Pe 29.9 SaPKo - TuTo

  • 1 128
  • 8
Suosikkijoukkue
TuTo
TuTon viikonlopun vieraskiertue käynnistyy Savonlinnassa. Kausi on käynnistynyt odotettua heikommin, mutta Kookoo kaatui kuitenkin vakuuttavasti tiistain kotiottelussa. Kietueen ensimmäisessä ottelussa voi hyvällä syyllä toivoa Tuton olevan askeleen kotijoukkuetta edellä. TuTon materiaalin pitäisi olla vahvempi, ja Lehkonen varmasti piiskaa joukkuettaan rajusti.

Olen itse asettanut viikonlopun minimitavoitteeksi 3 pistettä, ja tämä vaatii ehdottamasti onnistumista Savonlinnassa.

Lopputulosveikkaus? Vaikeaa on, mutta sanotaan 2-5.
 

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mielenkiintoinen kohtaaminen Savonlinnassa huomeniltana. TuTo on ollut pettymys alkukaudesta, mutta edellinen peli oli jo enne paremmasta. Toisaalta SaPKo on ollut yllättävänkin pirteä ja voi kotihallissaan yltää hyvään peliin, jolloin vieraalla sarjasijoituksesta riippumatta voi tulla tukala olo.

SaPKolla peli perustuu vahvasti maalivahdin onnistumiseen ja kotijoukkueen kannalta on tärkeää, että puolustupäässä ja maalivahtiosastolla tulee onnistunut ilta. TuTo puolestaan hakee edelleen omaa pelirytmiään ja ainakin KooKoota vastaan tosiaan homma alkoi vihdoin luistaa.

Kyllä TuTo kapinaan ennakkoon ajateltuna suosikkina lähtee, mutta epäonnistumiseen tai asennevammaan ei ole varaa. Kotijoukkueelle puolestaan TuTon tasoiselta vastustajalta napatut pisteet ovat kaikki plussaa, joten mistään pakkovoitosta ei SaPKon kannalta ole kysymys. Näin ollen onnistumisen pakkoa ei pitäisi olla, vaan kotijoukkue voi lähteä rennoin mielin kohtaamaan turkulaisia.

Veikkaan kaikesta huolimatta jatkoa turkulaisten pisteputkelle ja kolmen-neljän maalin voittoa vieraille.
 
Viimeksi muokattu:

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Jännä peli taas tiedossa sillä Savonlinnastahan ei irtoa säälipisteitä kellekään.

TuTo saa tehdä ylitöitä päästessään nappaamaan kaksi pistettä, jos kotijoukkue on vireessä ei pisteitä tule TuTolle vaikka hampaat irvessä yrittäisi. SaPKo pääsee parhaillaan joten siltäosin hyvä juttu.

TuTo on taitava joukkue ja ehdottomasti Mestiksen kärkijoukkueita. Jos SaPKo tämän vaikka jatkoajalle vie se olisi tosi hyvin pelattu. Mutta kun tiedämme että huonoja päiviä sattuu kaikille niin pyöreäksi tämä tosiaankin menee.

Koska SaPKo näyttää niitä tasureita napsivan niin pistetään tähänkin se 4-4 sitten ja SaPKo vie jatkiksella!
 

Jone29

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, sympatiat KalPalle
Saas nähdä toisiko kauden tähän asti ylivoimaisesti nimekkäin vastustaja myös vähän enemmän katsojia halliin...

Tulispa ainakin sellaset 850...
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Näytön paikka

Mielenkiintoinen peli taas tiedossa. TuTolla maalissa jatkaa vähän yllättäen Kim Törnström. Tosin edellisen ottelun Kimi pelasi yllättävän vakuuttavasti ja ehkä näin ansaitsee uuden mahdollisuuden. TuTon suhdanne tuntuu muutenkin olevan nouseva ja ehkä se ketsuppipullon korkki voi aueta. Silti ei sovi aliarvioida SaPKoa, jonka ykköskenttä on ollut vaarallinen. SaPKon aseet ovatkin omassa maalivahti ja vastahyökkäys pellissä. Jos vielä Kimi ei onnistu jatkamaan hyviä otteitaan niin kaikki on mahdollista. TuTolla taas ei ole mitään hätää mikäli ykköskenttä pystytään SaPKosta eliminoimaan.

TuTo on mielestäni kuitenkin niin selkeä ennakkosuosikki, että voiton SaPKosta pitäisi olla lähes selvyys tällä hetkellä. Maalinteossa on tosin ollut parantamisen varaa ja ylivoima on ollut vähän tehotonta. Nyt olisi kuitenkin paikka osoittaa, että nämä huolet ovat historiaa. Veikataan optimistisesti, TuTo voittaa 1-8.
 

Jone29

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, sympatiat KalPalle
SaPKolta jälleen takuuvarman hyvä kotipeli, josta se lopullinen silaus jäi puuttumaan. Pisteeseen täytyy kuitenkin ainakin jossain mielessä olla tyytyväinen, vaikka se pettymykseltä tuntuukin.

Kyllä tästä on taas hyvä jatkaa.
 

Nätki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, SaPKo
Talvisalossa taisteltiin tänään mielenkiintoinen kiekkojännäri.

Mielestäni loppulukemat 2-2 kuvaavat pelin kulkua melko oikeudenmukaisesti. SaPKolta kelpo esitys, jossa myös avaimet voittoon olivat olemassa. SaPKo jäähyili taas reilusti liikaa ja keräsi yli puolet enemmän jäähyminuutteja kuin TuTo. Kotijoukkueen jäähyjen ansiosta TuTo pääsi kaksi kertaa pelaamaan pitkän tovin 5-3 ylivoimaa onnistuen myös viimeisimmällä yrittämällä lyömään pelin tasoihin.

Kotijoukkueesta erottuivat edukseen voimakasta taklauspeliä esittänyt Niemi, erittäin hyvän pelin pelannut Tarkki, sekä voimakasta taistelutahtoa osoittaneet Nissinen, Mäenpää ja Suomalainen. Myös Huillan taidokkaat kiemurat ja puolustajien haastaminen painuivat mieleen.

TuTosta mieleen jäi Forssel, joka vaikutta flegmaattiselta, mutta on äärimmäisen vaarallinen aina kiekon saadessaan.

Mielenkiinnolla odottelen Lehkosen kommenttejä sekä joukkueensa esityksestä että illan vastustajasta, joka pystyi riistämään pisteen itseään ennakkoon vahvemmalta joukkueelta. Hyvä SaPKo!
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ei tullut mitään maali iloittelua ja tehoja kaivataan vielä lisää TuTon pelaajilta. Ketjut eivät vielä ole löytäneet parasta muotoaan ja kokeilut jatkuvat. Toivottavasti Jokipoikia vastaan löytyy lisää tehoja, muuten vieraskiertueen saldo jää aika laihaksi. SaPKon taas odotan jatkavan hyviä otteitaan ja pystyvän haastamaan kaikki Mestis joukkueet tasapäisesti.

SaPKo ansaitsi pisteensä. Tarkki torjui 39 ja Törnström 29 kertaa. Vielä kun huomioidaan, että SaPKo sai enemmän jäähyjä, voidaan torjuntojen sanoa menneen aika tasan. SaPKon ei siis mitenkään voi sanoa jääneen jalkoihin. TuTolla tehot menivät lähinnä taas Laakso-Salo akselille.
 

Skaba

Jäsen
Ika peluuttaa yv ja av tilanteissa ykkös- ja kakkoskenttiä. Ja koska näitä on paljon niin kolmos- ja neloskentälle ei tule paljon peliaikaa. Ei tarvi funtsia miksei näiltä muilta kentiltä löydy tehoja kun ovat kohmeessa penkillä suurimman osan peliä. Täysin mahdotonta saada pelirytmistä kiinni Ikan antamilla jämäminuuteilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös