Pe 26.4.2024 Pelicans - Tappara

  • 46 610
  • 1 342
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Tajuaakohan maikkari etta tilaajat katselee naita matseja aktiivisesti? Vai luuleeko ne etta porukka ei havaitse katsovansa samoja insertteja useammin?
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin siis sen mailan, jonka Brygman pelasi Vittasmäen jalkojenväliin yrittäen näin estää liikkumisen. Ei sillä ole väliä mistä maila kimpoaa, ihan sama korkean mailan kanssa, vastuussa mailastaan. Kyllä tässä oli tähän sarjaan se tähän saakka suurin farssi. Mutta kun menee näin päin ja on tasoitusmaali, niin ollaan hiljaa.
Ei, vaan ihan sama olisi, jos hyökkäävä pelaaja käy maalivahdin alueella, ei häiritse maalivahtia, mutta sitten puolustava pelaaja tönii sitä, ettei se pääse pois sieltä ja lopulta oman maalivahdin päälle. Ei sitäkään tuomittaisi maalivahdin estämiseksi.
 

Siwankassa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Itse kun en ole salaliittoteoreetikko niin epäilen että kyllä ne tuomarit ja videotuomarit osaa tulkita tilanteet sillai että maalin hylkäämiseen löydetään perusteet. Omaan silmään näytti siltä että tapparan pelaaja siirsi pelsut hyökkääjän mailaa jalallaan jolloin se meni Heljangon jaloille. Myös puolustavana pelaajana olet vastuussa minne sen vastustajan mailan siirrät maalialueelta.

Vaikka olen pelsun puolella tässä sarjassa niin vähän vitutti toi tasoitus kun laitoin Valavuoren takia tapparalla live vedossa voiton.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Miksi mailaa ei saisi pitää jalkojen välissä?

No lähinnä se, että vastustajan kaatuessa siihen saa yleensä 2 min kampituksesta. Näemmä tällainen välillinen kamppi on ok, niin olisi primäärikohteen kannattanut mennä nurin.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Tässä kohtaa tilanteen ratkaisi oman pakin toiminta, ei Bryggmanin.
On sekin mielenkiintoinen porsaanreikä, että tunget mailan pakin jalkojenvälistä sinne maalivahdin jalkojen väliin jolloin ilmeisesti et ole enään vastuussa siitä. On vaan aika heikoilla jäillä tämmönen linjaus, jos sitä alkaa hyökkääjät sitten käyttämään.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
EIkö se oo niin että maalivahdin alueella saa olla jos et häiritse maalivahdin työskentelyä. Sitten jos joku työntää sut siitä moken päälle tai vie sun mailan maalivahdin luistimiin niin eikös maalit sillon hyväksytä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös