Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Pe 24.11.2017 Jokerit - Admiral Vladivostok

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana DR_J, 24.11.2017.

 1. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
  Aivan helvetin makea voitto, vaikka tuomarit yrittivät kaikkensa. Harvemmin jaksan tuomareista kitistä, mutta en muista hetkeen yhtä härskiä tuomaritoimintaa kuin tänään.
   
 2. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tulihan siitä vielä nitroloppu seeprojenkin suosiollisella avustuksella.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Palola parantanut kuin sika juoksua. Vaikea olla diggaamasta äijästä kun tsemppaa älyttömästi joka tilanteessa.
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Paljon oli jengiä muuten tänään?
   
 5. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ok, meni täysin ohi. Aika huono määrä kuitenkin kriittisesti ajateltuna pe peli ja juhlakausi. Joukkuekin pärjää...
   
 7. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Heikko esitys kaiken kaikkiaan. Tuomarit samaa tasoa. Admiral olisi ansainnut pisteitä, mutta jääkiekko ei ole reilu peli. Zapolle kiitos pisteistä. Voiko olla tyhmempää jääkiekkoilijaa kuin Masi Marjamäki? Mitään asiaa enää kokoonpanoon pitäisi olla.
   
 8. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  Lainaus:
  Pikkujoulukausi on kuumimmillaan, silti aika heikko luku perjantaiksi. Ok, vastustaja ei ainakaan ennakkoon ollut se kaikkein mediaseksikkäin.
   
 9. Barry Manilow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  California Golden Seals
  Jalonenkin ihmetteli, miten vähän ylivoimaa Jokerit on päässyt parissa viime pelissä pelaamaan ja vielä kotikentällä. Joko vastustajat tietävät Jokereiden vahvan ylivoiman ja pelaavat tästä syystä varovaisesti tai tuomarit eivät joistain syystä näe jokeripelaajiin kohdistuneita rikkeitä. Mene ja tiedä.
   
 10. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Tässä on pari peliä ollut aika salliva linja mailahäirinnän yms suhteen, joten tästä syystä vähän ylivoimia. Eilen oli kuitenkin niin räikeää Admiralille päin vetämistä, että näiden selvät rikkeet menivät täysin ohi ja Jokereiden hipaisuista laitettiin ukko samantien boksiin. Edes Pietarissa ei olla vihelletty ikinä noin huonosti.
   
 11. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Ohi peli ja silti voitto. Tuomareista huolimatta. Nää ei viheltäneet rybyille edes niitä pakollisia...
   
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Joku tossa tuomaritoiminnassa on.. Linja muuttunut hyvin räikeästi ihan lyhyessä ajassa. Kentällä on kaksi joukkuetta ja kaksi eri tuomarilinjaa.

  Olisiko ollut edellisessä pelissä kun Anttilaa huidottiin mailalla suuhun. Vieressä ollut tuomari näki tilanteen aivan selvästi ja pyöritteli vaan päätään. Aletaanko meitä jo pehmittämäään kohti Ice Challengea? Siellä jos nähdään samanlaista toimintaa dumareilta, niin ylilyöntejä on odotettavissa.

  Rotta vissiin luvannut pelaajillekin bonukset tuplana tuosta pelistä...