Pe 3.11.2017 Liigan otteluseurantaketju

  • 33 359
  • 479

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
TEX!
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Tavi ei yritä läpäristä enää vaan jättää taakse texierille. Tuota syöttöö ei aavistanu kukaan hallissa
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Vittu mitä paskaa. Tätä se omalla alueella munat taskussa kävely teettää.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Iso on ero Lahden pelissä erikoistilannepelaamisessa. Ilveksellä kesti 1min 40 sekuntia saada kuvio kuntoon, Pelsut teki kahdella peräkkäisellä yyveellä maalin.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joku sanoi että Veltsu huutanut erätauolla ja on nähty ihan erilainen Jyppi toisessa erässä. Kyllähän nuo pelaa ihan kivasti, mutta se ihan kiva ei vaan riitä. Virtasen pelikirjastokiekkoa taas parhaimmillaan, 0kpl taklauksia ja omassa päässä jäätävää sekoilua. Hyökkäyspäässä kyllä pörrätään kivasti, mutta ne todelliset maalipaikat on tänäänkin hyvin vähissä.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyökkäyspäähän JYPin pelaaminen on parempaa tässä kakkoserässä, mutta kun matsi lähtee niin kuin se tänään lähti, niin paukut ei ainakaan puolustuspelaamiseen tunnu riittävän edelleenkään.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Ei vaan voi pelata tuolla tavalla varsinkaan omassa päässä ihan sama kuka vastassa. Ihan saa itseään syyttää noista maaleista.
 

chubster

Jäsen
Joku sanoi että Veltsu huutanut erätauolla ja on nähty ihan erilainen Jyppi toisessa erässä. Kyllähän nuo pelaa ihan kivasti, mutta se ihan kiva ei vaan riitä. Virtasen pelikirjastokiekkoa taas parhaimmillaan, 0kpl taklauksia ja omassa päässä jäätävää sekoilua.

Sekoilua kyllä ja sen lisäksi järkyttävää munattomuutta ja surffailua. Kyllä se kalpakin maaleja tekee kun tarpeeksi antaa tilaa ja paikkoja. On myös aikamoinen ero keskalueen pelissä. Kalpalla dufvamainen bussi keskialueella ja samalla JYP tekee kunniakujan vastustajille.
 

chubster

Jäsen
Kaksi erää Jyväskylässä takana 2-2 tilanne. JYP saa aika parantaa aika perkeleesti jos pisteille meinaa. Ei vaan voi pelata noin löysästi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös