Pe 3.11.2017 Liigan otteluseurantaketju

  • 33 308
  • 479

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pelicansille jäähy, joka oli aika kevyt, mutta selvästi kyseessä se, että muutama perättäistä "melkeinjäähyä" tuotti tuomareille paineen viheltää,
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Henkilökohtaisuuksiin meneminenhän on varsin fiksua, pisteet siitä sinulle arvon styroksi.

P.S et kommentoinut mitenkään Riskan aiempia poikkareita Juolevia kohtaan, ne oli vissiin ihan OK?

Näistä viesteistähän sen jo osaltaan huomaa, että Riskoilla on tilaa joukkueessa. Hoitavat oman roolinsa hyvin kun keskustelupalstoilla höpistään.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mä en ymmärrä miksi yyveellä pelaa Vainio, Piskula ja Pulli. Kai nyt voisi edes koittaa Viljasta ja Espelandia. Ei ne nyt paskemmin vetäisi kuin nämä.
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aivan luokatonta tuomarointia Raumalla. Koukkimiset ja kiinnipitämiset menee läpi molemmin puolin, ja peli hirveää painia.

Korkeat sentään vihelketään, paitsi jos rikkojan joukkue on jäähyllä. Ei meinaan voinut parin metrin päästä suoraan kohti tilannetta katsonut tuomari voinut olla huomaamatta avauserässä O`Connorin naamaan noussutta mailaa.

Samaa mieltä. Karmeaa painia ja sidontaa. Jää on niin paska ettei kiekko liiku.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Jaaha Helenius tarjoilee maalin. Eiköhän se ole aika laittaa keskittyminen jo huomiseen Lappeenrannan peliin. Tulee pirun nopeasti se.
Mitä tarjoileeko Helenius maalin? Ei yllätä oli suoraan sanottuna Paska KalPassa, toivottavasti ipa sopimus on todella halpa sillä pelaamisen taso ei ole kovin korkea tällä hetkellä.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jaaha Helenius tarjoilee maalin. Eiköhän se ole aika laittaa keskittyminen jo huomiseen Lappeenrannan peliin. Tulee pirun nopeasti se.

Ilves on kyllä onnistunut hukkaamaan hienosti edellisen ottelun vireensä. Henkilökohtaisia virheitä on tullut toki iso kasa ja viimeisin maali oli suoranainen aivopieru Heleniuksen ja pakkien välisen kommunikaation osalta.
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vähän tuntuu että Tappara menee hyökkäysalueelle vain kuluttamaan aikaa pois kellosta. Tulee vähän mieleen futiksen kulmalippuhinkkaus tuosta pyörimisestä.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Henkilökohtaisuuksiin meneminenhän on varsin fiksua, pisteet siitä sinulle arvon styroksi
En tiedä miten tuon voit saada henkilökohtaisuudeksi että olet puusilmä tuon tilanteen suhteen. Pikkarainen vetää Tuulolaa selkään summerin jälkeen päin laitaa ja Riska tulee puolustamaan. Sinä väität että Riska ei "jotain" ja minä väitän että sinä olet puusilmä jos ei Riskan pitäisi mennä vähän vääntämään korvasta. No, aivan sama.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös