Pe 27.12.2013 Pelicans - HIFK

  • 7 580
  • 12

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Hyvät kansalaiset, kinkut on nyt pistetty poskeen ja on aika palata normaaliin arkeen kaiken hössötyksen keskeltä. Valtaisaa kiimaa herättääkseni availen otteluketjun jo tänään, jotta kymmenet, jopa sadat foorumistit pääsevät näppis sauhuten jauhamaan tästä Friday Night Feverista.
Vitsit sikseen, oleelliseen....

Ottelussa saavutetaan jälleen yksi upea merkkipaalu. Jan Latvala, 1100 Liigaottelua. Uskomaton suoritus.

Odotukset illan otteluun ovat omalta kohdalta jokseenkin sekavat. Pelicans pelasi ennen taukoa aivan päin helvettiä, saldonaan 10 ottelun tappioputki, kun puolestaan illan vastustaja HIFK oli läpi marraskuun ja joulukuun alun yksi Liigan kuumimpia jengejä 8 ottelun voittoputkellaan, mutta kaikki hyvä päättyi kahteen peräkkäiseen tappioon SaiPaa ja Lukkoa vastaan.

Edellisten jälkeen mikäli suoraan olisi jatkettu, odotukset olisivat hyvin selvät. Turpaa tulee niin että tukka lähtee, mutta kahden viikon tauko voi muuttaa paljon, suuntaan ja toiseen. HIFKiltä mm. ykkösvahti Ville Husso nuorten MM-kisoissa ja maalinsuulla pelaa ensimmäistä kertaa Joakin Lundström, no one knows missä vireessä?

Pelicans lähtee otteluun melko samanlaisella rosterilla, millä ennen taukoakin pelattiin, muutama muutos sinnetänne. Loukkaantuneina Santavuori, Koskenkorva, Immonen ja Pöyhönen. Lisäksi Niinimäki, Hurri ja Tuhkanen reservissä.

KOKOONPANO:(alustava)

Timo Pärssinen - Tyler Redenbach - Miikka Männikkö
Pavel Rosa - Tommi Paakkolanvaara - Ilkka Pikkarainen
Tomi Pekkala - Pekka Saarenheimo - Vili Sopanen
Janne Ritamäki - Joel Mustonen - Joonas Alanne

Juha Leimu - Jan Latvala
Antti Ylönen - Henri Laurila
Oskari Korpikari - Juha-Pekka Pietilä

Jere Myllyniemi (Antti Rautiola)
________________________________________________

- JP Pietilää ei hyllytetty myllyn takia (Y)
- Tomi Pekkala saa näytönpaikan. Pelaa myös YV:ssä.
- "Nelosketjussa" kaikki munat samassa korissa, eli pirteimmin ennen joulua pelanneet. Kuuluu osastoon; kannattaa seurata.

- Kotivoitto, 4-3.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko nostaa hattua Latvalalle, tuollaista määrää matseja ei kukaan pääse pelaamaan ellei tee jotain oikein.

Muuten uskoisin HIFKin vievän tämän, tosin veskaripeli on kaikille mysteeri.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Nostan olematonta hattua minäkin Latvalalle, vaikka vauhtinsa liigaan ei enää näyttäisi välttämättä riittävän.

Tämän illan peli on monella tapaa mittari sille voiko loppukaudelta Pelicansin osalta odottaa enää mitään. Olisi edes se muniin puhaltelu lopetettu, sekin antaisi jonkinlaista uskoa vaikka turpaan tuloksellisesti tulisikin.

Näin unta, että Pelicans voittaisi 4-3. Maalintekijöitä en muista. Tulosvedossa kuitenkin panostan tähän Ilmoitukseen.

EDIT: Kas vain, Arsi on katsellut samaa unta.
 

Zikako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Immonen kuumeessa ja Jesse on loukkaantunut. Siltä se Niinimäen peli näyttikin enne taukoa. Tosin niin näytti monen muunkin. Joten tiedä sitten missä se vamma kullakin sijaitsee, korvien välissä vai jossain muualla.

Muniin puhaltelun on syytä loppua, ei vaan jaksais kattoa enään halutonta neppailua. Tappionkin pystyy "hyväksymään" jos jokainen antaa kentälle yhtä paljon kuin todennäköinen illan nelonen.

Kyllähän tää nyt vaan pitää hoitaa. Mielellään 8-1, sellainen tuloshan sieltä oli viimeksi tulossa.

Iskulle mars!

P.S Iltalehdelle vinkki: Jan Latvala.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK tänään:

Peltonen-Pakarinen-Puustinen
Luttinen-Elkins-Somervuori
Leinonen-Ikonen-Thang
Talaja-Nykopp-Partanen

Söderholm-Jokela
Fernholm-Eklund
Forsberg-DeSantis

Lundström (Ore)
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
HIFK tänään:

Eli aika normiketjuilla mennään. Saas nähdä miten Lunkka2 onnistuu maalilla debyytissään. Talajan paluu on hieno homma. Outoa ettei Kuparinen ja Salmi ole kokoonpanossa, vaikka treenaavat täyttä höyryä jo.
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
ESS ounastelee verkkosivullaan Korpikarin pariksi Tuhkasta Pietilän sijaan. Ehkä Hannu-setä on sittenkin J-P:lle hyvin vihainen siitä "myllystä"?
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
ESS ounastelee verkkosivullaan Korpikarin pariksi Tuhkasta Pietilän sijaan. Ehkä Hannu-setä on sittenkin J-P:lle hyvin vihainen siitä "myllystä"?
No sitäkään en ihmettelisi. Harmittaa ettei Hannu-setä lähtenyt Canarian auringon alle jo jouluna.

Eiköhän siellä jostain kuumeilusta ole kyse. Eilen Pietilä treenasi kumminkin pelaavan kokoonpanon mukana.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Pelicans on pelannut viime aikoina niin päin pyllyä, että tilastollisestikin sen voiton pitää joskus tulla. Aikoinaan hockeyreipaskin hävisi urakalla, mutta silti, oliko vuonna -93, voitti silloisen TPS:n Turussa 4-2, vaikka Oldrich Svobodalle taisi tulla noin 60 torjuntaa ja 58 minuuttia pelistä pelattiin reippaan puolustusalueella.

Tänään peli on yhden SM-liiga -ikonin 1100 peli, joten en usko Pelicansin tänään häviävän.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Lahti pukeutuu Latvalaan, mutta muuten ei paljoa ole odotettavissa ja tavallaan olen hyvin pettynyt, jos nykyisen pistesysteemin tappioputkiennätystä ei pystytä ottaman kotiin.

Peli tuskin on mihinkään parantunut, mutta ei näistä tauon jälkeisistä peleistä koskaan tiedä. Raimo on vetänyt IFK:n kinkkukuurit äärimmilleen (?) eli siinä on yllätyksen mahdollisuus.

Kaikki putket katkeavat joskus, mutta Pelicansin tappioputken en usko vielä tänään tulen tiensä päähän.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään voi vetää ihan huoletta lapulle ykkösen tässä parissa. IFK on melko varmasti treenannut tauolla kovaa, kevättä silmällä pitäen, joten jalat voi olla pikkasen tukossa. Ramihan sanoi edellisen maaottelutauon jälkeen, että ei tässä ole voinut treenata kovaa, kun pisteitä pitää saada, joten nyt on ollut siis varsin oiva hetki tälle. Kaiken lisäksi IFK:lla on ollut Ramin aikana tapana pelata Kojo tyyliin kahta peliä samaan aikaan, tai ainakin siltä se on vaikuttanut. Huomenna Nordis täpötäynnä, kun Hjalliksen rööri tulee paikalle, joten tänään pelataan vähän sinnepäin ja sehän ei riitä liigassa. Lisäksi pakkohan tuon Pelicansin putkenkin on joskus katkettava.

Toivottavasti olen erittäin väärässä ja jätkät hakee voiton Lahdesta.
 

Iggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Näin unta, että Pelicans voittaisi 4-3. Maalintekijöitä en muista. Tulosvedossa kuitenkin panostan tähän Ilmoitukseen.

EDIT: Kas vain, Arsi on katsellut samaa unta.

Itse en ole otteluun edes tulossa, mutta silti näin myös tästä ottelusta unta. Pelicans oli hirvittävässä vireessä ja pääsin unessa kohtaan jossa pelsut johti ottelua 4-0. Ottaen huomioon sulamiskyvyn, tuo 4-3 saattoi olla hyvin todennäköinen lopputulos myös omassa unessa. Yksityiskohdista muistan sen, että pelsun neljäs maali oli alivoimamaali!! Pekkala teki myös jonkun noista maaleista.

Leimun paluu on positiivinen asia. Kauankohan mies tälläkertaa pelikunnossa ja mikä edes oli poissaolon syy? Ihan vaan liigapörssiä silmälläpitäen mietiskelen..
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Otteluseurantaan tuli jo erien jälkeen arvosteltua pelin huonoutta, mutta kyllä se pikkuhiljaa parani mitä pitemmälle mentiin. IFK oli just sen verran parempi, että pisteet ansaitsi. Numerot ehkä vähän mairittelee vierasjoukkuetta kuitenkin. Tähänkin matsiin kyllä vanha klisee osuu täydellisesti: riittää kun olet paras paikalla olioista. Kotijoukkue milloin sai vähän tilanteen alkua IFK:n päätyyn niin asialla taisi olla Sopanen joka kerta. Jos tuolla tasolla on joukkueensa selvästi näkyvin pelaaja, niin ilman provoa voi kyllä todeta että vaikeaa tulee jatkossakin teillä olemaan. Tyler myös yritti pari kertaa väläyttää, mutta ei riitä kyllä alkuunkaan. Auttaisikohan Aravirran pois potkiminen mitään, ei se varmaan ainakaan huonommaksi voi mennä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös