Pe 28.2.2014 TUTO Hockey - K-Vantaa

  • 3 811
  • 24

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Huomenna pelataan TuTon toiseksi viimeinen kotipeli runkosarjassa, vastaan asettuu Kiekko-Vantaa. Lainaan tähän viestiin Toveri-82:n aloitusviestin osaa edellisestä TuTon ottelusta Mikkelin Jukureita vastaan:

Nyt haetaan jo asetelmia pudotuspeleihin ja tässä on yksi mahdollinen puolivälieräpari.

Tähän otteluun pätevät nimittäin täysin samat sanat, Kiekko-Vantaa on hyvinkin mahdollinen TuTon puolivälierävastus jos TuTo sattuisi runkosarjan voittamaan ja K-Vantaa pysyisi nykyisellä sijallaan eli kahdeksantena.

Kiekko-Vantaata toivoisin puolivälierävastustajaksi ennemmin kuin Jukureita. Toki TuTo on Jukureita vastaan tällä kaudella pärjännyt hyvin, paremmin kuin K-Vantaata vastaan, mutta Vantaa on huomattavasti lähempänä kuin Mikkeli mikä on tärkeä asia pitkissä pudotuspelisarjoissa. Lisäksi olisi mielenkiintoista nähdä Sport-Jukurit -ottelupari samalla kun TuTo pelaisi Vantaata vastaan.

No, kävi miten kävi, lopullinen sarjataulukko ratkeaa vasta myöhemmin. TuTolle olisi kuitenkin ensiarvoisen tärkeää nyt ottaa suora kolmen pisteen voitto, jotta Sport ei pääse kaventamaan piste-eroaan TuToon.

K-Vantaalla on ollut hieman alavireisempi jakso, mutta toisaalta TuTo on ennenkin kunnostautunut sössimällä ottelut heikompia vastustajia vastaan. Selvän ennakkosuosikin asema ei Kupittaan peleissä ole kovin hyvää juuri koskaan luvannut, ja juuri tammikuussahan TuTo kävi häviämässä Vantaalla.

TuTo pääsee otteluun todennäköisesti lähes parhaalla kokoonpanollaan, vain pitkäaikaispotilaat Jortikka ja Manelius puuttuvat, tai ainakaan muuta infoa ei Maneliuksen tilanteesta ole tullut. Kokoonpanoon on alempiin ketjuihin hieman tunkuakin, mikä on hyvä tilanne. Saa nähdä, mahtuuko vain kotimatseja pelaava Marco Tuokko edes kokoonpanoon vai hankittiinko Jani-Petteri Helenius sitä varten joukkueeseen, että hänestä olisi Tuokoksi Tuokon paikalle?

Paikan päälle tuleville infoksi, että TuTo siirtyi kiistanalaisesti ja kyseenalaisestikin numeroituihin paikkalippuihin kesken loppukauden ja perjantain ottelussa kausikorttilaistenkin pitää hakea paikkalippujaan lipputiskeiltä. Odotettavissa on luultavasti helvetinmoisia jonoja ja kiroiluja, kun äkillinen muutos yllättää valtaosan yleisöstä ja todennäköisesti paikkojen arpomisessa parin lipunmyyjätytön voimin kestää pitkät tovit. Ei ollut hyvä päätös kesken runkosarjan, mutta näköjään samoja virheitä pitää tehdä monta kertaa uudestaan.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
TuTon otteluennakossa mainittiin puolustaja Mikko Jortikan toipumisen edistymisestä:

Runkosarjan lopulla mukaan saadaan myös pitkään loukkaantumisen takia sivussa ollut Mikko Jortikka. Miehen pelaaminen perjantain ottelussa on vielä epävarmaa, mutta viimeistään ensi viikolla mies nähdään taas tositoimissa. Nopea toipuminen on yllättänyt kaikki.

"Aluksi elettiin siinä tiedossa, että takareisi olisi kunnossa joskus kesällä. Takareisilihas repesi kokonaan irti luusta, mutta nyt se on jo täysin normaali", Jortikka kertoi poissaolostaan.

"Kyllähän se pelkkä salilla käyminen ja kuntouttaminen on ollut aika raskasta. Toisaalta viime aikoina joukkue on puolustanut niin pirun hyvin, että se varmasti helpottaa myös minun paluutani tositoimiin", ”Löke” lisäsi.

Eli Jortikka on kokoonpanossa joko huomenna tai sitten ensi viikolla. Kova on ollut loukkaantuminen, takareisilihas revennyt irti luusta.

Huomenna on siis mahdollista nähdä sekä Jortikka tositoimissa jäällä että erinäisissä saunakabineteissa monta jortikkaa pystyssä auditointiprosessin jäljiltä.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Loppu lähenee. Runkosarjan huipennus on käsillä. TuTolle Vantaa on ollut tällä kaudella jotenkin vaikean oloinen. Viime kohtaamisen TuTo hävisi ja vaikka kotijoukkue johtaa kohtaamisissa voitoin 3-1, erot ovat olleet pieniä. TuTolla on tosin tällä hetkellä hurja meno päällä ja Vantaa on saanut "vain" 4 pistettä 5 viime pelistä, mikä on vähän.

Ennakkoasetelmien valossa TuTon pitäisi voittaa selvästi, mutta erot ovat silti usein yllättävänkin pieniä. Pusan loukkaantuminen on todella harmi, hänestä olisi varmsti ollut apua monessa käänteessä. Jortikan paluu ehkä jo tähän peliin tuo varmasti oman lisänsä pakistoon ja ehkäpä Heinimäki pääsee taas hyökkäämään. Perjantaina pitäisi myös auditointien tulokset tulla ja saapa nähdä mitä mieltä hallilla ollaan päätöksistä? Mihinköhän aikaan muuten on päätösten julkisus, olisiko kesken pelin? Jännä olisi nähdä yleisön ja pelaajien reaktiot pelissä päätökseen jos se kuulutetaan. Päätöksistä riippumatta taistelu jatkuu ja itse ainakin aion katsoa tämän kauden TuTo kotipelit loppuun asti, koska menestys mahdollisuudet ovat parhaat vuosiin tällä joukkueella.

Veikataan vahvaa peliä kotijoukkueelta ja 2000 katsojan rajan ylittymistä. TuTo vie pelin kolmannen kerran peräkkäin samoin luvuin 4-1. Tuokko painaa voimalla maalille ja saa palkinnon.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Kabineteissä käydään tiukkaa taistelua, mutta pelataanhan tänään vähän kiekkoakin.
TUTO tänään, TUTO idag:

Hyökkääjät:

Honka - Vainiola - A. Virtanen
Hakulinen - Pulliainen - Keinänen
Tuokko - Kokkonen - Rutanen
Rautajoki - Helenius - Palonen

Puolustajat:

Franssila - Heinimäki
Vidgren - Kärmeniemi
Lehtonen - Ruikka

Maalivahdit:

Meriläinen (AM)
T. Virtanen

Peiniä muutoksia taas, tai sanotaanko että paluu normaaliin kokoonpanoon. Tuokko hyppää kolmoseen nyt kun Pusa on loppukauden poissa ja Palonen ottaa tutun paikan nelosessa. Jortikka ei ole vielä tänään mukana.
Meriläinen tänään torjuntavuorossa.
En odota muuta kuin kotivoittoa. 4-1 ja Hakulinen tekee taas ainakin yhden. Lättyä pussiin!
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Vantaalaisia ei ottelu tunnu kauheasti kiehtovan, joten laitanpa Korea-Vantaan kokoonpanon heidän puolestaan. K-Vantaa on ilmoittanut seuraavan kokoonpanon:

17 IOSSAFOV Artem "C" - 81 REKONEN Aleksi "A" - 27 SHIN Sanghoon
11 SALMELA Saku - 24 HÄMÄLÄINEN Markus

14 LEGLITI Eddie - 26 VALVISTO Samuli - 18 MOISIO Kalle
52 RANTAKARI Otso - 4 HAVERINEN Joni

21 ELO Jere - 22 ÅSTEN Micke-Max "A" - 28 AHN Jinhui
25 KIM Wonjun - 8 ÖHBERG Kaj

44 MIELONEN Teemu - 15 SUORANIEMI Olli -
57 MÄNTYLÄ Iiro -

Veskarit:
3 PELTONEN Aaro (AM)
32 PARTANEN Joona
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tämä ottelu siis voietaan eikä meinata. Totta on että K-Vantaa on ollut tiukka vastus tulosten mukaan. Nyt kuitenkin TUTO :n peli on ollut niin hyvin kuosissa, että voittojen tiellä jatketaan. Toivotaan että päivän muut uutiset eivät ainakaan pelaajien mieltä sotke.

Itse tien päällä taas, joten en pääse paikalle enkä Elisan kauttakaan ottelua seuraamaan.

Kannustakaa TUTO voittoon!

Ja Kimmolle nollapeli tietysti.
 

ahal

Jäsen
Vantaalaisten rosteri elää yhä päivästä toiseen, syystä tai toisesta. Saattaa olla sairastapauksiakin. Joten iskukyky on sitten sen mukainen. Joukkueen lähitavoite on säilyttää 8-paikkansa ja pitää JYPA takana. TuTo-matsi on vähän pakkopullaa ennen SaPKo- ja LeKi-koitoksia ensi viikolla. Niissä on voitonmahdollisuudet paremmat ja kolmekin pojoa riittänee jo pleijaripaikan säilyttämiseen.

Ihan oma lukunsa ovat pudotuspelit. Niissä illan joukkueet saattavat kohdata uudelleen ja useasti.

Itse toivon, että TuTo ja Ika näpäyttäisivät sarjaherroja avokämmenellä voittamalla Mestiksen mestaruuden tänä vuonna. Kabinettipäätös saattaa tuoda sopivasti lisäenergiaa otteisiin.
 

Oadie

Jäsen
No niin jääkiekkoakin pelataan tänään kaikesta urheilun tappamisesta huolimatta. K-Vantaa saapuu Kupittaalle värikkäällä joukkueellaan. Tästä pelistä pitäisi 3p raapia jos mielitään runkkari voittaa. Niin jos silläkään nyt enää väliä on. Tuo tuomiopäivän ketju Rautajoki-Helenius-Palonen on koossa taas ja sehän tarkoittaa laitojen rytinää. Meriläinen maalissa ja hyvä niin että saa tuntumaa ennen play offeja. Yleisöä odottelin päälle 2000:n, mutta farssin myötä tuosta saatetaan jäädä pahemman kerran.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Oadie kirjoitti:
No niin jääkiekkoakin pelataan tänään kaikesta urheilun tappamisesta huolimatta. K-Vantaa saapuu Kupittaalle värikkäällä joukkueellaan. Tästä pelistä pitäisi 3p raapia jos mielitään runkkari voittaa. Niin jos silläkään nyt enää väliä on. Tuo tuomiopäivän ketju Rautajoki-Helenius-Palonen on koossa taas ja sehän tarkoittaa laitojen rytinää. Meriläinen maalissa ja hyvä niin että saa tuntumaa ennen play offeja. Yleisöä odottelin päälle 2000:n, mutta farssin myötä tuosta saatetaan jäädä pahemman kerran.

On tässä vielä se kiero panos. TuTo voi osoittaa voittamalla mestaruuden kabinettipelien kierouden ja vääryyden. Suomalaisilla on kohtuullisen vahva oikeustaju ja jos joku kokee vääryyttä, ihmiset kokevat myötätuntoa. Hyvinkin mahdollista, että tämä kaikki sataisi TuTon laariin vielä, jos päätyyn asti mennään. Sen verran uskoa tähän kabinetti pelleilyyn löytyy, että voitolla oikeasti ansaittaisiin paikka Liigaan välivuoden jälkeen. Kahden peräkkäisen mestaruuden jälkeen ei monikaan varmasti olisi TuTon nousua vastaan.

Vielä riittää kuitenkin runkosarjassa myös jännitettävää. Tuokkoa kokeillaan näköjään Kokkosen ja Rutasen kentässä. Tämä voisi toimia ja roolitukset vaikuttaisi olevan kohdillaan. Mielenkiintoista myös nähdä missä Meriläinen menee maalinsuulla? Olisiko tosiaan nollapelin paikka?
 

Joppe K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kiekko-Vantaa
K-Vantaan pitäisi tosiaan hankkia pisteitä lisää tuon kahdeksannen sijan varmistamiseksi ja miksei vaikka sen verran, että ohitettaisiin vielä Jukurit sarjataulukossa. Kokoonpanomuutoksia on vierasjoukkueen tiimoilta havaittavissa ainakin sen verran, että nuo kaksi kiintiökorealaista on jätetty kokoonpanon ulkopuolella ja rosterissa ovat ainoastaan nuo jotka oikeasti ansaitsevat jopa paikkansa sinne.

Tuosta huolimatta kokoonpano näyttää edelleen hieman ohuelta vaikka ollaan kauden tärkeimmissä peleissä. Toivotaan Aarolle nappipeliä ja pinnat tänne Vantaalle.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Kolme pinnaa tuli, mutta kova hinta maksettiin... Toivottavasti Antti Virtanen saadaan pudotuspeleihin kuntoon.
Ja jos K-Vantaa pudotuspeleissä kohdataan, niin Kalle Moisiota saa sitten ajaa jokaisessa mahdollisessa tilanteessa ja kovaa.
 

Oadie

Jäsen
Kolme pinnaa tuli, mutta kova hinta maksettiin... Toivottavasti Antti Virtanen saadaan pudotuspeleihin kuntoon.
Ja jos K-Vantaa pudotuspeleissä kohdataan, niin Kalle Moisiota saa sitten ajaa jokaisessa mahdollisessa tilanteessa ja kovaa.

Röökihän pelasi vielä toisessa erässä muutaman vaihdon ainakin. Kolmannessa ei miestä enää sitten näkynyt. Enpä ole ennen muuten Vainiolaa noin kuumana nähnyt mitä tuon tilanteen jälkeen. Rutiinivoitto noin muuten ja hienoa että Uma onnistui kolmasti. K-Vantaan korealaiset ovat muuten pirun vikkeliä luistelijoita. Tekaisipa yksi todella komean maalinkin.

Lippusekoilu ennen ottelua oli muuten aikamoinen. Olisiko kannattanut kokeilla tuota uudistusta vasta pleijareissa. Sen verran kiukkuista väkeä oli ja osa taisi lähteä kotiinkin kesken jonottamisen.
 

Oranssipipo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO HOCKEY
Lippusekoilu ennen ottelua oli muuten aikamoinen. Olisiko kannattanut kokeilla tuota uudistusta vasta pleijareissa. Sen verran kiukkuista väkeä oli ja osa taisi lähteä kotiinkin kesken jonottamisen.

Ei missään nimessä playoffiessa. Ois pitäny hoitaa jo vuoden vaihteessa. Vielä on yksi kenraaliharjoitus ennen ns tositoimia. Nyt vaan kaikki laittaa rohkeasti palautetta seuralle sähköpostilla ni saadaan hommat rullaamaan playoffeissa.

Virrun tilanteesta ei vielä tietoa, mutta twitterin mukaan infotaan kunhan jotain selviää.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Ika puhui pressissä Virtasen loukkaantumisesta ja pitkästä poissaolosta...
Taisi viel tosiaan toisen erän jälkipuoliskolla käydä Vemmu jäällä. Tai jälkipuoliskoahan tuo tapahtumakin jo oli.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Kolme pinnaa tuli, mutta kova hinta maksettiin... Toivottavasti Antti Virtanen saadaan pudotuspeleihin kuntoon.
Ja jos K-Vantaa pudotuspeleissä kohdataan, niin Kalle Moisiota saa sitten ajaa jokaisessa mahdollisessa tilanteessa ja kovaa.

Joo voi jumalauta mikä idiootti. Ei oikein ole mukavaa kun hienosti voitetun pelin jälkeen päällimmäisenä tunteena on vain paska fiilis.

Ensinnäkin luonnollisesti harmittaa koko suomalaisen jääkiekon tila, toiseksi harmitti TUTOn täysin amatöörimäisesti toteutettu lippufarssi, jonka vuoksi mm. iso joukko halliin tulossa olevia katsojia luovutti lippujonossa. Ja kolmas aihe, eikä suinkaan vähäisin, oli juuri tämä paskahousu Moision teloitus. Jätkää selvästi kiukutti kun joutui juuri hetkeä aiemmin Rautajoen lanaamaksi. Ja minkä upean kuitin "mies" keksiikään? No ajelee tietenkin TUTO-kippari Virtasen rumasti telakalle. Harvemmin on pistänyt niin paljoa kenenkään törmäilyt vituttamaan kuin tämän Moision tänään.

Lisäksi hiukan vituttaa kun en ollut toisella erätauolla ihan varma oliko juuri Moisio joka käveli tukka märkänä hallin käytävällä. Kovasti koitin jätkän naamaa googlettaa, mutta eihän Marlilla nuo datayhteydet oikein pelaa. Ja nyt kun näin jälkikäteen googletan, niin juurikin samainen jätkä se oli, suihkunraikkaana. No, ehkä hyvä että on datayhteydet Marlilla tukossa, olisi voinut jäädä meikäläiseltäkin päätöserä näkemättä. Niin paljon meikäläistä vitutti, että oikein itsekin pelästyin.

Moisio, älä koskaan enää tule Turkuun. Saatanan kusipää.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TuTo voitti, lohet uivat verkkoihin. Yllättävä peli monessa suhteessa, mitä Sportin liigaan pääseminen ei ollut. Paikkaliput olivat ihan syvältä näin "vakio" kannattajan mielestä, mutta kieltämättä osa ihmisistä liikkui varmasti hallilla enemmän ja erätauoilla lähdettiin näin näppituntumalta ostoksille enemmän. Hallilla oli myös panostettu liikkuvuuteen ja pahimpia pullonkauloja oli hiukan levennetty, mikä itsestäni ainakin oli pieni parannus. Jonot lippuluukuilla olivat sitävastoin pitkiä ja jonottajilta tuli kommetteja mm. "neukku" tyylisestä toiminnasta. Itse pääsin peliin vasta Vantaan tasoitusmaalin aikoihin ja piti hiukan paikkaakin etsiä, vaikka halli oli tuttu. Pitkän jonotuksen jälkeen ei viitsinyt paikkaa enää erityisesti valita ja hidastaa toimintaa entisestään, otin suoraan lipun kuten moni muukin. Yleisöä oli kuitenkin yllättävänkin paljon. 2450 katsojaa näki paljon maaleja, mikä oli mielestäni myös yllättävää.

Pelissä oli alussa paljon tunnetta molemmin puolin ja yritys toi myös tulosta. TuTo johti ensimmäisen erän jälkeen jo 2-1, mikä edellisissä peleissä on ollut usein lopputuloskin. Toisessa erässä TuTo maalasi kolmesti ja Vantaa kahdesti ja tilanne oli kahden erän jälkeen 5-3. Viimeisessä erässä TuTo teki vielä 2 ja Vantaa myös yhden. TuTo voitti siis kaikki erät, mutta maali määrien suuruus oli yllätys. Meriläinen TuTo maalissa olisi ehkä voinut ottaa pari, mutta kieltämättä puolustuksessakin oli enemmän avointen ovien päivä tänään, kuin pitkiin aikoihin.

Pelin harmittavin tilanne oli Antti Virtasen jonkun asteinen loukkaantuminen. Tätä voi pitää TuTolle isona menetyksenä varsinkin jos loukkaantuminen oli pahempi ja 5+20min tästä tilanteesta oli aivan oikea tuomio. Tilanteen jälkeen käytiin vaihtoaitioiden välillä kiivasta sananvaihtoa. Toivottavasti Virrulle ei käynyt pahemmin, kun Pusakin vasta äskettäin menettettiin harmillisesti. Pelin ykköstähti oli "Taikuri" Hakulinen. Hän oli tänään lähes pitelemätön, tehot 3+1 kertovat kaiken, paikkoja olisi ollut jopa enempäänkin. Keinänen iski tänään myös mukavat 2+1 ja Tuukka jakeli syöttöjä tehoin 0+3. TuTo hoiti pinnat kotiin, huomenna nähdään riittääkö Sportilla vielä uskoa? Kaksi peliä enää TuTolla on jäljellä ja 3 pinnaa ainakin on jo eroa, runkosarjan voitto on todella lähellä.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
...erätauoilla lähdettiin näin näppituntumalta ostoksille enemmän.

Ja paskat lähdetty. Itse asiassa niin yllättävää kuin se ehkä onkin, niin maksavia asiakkaita oli kioskeilla vähemmän kuin yleensä. Normaalisti käyn about jokaisen pelin molemmilla erätauoilla Hippoksentien päädyssä olevalla makkarakiskalla, eikä jonottamiselta ole välttynyt koskaan. Mitä enemmän porukkaa hallissa, sitä pidempi jono, mutta vaikka olisi katsojia se 1200-1500, niin erän puolivälissä kyseisellä kioskilla on 20-30 ihmisen jono. Tänään pääsi käytännössä jonottamatta, ainakin siis siihen vakiokioskilleni.

Kaljabaareissa näkyi kyllä olevan porukkaa. Ehkä sitten kaikki ostivat tänään makkaran ja kahvin sijaan Kukkoa.

Mutta kaiken kaikkiaan aivan perseestä koko lippushow. Ei edes jaksa listata kaikkea mikä perseelleen meni, helpompaa olisi listata ne jutut mitkä eivät menneet. Marlilla on kuitenkin koko tämäkin kausi menty "istu mihin haluat" -systeemillä, ja kaikki ovat siihen sopeutuneet. Ihmiset ovat vilkuilleet missä paikka on, jonka jälkeen sitten ovat siihen istuneet. Ja poikkeuksetta aina ennen istumista kohteliaasti kysyneet, että onko penkki mahdollisesti varattu. Kaikki on sujuneet kohteliaassa ilmapiirissä, siirtymätilaakin on hienosti niin annettu kuin pyydettykin.

Mutta mites tänään? Ihmiset rynnivät omille paikoilleen enemmän tai vähemmän kyrpä otsassa, ainakin käytöksestä päätellen. Tyylinä näytti olevan "tuo on minun paikkani, väistäkää perkele". Kolmeen otteeseen todistin kun paikalleen rynnäköivän ja väistämään joutuneen välille tuli pientä skismaa, johtuen A) innokkaasta omalle paikalle runnomisesta, B) runnojan "vittu kun ei voi väistää enemmän" -asenteesta, sekä C) väistäjän laiskuudesta.

Koko juttu ei vain toiminut, eikä se yllättänyt minua sen enempää kuin ketään muutakaan vakiokatsojaa. Toimiston väen se tietenkin yllätti, luonnollisesti. Ja seuraava yllätys toimiston porukalle tulee kun ynnääävät yhteen kioskimyynnin eurot ja tekevät vertailua. "Oho, eihän tämä oikein kannattanut rahallisestikaan". Ja bonuksena tosiaan meni veikkaukseni mukaan about sadan ihmisen pääsylippurahat plus heidän mahdolliset kioskiostot, kun jonosta joutuivat luovuttamaan.

Aijoo, jonkinlainen vittuilun maksimi oli se, että jäähyaition puoleinen sivu myytiin aivan jumiin, kun taas vaihtoaitioiden puolella oli tilaa aivan helvetisti. Tyhjiltä jakkaroilta vain paistoi "varattu"-tarrat. Koko kyseinen sivusta näytti olevan niillä tarroitettu. Olisi kiva tietää kenelle ne oli varattu. Ja oli sitten kenelle tahansa, niin missä varaajat mahtoivat tänään olla. Normaalisti kun sillä sivustalla on väkeä vähintään yhtä paljon kuin vastapuolella. Tänään ehkä 50% vähemmän.

Way to go, Turun omat rannistot!
 
Viimeksi muokattu:

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Katsoin tuon Moision ryntäyksen TUTOn maalikoosteesta ja ei kahta sanaa, yksi rumimmista tempuista Mestiksessä pitkään, pitkään aikaan. Toivottavasti selvisi maestro Virtanen tuosta säikähdyksellä tai ainakin lyhyellä saikulla. Ja toivottavasti Moisiolle pistetään tuosta tarpeeksi kova kakku eikä mitään 1-2 pelin pelleilyä. Jami Kaupin hymyilyt Ikan kommentointiin pressivideolla kielivät kyllä vahvasti siitä, että Vantaa olisi ollut eri mieltä tilanteesta. Toivottavasti olen väärässä.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Numero 1080p kirjoitti:
Ja paskat lähdetty. Itse asiassa niin yllättävää kuin se ehkä onkin, niin maksavia asiakkaita oli kioskeilla vähemmän kuin yleensä. Normaalisti käyn about jokaisen pelin molemmilla erätauoilla Hippoksentien päädyssä olevalla makkarakiskalla, eikä jonottamiselta ole välttynyt koskaan. Mitä enemmän porukkaa hallissa, sitä pidempi jono, mutta vaikka olisi katsojia se 1200-1500, niin erän puolivälissä kyseisellä kioskilla on 20-30 ihmisen jono. Tänään pääsi käytännössä jonottamatta, ainakin siis siihen vakiokioskilleni.

Kaljabaareissa näkyi kyllä olevan porukkaa. Ehkä sitten kaikki ostivat tänään makkaran ja kahvin sijaan Kukkoa.

Aika yllättävää jos yleisöä on pelissä 2450 ja jonoja vähemmän kuin yleensä? Tätä voisi ehkä perustella sillä, että osa kioskeista on ollut joissain peleissä kiinni. Esim. jos yleisöä 1500 ja vain 2/4 kioskia auki jonot ovat todennäköisesti pidempiä. Siitä olen samaa mieltä, että ostokset taisivat näin viikoloppun kolkuttaessa olla juoma painotteisia.

Tuota paikkalippufiaskoa ei voi mitenkään puolustella. Se ei toiminut. Epäilemättä aiheutti tänään enemmän negatiivista, kuin positiivista.
 

Toveri-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Mistäköhän johtui, mutta jotenkin tuntui, että pelistä ja hallista puuttui alusta asti se jokin? Johtuiko lippuhässäkästä, auditoinnin tuloksesta, vastustajasta, 500 ilmaislippulaisesta, sijainnista katsomossa vai itsestä? Vai siitä, että edelliset pelit on pelattu näitä ns. kiihkeämpiä joukkueita vastaan ja silloin ollaan oltu vielä sarjakärjen takana haastajina? En tiedä, mutta jotenkin valju oli tämä ilta muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Toki oli hienoa, kun maaleja tuli. Oli ihan viihdyttävää nähdä pitkästä aikaa vanhan ajan kiekkonumerot taululla. Puolustus ja maalivahtipeli ei ollut tänään niin rautaa kuin viimeiset reilu 10 peliä ovat olleet. Sen sijaan hyökättiin rohkeasti ja osumiakin tuli. Kaverin kassari ei myöskään ollut ihan parhaimmillaan tänään, joten sen jonkin verran auttoi myös maalikarkeloissa. Hyökkäyspäässä kunnostautui koko Pulliaisen kenttä Hakulinen etunenässä, mutta tunnustusta tältä päivältä ansaitsevat mielestäni myös Honka, Palonen ja Tuokko. Kaikki tekivät paljon töitä ja loivat vaarallisia tilanteita kaverin päätyyn. Erityisesti Honka, joka on isokokoisena kaverina toki vähän kömpelön näköinen, mutta tänään osoitti sekä taitoa että fysiikkaa hienosti. Harmi, ettei tainnut päästä pisteille.

Katsoin tuon Moision ryntäyksen TUTOn maalikoosteesta ja ei kahta sanaa, yksi rumimmista tempuista Mestiksessä pitkään, pitkään aikaan. Toivottavasti selvisi maestro Virtanen tuosta säikähdyksellä tai ainakin lyhyellä saikulla. Ja toivottavasti Moisiolle pistetään tuosta tarpeeksi kova kakku eikä mitään 1-2 pelin pelleilyä.

Ika puhui pressissä Virtasen loukkaantumisesta ja pitkästä poissaolosta...Taisi viel tosiaan toisen erän jälkipuoliskolla käydä Vemmu jäällä. Tai jälkipuoliskoahan tuo tapahtumakin jo oli.

Tässä oli sitten koko pelin tunteita herättävin tapahtuma ja todella ikävä sellainen. Veti kyllä hetkeks aikaa veltoksi pelkkä tilanteen katsominen siitä varsin läheltä. Mielestäni Antti Virtasta kunnioitetaan siinä määrin, että mitään törkeyksiä ei ole pahemmin ollut, mutta kyllä miestä silti otetaan. Tuossa töötissä sen sijaan ei kyllä ollut järjen ja kunnioituksen hiventäkään. Saisi tulla pitkä kakku nimittäin tuollainen päähän kohdistunut rullaus voi pahimmassa tapauksessa jopa päättää hienon uran kokonaan. Antti Virtasellakin, kuten monilla muillakin vanhemmilla pelimiehillä, on rekordeissaan myös näitä aivotärähdyksiä ja kun niitä tulee riittävän monta niin se on sitten sitä myöten selvä. Toivon todella hartaasti, että selvitään säikähdyksellä. Enkä toivo sitä vain TUTOn puolesta vaan ennen kaikkea Anan puolesta.

Näyttää tosiaan olevan pikku-Moisio samanlainen idiootti kuin isoveljenstä. Viime kaudella hämmästelin sitä koohotusta TUTO-paidassa ja toivoin, että mies (Patrik Moisio) ei saisi peliaikaa, ettei tapa ketään. Rautajoessa on samoja aineksia kuin Moisiossa, mutta pelaa sentään jääkiekkoakin. Moisio ei sen sijaan tainnut koskea koskaan kiekkoon vaan luisteli laidasta laitaan taklaamassa ja sitten takaisin vaihtoon.

Näytti siellä olevan pari muutakin KiVan pelaajaa, jotka koittivat kompensoida hitaita jalkojaan kyseenalaisin keinoin. En pidä jääkiekon väkivaltaisesta puolesta, enkä toivo mitään kostonkierteitä, mutta mikäli Moisio ei saa pitkää kakkua, Virtanen joutuu olemaan sivussa pitkään ja nämä joukkueet kohtaavat pleijareissa niin aivan varmasti tämä peli tulee saamaan jatko-osan. Siihen malliin siellä käytiin keskusteluja...
 

Kiprusoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Toronto Maple Leafs
Ilmoitettiinko jossain etukäteen, että kausarilaistenkin täytyy jonotella? Jos ei, niin vittu mitä paskaa. 40 minuuttia jonossa tuli värjöteltyä ja missattua koko ensimmäinen erä. Olisin toki lähtenyt vähän aikasemmin hallille, jos olisin tuosta tiennyt. Onneksi tilannetta hieman pelasti kahden jälkimmäisen erän korkea viihdearvo.
 

Oadie

Jäsen
Ilmoitettiinko jossain etukäteen, että kausarilaistenkin täytyy jonotella? Jos ei, niin vittu mitä paskaa. 40 minuuttia jonossa tuli värjöteltyä ja missattua koko ensimmäinen erä. Olisin toki lähtenyt vähän aikasemmin hallille, jos olisin tuosta tiennyt. Onneksi tilannetta hieman pelasti kahden jälkimmäisen erän korkea viihdearvo.

Facebookissa ainakin oli ja taisi seuran sivuilla olla myös. Silti ovella oli aika määrä tietämättömiä TUTO-korttilaisia, jotka käännytettiin lippuluukulle. Jos tuosta kokeilusta olisi haluttu selvitä kunnialla niin pari kojua olisi pitänyt olla lisää. Koomista oli kun peli alkoi niin ulkona oli 50 metrin jonot lipunmyynnissä. Vituiksi meni tuo kokeilu ja ehkä seuran edustajat siitä saivat nyt jotain lisäinfoa sitten jatkoon.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Facebookissa ainakin oli ja taisi seuran sivuilla olla myös. Silti ovella oli aika määrä tietämättömiä TUTO-korttilaisia, jotka käännytettiin lippuluukulle. Jos tuosta kokeilusta olisi haluttu selvitä kunnialla niin pari kojua olisi pitänyt olla lisää. Koomista oli kun peli alkoi niin ulkona oli 50 metrin jonot lipunmyynnissä. Vituiksi meni tuo kokeilu ja ehkä seuran edustajat siitä saivat nyt jotain lisäinfoa sitten jatkoon.

Jos on lähes koko kauden eli 23 kotipeliä tottunut tulemaan kausikortilla suoraan sisään, niin mistäpä sitä tosiaan voisikaan hoksata, että yhtäkkiä kahteen viimeiseen peliin täytyykin mennä hakemaan paikkalippua.

Se ei tosiaan paljoa auttanut, että jossain facebookissa (jota TuTon kausikorttilaisista muutenkaan tuskin seuraa kuin pieni vähemmistö) tästä mainittiin. Sekin tuntuu tulevan monesti yllätyksenä, että ei valtaosa kausikorttilaisista roiku netissä alvariinsa tutkimassa lipunmyyntien vaihtuneita käytäntöjä kesken kauden.

Valtaosa oli siis täysin tietämättömiä asiasta, eikä ihme. Typerä tapahan tämä oli kohdella ostohetkellä tietyin ehdoin (sisään pääsee suoraan jos on tilaa) kausikorttinsa ostaneita katsojia, ja toista sataa metriä jatkunut jonotus tuskin innosti ns. satunnaiskatsojiakaan.

Ai niin, tähän peliin tehtiin toki myös se uudistus, että erikoislippuja ei saanut ostaa ennakkoon vaan ainoastaan täysihintaisia lippuja, jolloin kaikki eläkeläiset, opiskelijat ynnä muut erikoisryhmät joutuivat tulemaan lippujonoon sen sijaan, että olisivat ostaneet lippuja ennakkoon ja vähentäneet lippujonojen pituutta. Tämäkin uudistus tuli suurimmalle osalle täysin puun takaa ja toi lisäväkeä lippuluukuille sen sijaan, että mahdollisimman monella olisi ollut ennakkolippu valmiina.

Kyllä tämä tosiaan meni varsin vituiksi vähän joka sektorilla.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Ai niin, tähän peliin tehtiin toki myös se uudistus, että erikoislippuja ei saanut ostaa ennakkoon vaan ainoastaan täysihintaisia lippuja, jolloin kaikki eläkeläiset, opiskelijat ynnä muut erikoisryhmät joutuivat tulemaan lippujonoon sen sijaan, että olisivat ostaneet lippuja ennakkoon ja vähentäneet lippujonojen pituutta.

Heh, vain niin, en tiennytkään. Hyvä selitys löytynee tuohonkin.

Kyllä tämä tosiaan meni varsin vituiksi vähän joka sektorilla.

Voisi jopa sanoa, että tuskin enempää vituiksi olisi saanut menemään edes sitä yrittämällä.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Kolme peliä sai Moisio. Kun päätöksessä korostettiin, että tuomioon vaikutti aiempi "rikosrekisteri" niin onhan toi taas ison luokan vitsi koko tuomio. Vähintään viisi kerrosta olisi pitänyt olla tässä kakussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös