Pe 29.3.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 77 708
  • 1 235

Äimänkäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvät suoritukset ja Kerttu
Vittuako se puukätinen Tshekkineiti sitten Kerhon riveissä tekee? Ainiin mutta kun Kerhon peli on ollut yhtä vitun futisfilmiä koko pudotuspelit niin sopiihan se sinne kuin nenä päähän ja nyrkki silmään.

Moi. Se on slovakialainen.

Mielestäni on kuitenkin väärin puhua pääosumasta, jos taklaus ei osu päähän ollenkaan. Heikkisen taklaus ei osunut ja näin ollen kyseessä on tyylipuhdas oikeusmurha. Ei edes kakkosen arvoinen tilanne.

Niin no, blindside joka tapauksessa. Kuvakulmista paha sanoo todellinen osumakohta, mutta ymmärrän että tuomari antoi ulosajon kerran tilanteen nähtyään. Ladan tilanteen katoin uudestaan ja Ladalle ansaittu ulosajo, mutta Pajuniemelle olisi voinut laittaa Liigan tapaan sen 2 min filmaamisesta. Toi liikemalli on ihan luonnoton osumaan nähden.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Laatikaisen niitti oli aivan JÄRKYTTÄVÄ! Katsokaa nyt miten Pajuniemen ruho LENTÄÄ lähes 360 astetta... :-)

Jep. Jos liike-energia olisi ollut kovempi, niin ruho olisi saattanut pyörähtää myös toisessa suunnassa voltin, jolloin ilmalento olisi tapahtunut n.k. kierteellä. Tuossa oli kaikki elementit suuronnettomuuteen.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Alkaa olla kiekossa oksettavat piirteet mikäli silmäni näkivät tulosruuden kuvan oikein tässä Pajuniemen kalastelussa.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kummankaan otteluparin joukkueet eivät ole oikein vakuuttaneet.
 

Ralph

Jäsen
Palve alko pelkäämään ja vaihto kultapotan pois
Tajusi, että jos haluaa pelata välierissä tällä kaudella niin nyt olisi viimeinen mahdollisuus hypätä salaa toisen jengin matkaan. Ja siinä toisessa jengissä on vain musta kypärä hälle tarjolla.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin se puu oli tuossa mielestäni Tepsin pelaaja numero 5.

Tällä "puulla" ei ole kyllä mitään tekemistä sen kanssa, ettei HPK-pelaaja tilanteessa näe Heikkistä. Taklaus ei voi tulla puun takaa, jos puu on taklattavan takana.
 

Liitteet

  • Näyttökuva 2019-3-29 kello 19.28.03.png
    Näyttökuva 2019-3-29 kello 19.28.03.png
    449,7 KB · kertaa luettu: 231
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös