Pe 22.2.2013 Ässät - SaiPa

  • 17 930
  • 92

Jäämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Borussia Dortmund, Sympatiat HIFK:lle
tämä tappio varmasti vituttaa.

Ainahan tappio vituttaa, mutta jotenkin ei tälläkertaa. Jännitettävää riitti viimeisille sekunneille asti, ja SaiPa olisi paremmalla viimeistelyllä voinut kääntää ottelun ja ottaa pisteet Lappeenrantaan. Peli-ilmeeltään yksi kauden parhaimmista otteluista ja tunnelma Isomäellä vaikutti erittäin hyvälle.
Mie en muuta sano, kuin onnittelut vielä kerran Ässille, menette vielä pitkälle tuolla pelillä.
 

scoraaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Onneksi pisteet padalle. Erittäin vauhdikas ja hyvätasoinen matsi jossa ei taklauksiakaan puuttunut. Ässät niskanpäällä kaksi erää. Saipalla oli toki omat tilaisuutensa päästä peliin mukaan esimerkiksi toisen erän alussa. Savinaisen 3-1 maali Armian loistopassista lamautti Saipan toisen erän pelin.
Kolmas erä täysin Saipan. Parhaat paikat tulivat Vauhkoselle, joka onnistui sössimään kaksi täysin varmaa maalintekopaikkaa. Giliati oli kolmannessa erässä vaarallinen ja aiheutti useamman kerran päänvaivaa porilaisten puolustuksessa. Kolmannen erän pyörityksen perusteella jatkoaika ei olisi ollut väärin. Taisi padalta loppua energia pelin edetessä.
Saipalla tulossa parempi kevät, jos jatkavat samalla tasolla.
Ässien hahmot tänään Savinainen, Armia ja Raanta. Tästä eteenpäin..
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei tekisi mieli lähteä henkilöimään tuota tappiota,mutta jokainen näki mitä kentällä tapahtui.

No, oikeastaan siellä mentiin niin nopeasti päästä päähän, että heikompaa olisi hirvittänyt katsellakin. Vauhdikas peli, joka olisi nähdäkseni voinut parilla pompulla päättyä miten vain. Propsit Ässien Savinaiselle, siinäpä vasta pelimies. Tuomarit eivät ottaneet erityisen suurta roolia tänään, vaikka toki tänne pari kannattajaa heistäkin tulee painavan sanansa kertomaan.

Varmasti paikan päältä varsin viihdyttävää peliä, mökä ainakin telkkarin välityksellä oli mielestäni kauden parasta antia. Toki tätä on hankala arvottaa kun mikitys voi olla erilainen eri peleissä.

No, tällä kertaa meni näin. Kyllä Ässien tämäniltainen esitys oli kuitenkin voittoon oikeuttava, vaikka SaiPa oivallisesti vastasikin. Tuollainen voittoputki varmasti lämmittää - kyllä meidänkin vuoro vielä tulee.

Onnea Poriin.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Hieno peli Saipalta.

Toivottavasti heille ei käy sitä niin valitettavan yleistä juttua, että nyt oli kova tsemppi päällä ja "all in" --> ei riittänyt, päät painuvat ja huomenna Ilvekseltä turpiin heikolla pelillä...
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vituttaa aivan helvetisti, mutta toisaalta, tänään nähtiin kyllä ainakin meikäläisen osalta tämän kauden paras SM-liigaottelu kokonaisuudessaan. Hallissa tunnelma oli erittäin korkealla, ja kentällä sattui ja tapahtui jatkuvasti. Ja ennen kaikkea, peli oli rehtiä ja siistiä toki sopivan määrän tunnetta sisältäen ilman mitään koiruuksia.

Ässistä on pakko sanoa, että on tuo Savinainen vaan uskomaton mies. Raataa ja taistelee koko ajan, laukoo kun paikka on ja taklaa puhtaasti (Jarkko Ruutu, ota mallia!) kun paikka on. Voin kertoa, että play-offeissa tulee olemaan todella arvokas pelaaja Ässille, joskin tämä nyt on itsestäänselvyys. Ässistä kyllä huokuu tällä hetkellä juuri oikeaan aikaan sellainen rentous tekemisen suhteen, ja joka jätkä tuntuu nauttivan pelaamisesta. En ole ikinä nähnyt Ässiltä vastaavaa pelaamista SaiPaa vastaan kuin tänään, jotain HIFK:iä vastaan tuon ymmärtäisin. Pleijarikiekkoa pelaavat porilaiset, ja uskallan väittää, että viime kausien Blues tulee tällä kaudella Porista. Oikeastaan toivon jopa niin, sillä melkein rakastuin tämän ottelun perusteella tämän kauden Ässiin.

No, ettei jää pelkäksi perseennuolennaksi niin pari sanaa rakkaasta SaiPasta. Hyvä peli, hyvä ilme jne. mutta ei vaan riitä. Mankista ei todellakaan tarvita tuossa ykkösessä, Vauhkonen täytti tänään erinomaisesti Jessen paikan Giliatin ja Moranin vierellä. Toki olisi voinut paremmalla viimeistelyllä tuoda edes pinnan Lappeenrantaan, mutta toisaalta siinä ylärimakudissa oli vähän huonoakin tuuria jo. Toivoselta suhteellisen perusvarmaa pelaamista maalilla, mutta kyllä se 2-1 maali näytti aika helposti menevän, vaikka tuollaisiin vastahyökkäyksiin ei saisi vastustajaa päästään. Muutenkin, mikäli pleijareihin päästään, niin kylmää kyytiä kyllä tulee jos noin huolimattomasti pelataan keskialueella ja puolustuksessa. Kyllä tuo pakisto olisi tänäänkin kaivannut Bruunin johtajuutta ja Pullin kovuutta.

Kaiken kaikkiaan uskomattoman hieno kiekkoilta Porissa, niin uskomattomalta kun se tuntuukin sanoa Ässät-SaiPa -runkosarjamatsin jälkeen hävinneen joukkueen kannattajan suusta.
 
Kauden hienoin peli. Jos meno on tällaista jokaisessa Ässien ja SaiPan kohtaamisessa niin toivotaan joukkueita vastakkain playoffeissa. Veli-Matti Savinainen on muuten uskomattoman hieno mies!

-- sillä melkein rakastuin tämän ottelun perusteella tämän kauden Ässiin.

Ja minä SaiPaan. Melkein.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Meikäläisellä ei ole enää tapana näihin otteluketjuihin kirjoitella, koska ne ovat yleensä täyttä provosoimista molemmin puolin, mutta nyt on kyllä SaiPan fanien kanssa selkääntaputtelun aika. Oli meinaa sellainen peli tänään Isomäessä että ei runkosarjan matsiksi olisi uskonut. Harvoin sitä tulee vedettyä runkkarimatsissa tämän iltaiseen tapaan monologia television ääressä..

Veli-Matti Savinainen, ei jumalauta...
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Aikas tiukka vääntö tänään. Saipa olis voinut tasottaa pari tai kolmekin kertaa, joskus menee näinkin.

Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava, että tuolla hyytymisellä mitä kotijoukkue kolmannessa erässä esitteli on vaikea povata pitkää kevättä Tapparaa, Jypiä, Kärppiä tai Jokereita vastaan.

Hetkittäin hallilla oli jopa hyvä tunnelma, siitä plussaa. Huomenna ketun kimppuun.
 

Pioneer

Jäsen
Kauden hienoin peli. Jos meno on tällaista jokaisessa Ässien ja SaiPan kohtaamisessa niin toivotaan joukkueita vastakkain playoffeissa.

On aivotonta valittaa tunteen kuolleen SM-liigasta, jos tämän matsin näki. Ei ylilyöntejä, vaan kovaa täysillä painamista vaihdosta toiseen. Kaunis tarina ja lopulta taito voitti.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Huh huh, tottumatonta olis voinu pelottaa kolmannessa erässä.
Onnkesi Pata sai tehtyä tarvittavat maalit ajoissa. Saipa pelasi etenkin kolmannen erän helvetin hyvin. Ässätkin pelasi hyvin mutta Saipa vielä paremmin. Saipalla oli vain huonoa tuuria ettei päässyt tasoihin, niin monta paikkaa oli. Toki siellä heilui edessä vieteriukko nimeltänsä Raannan Antti.

Pressitilaisuudessa otteluvalvoja totesi että Elon olisi kuulunut saada lisäksi 10 minuutin jäähy päähän kohdistuneesta taklauksesta. Ja niin olisikin. Onneksi ei kukaan loukkaantunut.

Paska-Vauhkonen kävi kuumana, tippui kuitenkin jäähän Marttisen ekasta lyönnistä. Yritti käydä monestio jotain mussuttamassa jälkeenpäin muttei Jyriä enää kiinnostanut.

Hyvä esitys kaikilta, tosin Moisio on yhtä turha kuin Pihlman. Kakkosketju oli liekeissä ja tulos sen mukainen.

9 voittoa putkeen, nasulia. Kaikki putket katkeaa kuitenkin joskus...
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Kauden hienoin peli. Jos meno on tällaista jokaisessa Ässien ja SaiPan kohtaamisessa niin toivotaan joukkueita vastakkain playoffeissa. Veli-Matti Savinainen on muuten uskomattoman hieno mies!

Tähän vahva sama! Oli kyllä todella hyvä matsi ja hyvin yleisöä.

Vauhtia riitti, taklauksia riitti, yleisö piti näkemästään. Savinainen ehti joka paikkaan, Joppe ja Raanta (taas) liekeissä, ja Elokin alkoi taklaamaan! HIENOA!
SaiPalle tosiaan myös propsit, hienoa kiekkoa, on kyllä niin sitkeä joukkue ettei voi kuin pitää :)

Toivon Ässien ohella SaiPan painavan pitkälle kevääseen.
 

DiamondDoll

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Jesse Joensuu
Upea ja vauhdikas peli molemmilta joukkueilta. SaiPa pistii hanttiin kunnolla ja tarjosi viihdettä täydellä rahalla. Urholta katsottuna kauden viihdyttävin peli.

Parilla ranskalaisella Ässistä:

-RAANTA on liigan paras kassari tällä hetkellä. Itseluottamus täpissään ja pelaa niin uskomatonta kautta että ihme on jos Suomessa jatkaa kauden jälkeen. otti muutaman todella tärkeän gamesaverin.

-Savinaisen pelaaminen on upeaa seurattavaa. Karvaa, uhrautuu, riistää, taklaa, maalaa, tekee paikkoja. Onko mitään mitä Vellu ei osaa tällä hetkellä?

-Joel Armia on täysin omassa luokassaan. Kun 19v jätkä on menopäällä, jää pakit ja molarit toiseksi. Ihana mies ♣

-Eero Elosta on kuoriutunut oiva lätkäpelaaja Porissa. Yritystä ja muutama mehukas taklaus. Hyvä kaappaus Toivolalta.

-Isomäen yleisö piti hyvin meteliä ja tunnelta kesti viimeiselle sekunnille asti. Hyvä Pori.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Kylläpä tarjos sydämmen tykytyksii tää peli. SaiPalla olis ollu kaikki saumat saada peli tasoihin vähän ennen loppuu. Vähän tuurillakin seilattiin välillä, mutta tärkeintä: 3 pistettä ja kuuden joukossa, oisitteko uskonu tätä tammikuun puolesvälis??
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
-Savinaisen pelaaminen on upeaa seurattavaa. Karvaa, uhrautuu, riistää, taklaa, maalaa, tekee paikkoja. Onko mitään mitä Vellu ei osaa tällä hetkellä?
Paska maalivahti, ei mitään käyttöä.

Hieman panee mietityttämään että miten Padan käy jos tuosta kakosesta tippuu porukkaa saikulle...
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Olipahan mahtava SM-liigamatsi. Intensiteetti oli änäritasoa ja yleisö upea. Harvoin mikään runkosarjamatsi vetää näin mukaansa. Savinainen on kyllä hieno pelaaja Porissa! Pari aivan jäätävää vaihtoa.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sanon nyt yhden asian illan tuomareista. Miten ne ei nähneet sitä kun Saipa pelasi alivoimalla viidellä miehellä ja pitkään?! :D Käsittämättömän sokeaa...

Olipahan ottelu. Fiilikset vaihteli kokoajan, ensin tuntui pahalta, sitten hyvältä, sitten pahalta, sitten hyvältä...jännitti ja nauratti! JUMALAUTA tätä on lätkä parhaimmillaan!

Saipa pelasi loistavan ottelun, jos siellä olisi yksi Joel Armia tai Veli-Matti Savinainen jengissä niin olisitte voittaneet todenäköisesti ottelun.
Ässiltä taasen ei viisikkopeli ollut mitään loistavaa, mutta se korvattiin tarvittavalla tsempillä. Joka jätkälle tuli virheitä, mutta niitä paikkailtiin asenteella ja tuurilla.

Maalipaikkoja, taklauksia, tunnetta, tunnelmaa = VIIHDETTÄ.

Kiitos Saipalle hienosta ottelusta ja kiitos saipan faneille.

ainiin...Antti Raanta, Sm-Liigan paras kassari tällä hetkellä, PISTE.
 

Kuusumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelitilanteesta johtuvat käden kohotukset
Paikoittain ylimielistä peliä Ässiltä, mutta tärkeä voitto. Raanta on liigan kuumin kassari ja Savinainen-Armia on liigan kuumin kaksikko, yhteensä 15 pistettä neljässä viime ottelussa. Mitä nappeja Elo oli vetänyt? Tokassa erässä antoi neljä painavaa taklausta yhdessä vaihdossa.

E: Tosiaan tuomareille muistutus, että sitä alivoimaa pelataan yleensä neljällä pelaajalla. Nyt SaiPa pelasi 15 sekuntia viidellä kenttäpelaajalla.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Uskomaton ketju muuten, kun kaikki vain kehuvat toisiaan ja tuomareistakaan ei montaa mainintaa.

Muistatteko, ettei ole kauaa siitä, kun nakkikastikkeet vielä kiehuivat yli äyräidensä näissä ketjuissa??
 
Sanon nyt yhden asian illan tuomareista. Miten ne ei nähneet sitä kun Saipa pelasi alivoimalla viidellä miehellä ja pitkään?! :D Käsittämättömän sokeaa...

Tuli tilanteesta mieleen muutaman vuoden takainen SaiPa-KalPa -ottelu. Siinä SaiPa haki tasoitusta ilman maalivahtia seitsemällä pelaajalla KalPan neljää vastaan yli 40 sekunnin ajan, eikä saanut jäähyä. Silloin molemmilla oli mustakeltaiset paidat. Nykyään sentään keskinäisessä ottelussa toinen pelaa mustilla ja toinen keltaisilla.

Tämän illan ottelussa SaiPa taisteli hyvin mutta se ei riittänyt. Paikkoja oli mutta niitä ei käytetty. Päivän "upein" yksilösuoritus oli Mikko Pukan puolustuspelaaminen Ässien 1-0 maalissa.
 

ahal

Jäsen
Uskomaton ketju muuten, kun kaikki vain kehuvat toisiaan ja tuomareistakaan ei montaa mainintaa.

Muistatteko, ettei ole kauaa siitä, kun nakkikastikkeet vielä kiehuivat yli äyräidensä näissä ketjuissa??
Joo, muistetaan. Niissä taisi olla hevosenlihaa tai muuten epämääräistä täytettä ja aiheuttivat siten pahaa oloa :). Nyt ollaan opittu varovaisemmiksi. Toisaalta vuodet sputnik-kannattajana opettavat paitsi nöyryyttä myös riemuitsemaan harvoista ilonaiheista. No tänä talvena niitä on ollut toki aiempaa enemmän, ja sen vuoksi muutama ylimääräinen pleijarimatsi olisi kirsikkana kakulla. Toivo elää.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Huikea matsi. Tänä iltana oli kaikkea. Otteluseurannassa ja tässäkin ketjussa on jo kaikki sanottu, niin mitä sitä toistelemaan.

Kiitos Ässät, kiitos SaiPa.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Jouduin lähtemään salibandytreeneihin toisella erätauolla, mutta parista erästä voin toistaa tänne jo kirjoitettuja huomioita.

- tuomarit, pl. se SaiPan av viidellä pelaajalla suoritus oli melko viileä, kampituksissa oli hieman herkkyyttä ehkä, mutta ne menivät tasan, ei valittamista

- SaiPan fanit, kivasti jaksoivat melskata, istuin aika suoraan vastapäätä ja siellä näytti olevan hyvä fiilis

- Ässien Etulinja taisi olla seisomakatsomon vieressä, ei kuulunut ihan vastakkaiseen päätyyn mitään, mutta näkyi sielläkin olevan porukkaa, arvostan

- Savinainen & Armia, siinä on ihana kaksikko

- maalivahdit, vähän Toivosenkin piikkiin menee 2-1 maali, mutta muuten aika hienoa peliä molemmilta maalivahdeilta

- taklaukset, siis tässä liigassa ei lentänyt ulos taklaamisesta!?!!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
- taklaukset, siis tässä liigassa ei lentänyt ulos taklaamisesta!?!!

Se Elon jäähyyn johtanut taklaus oli sellainen, että jos SaiPan pelaaja olisi jäänyt makoilemaan jäälle niin ulos olisi lentänyt. Käsi nousi taklauksen jälkeen sen verran korkealle.

Onneksi ei jäänyt ja tästä tuli vain 2min istunto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös