Pe 2.12.2011 KalPa - HIFK

  • 24 754
  • 81

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Onko sulle useinkin tapana kirjoittaa tuollaista paskaa, mitä tuo viestisi edustaa? Provoa toisen perään ja ei mitään sanottavaa tulevasta pelistä, paitsi HIFK on surkea ja fanit idiootteja... Noh, tapansa kullakin ja toivottavasti olet onnellinen, kun pääsit tuomaan ajatuksesi esille. Jatka ihmeessä samaan malliin.

Meitä on moneen junaan näköjään. Johdetaan sarjaa ja silti pitää jakaa angstiaan noin helvetisti täällä foorumilla. Ihan turhaa hommaa tuollainen provoaminen nyt. Itseäni HIFK sytyttää nykyään jopa enemmän kuin JYP. Ville Peltonen, Granlundit, Mikko Jokela... ei kahta sanaa mikä joukkue on silmissäni SM-liigan mielenkiintoisin. Jokelaa tosin voisi joku käydä muistuttamassa että meiltäkin löytyy fyysisyyttä.

Tottakai brändin mukaan pitää kovistella maalaisille sekä jäällä että katsomossa, kuten varmaan tänäänkin tulee tapahtumaan. Itsellä on kuva että HIFK-fanit ovat ihan leppoisaa sakkia, mutta toki muutama kusipää mahtuu aina porukkaan ja humaltuessaan tappion jälkeen provosoituu huudoista ja tappelukaan ei ole sitten kaukana.

HIFK:lla on kuitenkin perinteitä niin paljon, että faneja löytyy tänäänkin joka puolelta jäähallia. Tasainen peli tulee. Jatkoaika nähdään perjantai-illan huutomyrkyssä.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
S-P menee taas Koistisen ohi pelaavaan kokoonpanoon, mutta millä eväillä?

Ei Koistisen tehopisteillä 3+2 11 otteluun ohiteta noin vain maajoukkuetaustaista Riikolaa. Pelottaa jo valmiiksi miten hukassa poika tuleekaan tänään olemaan.

Ovatkohan isä Hannu ja poika Kimmo muistaneet pohdiskella myös sitä mitä voi pahimmassa tapauksessa seurata, jos joku pelaaja pukkaa kypärällä vastustajaa naamaan?

Tuskin on tarvinnut pohdiskella. Eiköhän Erkinjuntin välitön pyörtyminen ollut jo tarpeeksi varoittava esimerkki.

HIFK ja Jokerit näyttävät olevan ainoat vierasjoukkueet tällä kaudella, jotka ovat saaneet tuvan täyteen Kuopiossa. Eli, PK-seudun joukkueet ovat kiinnostavimmat tällä hetkellä siellä päin, eilisessä JYP-ottelussakin oli vain reilu 4000 katsojaa.

HIFK ja Jokerit kiinnostaa Savossa erityisesti, mutta kyllä se JYP kiinnostaa ainakin lähes samalla tavalla. HIFK ja Jokerit ovat vierailleet Niiralassa viikonloppuisin, kun taas JYP piipahti vieraana tiistaina. Veikkaus TV:n ilmaislähetyksellä varmasti oli myös oma vaikutuksensa tiistain pienehköön yleisömäärään.

--------------------
Muutama sana illan pelistäkin:

Laurila ja Kankaanperä molemmat sivussa. Olisin odotellut vähän revanssia ensimmäisestä kohtaamisesta näiden herrojen välillä, mutta ehkä joku toinen kerta sitten. Toisaalta Kiiskisellä on n. 50% parempi mahdollisuus säilyä terveiden kirjoissa Kankaanperän puuttumisen vuoksi. Voisi tämän kunniaksi kisutella muutamalla nätillä Endrasin (tämän pelatessa) tervetulleeksi Suomeen ja Savoon. 4-1, 1-4, 4-1? Jatkettakoon samalla radalla. ;)
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Olipahan aikamoinen vuodatus! Kuka päästi sinut pois häkistä?

Siinä tosin tuossa surullisessa viestissäsi olet oikeassa, että eiköhän HIFK joudu lähtemään kalakukkolasta ilman pisteitä himaan. Viime vuosina ei ole taidettu voittaa Kuopion mikkihiirejä kertaakaan näiden kotona?

Eniveis, jännä matsi kaikesta huolimatta tiedossa!
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Olipahan aikamoinen vuodatus! Kuka päästi sinut pois häkistä?

Siinä tosin tuossa surullisessa viestissäsi olet oikeassa, että eiköhän HIFK joudu lähtemään kalakukkolasta ilman pisteitä himaan. Viime vuosina ei ole taidettu voittaa Kuopion mikkihiirejä kertaakaan näiden kotona?

Eniveis, jännä matsi kaikesta huolimatta tiedossa!

Jyväjemmari-isä pitänyt poikaansa navetan pimeimmässä nurkassa koko lapsuuden, mitä muuta tuollaisesta voi tulla?

Noh, ihan sama. Suurin osa Kuopiolaisista todella mukavaa jengiä. Endras siis joutuu kovaan paikkaan heti. Hyvä asia!
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
HIFK tänään:

Pesonen-Granlund-Granlund
Söderholm-Fernholm

Peltonen-Wirtanen-Kuhta
Melart-Jokela

Tuomainen-Hirschovits-Somervuori
Tuohilampi-Kousa

Nyholm-Liivik-Åsten

Endras
(Norja)

HIFK sivuilta matsiennakko
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
HIFK:n kokoonpano tänään

Hieman harmittaa, että Endras on tänään maalilla, koska näin ollen luultavasti ei pelaa huomenna. Tämän illan matsi jää itseltäni harmillisesti näkemättä, mutta mielenkiinnolla odotan kommentteja kolmosketjun pelistä. Toivottavasti annetaan olla tuossa muodossa (tai Nyholm Tuomaisen tilalle) jonkin aikaa. Pitäisi tulla tulosta.
 
Viimeksi muokattu:

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Nyt näyttää kokoonpanot lähes niiltä mitä haluaisi. Toi oli hyvä veto laittaa Åsten pelaamaan Bobbyn ja Simon kanssa. Perkeleen hyvä kolmikko. Söden ja Jokelan pakkiparia vaihtaisin, mutta odotetaan kun Kurvinen palaa ensi peliin.
 

Giba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kainalniemen Hiki

Aika tyylikäs otteluennakko, hienoa.

Ja illan ottelusta on semmoinen kutina (valitettavasti), että HIFK tulee pitkästä aikaa juhlimaan Niiralan Montussa. Granlundit ovat olleen aika kovassa liidossa viime aikoina ja Pesonen alkanut heräämään veljesten rinnalla. Pesonen kärppä-paidassa oli ainakin Niiralassa yleensä pelipäällä. KalPan ykköstykit Kiiskinen ja Salminen ovat viime peleissä olleet hieman vaisumpia Hentusen ottaessa sitä vastoin ratkaisija roolia. Tänään luulisi ainakin näidenkin herrojen syttyvän.

Tänään Niiralan Montussa poikkeuksellisen paljon taitoa jäällä: Kiiskinen, Salminen, Granlundit, Peltonen, Pesonen.......

Huikea ilta jälleen kerran edessä.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Hirso 3.keskellä. Nyt Hirso näytä niille! Älä tule paha Hirso, tule hyvä Hirso!
Endras, ändraa nämä meidän tuloksellisesti synkät Kuopion vierailut, bitte schön. Ai niin, mutta sulla on kuulemma joku perhos/pysty torjuntatyyli eli ei se sitten käykkään, schade aber tut mir leit.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Jos HIFK:n pelaajat joutuvat juoksemaan koko matsin kalakukkojen perässä, on käämien palaminen hyvin todennäköistä ja silloin helposti alkaa tapahtumaan...
Tuskin. Se henkilö jolta ne käämit palavat istuu tänään toimitsijakiekkossa, joten hän ei ole käskyttämässä telaketjuja tappelemaan
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tuskin. Se henkilö jolta ne käämit palavat istuu tänään toimitsijakiekkossa, joten hän ei ole käskyttämässä telaketjuja tappelemaan

Niin, olisi ihan jees, jos HIFK pärjäisi tänään pelaamalla ja pystyisivät tekemään tilastoihin poikkeaman. Melart ei ainakaan paljon käskytyksiä tarvitse, jotta alkaisi suorittamaan.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kylläpä ihan vitutti tuota Peacemasterin viestiä lukiessa, ei näköjään kaveri osaa paljon muuta kuin provoilla provoamisen jälkeen...

Mutta itse pelistä, huikea matsi tulossa. Ensimmäisen kerran näen Miken livenä, loistavaa! Kai sille pitää pienet aploditkin heittää jos maalin tekaisee, huikaiseva pelimies kyseessä. Muutenkin pieni kutina on takapuolessa, että punaiset ottavat ainakin pisteen tänään, ehkä kaikki kolmekin. KalPan pitää nyt pystyä parhaimpaansa, vastaan tulee materiaaliltaan SM-liigan paras joukkue ja liigan paras yksilö (Granlund).
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno avaus Zorbalta! Sen jälkeen tuli nämä tavalliset kalakukot keneltä nyt ei kauheasti itse pelistä löydy mitään sanottavaa, hyvää provoa kylläkin joten proppooset(menikö oikein?) siitä. Kyllä se täytyy tänään tsiigata matsi. Savolaisten antipatiat, Kapas-Mafia ja se NMVMJ(Niiralan Montun Vitutus Matsin Jälkeen). Sellainen yhdistelmä että huh.

Pelillisesti Kalpa on meitä edellä kuin sakemannit muita tokan muailman rähinän alkuvuosina. Siellä on toimiva systeemi, orjallinen noudatus(ko?) siihen ja mv-pelikin käsittääkseni toimii ihan passelisti vaikka päästivätkin Ahosen tienaamaan itään. Hentunen, Salminen, Kiiskinen. Ai shaatana. Niin ja se J-Ikonen on kyllä hyvä. Itse diggaan Laurila ja Pakarisen menosta.

HIFK voisi nyt unohtaa ne maalintakaa lähdöt, kaikenmaailman Niiden Pelit ja muut hömpötykset. Sellainen tylsä vierasmatsi-tyyli tänään, kiekkoa vaan pois omalta alueelta. Taklauspeli järkeväksi, ei tarvitse kolata joka vaihdossa sitä death-niittiä. Märkä+Melart saa tehdä tietty sitä mitä parhaiten osaa muttei sen kustannuksella että omissa soi. Eli: turhat jäähyt on njet njet. Haha. Just joo, kunhan pilailin. Odotan ihan railakasta pe-menoa synttäreideni kunniaksi ja toivon ylilyöntejä jos peli on ratkennut kotipoppoolle.

Kameraden Endras nollaa ne. Melart-Jokela tarjoaa ilkeyttä ja mustelmia, Märkä riivaa flygande fisukukot hulluiksi ja Hirsolle nauretaan katsomossa oikein urakalla. Matsin jälkeen Tuokkola kyselee 'miksi, oi miksi?!' HIFK:lta, Sormunen kertoo ettei oikein irronnut tänään Stadilaisilta ja Pennanen on jo puolessa välissä kotimatkalla piirtelemässä fläppiin. JA:n ketjut täyttyvät dino69:n ja tiukkojen räksätyksistä, HIFK-fanien vitutuksista ja yleisestä kaaoksesta.

Kippis kaikille. Errol Somervuorella on tänään hyvä nro.
 

Sakkoliha

Jäsen
Mikael Granlund pelaa tänään surkean ottelun. Siinä on Suomen urheiluhistorian ylihypetetyin pelaaja. Jumalauta, yksi ilmaveivi ja koko kansa on pähkinöinä. Veikkaan, että kun mies pääsee ensi syksynä tuolle puolen, tämä onneton nysverö kolataan miesten toimesta pari kertaa ja ymmärtää palata Eurooppaan ja vaikkapa Sveitsiin, pehmoisten karkeloihin.

En lähtisi tuollaista skeidaa laukomaan ilman minkäänlaisia perusteluita. Tuskin Granlund tuurilla on pelannut 17-vuotiaasta lähtien pelannut SM-Liigaa 1piste/peli tahtia ja johtaa tälläkin hetkellä pistepörssiä, vaikka hänellä on pari peliä vähemmän pelattuna kuin esim. Zaborskylla takana. Lisäksi on A-maajoukkueessa pelannut 1piste/peli tahtia, joten ymmärrän kyllä täysin hypetyksen, joskin se on mennyt yli. Granlund on sentään suomalaisen jääkiekon suurin lupaus tällä hetkellä.

Miten luulet, että Granlund sattumalta varmaa 1.kierroksella NHL:ään, on voittanut 19-vuotiaana Suomen-, sekä maailmanmestaruuden ja pelaa joukkueessa kuin joukkueessa 1piste/peli tahtia, eikä ketjulla ole ollut väliä hänen pisteiden tekemisessä. Esim. teki Jerry Ahtolasta 17-vuotiaana yli 20 maalin miehen, joka ei nykyään pysty edes pisteitä tekemään kovin usein.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Jokohan olisi Kiiskisen vuoro herätä unesta? Hirveätä perseilyä edelliset pelit. Koko ykkösketjun peli on menny reisille sen vuoksi. Onneksi Hentunen on lopettanut koomailun ja on pelastanut monta pistettä. Tiukkaa vääntöä tulee olemaan. Pakkiparit näyttävät ihan hyviltä. Laurila ja Koistinen ovat heikkoja kiekollisena joten näyttää että Tuokkola haluaa pisteet kovalla kiekonhallinnalla.

KalPa on muutamissa edellisissä peleissä ollut melkoinen vastaantulija mutta Kolmen Metrin Koskinen on ollut vakuuttava. Kapanen on käynyt kuumana kuin hellankoukku ja kun vastassa on HIFK niin jotain voi tapahtua. Petu ei ole tosin käskyttämässä joten voipi olla hieman hiljaisempaa VÄKIVALTAosastolla.

HIFK:llä on kaikki munat yhdessä korissa. Pikku G:t jos pidetään aisoissa niin varmat pisteet kotio. HIFK:n kaksi alempaa kenttää ovat vitsejä. Endras lienee eri luokan maalivahti kuin Norja joten gamesavereita voi olla luvassa.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Hävettää kyllä että suosikkijoukkue KalPa löytyy tuollaiselta provoilijalta, joka ei ole edes hyvä siinä.

Maalivahtien taistossa on mielenkiintoista nähdä kun kaksi AHL:stä SM-liigaan siirtynyttä maalivahtia vastakkain. Koskinen näyttänyt, että aikaeroista viis niin rytmiin voi päästä nopeastikkin. Toisaalta KMK:lla etuna se, että on tahkonnut SM-Liigaa jo aikaisemminkin.

Hieman harmittaa että Koistinen ei taaskaan ole päässyt kokoonpanoon. Millä hitolla Kukkonen ja Riikola ajavat ohi? Ei se että on oma junnu pidä ole aina tae suoraan avauspaikkaan. Mutta kyllä näyttäisi täydelliseltä jos meillä olisi kakkoseen heittää sentteri koodinimellä "Dixon"

Itsellänikin jotenkin sellainen kutina, että pisteet on tiukalla. HIFK tulee varmasti sellaisella ryminällä, jota ei niiralassakaan ole pitkään aikaan nähty. Se mihin se johtaa jää sitten nähtäväksi.

Tzuiz mitä hittoa? Koistinen muka huono kiekollisena, mitäs sieniä oot oikein vetäny. Kiekollisena Masa on just hemmetin varma ja se lämärikin lähtee tulisesti. Peliaikaan verrattuna meidän TOP 3 pakki tehokkuudessa.
 

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
HIFK:n fanit ovat Suomen vähä-älyisimpiä. Kun joukkue häviää kaksi kertaa, niin peliesitys-ketjuissa luvataan mennä seuraavan kerran Helsingin jäähalliin kun Petri Matikainen on erotettu. Samat urpot yhden voiton jälkeen hehkuttavat upeaa joukkuetta, pakan päällä. Ei minkäänlaista suhteellisuudentajua

Tämä on kyllä täysin totta ja Toisaalta tämä piirre huvittaa, mutta myös ärsyttää. On oikeasti urpoa vaatia potkuja uukaaseilla sävytettynä ja seuraavan maalin jälkeen ollaan ihan mielissään. Toinen samantyyppinen ominaisuus on, että otteluseurantaketjussa toivotaan joukkueen häviötä, jotta valkku saisi potkut, mutta kohta sama nimimerkki tuulettaa "JESSS, Mikke teki 2-2"

IDIOOTTIMAISTA.

Noh pisteautomaatti on jälleen täällä, joten helpot pisteet luvassa. Reilu 3-2 rökälevoitto tauluun. Ässät nimittäin tulee tänään häviämään Lukolle, joten sarjajohtohan on tänään jo 12 poijua. KalPa mallia 11-12 on kaikkien aikojen kovin!!
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuskin. Se henkilö jolta ne käämit palavat istuu tänään toimitsijakiekkossa, joten hän ei ole käskyttämässä telaketjuja tappelemaan

Tätä voisi tulkita niin, että mielestäsi toimitsijakiekko-Petu olisi käskyttänyt tappioon turhautuneena IFK:n telaketju-osastoa tappelemaan aiemmin tällä kaudella. Mitään evidenssiä tästä ei tietenkään ole, mutta voisitko hieman valaista, mihin tapauksiin viittaat?
 

Giba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kainalniemen Hiki
Kylläpä ihan vitutti tuota Peacemasterin viestiä lukiessa, ei näköjään kaveri osaa paljon muuta kuin provoilla provoamisen jälkeen...

Kyseinen nimimerkki ilmaantui tänne noin kuukausi sitten. Aika äkkiä pääsi ignore-listalleni. Voihan se olla kaikki on pilke simäkulmassa kirjoitettua sitä itseään, johon sitten muut tarttuvat. Tuohon teoriaan en kuitenkaan usko. Tämäkin ketju pysyi asiallisena tuohon viestiin saakka.
 

scholl

Jäsen
Hieman harmittaa, että Endras on tänään maalilla, koska näin ollen luultavasti ei pelaa huomenna.

Aivan kuten minun näppäimistöltäni. Debyytti olisi pitänyt tehdä kotona. Tosin netistä tilaamani Baijerin lippu ei ollut vielä tänään tullut, joten olisi ollut orpoa mennä pelkkä Bayern Münchenin paita päällä huomenna peliin, joten ehkä on jäätävä kotiin ja mentävä joku toinen kerta. Huomenna olisi kyllä ollut aikaa, kun olen vähän kipeänä.
 

Peacemaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Vityaz Chekhov, Real Madrid
Mitenkäs muuten Helsingin päästä tiedustelisin, että onko Pesonen pelannut otteluakaan muiden kuin Granlundin vierellä? Ja milloin Kankaanperä palaa?

Mielenkiintoista nähdä Endras työn touhussa.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Tzuiz mitä hittoa? Koistinen muka huono kiekollisena, mitäs sieniä oot oikein vetäny. Kiekollisena Masa on just hemmetin varma ja se lämärikin lähtee tulisesti. Peliaikaan verrattuna meidän TOP 3 pakki tehokkuudessa.

Mutta Matin oman pään kiekollinen peli (poisluettuna asialliset purut) ei ole vakuuttanut minua. Myöskään syöttö ei kolahda lapaan niinkuin esim Masuhrilla ja Kauppisella. Ja tämän illan pelissä juuri pidetään kiekkoa. Riikolan vahvuus on kiekollinen peli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös