Pe 27.9.2013 Tappara - Jokerit

  • 20 155
  • 91

Supra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Oli aika kova ottelu, Iltalehtikin otsikoi seuraavasti;

Ville Nieminen ja Antti Tyrväinen rajussa sanasodassa
- Aasinpää. Sä sait mahdollisuuden NHL:ssä, mutta olit aivan liian pehmeä, Nieminen karjuu Tyrväiselle.

Uskon ja toivon vakaasti, että Niemisen kommentista tulisi heittää ainakin muutaman tonnin uhkasakko, ettei moiset rajut sammakot enää toistu.
Alla linkki Tyrväisen ja Niemisen kiihkeään verbaaliseen mittelöön.
Ville Nieminen ja Antti Tyrväinen rajussa sanasodassa | SM-liiga | Iltalehti.fi
Pahoittelen lievää offtopicia.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Niin, ja piti vielä sanomani Jokeri kannattajille, että olette varmaan ensimmäinen porukka, jotka ei porise "rautakorpikiekosta" sun muusta paskasta, vaan nautitte hyvästä lätkästä tunteineen...

NA

Ei ole kauheasti varaa porista kun Jokerit itse pelaa parhaimmillaan/pahimmillaan samanlaista prosenttikiekkoa mistä Rautakorven joukkueet ovat tulleet tutuiksi. :D

Paljon mieluummin tällaisia tasaisen vähämaalista playoff-kiekkoa seuraa kuin joitain maali-iloitteluja, joissa vedetään ilman järkeä päästä päähän.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Höpö, höpö. Psyykkaus kuuluu tähän peliin. Tyrväisen roolissa pitää olla paksu nahka ja tuskin hän loukkaantuu tosta heitosta. Eikä siittä loukkaannu kukaan muu kuin viralliset mielensä pahoittajat.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Muutama viiva pelistä:

- Teräväinen pisti Saravon aika hyvin nippuun ja sai siitä haettua ylivoiman Jokereille. Maagiset salibandykädet ja hakee yllättäviä ratkaisuja jatkuvasti.
- Tabacek oli todella huono. Kiekon kanssa koko ajan ongelmissa, eikä muutenkaan oikein saanut mitään fiksua aikaan.
- Pelin taso oli huima verrattuna kauden aikaisempiin peleihin. Yksi suuri syy tähän Tappara - Jokerit pelien tasoon on se, että Tappara on yksi ainoita jengejä, joka lähtee pelaamaan omaa peliään Jokereita vastaan. Lähes kaikki vastustajat tulevat pelaamaan semmoista ylivarovoista peruuttelua Jokereita vastaan, varsinkin vieraissa, mutta Tappara ei tätä niin paljoa harrasta.
- Hardt taklaa jatkuvasti ja on vetänyt tällä kaudella jo useita TODELLA kovia ja hyvin ajoitettuja taklauksia.
- Irving on elukka.
 

Mäntylä #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panthers,
Muutama viiva pelistä:


- Tabacek oli todella huono. Kiekon kanssa koko ajan ongelmissa, eikä muutenkaan oikein saanut mitään fiksua aikaan.

Oletko varma ettei mennyt Tabacek ja Aalto sekaisin? Mielestni Tabacek on ollut koko alkukauden todella varma pelaaja. Ei todellakaan näy highlighteissa mutta ei kyllä mokailekkaan. Kun taas Aalto ollut aivan yössä jokaisessa pelissä ja tänään oli jopa Teemun standardeilla todella heikko esitys.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ei ole kauheasti varaa porista kun Jokerit itse pelaa parhaimmillaan/pahimmillaan samanlaista prosenttikiekkoa mistä Rautakorven joukkueet ovat tulleet tutuiksi. :D
Noh, Jokerit sentään yrittää karvata eikä seisoskele keskialueella viiden miehen voimin trappia rakentamassa. Jokerit olisi voinut seistä omalla alueella koko pelin ilman, että kukaan olisi tullut kiekkoa pois ottamaan. Hyvä esimerkki tästä oli tilanne, jossa Tapparalla oli ollut parin minuutin pyöritys Jokereiden päässä ja pääsivät vielä vaihtamaan pelaajansa. Kiekko ajautui Jokereiden puolustajalle ja kaikki Tappara pelaajat peruuttivat automaattisesti keskialueelle trappiin, vaikka olisivat voineet antaa painetta ja jatkaa mahdollisesti pyöritystä.

Intensiteetiltään ja fyysisyydeltään ehdottomasti kauden tähän asti paras ottelu ja varsinkin sen ensimmäinen erä, mutta pelillisesti ei kuitenkaan mitään ihmeellisyyksiä nähty ainakaan Jokereiden osalta. Kovin montaa kontrolloitua hyökkäystä ei saatu läpi Tapparan keskialueen sumpusta ja pääosin peli meni päätykiekkojen roiskimiseksi.

Positiivisina asioina voisi Jokereiden osalta mainita ainakin alivoimapelin, joka toimi loistavasti tänään. Myös Irving jatkoi vakuuttavia otteitaan maalilla. Lindell oli kahden hyvän pelin jälkeen tänään aika hukassa, ja taisi joutuakkin vilttiin kolmannessa erässä.

Niemisen jäähy lopussa oli täysin Villen omaa tyhmyyttä. Oli vihellys heppoinen tai ei, niin tuollaisessa tilanteessa et yksinkertaisesti edes voi antaa aihetta puhaltaa tuollaista jäähyä ajautumalla kontaktiin maalivahdin kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Nyt en kuolemaksikaan muista (saati jaksa pienessä simassa etsiä) milloin syytin Tapparaa suurimmaksi inhokiksi. Ehkä nuo vieläkin sitä ovat, mutta helvetin viihdyttäviä matseja on pelattu ja Tapparan nykyistä menoa täytyy arvostaa.

Tänään kohtuullisen hyvää lätkää ja tulos olisi voinut olla toisin. Pienet asiat ratkaisivat ja ero joukkueiden välillä oli käytännössä pienin mahdollinen: Niemen maalin verran. Tiedä vaikka olisi miehen viimeinen liigassa. Pakko todeta, mutta tähän mennessä Tappara on kaikista vastustajista vakuuttanut eniten: vaikka 3 pistettä saatiinkin, Tapparan pelissä oli "sitä jotakin". Pitkässä juoksussa tuollainen peli kantaa hedelmää.

Tuomareista en oikein digannut. Ehkä nuo menivät noin suunnilleen tasoihin, mutta Niemisen jäähy oli kaikin puolin aivan syvältä. Tuollainen jäähy ei sovi tuohon tilanteeseen, vallinneeseen linjaan tai edes tähän lajiin. Täysin väärä tuomio ja tilanteen huomioiden melkoisen ratkaiseva. Oli tuo virhe sitten 0-2 pisteen arvoinen, aivan sama. Tuollaisia vihellyksiä ei pitäisi nähdä ollenkaan ja tänään se tuli ottelun kannalta pahimpaan mahdolliseen paikkaan.

Yllättävän vähimaalinen matsi tämä tosiaan oli tekopaikkoihin nähden. Muutaman millin muutos pariin laukaukseen olisi johtanut heti pariin lisämaaliin. Vielä kun YV:tä tarjottiin puolin ja toisin, 2-1 tuntuu melkoisen erikoiselta. Toki maalivahdit olivat vireessä, mutta molemmilla oli paikkoja takoa pari lisää maalivahdista huolimatta.

Vaikka alustana oli Ruutu+, tunnelma Hakametsässä vaikutti olleen kunnossa. Helvetin paljon paremmin yleisön (ei siis vain parin skidin) meininki välittyi kotisohvalle asti. Hieman tässä kaiholla muistelee, Lukkoa vastaan kun vain muutaman kerran yleisöstä kuului parempaa ääntelyä.

Vaikka Tapparan olen tosiaan joskus nimennyt alimpaan pohjasakkaan, tietyllä tapaa nykyistä Tapparaa tulee ikävä tämän kauden jälkeen. Tuossa on sitä jotain, mitä tahtoisin nähdä kaikilta joukkueilta lajista, sarjasta ja maasta riippumatta.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niemisen jäähy lopussa oli täysin Villen omaa tyhmyyttä. Oli vihellys heppoinen tai ei, niin tuollaisessa tilanteessa et yksinkertaisesti edes voi antaa aihetta puhaltaa tuollaista jäähyä ajautumalla kontaktiin maalivahdin kanssa.

Niin, kyllähän se Irving tuossa hakeutui kontaktiin Niemisen kanssa pakin avustuksella. Eikä oltu edes maalialueella. Rautakorpi meinasi tilanteen jälkeen hajottaa vaihtoaition pleksin "keskusteltuaan" tuomarin kanssa.

Jokereiden fyysisestä pelistä sen verran, että ne ämmämäiset lyyhistymiset ja kalastelut pitää jättää pois kun pelaa itse kovaa. Kovaa saa ja pitääkin pelata, mutta sitten unohdetaan ne kalastelut ja otetaan miehekkäästi vastaan mitä tulee.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei ollut Niemisen tyhmyyttä, vaan SM-liigalta totaalista pelisilmän puutetta asettaa tähän matsiin Teemu Salminen tuomaroimaan. Taas nähtiin ettei mies kykene objektiivisesti viheltämään Tapparan matseissa, herätkää nyt jumalauta siellä Liigassa jos siellä on ketään kotona.

Myös medialle kolme lampaanpersettä. Ei noita pelaajien toisilleen huutamia juttuja paineta lehteen, koska tosiaan pian näistäkin jaellaan uhkasakkoja ja ties mitä. Ei nyt tapeta kaikkea tunnetta peleistä ja anneta jääkiekon vastustajille lisää aseita taistelussa kansallislajia vastaan.

Peli oli kahden loistavan joukkueen viihdyttävää jääkiekkoa alusta loppuun. Tappara ei ole vielä parhaimmillaan ja joukkueesta puuttuu ainakin huippuluokan keskushyökkääjä. Toisaalta Jokereilla oli eilen peli mikä tasoittaa puntteja heidän osaltaan, jos ajatellaan missä nämä joukkueet voivat olla keväällä.
 

profiler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipahan tasokas ja fyysinen peli - kunto taisi vain molemmilta loppua kahteen erään.

Tappara oli mielestäni edellä keskialueen ylittämisessä saaden kiekon säännöllisesti syötellen Jokerialueelle - jokusen kerran jopa keskeltä. Jokerit puolestaan testaili erilaisia tyylejä punaviivalta kulmaan -suoritteisiin - nähtiin ristikulmaa, kovaa ränniä, korkeaa neppiä ja laitaa pitkin kulmaan tuuppasuja.

Vastaavasti Jokerit oli parempi alueiden sisällä luoden useita hyviä paikkoja kulmapelistä ja pitäen pitkät Tappara-hyökkäykset laitojen lähellä ja maalinedustan tukossa.

Tähän Jokereiden erinomaiseen puolustamiseen mahtui yksi kauneusvirhe. Paria sekuntia ennen Tapparan maalia olivat Jokereiden hyökkääjät A.Tyrväinen, Moses ja Lahti (!, tuli vaihdosta J.Tyrväiseen) n. kolmen metrin sisällä Tapparan siniviivalla kaivamassa ei-hallussa-ollutta kiekkoa. Moses ja A.Tyrväinen valuivat sitten vaihtoon, josta Teräväinen pääsi ihailemaan Palolan komeaa laukausta aitiopaikalta (myöhässä olevalta takakarvalta). Lahti haahuili jossain tyhjällä painottomalla puolella, jolloin Erosella ja Kousalla oli puhdas 2vs.2 -tilanne, jonka nähdysti hävisivät. Mikä tässä ihmetytti (sentteri-laituri vaihdon lisäksi) oli Teräväisen viltitys tämän jälkeen. Lämsän filosofia selkeästi on puolustaa tasapeliä, maalin yrittämisen sijaan - which is not nice näin katsojan kulmasta.

Niemellä kuitenkin kävi tuuri, mikä tietysti ilahdutti - ja J.Tyrväinen osoitti aloitusvoitollaan, että Teräväisen viltitys oli sittenkin oikea valinta. Vaikeaa.

Teräväiseltä muuten taas vahva peli, hautoi tällä kertaa vähemmän ja loi tilanteita nopeilla ja oivaltavilla reaktioillaan. Tehopisteet odottaa ties mitä, mutta kolmessa pelissä taitaa olla 2-3 tolppaa ja 3-4 avopaikan petaamista kavereille - erityisesti A.Tyrväiselle ylivoimalla. Kun tuuri kääntyy voi pisteitä ropista varsin kipakkaakin tahtia.

Sen verran Niemisen lopun kakkosesta, että pakkoko sinne alueelle on tunkea ja antaa sille veskarille mahdollisuus kaatua. Kiekko oli kuitenkin ihan muualla ja toisaalta näytti siinä kontakti nilkkaan olevan, noita samoja hölmöilyitä on nähty Ruudulta ihan tarpeeksi ja lähes aina ne vihelletään - ja aina niistä niemis-ruudut avautuu.

Sinänsä tuomaroinnin tasottomuudesta samaa mieltä konseksuksen kanssa. Yrittivät vetää tiukkaa linjaa, mutta se ei oikein pitänyt. Esim. Erosen maila jalkojen väliin estäminen alussa oli sinänsä selkeä rike ja oikein vihelletty, mutta ne loput vastaavat jäikin viheltämättä.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Aivan jäätävän hienoa lätkää! Tulee melkein kevään pelit mieleen. Varsinkin ensimmäinen erä oli loistavaa viihdettä. Tälläistä lisää ja Liigalla ei ole mitään hätää katsojalukujen kanssa.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Niemisen jäähy lopussa oli täysin Villen omaa tyhmyyttä. Oli vihellys heppoinen tai ei, niin tuollaisessa tilanteessa et yksinkertaisesti edes voi antaa aihetta puhaltaa tuollaista jäähyä ajautumalla kontaktiin maalivahdin kanssa.

Niin. Mielenkiintoista tai ei, samassa pelissä Moses ajoi maalivahdin alueelle kaataen Metsolan. Jokerit laitto kiekon maaliin, hylkäys ja aloitus keski-alueelle. Toisessa tilanteessa Hahl taisi kaatua ihan oma aloitteisesti selälleen Metsolan päälle, Teräväinen laukoi tyhjistä tolppaan. Nieminen ei taida mennä edes maalivahdin alueelle ja saa 2min. Linja? Ei, vaan tuomarin paskominen.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Onko toi Ässien kannattaja tosissaan poraamassa jostain käytävä huuteluista? Voi voi. Pelihän oli maukasta katsottavaa ja Tappara, vaikka mikkihiirijengi on, ei ota taka-askelia. Kanki pehmitti Ruudun aika valmiiksi. Hienoja kähinöitä, Jokerit oli hieman tylympi niinkuin aikoikin. Sellasia ilkeitäkin niittejä joista huonompi vastustaja olisi loukkaantunut kuten Hardt Junttiin ja Niemi Jormskkaan, Väänänen Maliseen esim. Minä tykkäsin.
Tappio ei niinkään korpea kun peli on hyvää ja Tappara ei ainakaan juuri huonompi ollut. Kohta meidän nelosketjun Palola kantaa kultakypärää.
 

profiler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin. Mielenkiintoista tai ei, samassa pelissä Moses ajoi maalivahdin alueelle kaataen Metsolan. Jokerit laitto kiekon maaliin, hylkäys ja aloitus keski-alueelle. Toisessa tilanteessa Hahl taisi kaatua ihan oma aloitteisesti selälleen Metsolan päälle, Teräväinen laukoi tyhjistä tolppaan. Nieminen ei taida mennä edes maalivahdin alueelle ja saa 2min. Linja? Ei, vaan tuomarin paskominen.

Erona näissä, se että Moses ajoi pelitilanteen mukana kovaa vauhtia selin maskiin ja arvioi sijainnin väärin, Nieminen tilanteen ulkopuolella (ja luullen tuomareiden katseen olevan jossain muualla) hitaasti eteenpäin liukuen pieneen kontaktiin.

Edellisiä nähdään vähintään kerran pelissä ja niistä ei jäähyt kuulu, jälkimmäisiä nähdään lähinnä niemis-ruutu-aarnioiden toimesta ja aina ne näyttää vahingoilta.
 

krobbe

Jäsen
Loistava ottelu jonka tuomarit pilasivat. jee kuulostaa ehkä katkeralta, mutta niin se vaan on. Plihalin väkivaltaisuus? Ehkä, mutta seurasi Erkinjunttiin kohdistunutta suoraan päähän kohdistunutta Hardtin taklausta.

Entä sitten ensimmäisessä erässä Väänäsen selkeä estäminen, ei tietenkään jäähyä, ja ottelun lopussa Niemisen jäähy, voi v-tt- mitä paskaa, hyvä Hjallis. Peltolan jäähy oli aivan käsittämätön, iokerikannattajat tietysti näkevät sen toisin, miutta miltä tuntuu valehdella itselleen.

Ainoa lohtu on se että KHL.ssä moinen ei onnistu, heittopussiksiko Jokweit, kyllä, sillä siellä on tuomarit ajan tasalla.

Ps. Älä ala, jäät tasan varmaan toiseksi!
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Loistava ottelu jonka tuomarit pilasivat. jee kuulostaa ehkä katkeralta, mutta niin se vaan on. Plihalin väkivaltaisuus? Ehkä, mutta seurasi Erkinjunttiin kohdistunutta suoraan päähän kohdistunutta Hardtin taklausta.

Entä sitten ensimmäisessä erässä Väänäsen selkeä estäminen, ei tietenkään jäähyä, ja ottelun lopussa Niemisen jäähy, voi v-tt- mitä paskaa, hyvä Hjallis. Peltolan jäähy oli aivan käsittämätön, iokerikannattajat tietysti näkevät sen toisin, miutta miltä tuntuu valehdella itselleen.

Ainoa lohtu on se että KHL.ssä moinen ei onnistu, heittopussiksiko Jokweit, kyllä, sillä siellä on tuomarit ajan tasalla.

Ps. Älä ala, jäät tasan varmaan toiseksi!

Lainaan tämän viestin nyt vaan, että huomenna et huomenna pysty selvittyäsi sitä poistamaan.

Hardtin taklaus ei osunut päähän ja sen jälkeen jäähylle taisi mennä McRae ei Plihal. Muutenkin aika mielenkiintoisia näkemyksiä.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Ei parempaa viihdettä voi Tappara ja Jokerit tarjota nykyliigalle mitä tämä. Voi kun olisi tuomaritkin.

Ruutu, Kankaanperä, Ben-Amor, McRae ja Hardt vaikka nössöilikin kun McRae tuli kyseleen onko miestä?
 

mkm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Siitä jatkettiin mihin viime kaudella jäätiin. Eka erä oli suorastaan maaginen. Tilanteita, sähinää ja tunnetta oli molemmin puolin kuten pitääkin. Kaikesta näki, että pelaajiakin ”kiinnostaa” pelata. Toka ja vika erä ei ollut viihdearvoltaan ekan veroisia, mutta erittäin mukavaa seurattavaa nekin.

Ei mitään lisättävää mitä ketjussa ei ole jo sanottu, mutta tämä kuitenkin:
Dehnerin 0-1 maali oli huikea; röyhkeä vienti keskiviivalta yli sinisen tehden pari harhautusta matkalla missä oli koko ajan kolmen Tapparan pelaajan ahdistamana ja sitten lopulta huonosta tasapainosta helvetin nopea veto takayläkulmaan ohi Metsolan! Kauden maali tähän mennessä.

Jokereitten puolustus oli jo ennalta liigan paras ja nyt siellä on tolppien välissä lottovoitto nimeltä Irving Leland.

Tapparan pelin suhteen olen myös luottavainen: jo nyt syyskuun lopussa tälläistä menoa; hyvä tästä tulee.

Hieno kiekkoilta, 29.10 jatketaan Hartwall Areenalla.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Noh, Jokerit sentään yrittää karvata eikä seisoskele keskialueella viiden miehen voimin trappia rakentamassa. Jokerit olisi voinut seistä omalla alueella koko pelin ilman, että kukaan olisi tullut kiekkoa pois ottamaan. Hyvä esimerkki tästä oli tilanne, jossa Tapparalla oli ollut parin minuutin pyöritys Jokereiden päässä ja pääsivät vielä vaihtamaan pelaajansa. Kiekko ajautui Jokereiden puolustajalle ja kaikki Tappara pelaajat peruuttivat automaattisesti keskialueelle trappiin, vaikka olisivat voineet antaa painetta ja jatkaa mahdollisesti pyöritystä.

Tämä ei mennyt itsellenikään oikein jakeluun. Mitä Rautakorpi oikein ajatteli, kun Jokerit olivat omalla alueella aivan puhki ja Tappara lähti paineistamisen sijaan kovaa vauhtia omalle siniviivalle rakentamaan trappia? Jokereille tuon läpäisy tuotti toki suurta tuskaa, mutta selvä maalipaikka annettiin ilmaiseksi pois...

Toisessa erässä Tappara pelasi muutenkin kummallisesti ja Jormakan kaltaiset polkukoneet katosivat kuvasta passiivisen pelin vuoksi.
 

krobbe

Jäsen
Lainaan tämän viestin nyt vaan, että huomenna et huomenna pysty selvittyäsi sitä poistamaan.

Hardtin taklaus ei osunut päähän ja sen jälkeen jäähylle taisi mennä McRae ei Plihal. Muutenkin aika mielenkiintoisia näkemyksiä.

Tähän on kiva vastata. Oletko sokea vai muuten vaan rajoittunut? Miksi poistaisin totuuteen perustuvan viestini. Siinä sentään olet oikeassa että McR se oli tosiaan, mutta sekään ei poista sitä tosiasiaa, että, päähän se osui. SouWat, olet kuitenkin yksi niistä onnettomista joka ei ole koko tilannetta edes nähnyt (tai ainakaan ymmärtänyt) joten olkoon.
 

kalle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hyvä peli, huono lopputulos. Kuulun ilmeisesti siihen vähemmistöön, jota ei paljon lohduta loistava peli, vaan haluaisin joukkueelleni pisteitä.
Ei jaksa vinkua tuomareistakaan, ihan hyvin ne sinänsä vaikean pelin klaarasivat.
Mutta, miksi Tappara tasoituksen jälkeen ( taas) oli heti seuraavasta vaihdosta alkaen vastaanottava porukka? Miksi passivoitua väsynyttä joukkuetta vastaan?
Paljon muitakin ihmettelyn aiheita pelistä jäi, mutta vedän hiukan takaisin puheitani Mac Ray:tä kohden; voi siitä vielä pelimies tullakin, mutta varma en ole. Plihalista aatokseni eivät muutu, vaikka tänään selkeästi paransikin.
Eli, jos ja kun Leinonen kuulemma vahvistuksia hakee ( pakki+kh.), niin laittaisipa laatat Plihalin korvaajalle.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Ennen peliä kehaisin pikkuveljelle, että Teuvo tulee viemään Puistolaa puikoista todella pahasti. No ei se nyt teknisesti ihan puikoista tainut mennä, mutta aika läheltä kuitenkin. Kyllä oli viihdyttävä peli vauhdin ja fyysisyyden ansiosta. Ja onhan ottelu taattua viihdettä, jos kentälle laitetaan samaan aikaan Ville Nieminen, Markus Kankaanperä, Jarkko Ruutu ja Tyrväisen veljekset! Toisaalta ajoittain ei tienyt pitäisikö itkeä vai nauraa noiden Jokereiden hyökkäyksiinlähtöjen kanssa... No viikon kolmas voitto kuitenkin ja ainakin puolustus-, sekä alivoimapeliin saa olla äärimmäisen tyytyväinen, sekä tietysti maalivahtipeliin viime viikon pienoisen haparoinnin jälkeen.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Tämä ei mennyt itsellenikään oikein jakeluun. Mitä Rautakorpi oikein ajatteli, kun Jokerit olivat omalla alueella aivan puhki ja Tappara lähti paineistamisen sijaan kovaa vauhtia omalle siniviivalle rakentamaan trappia? Jokereille tuon läpäisy tuotti toki suurta tuskaa, mutta selvä maalipaikka annettiin ilmaiseksi pois...

Taisi olla Peltola jonka olisi pitänyt mennä painestamaan puolustajaa maalin taakse, mutta jostain syystä hän jätti tuon tekemättä ja kaarsi vain maalivahdin edestä. Tuosta seurasi ketjureaktio ja lopulta Tappara viritti trappinsa.

Pelikirjoista en mitään ymmärrä, mutta voisiko tuossa olla niin, että tuo Peltolan teko pakotti muun joukkueen toimimaan niin kuin he nyt tekivät?
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Harvoin syys-lokakuun vaihteessa näkee näin viihdyttävää lätkää. Pelissä oli hyvä intensiteetti ja paljon 1vs1 kaksinkamppailuja joissa molemmat ihan tosissaan yrittivät voittaa. Tunteet nousivat juuri sopivasti. Kiitos Tapparalle, näiden tunteiden takia näitä pelejä tulee katsottua. Vaikka Jokerit olisi hävinnyt, silti olisi ollut hemmetin kiva katsoa tätä matsia.

Dehnerin maali oli kyllä aivan maaginen, tota kelpaa katsella juutuubista sitten marraskuun kaamoksessa.

Niemisen jäähy oli jotain käsittämätöntä lopussa. Jos kumpikaan tuomari ei nähnyt mitä tapahtui, ei sitä voi viheltää. Jos taas jompikumpi näki, niin miten sen voi viheltää? En tiedä filmasiko Irving vai mihin hän kompastui, mutta jos oli filmaten haettu jäähy niin voisiko tulevaisuudessa olla tekemättä tuota? Mun mielestä Nieminen ei tehnyt mitään väärää vaan haki linjansa selvästi Irvingin ohi. Mitäs ihmettä hänen pitäisi tehdä jos pakki ja Irving alkaa kiilaamaan häntä?

Pahoittelut vaan Tapparan suuntaan, ei näin hienoa peliä pitäisi ratkoa tuollaisilla vihellyksillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös