Pe 2.1.2009 HIFK - Jokerit

  • 28 794
  • 82

Wod

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vuoden ensimmäinen paikalliskohtaaminen huomenna. Joukkueethan kohtasivat viimeksi viime lauantaina ja tällöin IFK oli parempi. Jokereilla neljän ottelun tappioputki, kun taas IFK porskuttaa kolmen ottelun voittoputkessa. Huomenna ratkaisevassa asemassa maalivahdit. Palaako Riksman tolppien väliin vai jatkaako Hallikainen? Mikäli jatkaa niin kotijoukkueella on tässä heti etu, jos ja kun Nieminen jatkaa maalissa.

En sitten tiedä palaako Pesonen jo tähän otteluun vai joutuuko jättämään väliin? Veikataan nyt, että IFK vie muutaman maalin erolla tämän pelin. Huomenna se nähdään!
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Onhan tätä odotettukin... ai miksikö? Kyseessä on ensimmäinen paikan päällä nähtävä HIFK:n ottelu tällä kaudella ja mukavalta tuntuu. Huomenna lähden aamulla ajelemaan kohti Helsinkiä.

Itse pelistä lienee odotettavissa joko tosi laimea nysväys tai sitten Jokerit sisuuntuu pelaamaan toden teolla voitosta. Siitäkin huolimatta, että eurooppalaista mahtiseuraa ei ainakaan sen kannattajien mukaan Stadin herruus juurikaan kiinnosta.

Me ollaan pelattu tällä kaudella todella hyvin narreja vastaan, joten kyllä sen odottaisi jatkuvan nytkin, kun minäkin pääsen vihdoin lehtereille. Matias Loppi sanoi jossakin haastattelussa, että tämäkin peli tullaan voittamaan (vai näinkö unta)

Toiveissa olisi tunnerikas peli. Vähän torikokousta ja kauniita maaleja. Eiköhän me tämäkin hoideta. Hanlonilla on HIFK-kammo ;)

Edit. Riksman on ilmeisesti Jokereilta sivussa? Jos näin on, niin vaikeaksi menee narreille. Meillä on huippuvireinen Hattu maalissa ja naapurissa Hallikainen....
 
Viimeksi muokattu:

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kirjoitin äsken helvetillisen pitkän ennakon otteluun, suoraan selaimeen -> selain nurin, ennakko hevonvittuun.

Tyydynpä sitten toteamaan näin aluksi, että vituttaa, kun ei pääse paikalle seuraamaan peliä.

Pidän tätä peliä jonkinlaisena vedenjakajana HIFK:n osalta - pari kohtuullisen hyvää peliä alla, Niemisellä, sekä kenttäpelaajilla.

-Saako KJ "pojat" pysymään maanpinnalla, vai nouseeko pari hyvää peliä päähän.

-Pystyykö Nieminen pitämään tasonsa.

-Pystyvätkö sikanaama-Pikkarainen ja puukäsi-Arttu maalintekoon,vai joutuuko Lennu tekemään kaikki?
 

pekkiz

Jäsen
Siitäkin huolimatta, että eurooppalaista mahtiseuraa ei ainakaan sen kannattajien mukaan Stadin herruus juurikaan kiinnosta.

Stadin herruus on tämän kauden osalta jo taputeltu, joten matsissa ei ole muuta panosta kuin kolme pistettä. Onnittelut toki hifkille, kauden tärkein tavoite on saavutettu.

Jokerit saa mahdollisesti Jokelan ja Erosen takaisin pakistoon ja Riksman oli tänään vetänyt täydet treenit, mutta kolmikon pelaamisesta päätetään vasta pelipäivän aamuna. Lahti on kärsinyt pelikieltonsa ja palaa kokoonpanoon.

Jokerit on tehnyt viimeisessä kahdeksassa matsissa tähän tahtiin maaleja: 0, 2, 2, 2, 1, 0, 1, 2, joten mielenkiintoisinta on että pystyykö kolmen miljoonan euron arvoinen rosteri tekemään huomenna kolme maalia tai jopa neljä? Uusi vuosi kaiken muuttaa voi...
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jokerit saa mahdollisesti Jokelan ja Erosen takaisin pakistoon ja Riksman oli tänään vetänyt täydet treenit, mutta kolmikon pelaamisesta päätetään vasta pelipäivän aamuna. Lahti on kärsinyt pelikieltonsa ja palaa kokoonpanoon.

Näistä Erosen paluu olisi tärkein juttu, nuo kaksi muuta ovat sitten aika samantekeviä tulevan menestyksen suhteen. Jos Jokerit saa Erosen askiin huomenna, niin voittoputki alkaa jo silloin. Muussa tapauksessa putken alku siirtyy tuonnemmaksi.

Joten tässähän ottelun ratkaisutekijä tulikin kätevästi kerratuksi. Jokerit ei tee ottelussa yli kahta maalia, mutta jos Kokemus palaa kaukaloon, niin muuta ei tarvita.

Vuosi 2008 on unohdettu, eläköön vuosi 2009. Olkoon tämä MEIDÄN vuotemme.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Vuoden ensimmäinen paikalliskohtaaminen huomenna.

Ja tämän runkosarjan viimeinen.

Liput hankittuna, huomenna hallille. Joulu, uusivuosi ja reissu takana eli ei tässä oikein ole ehtinyt näitä arkisia asioita miettiä.

Huomenna ei tietenkään ole työpäivää, joten voi rauhassa alkaa palaamaan arkeen ja keskittymään illan otteluun.

Mitään syytä ei ole ilmennyt miksi voittoputki ei jatkuisi, hallikin lienee loppuunmyyty. Tuskin mikään muuttuu myöskään kokoonpanotietojen jälkeen.
 

Perushoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Jokerit, Spurs
Niin ikävältä kuin se kuulostaakin jokerikannattajan suusta, niin ensimmäistä kertaa tällä kaudella paikalliskamppailuun lähdetään ennakkoasetelmista, joiden mukaan peli tuottaisi narreille pyöreät nolla pistettä. Hyökkäyspeli on taas aivan lasten kengissä, ja kuten jo edelläkin todettiin, edes 3 maalin tekeminen on viime aikoina ollut todella vaikeaa.

Vastaavasti punaiset ovat löytäneet juonesta kiinni, ja ilmeisesti Nieminen on pelannut ainakin maalilla erinomaisesti, joten veskariinkaan HIFK ei kaadu. Näiden kuntopuntarierojen lisäksi myös aiemmat kohtaamiset ovat valitettavan paljon HIFK:in puolella.

Toivottavasti manailu kuitenkin osoittautuu turhaksi, ja Jokerit katkaisee tappioputkensa yllätysvoitolla runkosarjan viimeisessä paikalliskamppailussa. Ja toivottakoon myös sitä, että maalejakin saatisiin aikaiseksi enemmän kuin 3.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Pitäisi kai tähän aikaan olla jo nukkumassa, kun olisi aamulla ajettavaa 300km tätä katsomaan, mutta uni ei vain tule.

Tietääkös kukaan onko kuinka paljon lippuja myyty? Olisihan se nimittäin hienoa, jos halli olisi loppuunmyyty.
 

Pure

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Tietääkös kukaan onko kuinka paljon lippuja myyty? Olisihan se nimittäin hienoa, jos halli olisi loppuunmyyty.

En tiedä, mutta uskoisin kyllä että katsojia tulee olemaan reilusti yli 7000. 3. ottelun voittoputki, erittäin hyvä tunnelma viime ottelussa ja mahdollisesti viimeinen ottelu Jokereita vastaan tällä kaudella.

Toivottavasti Hattu jatkaa maalissa.
 

Helmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti Kanki saa tänään pelata, IFK:n kapea puolustus ei oikeen kestäisi näitä "ylimääräisiä" poissaoloja. Niemisen jatkamista maalilla toivon myös.

Pelottaa että pelaajat alkavat leijua muutaman voiton takia samaan tyyliin kun muutamat fanit täällä ja sitä myöden narrit voittaa tänään.
Jospa pelaajilla kuitenkin pysyy ne hokkarit jäänpinnassa ja matsiin lähdetään oikealla asenteella niin voihan sieltä jokunen piste taas tullakkin.

Kiva nähdä myös onko Riksman Jokereiden maalinsuulla tänään, ja jos on, niin onko flunssa/nivunen oikeasti myös parantunut. Eli onko Juuso täydessä tikissä jos pelaa?

No, illalla hallille ja nämäkin asiat selviää.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Toivotaan hyvää peliä ja ennen kaikkea Jokereilta aivan erilaista asennetta kuin on nähty pitkään aikaan, mutta aika skeptisesti tähän kyllä suhtaudun. Eikä välttämättä vähiten tuon Jokerien sivun ennakon jälkeen. Sen perusteellahan eteenpäin mennään niin hemmetisti ja Riksmankin veteli torstaina muun joukkueen kanssa täydet treenit. Jos nyt yhtään ymmärsin erään pelaajan puheita eilen niin todellisuudessa Jokereilla oli torstaina vapaata...

Pakko on ihmetellä sitäkin että jos Jokerit hommasi joukkueeseen Nielikäisen, niin miksi Nielikäistä ei käytetä? Pasihan voisi ajella jokaisessa paikallisessa kaikkea liikkuvaa ja Sami sitten hoitaa ne jotka siitä hermostuvat. Jos tämä ei kelpaa Jokereille, miksi Pasi ylipäätään hankittiin joukkueeseen - maalintekijäksikö?

No, illalla nähdään onko Jokerien asenne läheskään samaa luokkaa kuin HIFK:n. Kiekkoja pysäyttävä maalivahti teki ihmeitä naapurille.

Ja on muuten suolaiset lipunhinnat DDR:ssa. A5 riville 12 maksoi kaikkineen 43 euroa. Onko tämä jo ennätys SM-liigan pelistä?
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Eihän noissa lippujen hinnoissa olekkaan mitään järkeä, ei edes ilman Jokerit-lisää joka on käsittämättömät 5€ extraa. Jos otat liput keskeltä E- tai F- katsomosta, joudut maksamaan lähemmäs 30€ lipuista. Ja sieltä ei edes näy valotaulu kunnolla, kun edessä on kaiken maailman tukirautoja.

Saas nähdä mitä illan ottelu tuo tullessaan, jos HIFK jatkaa samalla draivilla kuin tiistaina, ei voittajasta pitäisi olla epäselvyyttä. Ja tähän ei vaikuta edes Riksmanin heiluminen tolppien välissä. Nieminen maaliin ja kentällisiin ei tarvitse tehdä muutoksia, siinä voiton avaimet yksinkertaisuudessaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja on muuten suolaiset lipunhinnat DDR:ssa. A5 riville 12 maksoi kaikkineen 43 euroa. Onko tämä jo ennätys SM-liigan pelistä?

On se. HIFK tekee kaikkensa pitääkseen lapsiperheet poissa otteluistaan. Esimerkiksi jos minä veisin perheeni tänään matsiin vaikka piippuhyllylle se olisi n. 90e ja siihen pysäköinti ja hodarit niin mentäisiin jo reippaasti toiselle sadalle.

Taidetaan jäädä kotiin...
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Helsingin joukkueet ovat hieman väärässä järjestyksessä sarjataulukossa ainakin peli-iloisuutensa ja asenteensa valossa, joten eiköhän HIFK tänään hoitele tilannetta paremmalle tolalle.

Toki oma näkemykseni perustuu näkemiini peleihin - joko paikanpäällä tai TV:stä, mutta kyllä HIFK esimerkiksi JYPpiä vastaan syksyllä pelasi nautittavan liikkuvaa ja yritteliästä peliä ja oikeuteutusti sen syksyisen pe-la tuplakierroksen peleistä nappasi 2 pistettä. Toisaalta Jokerit on esiintynyt koko kauden erittäin passiivisena joukkueena. Toki silläkin tyylillä pisteitä saa - sympatioita ei kuitenkaan omien fanien ulkopuolelta.

Jalonen on kokenut valmentaja ja hänen tähtäimensä on keväässä. HIFK tullee olemaan pudostuspeleissä pelottavan kova näin 300 kilsan päästäkin arvioituna ja stadin herruuden se taitaa hoitaa tänään. Itse ainakin toivon menestystä joukkueelle joka uskaltaa ja haluaa hyökätä.
 

scholl

Jäsen
A5 riville 12 maksoi kaikkineen 43 euroa. Onko tämä jo ennätys SM-liigan pelistä?

Tähän on pakko tarttua. Hinta voi olla ennätys, mutta se on silti liian halpa.

Perjantaipäivän peli välipäivinä, jolloin kaikilla on aikaa ja vastassa Jokerit, jolloin potentiaalisia katsojia on tuplamäärä, joten eihän se saa olla niin, että se peli maksaa vain 5 euroa enemmän kuin SaiPa-matsi vaikkapa jonain tiistaina.

Jokerit ottelut pitää olla elämys, johon vaikkapa säästetään rahaa, että sinne päästään. Ihannetilanteessa joskus liput ovat niin kiven alla paikallispeleihin (pelien vähempi määrä voi edesauttaa tätä), että ovat kuitenkin loppuunmyytyjä jo kuukausia ennen. Fanit miettivät silloin ostavatko liput kahteen diibadaabapeliin vai yhteen paikallismatsiin, jos hinnat samat.

Eli siis puhtaasti yield management point of view hinnoitteluun kuten olen joskus aiemminkin esittänyt:

- irtolippujen hinnat jaetaan kolmeen kategoriaan low, middle, high vastustajan ja viikonpäivän mukaan (tarkistetaan joka kaudelle, joten ei jää roikkumaan mitään TPS-lisiä, jos jengi ei enää kiinnosta):
high hinta 100
middle 67
low 50

- ry avoimeksi. Liittymismaksun jälkeen vuosittainen jäsenmaksu, joka sisältää lehden ja muuta IFK materiaalia, oikeuden ostaa fanituotteita alennuksella ja lippujen ostossa seuraavat oikeudet: etuosto-oikeus päivää ennen muuta yleisöä sekä esim. 20-25 prosentin alennus lipuista (silloin ulkopuolisilta satunnaiskannattajilta ja vieraskannattajilta saadaan enemmän rahaa ja IFK-fanit saavat jonkinlaisen hyödyn niihin verrattuna, jotka laittavat liput firman piikkiin. Yritykset ovat kuitenkin keskimäärin eri tilanteessa hintajouston suhteen kuin yksityishenkilöt

- katsomokartta uusiksi. Kuten olen aiemmin sanonut niin jos jakaisi homman niin että firmajengi toiselle puolelle ja yksityishenkilöt toiselle niin homma toimisi paremmin. Siihen päälle vielä se, että pyrittäisiin myymään kausikortit suhteellisen keskelle yläkatsomoiden kohdalla. Irtolippumyynnissä yläkatsomoissa myytäisiin keskeltä päin ja tarpeen mukaan avattaisiin sitten laitasektoreita myyntiin. Olisi parempi tunnelma, kun jengi olisi lähempänä toisiaan. Ja hinnoitteluksi nopeat syövät hitaat, eikä niin, että joku E9 on halvempi ja muut kalliita, vaan hinnoittelu menisi tosiaan vastustajan sekä viikonpäivän mukaan. Silloin kannattaa hankkia lippu ajoissa.

Tämän iltaiseen paikallismatsiin on tulossa sellaisiakin ihmisiä katsomaan, jotka käyvät tyyliin vain kerran kaksi vuodessa Suomessa lomalla. Niille on sitten semisama paljonko lippu maksaa. Sama jos itse käyn about kerran kaudessa Camp Noulla niin katsonko silloin sitä lipun hintaa niin tarkkaan.

Olen samaa mieltä, että lipunhinnat ovat liian korkeat. Viime kaudelle tehtiin huikea hintojen nosto, eikä tuollaisessa Stalinin ajan bunkkerissa palvelut tai viihtyvyys ole sillä tasolla, että tuote olisi perus runkosarjaottelussa hintansa arvoinen. On jopa kyseenalaista, että voiko jääkiekko-ottelusta ylipäätänsä pyytää tuollaisia hintoja, kun se ei ole kuitenkaan jalkapalloa, mutta kun kyseessä on paikallispeli, joita oikeasti kuuluisi olla harvoin ja sen pitäisi joka kerta olla suuri tapahtuma niin siinä on niin paljon muitakin kuten yhteiskuntaluokka, kieli, politiikka jne. jännitteitä, joten se on ihan sama vaikka lajina olisi kivisten ja sorasten rullaluistelu nuijatappelu niin silti kansa täyttäisi katsomot. Niinpä Jokereita vastaan lippujen oikeasti pitää maksaa ihan v****** ja jos ei ole varaa siihen niin menee katsomaan lätkää silloin, kun vastaan asettuu joku SaiPa tai HPK.

edit. jos jollakin on vaikea hahmottaa sitä, että hintojen pitäisi vaihdella niin laitan vielä ajateltavaksi vertailukohdan. Jos haluat Leville skimbaamaan niin asiakkaalla on vaihtoehtoina vuokrata se alppitalo jouluksi tai tehdäkin loma vaikkapa jo pari viikkoa ennen joulua. Hinnassa on takuulla eroa reilusti.

edit2. kaiken lisäksi tuo 5€ Jokerit-lisä on epäoikeudenmukainen. Sen pitäisi olla progressiivinen, eikä tasasuuruinen. Ei ole mitään järkeä, että joku paikka C:n ekalla rivillä, mistä ei edes näe koko kaukaloa tai seisomakatsomossa saa samansuuruisen lisämaksun kuin paremmat paikat.
 
Viimeksi muokattu:

saluzci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Totuus vaan on se edelleenkin, että yhtään edessä olevaa matsia ei ole voitettu menneiden viikkojen voitoilla. Tänään on aivan uusi peli ja lähtökohta on 0-0.

Jokerit saa todennäköisesti kolme tärkeää osatekijää jäälle: Juuso, Janne ja Mikko. Jos nämä kaikki jäällä nähdään ja Nielikäinen päästetään vapaaksi, on mielenkiintoinen ilta edessä.

Jossain vaiheessa sen pelin on käännyttävä, jos se on kääntyäkseen niille uomille, jossa sen tulisi olla tuolla jengillä ja valmennuksella. Tänään on se kulminaatiopiste. Näinhän kävi vuonna 2002:kin (jos sallitaan historiaan vertailu...) samankaltaisen putken jälkeen, mitä tällä kaudella, tuli voittö Bluesista 5-2 ja sen jälkeen marssittiin mestariksi.

Kyllä se tänään jullit kaatuu, uskoo hän.....
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ei ole kiinni siitä, etteikö olisi varaa maksaa tuota hintaa. Mua ei vaan kiinnosta maksaa mitään 5€ lisää tapahtumasta jolla ei ole nykyään vastinetta hinnan kanssa, ei ole ollut moneen vuoteen. Muutamien viime vuosien aikana Espoota vastaan on enemmän tunnetta pelissä kuin Narreja vastaan, sen takia olen nähnyt kaikki Blues-matsit tällä kaudella. Ei haittaa vaikka joutuukin maksamaan 3€ ylimääräistä, koska peli on sen arvoista. HIFK-Jokerit ottelut ovat lähempänä Saipa-pelejä, mitään ihmeellistä niissä ei tapahdu, ellei tule Heleniuksen tappelu suoraan aloituksesta ja tänään ei tapahdu edes sitä.

En mene katsomaan ottelua mutta toivon että Halliin menevät saisivat vastinetta euroilleen ja näkisivät vanhaa kunnon HIFK-Jokerit kiekkoa. Niissä peleissä ei säästelty kovia niittejä ja torikokouksia.
 

saluzci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mua ei vaan kiinnosta maksaa mitään 5€ lisää tapahtumasta jolla ei ole nykyään vastinetta hinnan kanssa, ei ole ollut moneen vuoteen.

Olen täysin samaa mieltä kanssasi, ei ole jullien perinteistä jäljellä mitään, kuin varjoja siitä, mitä ne olivat vielä 90-luvulla. Kyllä Jokerien ja Kärppien väliset pelit ovat ihan eri planeetalta.
 

Voimariini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Olen täysin samaa mieltä kanssasi, ei ole jullien perinteistä jäljellä mitään, kuin varjoja siitä, mitä ne olivat vielä 90-luvulla. Kyllä Jokerien ja Kärppien väliset pelit ovat ihan eri planeetalta.

Kummallista.. Kaikki muut tuntuu olevan sitä mieltä että se on se Jokerien peli ihan eri planeetalta kuin muiden ;)
Sitä paitsi, vain Dinot ei halua muuttaa mitään.. Vääjäämätön muutoskausi tässä väkisinkin on edessä.

Tänään uskoisin kuitenkin tulevan kohtuu tasaisen väännön, jossa Jokerit jopa saattaa nousta hieman niskan päälle aluksi, loistavan Hifk:n ylimielisyyden avustamana.. Hallikainen kuitenkin pelastanee pisteet Hifk:lle jos pelaa. Riskman taasen tekisi pelistä todennäköisesti tasaisen ja vähämaalisen.

Hifk 2,3,4,5-Jokerit 1,2,3
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No niin, odottaivaisin mielin suunnataan illan peliin. Lippu tuli hankittua ihan viime hetkellä kun suosikkijoukkueen menestys innosti lähtemään paikan päälle. Hieman gloryhunter olen siis.

Mun tuurilla HIFK:lla on kusi noussut hattuun voittoputken myötä ja tänään perseillään oikein kunnon tappio. Olen mielelläni väärässä. Toivotaan että Nieminen pelaa ja jatkaa kelpo otteita. Jotenkin sitä ei vaan jaksa uskoa noihin meidän maalivahteihin. Aika varmaan tekee tehtävänsä, siitähän alkaa olemaan jo 10 vuotta kun viimeksi tolppien välissä seisoi veskari johon pystyi ihan oikeasti luottamaan.

Tämän lisäksi jännittää onko Ultrasien retaleporukka taas meidän valopäiden kanssa tappelemassa pelin jälkeen pihalla.
 

Wod

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK Tänään:

Nieminen
(Pitkämäki)

Haverinen - Heikkinen
Petrell - Hirschovits - I. Pikkarainen

Turunen - Kankaanperä
Luttinen - Bates - Hacker

Walsh - H. Pikkarainen
Ahtola - Loppi - Liivik

Honkanen - Nyholm
Wärn - Ramstedt - Keränen
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jokerit:

Hallikainen
(Kivisaari)

Kerman - Tenute - Hancock
Jokela - Eronen

Lind - Mäki - Rita
Kauppinen - Koivisto

Lahti - Hauhtonen - Louhi
Hulkkonen - Kalteva

Nielikäinen - Juutilainen - Saarinen
Helenius (Veistola)
 

aragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kazakstanin naisten harkitseva maajoukkue
Kaippa se jullille pitää kaapin paikka näyttää viimeiseksi

Hei ja stadimestaruudellista jääkiekkovuotta 2009.

Koska viimeinen paikallisvääntö on käsillä ja kokonaissaldollisesti ifk jäi kaudesta eteen, niin tänään täytyy sitten hakea vuokrahallista se voimaan jäävä paikallisvoitto.
Ok, Hallikainen maalilla, mutta siihen emme kaadu emmekä ole kaatuneet. Joukkue vaikuttaisi muuten olevan siinä iskukyvyssä, missä se voikin tähän aikaan olevan, joten puhtaasti luokallaan tänään Jokerit ottaa valtikan hanskaansa.
Ketjut on kokoonpanouutisten mukaan laitettu "elävään uskoon" ja se pieni peli-ilo, joka on ollut varsinkin hyökkäyspelissä Jokereilta kateissa, löytynee tänisessä rakkaassa paikallisväännössä.
Lukemilla 1/2 - 3/5 kirjautuu makoisa vuoden ensimmäinen voitto meidän sarakkeeseen ja itku ja hammasten kiristys on ottelun jäkeen suurta :).
Tällaisen vision kehittelin ulkoillessani raikkaassa Töölöläisilmassa ja katsellessani syntymäseutujeni suuria kivitaloja, vakuutuin tämän olevan se Jokereiden kurssin kääntävä pelipäivä. Tai ainakin toivon niin.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
HIFK tullee olemaan pudostuspeleissä pelottavan kova näin 300 kilsan päästäkin arvioituna ja stadin herruuden se taitaa hoitaa tänään.

Stadin herruudenhan IFK hoiti jo viime lauantaina, samalla mennen 87-86 johtoon kaikkien aikojen tilastossa. Nyt on sitten mahdollisuus kaunistella tilastoja. IFK hävisi viimeksi kotonaan vaikka hallitsikin ottelua ja Jokerit vei lopulta voiton rankaisten virheistä. Tämäkin on miljoona kertaa sanottu mutta sanon silti, on aivan sama miten edelliset pelit ovat menneet tai ketkä on kokoonpanossa, näissä peleissä voi käydä miten tahansa. Jos peli ja tunnelma on edes lähellä viime tiistaista Blues-peliä niin se 5€ lisämaksu on peanuts. Perjantai, Jokerit ja viimeinen kohtaaminen tällä kaudella ellei pudotuspeleissä kohdata, joten hallille mars.

Jos IFK haluaa voittaa tulisi jatkaa viime pelin tapaan, pelata rohkeasti ja kiekkoa saatiin hyvin ylös. Ylivoimapeliin pitäisi vaan saada tehoja, ei tule olemaan helppoa Jokereiden puolustusta vastaan mutta pakko onnistua useammin kuin viime peleissä. Ja Jokereita vastaan ei kannata boxissa istua, ainakin edellisessä Nordiksen kohtaamisessa heti ekasta jäähystä napsahti omiin hyvän painostuksen jälkeen. Kanki kehissä, hyvä hyvä. Nielikäinenkin ilmoitettu 4. ketjuun joten uskon että Jokerit yrittää pestä kasvonsa ryminällä, Kangella ja "miliisi" Honkasella riittää töitä.

Veikkaus että Jokerit johtaa jälleen ekan erän jälkeen, lopussa IFK ohi.
 

Pappa1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Tribe, Tigers, Angels, Rangers (Texas)
Milloinkas tämä Ling astuu kokoonpanoon? Lauantaina?

EDIT. Tämmöinen löytyi Iltasanomien sivuilta, tiedä sitten kuinka hyvä tieto on:

IS:n tietojen mukaan Ling on mukana kokoonpanossa jo illalla ottelussa HIFK:ta vastaan. Lingin lento on perillä Helsingissä kello 17.00 - ottelu alkaa kello 18.30.

Lähde: http://www.iltasanomat.fi/urheilu/t/sm-liiga/
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös