouvolalaisille jo "teeervetuloa helvettiin, teeervetuloa helvettiin", huomista varten :)
 

Necco

Jäsen
Eihän se eilinen nyt ihan putkeen mennyt, mutta ottelusta ei silti jäänyt täysi paskan maku suuhun. Jätkät selvästi yrittivät, mutta kuten niin usein ennenkin, maalinteko tökkii ja pahasti. Toki Rämö pelasi loistopelin. No tänään uusiksi ja en millään usko että selkäranka olisi poikennut vielä eilen.

Meidän faniporukalle pakko antaa tunnustusta jälleen kerran. Lopun 12min chantti oli erittäin komeaa, ja Kovolalaiset katselivat ihmeissään, kun tappiotilanteessakin laulu raikaa. Vastapäädyn surkeat provoyritykset hukkuivat meidän äänen alle. Tätä lisää!

Ainiin. Juha Mieto kävi tsemppaamassa meidän päädyssä. Kyllä se ihan juuri niin pohjalaisittain puhuu kun mediassakin!
 
Viimeksi muokattu:

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei ne sentterit ja huudot niinkään haittaa, mutta säälitti se poika, joka jäi itkemään hallista poistettua isäänsä(?). Uskomattoman idioottimaista olla pienen lapsen kanssa kännissä pelissä ja vielä uhota itsensä pihalle.

Tämä hallista poistettu iskä oli katsomonosamme vieressä ollut Kouvolalainen. Samaa mieltä, ei näin lasten kanssa. Kiitos jällee kannattajillemme. Tänään helvetti on irti. Kyllä keräsi Vaasalainen kannattajakulttuuri kovasti kiitosta myös maikkarilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös