Pe 2.1.2009 HIFK - Jokerit

  • 28 778
  • 82

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Milloinkas tämä Ling astuu kokoonpanoon? Lauantaina?

EDIT. Tämmöinen löytyi Iltasanomien sivuilta, tiedä sitten kuinka hyvä tieto on:

IS:n tietojen mukaan Ling on mukana kokoonpanossa jo illalla ottelussa HIFK:ta vastaan. Lingin lento on perillä Helsingissä kello 17.00 - ottelu alkaa kello 18.30.

Lähde: http://www.iltasanomat.fi/urheilu/t/sm-liiga/

Jos tuo pitää paikkansa niin kyllä kiireellä mies pitää pelaamaan saada. hoh.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Onkohan kukaan kertonut Lingille itselleen, että miehen odotetaan pelaavan jo tänään? Hyvä, että mies ehtii edes hallille matsin alkuun mennessä, jos kone on Seutulassa viideltä. Ja mailat ehkä hyvällä tuurilla jossain Ruotsin ilmatilassa.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Milloinkas tämä Ling astuu kokoonpanoon? Lauantaina?

EDIT. Tämmöinen löytyi Iltasanomien sivuilta, tiedä sitten kuinka hyvä tieto on:

IS:n tietojen mukaan Ling on mukana kokoonpanossa jo illalla ottelussa HIFK:ta vastaan. Lingin lento on perillä Helsingissä kello 17.00 - ottelu alkaa kello 18.30.

Lähde: http://www.iltasanomat.fi/urheilu/t/sm-liiga/

Pikkaisen tulisi kiire peliin, alkulämmöt voisi vetää jo kentällä ja taksissa/Masan kyydissä hokkareita jalkaan ja autosta suoraan kentälle. Hattutemppu luonnollisesti puoleen väliin ottelua mennessä. Miten toi menee noin sääntöjen puolesta, saako vielä ennen peliä tuoda pelaajan peliin kokoonpanojen ulkopuolelta? Eikös joku vuosi sitten Jokereihin tullut pelaaja siten että pelasi samana päivänä kun julkistettiin? Hienoahan se olisi jos Ling peliin ehtisi, toisi vähän lisäväriä peliin. En kyllä jaksa tähän uskoa millään.

edit: Tuoppi on samoilla linjoilla:)
 

Rike.K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kissapedot
On kyllä harvinaisen positiiviset fiilikset illan ottelun suhteen. IFK:n otteet ovat kokoajan parantuneet ja vielä kun Loppi ollaan saatu takaisin rosteriin, niin eihän tässä mitään hätää ole. Narrilauma on tappioputkessa, joten nyt on hyvä paikka näyttää lopullisesti ketkä on todellisia Stadin kingejä!! Jokereita voisi nöyryyttää oikein kunnolla tällä kaudella näissä keskinäisissä väännöissä, ainahan se tuo ekstra-mielihyvää kun narrit lyödään. Kunnon meininki alusta saakka päälle, niin uskon ettei jokeripakalla ole mitään saumaa!!
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Tilataksi kentältä että voi kamat vetää päälle matkalla. Luistimet kanssa. Masa kantaa reppuselässä suoraan jäälle. ;D
Juuri näin. Ja kaveri ilmestyisi peliin vähän kuin Norton aikoinaan; suoraan lämmittelyihin...

No totuuden nimissä on sanottava, että tuskin vielä tänään pelaa, sen verran tiukaksi menisi aikataulujen kanssa.
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Lipputilanne

Vielä näyttää olevan paikkoja illan peliin eri hintakategorioista, joten kaikki matsiin Böndettömän tammikuun viettoon!

Halli täyteen, fiilis kliimaksin ylärajoille (kuten joskus ennen) ja täysi höyry päälle, niin kentällä kuin katsomoissakin.
Tänään jos Fanikatsomo(t) onnistuvat, niin muukin halli mukaan, siman voimalla!

Itse olen pitänyt taukoa matseista edellisen Jyp-matsin jälkeen, koska niin heikkoa oli esitys ja ennen kaikkea yritys.

Tänään peli päättyy 4-1 ja taklaukset 49-2

Tervetuloa!

Ugh!

Julli
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Jep, tänään olisi tarkoitus lähteä ensimmäistä kertaa DDR-bunkkeriin tällä kaudella. Aika skeptinen olen kyllä voiton suhteen, sillä IFK on ollut jäätävän tehokas kauden paikallisissa. Toisaalta ihan hyvä, että ennakkosuosikin viitta on kerrankin kotijoukkueella ja voitto olisi mukava yllätys.

Ilta-Sanomilla vaihteeksi ilmeisen varmaa tietoa, että Masan uusin hankinta Ring-A-Ling pelaa jo tänään. Aika nopeaa toimintaa se vaatii, jotta näkisimme kaverin kaukalossa.

Jokelan paluu takalinjoille hieno juttu. Mikäs siinä Jokelan kurvailla, kun vierellä säestää itse Kokemus. Tenuten peluuttaminen keskellä on edelleen suuri vitsi, kun kaveri pyörii missä sattuu. Valot päälle siellä valmennusjohdossa.

Lopputulos 3-2.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokerit:

Hallikainen
(Kivisaari)

Hih hih, heh heh. Onnittelut naapuriin.

Hallikainen imee teille varmasti taas tarpeeksi kiekkoja omiin niin että Niemiselle voi osua vähän heikompikin peli alle niin silti HIFK voittaa. Miksei Kivisaarta kokeilla, ei se ainakaan huonommin menisi. Ja hommattiin sitten joku 33 vuotias laituri kun senttereitä ei muutenkaan ole tarpeeksi. Tenuten peluuttaminen sentterinä on myös käsittämätöntä, kas kun ei olla vielä kokeiltu pakkina tai veskarina. Ika tätäkin vaihtoehtoa saa vapaasti kokeilla.

No Mäki oli kuulemma loistava Raumalla pelatussa pelissä, se on sentään positiivinen asia. Toivottavasti jatkaa samanlaisia esityksiä tänään vaikka voitosta ei tänäänkään taistella. Taidanpa käydä hakemassa varmat rahat Veikkaukselta HIFKin 1,95 kertoimesta, PAFilta tosin saisi kertoimeksi 2,15 joten taidankin mennä sinne ja pistän satasen lihoiksi niin tulee se illalla sitten yli tuplana takaisin.
 
Viimeksi muokattu:

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Eiköhän tuosta tule taas yhtä tasainen vääntö, kuin viikko sitten. IFK on onnistunut palauttamaan faninsa maan pinnalle tälläkin kaudella jo niin monta kertaa, että on pakko nähdä suurempi määrä hyviä pelejä, ennenkuin yhtään mitään uskaltaa odottaa. Toivottavasti Nieminen pelaa hyvän pelin maalilla, ja Pesosen ja Kuhdan poissaolot eivät näy liian selvästi IFK:n pelissä. I.Pikkarainen ja Hirso ovat olleet liekeissä. Toivottavasti tänäänkin.

Arvaus maalimääristä: HIFK 2,3 - Jokerit 2,3
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei Jokerit edellisessä ainakaan Hallikaiseen kaatunut, monta hyvää pelastusta ja lukemat olisivat voineet olla rumemmatkin. Voi olla tosin IFK:n kädettömyyttäkin, Hacker ei varmaan osuisi edes tyhjiin. Hyvin silti karvasi Bluesia vastaan, saisi siinä sivussa tehojakin tulla.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ei Jokerit edellisessä ainakaan Hallikaiseen kaatunut, monta hyvää pelastusta ja lukemat olisivat voineet olla rumemmatkin.

Nieminen oli parempi kuin Hallikainen. Piste.

Kahdessa ensimmäisessä erässä Hallikaiselle tuli torjuntoja yhteensä 13, maaliin kiekko löysi kaksi kertaa, torjuntaprosentti oli siis noissa erissä huikea.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Pisteitä hakemassa

Illan suurimman jännitysmomentin voi pukea yhteen sanaa: liiga ja pörssi.

Uusien vuosien simasta toipuneet jäsenet kipittävät tovin kuluttua bussille, sillä on aika liikkua ja aloittaa kalorien kuluttaminen jännittämällä Ilkka Pikkaraisen hurjan laukaisumäärän tarkkuutta: tuleeko tänään tehoja? Tykkään yrmeästä ja ei-kivasta pelaajasta pelityylinsä puolesta ihan oikeasti, aina se ei ole tuottanut, mutta tällä kaudella on näyttänyt parhaimmillaan todella hyvältä, ja se jatkukoon.

Missasin tiistain Blues-matsin, onko HIFK nyt sitten jo osannut päättää pelityylistään? Siellä on voittojakin plakkarissa ja jopa kotoa.

Saas nährä jaksaako sitten Jokerit lyödä extramäärän töitä peliin kun kerran ykkösveska on taas sivussa ja tappioputki pitäisi katkaista. Tenutesta puhutaan jopa Corsoa parempana, mutta en edelleenkään hommaa suostu uskomaan, katsotaan tekeekö poika tänään jotakin mieleenpainuvaa.

Aika hauskaa muuten että tuo IS-uutinen Lingistä ei kerro miehen pelipaikkaa. Taisi olla kiire keretä ensimmäisenä, siellä koitetaan selkeästi paikata Jatkoajasta riippuvaiseksi haukuttua mainetta. Tai kehu kai se on. Mitä jos se onkin Lang eikä Ling. Robert pyörittää HIFK:n mutkalle.

Selkeää on kuitenkin, että nyt olen taas hieman enemmän innoissani kuin näissä schollin mainitsemissa maaseutupeleissä tiistaisin. Katsotaan luullaanko minua taas Nielikäiseksi vai joko ne joulukinkkujen jäljiltä taas sanoo että Martti Servo tai Benny Hill.

Terveisin,
Hurricane Hill
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Jokerit voi hyvinkin voittaa tänään. Paikallisisssa ei hirveästi edellisten hetkien tilastoilla ole merkitystä ja aika normaalia on, että useamman tappion putkeen ottanut narri-lauma halua juuri tänään katkaista tappioputkensa ja samalla osoittaa IFK:lle että se ei ole niin huono kuin se on ollut tällä kaudella keskinäisissä.

Maalivahti-asioissa Narrit ovat voineet luottaa Riksmaniin, ja samalla puolustus on toiminut itsevarmasti kun pakki virheen tehtyäkin on voinut luottaa "no onhan siellä se Riksman vielä". Nyt kun samaa hurjavireistä kaveria ei ole, tämä voi myös vaikuttaa pakkien pelaamiseen, tämä ns IFK-syndrooma. Veskari saa joukkueen ja varsinkin puolustuksen näyttämään huonommalta, kuin se oikeasti on.

Veskareihin tämä ratkeaa, joukkueet ovat aika tasaisia, vaikka IFK:lla on kyllä aika jäätäviä hyökkääjiä. Ihan oikeasti ilman värilasejakin. Esim Bates on ihan Immonen/Kapanen tasoinen franchise-pelaajam ja sitten on Pikkaraista, Hirsoa, Kuhtaa, Lennua, Loppia jne. Jos Loppi tai Hirso pelaisi ulkkari-passilla tai Piku olisi kanadalainen, niin näistä hypetettäisiin enemmän. Mutta ne on "vaan" kotimaan jätkiä.

IFK:lla on parempi hyökkäys, Jokereilla parempi puolustus ja maalivahti-homma menee aika tasan, kun Riksman ei ole maalissa. Hei Nieminen on vasta nuori kaveri ei anneta nyt liikaa painetta. Jos hävitään niin ei nyljetä Niemistä, ok?

Böndetön tammikuu ja itse olen böndellä, no se on jo toinen tarina.
 

Juge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
David Lingin lento saapuu myöhässä. Tällä hetkellä arvioitu aika on 17.15. Saas nähdä ehtiikö mies peliin.
 

Hextall

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland, NHL
Aika se ja sama. kun ei ole liigalle ilmoitettu kokoonpanoon, niin ei pelaa vaikka kerkeäisikin.

Virmasen Masan kalju kiilsi lentoasemalla ja Masan mukaan kuulemma ehtii peliin, mutta ei lämmittelyyn. Oli kuulemma eilen jäillä Zurichissä.

Edit. Luulisi Masan tietävän jos ei saisi pelata kun ei ole merkitty kokoonpanoon.. ;)
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
David Lingin lento saapuu myöhässä. Tällä hetkellä arvioitu aika on 17.15. Saas nähdä ehtiikö mies peliin.
En usko, että hemmon on ajateltu alunperinkään pelaavan tänään: matkustajien ulostaminen > matkalaukut > passit > taksit > Ilmala = vähintään 60-75 minsaa. Mission quite impossible.
 

Juge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aika se ja sama. kun ei ole liigalle ilmoitettu kokoonpanoon, niin ei pelaa vaikka kerkeäisikin.

Kyllä niitä kokoonpanoja saa muokata niin kuin Paltsa tuossa totesikin. Kello 18.10 mennessä pitää olla kokoonpanot lyötynä lukkoon, jonka jälkeen niitä ei saa enää vaihtaa.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Jaaha, se on sitten kauden viimeinen paikallinen, ainakin runkosarjassa. HIFK:llehan nämä on tällä kaudella menneet valtaosa, mutta tänään Jokerit voittaa. Ai miksikö? Siksi, etten tänään pääse paikalle ja se on tiennyt tällä kaudella aina Jokerien voittoa.

No, kyllähän HIFK todella selkeä ennakkosuosikki on. Saa mennä kauas ajassa taaksepäin, kun on vastaava tilanne ollut. HIFK:n peli on kulkenut erinomaisesti viime aikoina, joukkueella on nyt voittava maalivahti, fanikatsomo on nyt kunnon paikassa, joten fanaattinen kotiyleisö pelottelee herkimmät Jokerit jäämään pukukoppiin, joukkueen hyökkäyspeli on aivan eri planeetalta kuin Jokerien jne.

Jokerit taas on pelannut vähemmän hyvin viime aikoina. Riksmanin flunssa tjsp. jatkuu edelleen, joten Hallikaisen pitäisi venyä ylihyviin suorituksiin, kun joukkueen viimeistely on aivan jäässä. Molariin ei ole kaaduttu, mutta semmoisia imurointeja, kuten voittomaali viime paikallisessa, ei vaan saa tulla. Totta kyllä, että Jokereilta on paljon hyökkääjiä poissa tänäänkin, mutta kyllä tuo hyökkäyskalusto pitäisi silti olla tehokkaampi. Tenute, Hauhtonen, Kerman yms. nyt odotetaan kunnon näyttöjä näiltä kavereilta.

Vaikka Jokerit tänään tuskin juhlii, yksi sankari joukkueen riveistä löytyy. Jokeri-ikoni ja kapteeni Juha Lind täyttää tänään 35 vuotta, onnittelut! Hieno pelaaja ja pääsee nyt "veteraani-ikään". Voisi joukkuekin nyt antaa kunnon synttärilahjan Juhalle ja yllättää naapurin.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
David Ling vaindettu Jiri Veistolan tilalle kokoonpanoon. Saa nähdä, ehtiikö jo ekaan erään mukaan.
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
"Yrityksen puutteesta ei Jokereita ainakaan voi syyttää. Vielä 40 minuuttia ennen peli alkua Virmanen kärvisteli kentällä ja odotteli Lingiä tullista pihalle.

- Täältä ajetaan tuhatta ja sataa hallille, sanoi Virmanen IS Urheilulle puhelimitse kello 17.45.

25 minuuttia myöhemmin Virmanen ja Ling kurvasivat jäähallin pihaan. Ling syöksyi saman tien pukukoppiin ja alkoi kiskoa varusteita ylleen. Alkulämmöt tuli otettua liikenteen seassa, kun Virmanen taisteli autolla läpi talvisen Helsingin.
"
- Ilta-Sanomat

Hyvä Masa!
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hih hih, heh heh. Onnittelut naapuriin.

Hallikainen imee teille varmasti taas tarpeeksi kiekkoja omiin niin että Niemiselle voi osua vähän heikompikin peli alle niin silti HIFK voittaa. Miksei Kivisaarta kokeilla, ei se ainakaan huonommin menisi.
Hallikaista dissattiin Lukko-pelin jälkeen jo täysin ylenmäärin, vaikka Jokereiden ongelmat ovat ihan muualla. Kaippa tämä 2-1-jatkoaikatappiokin menee Hallikaisen surkean pelin piikkiin, ei se torjunut kuin 39 kertaa ja nappasi parit tähdet kaappiin, jepjep.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Odotellaan nyt vielä useampia vahvistuksia hallilta, mutta kyllä käsittääkseni ratkaisumaali oli loppujen lopuksi Hallikaisen imaisu, kuten oli Raumallakin aika ihmeellisen vastaantulon seurauksena.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hallikaista dissattiin Lukko-pelin jälkeen jo täysin ylenmäärin, vaikka Jokereiden ongelmat ovat ihan muualla. Kaippa tämä 2-1-jatkoaikatappiokin menee Hallikaisen surkean pelin piikkiin, ei se torjunut kuin 38 kertaa ja nappasi parit tähdet kaappiin, jepjep.

Tuossa Hakkiradion selostuksen loppuvaiheessa Pikkaraisen voittomaali laitettiin Hallikaisen piikkiin. Veto kaukaa ilman maskia upposi verkkoon ja ratkaisi voiton Hifk:lle. En ole tilannetta nähnyt, vaan luotan Hakin silmiin. Mutta silti voisi sanoa, että Hallikainen pelasi pisteen Jokereille, vaikka voittomaalin ilmeisesti imaisikin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös