Pe 29.11.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 30 300
  • 571

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Koohottaja Koblizek siellä vaan pörrää, eikö parempia pelaajia tosiaan löydy?
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Turku Laine 2 min. Melkosen hässähän aiheuttu Pitkäsen muniminen. Eero onneks hoiti 2v1 tilanteen ja vastahyökkäyksestä jäähy kaverille,
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Olen näissä silmänaloissa, näin muodoin, nähnyt koko syksyn hiljaisia signaaleja siitä että JYP-kupla on puhkeamassa. Semminkin kun voinen olla liene oikeassa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
+ kaikilla joukkuella joku "Peliesitykset" - ketju mihin niitä voi kirjoitella
Juu, mutta näissähän lähinnä pengotaan omaa seuraa. Noi otteluketjut pitäisi olla niitä otteluita varten, mutta ne on tapettu tuolla kirjoituskiellolla. Siellä olisi hyvää vääntää vähän syvällisemmin pelistä esim. just erätauoilla ja pelien jälkeen. Täällä seurataan.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Keränen Viisi-Yksi lukemat ovat taululla!
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ruotsalaisen tilanne oli malliesimerkki siitä, miksi mielestäni poikkarit pitäisi kitkeä jääkiekosta. Sääntökirjahan ne on kieltänyt aina, mutta jostain syystä ne silti sallitaan. Poikkarit ei tuo mitään lisäarvoa lätkään, samat tuuppimiset voisi tehdä käsin paljon matalammalla loukkaantumisriskillä.
 

PasiAnssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Wycombe Wanderers
Tirkkonen ottaisi nyt edes sen aikalisän tai vaihtaisi Ruusun helvettiin niin usko tämänkin pelin kääntämiseen jopa hiukan säilyisi
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joo, hieman siinä annettiin mailahäirintää poikkarilla kylkiluihin. Noh, näitä sattuu.. Onneks Dostal on liekeissä.. Ilves ei niinkään.

Sinänsä tää voi koitua Ilveksen onneksi. Ehkä tämä vauhdittaa sentterihankintaa. Sillä yksi tarvitaan riippumatta siitä onko Are pidempään poissa.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Onko ifk:n Nordgren perinyt Ramstedtin kypärän?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös