Pe 21.4.2023 Pelicans - Tappara

  • 46 285
  • 1 237

Kumpi voittaa?

  • Pelicans

    Ääniä: 30 35,3%
  • Tappara

    Ääniä: 55 64,7%

  • Äänestäjiä
    85

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ts. Tappara saanut vain kolme jäähyä siitä huolimatta, että vihellettävää olisi ollut tuplasti enemmän. Taitavaa linjan hyödyntämistä siis.
Keskiviikkona Tappara vei peliä 50 minuuttia ja Pelicans roikkui perässä. Ylivoimat silti vain 2-1. Ei nämä ihan tasan mene, mutta voittaja tästäkin löytyy.

Tasaista touhua. Tappara saanut hyvin paikkoja luotua 5vs5, mutta ei vielä uppoa. Alivoima totutun timanttista.

Pelicans on ollut kyllä kiekollisens hyvä, vaikka makoilu saanutkin huomiota. Katsellaan mitä kolmannessa tapahtuu. Riittääkö maltti vai alkaako tulla Tapparalle vastaiskupaikkoja?
 

Kukko

Jäsen
Ts. Tappara saanut vain kolme jäähyä siitä huolimatta, että vihellettävää olisi ollut tuplasti enemmän. Taitavaa linjan hyödyntämistä siis.
Pelicans olisi ansainnut 12-jäähyä sukeltamisesta. Tosin mikäli yksi edes joskus vihellettäisiin, niin ehkä tuo korostelu loppuisi. Nyt kiviä taskuun, nolaatte itsenne.
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparan jäähyjen aikana tullut suurin piirtein tasaisesti maalipaikkoja molempiin päihin. Ehkä se on se tasoero, et pitäis pelata pelit alusta loppuun 5-4…? Hymiö, nyt ehkä, tähän.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
tykkään myös Tapparan fyysisyydestä ja rehellisestä pelistä ei kaaduta ja jäädä makoilemaan. Tapolakaan ei ole itkenyt vielä kertaakaan kahden ekan pelin aikana, toisen joukkueen valmentaja vuolatti kyyneleet ekan pelin ekalla kympillä.
Muutaman kerran ajettu tapparalaisen selkään niin, että pelsulainen oli lyyhistynyt ja Blood viety paareilla.
Tapparalainen on vaan jatkanut pelaamista.. toisaalta.. sillä tavalla ei myydä jäähyjä.
 

Kalix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koo-Vee, LeKi
Mulkkumainen Tappara tekee sen mitä tarttee. Jos Pelikaanit tekee vähän enemmän kuin aiemmin niin Tappara vastaa siihen sen verran lisää, että se riittää voittoon.
 

Veijo Esso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eri versiot Reippaasta ja Pelicans
Aikamoista painia ollut peli tähän asti, ja mihkäpä se siitä kolmannessa erässä muuttuisi. Paria maalia kaipaisi kotijoukkueelle, mutta rehellisyyden nimissä on kyllä todettava että en hetkeen aikaan ole nähnyt noin solidia puolustusta kuin Tapparalla.
 

MrTriangle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Uskoa meinataan koetella. 9min ylivoimaa eikä kertaakaan maalattu?!

Tähän asti Pelicans on oikeastaan joka kerta vielä venynyt ja palauttanut uskon vastaavassa tilanteessa. Nyt vain on helvetisti kovempi vastus kuin aiemmilla kerroilla... Jännitetään miten käy
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Eipä Pelicans niillä kaikilla ylivoimilla mitään tekisi. Ei tunnu kiekko menevän häkkiin.
Ylivoimalla pelicans sentään pääsee hyökkäysalueelle. Tasakentällisin ei mitään jakoa.

Maaleja eivät tänään tee yhtään.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparalta hyvä alku tähän otteluun, mutta sitten aikalailla hyytyi pelaamaan Pelicansin suunnitelman mukaisesti. Thomasin ulosajo tietysti selvä, Blood varmaan toivoikin jotain tuollaisia kostotoimia taklauksistaan. Sitten myöhemmin vielä lisäkakkosen hankinta. Myös ylivoimien ulkopuolella Pelicans sai joitain paikkoja Tapparan puolustaessa löysästi. Mutta 0 maalia Pelsuilla, eli ei nuo onnistumiset tuottanut sitten lopulta mitään.

Tai ehkä siinä mielessä tuotti, että Tapparallakin vain yksi maali. Tapparalla meni iso osa erästä alivoima tappaeasa. Ihmeen helposti kyllä Tappara pääsi useisiin kaksykkösiin, mutta huonoa oli Tapparallakin tilanteiden päättäminen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös